همانند بقیه. اینجا شاید از نظر رتبه و جایگاه متفاوت باشیم اما همه انسان و یکسانیم. به قول معروف هیچکس خونش رنگین تره بقیه نیست
نمایش نسخه قابل چاپ
به دل نگیر منم هنوز بخاطر توهینی که کرده بودم تذکر در پرفایلم ثبت هست من مال طرف مقابل رو بخشوندم اما اون نه :D
فقط برام سوال بود که اقای fcb بهترین ج ممکن رو دادن
شما در عین اینکه قصد کمک و راهنمایی داشتی دیگران رو به اشتباه انداختی. پستتون رو کمتر ۳۰ ثانیه پاک نکردید چون خیلیا دیده بودن و داخل لابی گفتن ما فکر کردیم شنبه هست بازیا...دروغ نگید لطفا
همچین کاری معمولا مجازاتش اخطار هست اما از اونجایی که من از کاری زدم و ساعت ۴ اومدم خونه لابی زدم و سر این حرکت چقدر من و بقیه الاف شدیم پیش خودم دیدم اخطار که تنها کارش کاهش امتیاز کاربره هیچ توفیقی نداره و صلاح دیدم ۱ روز توقیف بشید که شدید.
یه بازی تو EU اینم اولش که آخرش رو مشخص کرد
http://uupload.ir/files/dn1u_wled.png
خودت آخر همه گفتی im mid :sm (71):
:sm (152):::kappa:::sm (71):
من فک کردم اون یکی abaddon رهی هست نگو این یکی بوده :sm (71)::sm (90):
سلام .
میگم ممد اگه وقت داری بشین آموزش آلچمیست رو تکمیل کن ( اگ یادت رفته ) دمت گرم :دی
ساعت 2 شب شد برو که رفتیم :D
پنهان کننده: عکس
پنج مگ در ثانیه :smz (1)::-ss
آقا حقیقتا این حرفا و بحثا که کی بهتره کی بدتره ،واقعا جز تلف کردن وقت هیچی به دنبال نداره،بیخیالش بشیم بهتره.
الان منی که سالی 20 تا مید پلی میدم خب طبیعیه اگه 1vs1 مید بریم امکان باختم خیلی خیلی زیاده. ولی مگه میشه 1vs1 safe lane رفت؟ مقایسه این چیزا هیچوقت هیچ نتیجه ای نداره مثل اینه که بیایم kurky رو با dendi مقایسه کنیم
یا بیایم بازی call of duty رو با دوتا2 مقایسه کنیم،بی زحت این بحثارو ادامه ندین. من همش شوخی میکنم میگم فلانی نوبه و ..
سری جدید «فوتبالیستها» برای جامجهانی
اگه دوبله بشه خوبه:sm (90):
آواتار جدید
. .
من فک کنم برم تو فروم خارجی از یه آدمی که رنک پارتیش بالا هست خواهش کنم بازی کنه باهام بیشتر غیرت داره تا بعضی از هموطن ها . . .
تمام پست ها مربوطه پاک شدند. این وضع نمیشه هر سری با 2 تا حرف ساده خونم به جوش بیاد کسی بازیم رو سؤال ببره..i'm working on it :sm (128):
حرفی بود خصوصی لطفا
توهین واهانت به شهر های دیگه تا چه حدی واقعا که.یکم صحبت هاتون رو کنترل کنید بد نیست
خب رشتی باش اون دیگه شخصیت غیرت خودتو میرسونه به من چه ربطی داره که مگی رشتی هستی چند بار هم دیدم به شهر های دیگه تیکه انداختی
اول از همه بگم پستا رو پاک نمیکنم که بقیه بیان ببینن خودشون قضاوت کنن.
دوم اینکه میخواستم خیلی خیلی بد بتوپم بهت , جوری که پشته سرت رو نگاه نکنی , ولی چه میشه کرد , Trolls gonna troll ::kappa::
سوم اینکه جناب حبیبی 13 ساله از شهرستان , Grow Up
It's a joke , don't take it too hard
پ.ن : من منظورم از اون جک مادر بزرگ , جک کمر بجیری نبود ( کمر به پایین )
--------------------
دوستان زمانی که میاین میگین ایران فلان ایران بسار ایرانی فلان و من میام از ایران دفاع میکنم , دلیلش افرادی مثله ایشون هستن که چرا آزادیه بیان ندارید :دی
نه این پوریای گلابی اومد یه ضرب المثل رو زد به غیرت و اینا چه ربطی داره :دی
این ضرب المثل خیلی معروفه نشنیده بودی؟
سلام ::kappa::
بینم کی جواب سلام میده ::kappa::::kappa::
آقا خداییش خوش به حالتون،توی دمای 10-15 درجه (شمالیا + کسانی که اردبیل -ارومیه و .. هستین) ما اینجا +40 +46 ،پختیم به مولا