هر چند وقت یک بار یه بک آپ بگیر برادر .
نمایش نسخه قابل چاپ
اهنگ به یاد ماندی بوی عید
بوي عيدي بوي توپ بوي كاغذ رنــــگي
بوي تند ماهي دودي وسط سفره نــــو
بوي ياس جا نمازه ترمه مادر بــــــزرگ
با اينا زمستونو سر ميكنم با اينا خستگيمو در ميكنم
♫♫♫
شادي شكستن قلك پول
وحشت كم شدن سكه عيدي از شمردن زياد
بوي اسكناس تا نخورده لايه كتاب
♫♫♫
فكر قاشق زدن يه دختر چادر سياه
شوق يك خيز بلند از روي بوته هايه نور
برق كفش جفت شده تو گنجه ها
♫♫♫
عشق يك ستاره ساختن با د لك
ترس ناتموم گذاشتن جريمه هاي عيد مدرسه
بوي گل محمدي كه خشك شده لايه كتاب
♫♫♫
بوي باغچه بوي حوض عطر خوب نزري
شب جمعه پيه فانوس توي كوچه گم شدن
توي جوي لاجوردي هوس يه آبتنـــي
♫♫♫
برای دانلود کلیک کنید
با نت محدود
شبانه رایگان باید دانلود کنم
اونم هرشب از ساعت 3 تا 8 هستش
1 گیگ بیشتر نمیشه
:|
جون آدم درمیاد تا دانلود بشه
هواسم نبود نمیدونستم وقتی سیستم روشن میشه استیم بالا میاد خود به خود دانلودو ادامه میده حجمم تموم شد :|
دوستان این چیزارو بگید خب :|
MASTER ALIREZA BAGHERI :sm (71):
به صورت خلاصه میگم ... با این کارتای بازیکنا یه تیم تشکیل میدی ( 2SUPP - 3 CORE ) بعد هر چقدر اونا ...kill-asist-ward placed-rosh kill (بستگی به roleشون داره ... مثلا بازیکنا carry گزینه ward placed ندارن ) بگیرن به شما xp میده ( برای book ) .... سه نوع کارت هست : معمولی < نقره ای < طلایی ، که به ترتیب ارزششون هست و کارت های با ارزش تر گزینه های بیشتری دارن
توی هر پک 5تا کارت و حداقل یکیشون نقره ای هست
HotS کسی نیست از بچه های انجمن یه team league خوب بزنیم ؟
Match 2557372432 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats حماسه ارک واردن وارد میشود
اقا این چه وضعشه! میری Game 30 /0 اخر سر میبازی ولی بعضی Game ها از قصد هم Feed بدی تیمت میبره.
انگار دور Win و loose وجود داره. رو دور Loose باشی خودتم جر بدی باز هم میبازی :|
معلوم نشد رای آخر رو کی برد برای آرکانا ؟
دوستان این بحث ها جاش این جاست
http://forum.dotabaz.com/newpostinthread2459.html
رای آرکانارو گذاشتن اختتامیه ti بگن
سلام. بخش چند نفره ی نسخه های قدیمی CoD مثل MW3 رو هنوزم کسی بازی میکنه ؟ قیمتش خوبه میخوام بگیرم ولی نمیدونم کسی هست تو مولتی پلیرش یا نه :-/
کسی از Mr.Legendary شماره نداره؟ ، 4 تا بتل پوینت خریدم ولی حدود 30 ساعته آنلاین نشده.
فکر کنم رفته مسافرتی چیزی که نیست
تا پنج شنبه برنگرده بدبخت میشم ، وقت بتل پوینت تموم بشه دیگه نمیتونم تا لول 125 برسونم برای train :|
کسی لینکی چیزی از اون یکی آیدیش نداره؟
نه میشه از مارکت خرید نه میشه بتل پس خرید که دوباره لول آپ کنی و...
همین الان سر نخریدن BookTi5 که train صحرا داره پشیمونم.
شکل کلی مپ رو تغیر میدهنقل قول:
این trainیی که لول 125 میده به چه درد میخوره دقیقا ؟؟؟
بعضی از دختر ها هم جوری نشون میده که زمان فرار کردن لای درخت ها کار راحت تر میشه.
ATER واقعا برای لای درخت ها حاضری اینقدر خرج کنی ؟ :sm (152):
والا :| آموزششم تو انجمن هست
یعنی به صورت مجانی میتونی اینو داشته باشی ! حتی terrain 2015 رو
[آموزش] - طریقه نصب Hud , skin و.... در دوتا 2
http://i1-news.softpedia-static.com/...aft-III-24.jpg
نوستالوژی::kappa::
نوستالژی ؟؟؟
داداش ماهمین الان 24 ساعته تو rgc ریختیم :|
داریم اینو پلی میدیم
ای جماعت بالانشین بدونید هیچی جای دوتا 1 رو نمیگیره :|
وای هرچند خودم خراب دوتا2 هستم گرافیکش فوق العادس
هرچندتا دانلود شه پدرم درمیاد
چرا بعضی وقتا نوشته 1.4 گیگ دان شده فردا میرم ادامش نوشته 1.1 گیگ !
4 چی شد ؟
چون دوتا 1 نه treasure داره نه ایتم نه بوک نه مسابقات داخل بازی و نه ........ نبایدم اپدیت داشته باشه خود دوتا 2 هم اگر بخواست فقط برای تغییرات هیرو و مپ اپدیت میداد سالی 2-3 بار بیشتر اپدیت نمیومد
بحث کیفیت و گرافیک دوتا شد
منم که همیشه در این زمینه فعال :sm (213):
دوتا 1 خیلی اذیت میکنه واقعا شما اگه تو شب ( NIGHT ) بری جنگل اصلا هیچ چیز قابل دیدن نیست و بسیار زیاد چشم آدم را اذیت میکنه
دوتا 2 خیلی با کیفیت شده اما بعضی جاها اصلا معلوم نیست کی به کیه من که هیچی نمی فهمم 10 تا هیروی شاخ با کیفیت و انیمیشن خیلی گرافیکی و چند تا لول دسته جمعی و آیتم ها اضافه میشه اگه اون وسط یک تاور و چند تا یونیت هم که بیاد اصلا خیلی کیل تو کیل میشه من که مخم سوت میکشه حتی هیرو خودم گم میکنم :-oبا این که زیاد هم دوتا 2 بازی نکردم
از آیتم های مارکت دوتا هم سر در نمیارم اما اگه بنا به این باشه که هیرو را قوی کنن این یک نامردی میشه برای بقیه بازیکنا که شاید پول زیادی نداشته باشند ولی پلیر حرفه ای باشند این روش کسب در آمد سازنده دوتا 2 یکم آدمو گیج میکنه :sm (154):
دوستان آپدیتای دوتا 2 چیزه بدردبخوری داره؟
چون همیشه زیاد آپدیت میاد ایا تو مپ و گرافیک و شکل هیروها و... تاثیری داره یا نه اپدیتا برای چیزه دیگس ؟
دومی اینکه این خرید آیتم قضیش چیه؟
مثلا برای هیرو لباس میخری اونوقت تو هر بازی اون لباس تن هیروی تو هست؟
ینی میشه ایتم خرید قوی کرد هیرو رو از طرف استیم؟
چون دوستمون بالا همچین چیزی گفت !
هیچ آیتمی خریدنی با پول واقعی از مارکت استیم نمی تونه هیروهارو قوی کنه . فقط و فقط گرافیک و ظاهر هست . البته بعضی از آیتم ها چون استایل و افکت قشنگی دارن ، باعث میشه از بازی بیشتر لذت ببری . مثل ارکاناها . مثلا من زمانی که آرکانا PA داشتم بهتر بازی می کردم ( کریتیکال ها به موقع بود:sm (71):) ولی بعدش که فروختم یه بازی خوب هم با pA نداشتم . البته بعضی ها هم هستن که از هیچ آیتمی خوششون نمیاد و فقط ظاهر Orginal رو میپسندن . جدیدا جنبه ی کلاس گذاشتن داره.
مثل بعضی ایرانی های میلیارد که من در ادد لیستم داشتم وقتی پارتی میرفتیم تنها فردی که هیچی نداشت و بخاطر بازیش دعوت میشد من بودم معمولا 2 پسر و دو دختر و من بودیم همه میلیارد و همش به جای بازی کردن صحبت خرید golden babay roshan بود به قیمت 20 هزار دلار ! ( کمترشم هست ولی این می خواست نامبر زیر 5 رو بخره ) کل gold ایتم ها رو داشت برا کلاس که بگه من دارم بالای 10 میلیون داره اما بعضی هم ایتم مورد علاقشون رو میخرن مثل من اگر ارکانا jugg بیاد میخرم اما نه اینکه میلیون ها تومان خرج کنم برای هیچ . شنیدم از همون طرف که طرف ماشین 405 خودش رو فروخته برای up book ، خیلی روانین . در صورتی که هیچ تاثیر در رنک یا بازی خوب نداره