حرف شما کاملا درست ، اما بنده که جز مخابرات نت دیگه در شهرم نیست که توی ایران اسمش برا کاربران شناخته شده باشه ، تکلیفم چیه ؟ باید با همین مخابرات بسوزم و بسازم
نمایش نسخه قابل چاپ
حرف شما کاملا درست ، اما بنده که جز مخابرات نت دیگه در شهرم نیست که توی ایران اسمش برا کاربران شناخته شده باشه ، تکلیفم چیه ؟ باید با همین مخابرات بسوزم و بسازم
نسل سوم یا چهارم
شنیدم پینگش خوبه من با نسل 3 نزدیک 200 پینگ داشتم اگه شد میرم با اون یا یه نت وایرلس میگیرم :|
سیستم های اینفینیتی چطور هست ater؟
تعریف این گیم نت رو زیاد شنیدم. به خاطر نتش ساعتی 4 تومن میگیره یا واقعا سیستم ها و محیطش هم ارزش این 4 تومن رو دارن؟
اگر میتونی عکس ازش بگیری بفرستی یک دنیا ممنون میشم نشد هم مشکلی نیست چون یکروز حضوری باید بیام ببینم چطور هست. یک خورده ایده جمع کنم یک گیم نت خوب یکی 2 سال دیگه بزنم.
محدوده سنی آدم هایی هم که اونجا میان چطور هست؟ اینم بگی خوبه.
-----------------------------------------------
نت من هم الان 10 مگ هست سرعت دانلود زیاد هست اما آپلود رو بیشتر از 1024 کیلوبیت نمیکنن هرچقدر هم زنگ بزنی پیگیر بشی فایده نداره. سرعت آپلود هرچقدر بالاتر باشه پینگتون از سرور های دیگه کمتر میشه
به عبارت دیگه وقتی ارسال (آپلود) ضعیف باشه و دریافت (دانلود) قوی باشه این باعث اختلال در پینگ و بالا رفتنش میشه.
چون اپلود رایگان هست هیچ وقت بیشتر از 500 یت 1000 نمیکنن
1000 رو هم در شرایط خاص که خط مشکل داشته باشه میبندن
بحث پولی یا رایگان بودن نیست دوست عزیز
هیچکس از پول گرفتن بدش نمیاد. آپلود که بالا باشه خیلی کارها میشه کرد...جنبه سیاسی و امنیتیش رو در نظر بگیرید متوجه میشید.
تجربه ی این چند وقته ی خودم :
وایمکس مبین نت در منطقه ی ما سرعت در حد خودش هم نیست و به دلیل آنتن ( معمولا 3 تا از 5 تا آنتن پره) پینگش زیر 300 نمیاد . جدا از پینگش قطعی اش کمه ...
3g/4g ایرانسل . با آنتن فول (با گوشی) پینگش معمولا بین 120-200 توی دوتا2 هست . ولی قطعی تا دلت بخواد داره . الان بهتر شده ولی چند وقت پیش 2-3 روز یکبار حدود 1تا2 ساعت قطع می شد و چند دقیقه ای وصل میشد دوباره قطع میشد .
چون خطامون pcm هست نمی تونم adsl بگیرم که انونو تست کنم . ولی قطعا adsl برای بازی بهتر خواهد بود .
سلام خوب سلامتی؟
سیستم هاش در حدی هست که Dota 2 و wow و lol رو با بالا ترین کیفیت راحت میاره.
90% موس هاش Razer Da2014 هست ، 2 ، 3 تا هم استیل دیدم.
3 تا اتاق VIP داره.
جالب این هست که فقط 10 تا از سیستم هاش dota 2 دارن ، من که رفتم پر بود همه سیستم هاش. محیطش خوب بود ولی تهیوه هوا نداشت ، خفگی هوا حس میشد.
اکثرا داشتن lol بازی میکردن ولی نتش خیلی خوب بود و فکر کنم داره بیشتر پول نتش رو میگیره تا سیستم هاش.
محدود سنیشون بین 15 تا 30 سال بود.
بوفه داره ( بندی ، فلال و..).
چنتا صندلی داره.
بالکن برای سیگاری ها داره.
پستر های DOta 2 و lol و wow و.. داره روی دیوار ها که خیله خوبه.
محیط تاریکی داره شاید هم برای این هست که نور تو صفحه مانیتور ها نخوره
مانیتور هاش هم Asus Vn22inc هست.
دیدم مسیر میخوره رفتم ، اگر دوباره رفتم حتمی عکس میگیرم.
سلام. مرسی
اینطور که معلومه سیستم های گرونی باید داشته باشه. وقتی همون رنج سنی حداقل 15 سال بیان گیم نت آدم خیالش از خراب نشدن وسایل راحت میشه
اینترنتی که داشت دکل اختصاصی براش زده بودن دیگه نه؟ با وحود اینکه اینترنتش نامحدود هم هست باید بیشتر از 10 سیستم دوتا 2 داشته باشن چون از نطر حجم آپدیت و سرعت دانلود مشکلی نداره...
:D
بندری فلافل و اسنک و ...
من برای pub stomp ti5 رفته بودم اونجا . بازیکنهای معروف مثل Amir PhantoM هم دیدم . تجربه ی خوبی بودش .میتونم بگم اگه بهترین گیم نت ایران نباشه ، بهترین گیم نت تهران لااقل هست ! دوباره بتونم میرم ولی مسیر به خونمون یخورده دوره (آزادی هستیم)
فقط یه مشکل داره . برای کسی که نرفته باشه پیدا کردنش یه مقدار مشکله (برای من که اینطور بود) و از بقیه هم بپرسی اکثرا نمی دونن کجاست. و سردر درست و حسابی ای نداره .
بدیش اینکه فقط یه اتاقش dota 2 داره که همیشه پره :| ولی خوبیش اینکه تلفنی میتونی جا بگیری .
یعنی من بی شعور تر از EE توی کل این major ندیدم :|
مخصوصا آیتم بستنش.
TI5 که دقیقه 60 بازی برای gyro رفته بود deso بسته بود :|
جکی خیلی حرکت های احمقانه میزنه ولی همون حرکات احمقانه ش باعث برد تیمش میشه . اما نه همیشه .
ریپیر گرفتن تو بازی دومش اشتباه محض بود ، کاملا مشخص بود به فناش میده ... ولی انتظار نداشتم وقتی ریپیر رو داد به این شدت ببازن . بازی اول هم که هر کی دید فهمید امبر اسپیریتش یه چیز دیگست !
خیلی کارهایی میکنه که تا حالا کسی نکرده . خیلی از تیم های حریف هم ازش میترسن به خاطر همین خیلی از مواقع آفلین رو 3 لین میکنن کلی گنک هم میکنن .
در کل بازیکن خیلی خوبیه :/
دیشب با ویندرانر گند زد :|
کری تیم سکرت خیلی توپ بازی کرد با امبر حال کردم با Envy
بنظرم بازی اول EG با Secret شاید بهترین بازی یکسال اخیر بود .من کلا چون نت درست حسابی نداریم بیشتر بازیارو میبینم تا خودم بازی کنم اما این بازی محشر بود صرفا نه بخاطر Comeback و 2تا Divine بلکه هر دو تا تیم کم اشتباه بودن و پوزیشنینگ عالی داشتن .کلا هر 3تا بازی دیروز بین این 2تا تیم خیلی خوب بود.OG هم خیلی خوب بازی میکنه خیلی سخته بازی امروزشون با EG که کی میبره.اگه Outdraft نشه OG بنظرم حتی شانسش بیشتره.یکی از خوبیایه Major امسال اینه بازیکنایی مثل Miracle و W33ha که توی بازیهای رنک خیلی خوب بازی میکردن هم الان همرو توی Pro games ها تحت تاثیر قرار دادن.
متاسفانه w33 و miracel با این که رنک خیلی خوبی دارن ولی یه طوری به نظر من کم تجربه میان و بازیکانی قدیمی ترونومنت ها ازشون بهتر عمل میکنن
مثلا دیروز miracle انتی میج بازی میکرد درسته خوب بود ولی من نمیتونم با انتی میج BurnInG مقایسش کنم
miracel و W33 تا این جا خیلی خوب بودن مخصوصا W33 از RTZ و EE گه خیلی بهتر عمل کردن.
این گفته گو ها نباید توی بخش مخصوص خودش باشه؟
عزیز موضوع ازاده ولی اگه تاپیکی باشه برای این صحبت ها خیلی هم خوب میشه
نمیدونم anti mage burning چیه که انقدر تعریف میکنن :/ خیلی بهتر از burning هست . در کل از burning خوشم نمیاد :/
بازی EG - SEcret جزو 5 تا بازی برتری بود که تا حالا دیدم . بازی فوق العاده قشنگ و هیجان انگیز بود .
ps. ; go fu*k yourself arteezy , u lost again
جا داره یک خسته نباشید هم به رونالدو بگیم :/
OG هم که قهرمان اولین دوره major شد و کاملا لیاقتش رو داشت.
بازی های خوبی بود
سکرت هم سر EE دو دست بازی رو به فنا داد :|
خیلی خوشحال شدم که rtz هر تیمی رفت باخت کسی که سنگ بنداز جلو پا دیگران تا خودش رو بکشه بالا حقشه . سر eg هم بیاد حقشه
حرف شما درست ، تیم خودش خیلی خوب بود با تیم قبلی خیلیم خوب بود سر چندتا حرف بهم خورد الان وقعا Fear انگار حوصله این تیم جدید رو نداره و نقش هایی که داره درست مشخص نیست
لحظه ای که تو Loading بازی با یکی رو برو میشی که چند ساعت پیش توی top watch اسمش Something بوده و اواتارش عکس یک سگ سفید که سیستم میگه Admiralbulldog هست...
من در اون لحظه = :wthplz:
با خودت میگی ملت چقدر عقده ای ان مگه حسرته؟ بری اسم و آواتار طرف رو کپی کنی همه فکر کنن الان تو bulldog هستی؟ مسخره...
میخوای بری mid یارت التماس میکنه بزار من با meepo برم mid دلت میسوره میگی باشه از اونجایی هم که چند ماهی میشه nature بازی نکردی و یکی میخواد spec پیک کنه پس nature میری :D
اون یارو Something هم Bane پیک میکنه میاد Mid پدر Meepo رو در میاره...خلاصه هیچی دیگه بازی رو میبازیم بقیش رو خودتون نگاه کنید. match id: 1953292543
جالب اینجاست من توی all chat هی میگفتم این bulldog نیست اینا میگفتن چرا خودشه ما stream رو چک کردیم خودشه من میگفتم مگه انه :D
هیچی دیگه آخرش که بازی تموم شد profile رو چک کردم گفتم من چند ساعت پیش دیدم این جلو Ar1se داشت Doom بازی میکرد بزار ببینم خودشه؟؟ دیدم آره!!!! من در اون لحظه = :tonguewaggleplz:
وقتی فکر اون چت های all رو میکنم = :tongueblush:
باز KDA بد نشد اما ای کاش Nature نمیرفتم...بدجور هوس کرده بودم اما :دی جلوی master of nature بری nature پیک کنی... lel
major بعدی شانگهای 2 تا 6 مارس 2016.
دل تنگم دوست داره بگه
لعنت به دو.... لعنت به زیرساخت ، لعنت به مخابرات.