واقعا...
اصلا چرا اومدن این کارو کرد همون میزاشت فید میدادن تو راندوم بهتر بود هنوز دارم بازی میکنم یه بازی مونده تموم نمیشه...
نمایش نسخه قابل چاپ
نمیدونم میدونین یا نمیدونین خلاصه میگم که بدونین :d
مخابرات سیستم و دکل های اینترنتیشو حدود 7 8 سال پیش از افغانستان خریده و افغانستان هم از یه کشور دیگه ... چون سیستمش خیلی ضعیف بوده با ایران فروختتش ... دیگه خودتون قضاوت کنید :|
دوستانی که سرویس مخابرات دارن پینگ شما هم بالا رفته ؟
بهتر از مخابرات بهترم داریم مگه ؟ باعث شد من 700 تا از mmr رو از دست بدم چی می خوام بهتر از این :D
مخابرات منم دارم. تو این 1 ماهه پینگم زیره 300 نیومده...
قبلش همیشه پینگم بین 90 تا 100 بودش :|
بله!! و باز هم دزفول بارون میاد و اینترنت پینگ 1000 ms میده :imhighplz:
جدی ارتباط بارون با سرعت اینترنت چیه !؟
زندگی نه خوبه نه بد ، زندگی مثل یه تخم مرغ شانسیه ، برای یکی ساده برای یکی سخت ، در یک کلام زندگی یعنی اجبار تحمل لحضات نفرت انگیز
پس زندگی که اجباره تبدیلش کن به یک بازی ، گیمرش خودتی ، با پینگ بد ببرش بالا ، تو گیمر خوبی باش خارجی ها پینگشون توی این بازی ( زندگی ) خوبه ، کارشون راحتره اما تو هم میتونی با پینگ بالای ما ببریش بالا ، gold جمع کردن مشکله توش ، fight هاش سخته اما ایتم خوب ببندی توی این زندگی ، میتونی برنده شی
کی بشه یه جوری یه اقامت بگیرم کشور دیگه از اینجا برم (:|
هیچ جا مثل کشور خودت نمیشه وقتی ازش دور شدی متوجه میشی چی میگم نه تنها شما بلکه همه این احساس رو در مورد خاکشون دارن مگر اینکه توش جنگ پایانی نداشته باشه بازم ترجیح میدین توی خاک مادری باشین
میدونم دوست گلم ، سخته . خیلیم سخته . اما اینم بدون سخت بگیری میگذره اسون بگیری میگذره شب با نون خشک بخوابی صبح میشه بازم میگذره حتی با بهترین غذاها هم بخوری بازم میگذره . فقط ما میتونیم حداقل رو خودمون کار کنیم به این فکر کنیم که تا کی هستیم ایا ارزش داره زیر سقف خدا که زیر نظرمون داره فقط با گله بگذرونیمش ؟ من و تو میتونیم دنیای خودمون رو بسازیم ساختن به معنای پولدار شدن نیست ، بهترین دارایی تو خانوادت و کسانی که دوسشون داری هستن که با میلیاردها پول نمیتونی برگردونیش دارایی من خانوادمه دارایی من کسایی که دوست دارم تو و بچه های این سایت ، این هاست که زیبایی میبخشه نماز نخون عبادت نکن اما کمی فکر کن به جاش میبینی که واقعا خیلی چیزا ارزش نداره مهم سلامتیته که با خربارها پول برنمیگرده . خدایا شکرت
دوست عزیزم
میدونم که خیلی سخته زندگی تو ایران
و همه فکر میکنن وقتی برن اونطرف زندگی خیلی اسون تر میشه خیلی از نباید ها به باید ها تبدیل میشه و ....
میتونین زندگی بهتری داشته باشین
اینترنت بهتر
کار های بهتر
دانشگاه بهتر
شاید بشه گفت دوستان بهتر
ولی وقتی میرین اونجا یه احساس غریبی میکنین
که فقط میخواین برگردین
اینطوری نیست که کسی میگه من رفتم عادت کردم
نه به خدا اینطوری نیست
همیشه دلتنگ خاطرات دوران قبلتون هستین با این که ارزوی شما این بود که از ایران خارج بشین
من خودم 2 سال به خاطر تحصیل یه شهر دیگه بودم
بعضیا میگن
اگه یه جای دیگه بدون خانواده بودم و کسی بهم گیر نمیداد خیلی بهتر بود راحت تر بودم
به ولله اینطوری نیست
من همیشه دلتنگ غرغر زدن خانواده میشدم
همیشه یه بخشی از وجودم میخواست که برگردم شهر خودم و دیگه هیچوقت ازش جدا نشم
در کلام اخر اینطوری میتونم بهت بگم
وقتی به ارزوی محالم رسیدم
فهمیدم بعضی چیزا همون ارزو بمونن قشنگ ترن
:-? ......نقل قول:
وقتی به ارزوی محالم رسیدم
فهمیدم بعضی چیزا همون ارزو بمونن قشنگ ترن
این که میگید بری یه کشور دیگه دلت برای این جا تنگ میشه دلیل روانشناسی داره.
تو ایران چون مردم تو تنگنا هستن مثل سطح در آمد پایین ، قدرت خرید پایین ، آزادی **** و... این ها باعث میشه وابستگیشون نسبت به افراد خانواده خیلی زیاد بشه و شما با این طرز فکر بزرگ بشید که بدون خانواده نمیشه زندگی کرد.
ولی تو کشور ها جهان اول این موضوع وجود نداره(یا خیلی کم هست).
دل تنگی برای کشور خونه ، خانواده تنها دلیلش همین هست.
من که جز مادرم کسی رو ندارم که دلم براش تنگ بشه ، مادرم هم کاملا با رفتن از ایران موافق هست.(انشاالله یا هم میرم:).)
ایران هیچ چیزی نداره که آدم بخواد دلش براش تنگ بشه البته (مهمونی های عید نوروز ، عزاداری های محرم ، نیمه شعبان) این ها تنها چیز هایی هست که دلم براش تنگ میشه.
کسی نیست که بره بعد دلش برای 1 ساعت منتظر موندن برای دانلود یه فایل 200 میگی تنگ بشه یا حقوق 800 تومنی که با خر حمالی به دست میاد به هیچ جای آدم هم نمیرسه یا هوای خیلی خیلی کثیف تهران یا مترو داغون تهران که انقدر شلوغه که فقط بو عرق میاد :|
ترجیح میدم خودم رو بند یه کشور نکنم و جهان وطن باشم.
اگر جور بشه از ایران برم حالا هر کشوری که وضعیت بهتری نسبت به ما دارن مثل امریکا انگیلیس ، ژاپن کانادا ، مینویسم امضا میکنم که حتی پشت سرم هم نگاه نکنم.
ایران برای مردم زیر خط فقر هیچ چیزی جز بد بختی نداره.
بد ترین کشور دنیا (البته کشوری که توش جنگه حریانش فرق داره ، ما جنگ رو خیلی وقته پست سر گذاشتیم)
چرا باید برای کشورم دلم بسوزه؟
چرا باید وطن پرست باشم؟
شما می خوای بری کشور هایی که ارزش دارن باید پولدار باشی که توی ایران هم با پول میشه زندگی شاهانه تر کرد فقط با یک چیز میتونی بری : علم . وسلام
اگر ننگ تروریستم بهت نچسبونن خیلی خوششانس بودی چرا نمی خواین بفهمین ما در همه جا محکومیم ایرانی و عرب مثل گا.... پیشونی سفیدن
جدا از نت و گیمینگ این حرفا تو ایران دین و ادمای دینی زیادن هم ادم فوضول و نفهم-مثلا تو ازمون وردی شغلا سوال دینی می پرسن تا کاری - اصن خوشم نمیاد موقعیتش پیش بیاد بدون شک میرم .
به چه قیمت . دوستانی داشتم رفتن طرف خونه زندگیش رو فروخته بعد برای اقامت گرفتن خود ایرانی ها تو کشورایی که می خوای بری کار اقامت انجام میدن بعد پول این بنده خدا ها رو خوردن اگر می خوای نفسی راحت بکشی از این کره خاکی برین چون تا محتاج میشی میدرنت
یکم که بگذره طرز فکرتون درباره رفتن عوض میشه. این بحث هم همیشه طولانی هست.
فعلا" برید فکر نون باشید که خربزه آب است!
اونایی که بدون ویزا پو میشن میرن بایدم همچین بلاهایی سرشون بیاد با یه لیسانس بی ارزش اینجا میرن خارج تازه می خوان اقامتم بگیرن
اینجوری پو میشن میرن یعنی کار که بلد نیستی زندگی خود هم می خوای داشته باشی عاشق چشم ابروی ما نیستن که
برای رفتن یا باید پول داشت که اکثرا ندارن یا حرفه که بتونید با مدرک ثابت کنید همچین کاری بلدید مثلا ccna ccnp برنامه نویسی الگوریتم اقتصاد بازاریابی (یک سریشون مدرک دانشگاهی نیستن ولی تو ایران جاهایی هست که دوره میزارن مدرک معتبر میدن تو حوزه برنامه نویسی هم با رزومه میشه ثابت کرد که همچین کاری بلدین)
تنها عامل پیشرفت کشور ها تو تاریخ همین دو ویژگی هستن کسی برای خشنودی خدا نیومده کشور داری کنه یا این دو ویژگی رو داشته اومده کشورش رو بسازه یا اومده یه چیزی بکنه برهنقل قول:
چرا باید برای کشورم دلم بسوزه؟
چرا باید وطن پرست باشم؟
---------
کلا دوستانی که حرفه خاصی ندارن یا دارن نمی تونن ثابت کنن فکر خارج نکنن بدون ویزا رفتن یعنی یک چیزی بد تر از الان خودمون
--------
واقعا کسی هست برای بودن با خانواده آینده خوب رو رها کنه؟ :| فوقش تا 30 سالگی خانواده هست ولی شما می خواید 70 سال زندگی کنید حداقل!
پسر همسایه ما دکترای جراحی مغز داره رفته کاندا اونجا مدرکش رو پاره کردن گفتن مدرک ایران قبل قبول نیست بعد 3 سال هنوز کار اموز هستش
ولی حقوقش 6 میلیونه حالا فرض کن کار اموزیش تموم شه چه عشقی میکنه ولی این مهم نیست
نکته مهم که میخواستم بگم اینه مدرکت رو بردار بنداز تو اتیش گرم شی حداقل به یه دردی بخوره
چه بحثی راه انداختم :>
اینم درسته که ادم با پول همه جا میتونه شاهانه زندگی کنه بحث این نیست بحث ازادیه برای مثال یه دختر ارزو های والا داره و میخواد به جایی برسه بنظرتون توی ایران میتونه به جایی برسه؟ همین که همه جا باید روسری سرش باشه محدودیت حساب میشه براش...( خواهشا روی این مثالی که زدم خیلی بحث نکنید حجاب اجباری فقط یه مثال بود )
اقا منم گیمرم از وقتی یادمه با میکرو و سگا بازی کردم هنوز ه هوزه هم دارم بازی میکنم هرجا میری میگی گیمری میخندن بهت میگن انقدر بازی نکن کور شدی! همین...
ولی اونور اب سومایل 16 ساله با تیمش 6میلیون دلار برنده میشن! این فرقشه
از فرهنگ گرفته تا اقتصاد و ازادی اینا همه اینجا مشکل داره
این یه بحثه اونم که میگین دل ادم واسه وطنش تنگ میشه یه بحث دیگه
ویرایش: نظر منم 95% مثل نظری که ater جان داد هست...
-همیشه مسئله محدودیت که میاد وسط میرین سر وقت حجاب :| یه دختری که ارزوی والا( :) )داره اگه روسریش رو برداره یا خودنمایی کنه :| به چیز خاصی میرسه؟! یا بدتر از اون ور پرت میشه پایین ؟! اخه عزیز از کی بدون حجاب بودن باعث پیشرفت و رسیدن به اهداف والا داره؟
ما خودمونیم که این جامعه رو تشکیل میدیم تا وقتی هم که طرز زندگی درست رو یاد نگیریم تغییری ایجاد نمیشه
-تا تلاشی توسط خود شما صورت نگیره گفتن این حرف ها کلا بی معنی و بچگانه است شما میخواید با گیمر بودن ادم موفقی باشید ؟! خوب مسلما نمیتونید مخصوصا تو این جامعه حتی تو جوامع دیگه هم که گیمر تقریبا جایگاهی پیدا کرده باز هم معدود کسایی موفق هستن که حتی این افراد هم اشخاص بی استفاده ای در جامعه هستن و حداقل از نظر من اصلا شخصیت بزرگی ندارن همچنین جایگاه خاصی ندارن شخصا اعتقاد دارم نباید گیم رو بیشتر از یه سرگرمی در نظر گرفت و ارزش بیشتری براش قائل شد
این قضیه هرجایی که میری میگی گیمری ... رو کاملا حرف دوستانت رو تایید میکنم ;)
:smile12:
نه خوبه گفتم زیاد روش بحث نکنید یه مثال بود! اره من این مثال رو زدم چون محدودیت بدیه توی سال 2015 واقعا هچین چیزی زشته که خیلی ببخشید ادم با موی زن تحریک بشه میدونم بیشتر مرد ها روی این بحث حساسن. خیلی چیزاهم بوده که بخاطر این مسئله بانوان کشورمون نتونستن به جایی برسن فک کنم یه بار تیم فوتبال بانوان که به خاطر حجاب نزاشتنشون مسابقه بدن یادم نیست دقیق...
در کل اینو میخوام بگم که محدودیت اینجا خیلی زیاده
مسئله اینجاست فرهنگ نسل فعلی با نسل قبلی به هم نمیخوره که همین باعث ناهنجاری میشه
قدیما چه میدونستن اینترنت و سایت و بازی چیه اما الان با 6 ساعت کار در خونه برجی 2 تومن به جیب میزنی xd
اکثر افراد با کامپیوتر و زبان انگلیسی مشکل دارن درحالیکه قشر جوون این چیزا لازمه سرگرمیشون هست.
الان مشکلتون پینگ و سرعت اینترنت هست فردا این چیزارو به دست بیارید مشکل دیگه پیدا میکنید. آدمی همین هست...(خیلی از حرفام رو حذف کردم :دی)
بله مشکل اینها هست الان ولی بعدش خیلی ها مثل آقای آتر می خوان یک روز تو اینترنشنال بازی کنن وقتی این مشکل ها برطرف شد مشکل میشه سطح بازی و پیشرفت کردن که واقعا هم این باید مشکل و دقدقه ما باشه نه اینترنت و بعد از اینها می تونیم پیشرفت داشته باشیم تو حوزه بین المللی :dنقل قول:
الان مشکلتون پینگ و سرعت اینترنت هست فردا این چیزارو به دست بیارید مشکل دیگه پیدا میکنید. آدمی همین هست...
دلخوری من از بازی و نت و این ها نبود مشکل دیگه ای پیش امده.
مشکل نت ایران یکی از 10 تا مشکلمه عزیز.
دوتا 2 و بازی انلاین چیزی جز خونه خرابی نداره ، هر چیزی تووش رفته بودیم الان استادش بودیم و پول در میاوردیم
این پسر 13 ساله هم عجب داستانی شده ها :d
ماجرا فیلم و کلیپ پسر 13 ساله تلگرام
کیا فیلم پسر 13 ساله که تو تلگرام پخش شده رو دیدن؟؟؟ عجب چیزیه لامصب | طرفداری
================================================== ==
هر از گاهی از این کلیپا پر می شه واقعا به کجا می رویم دیگه بحث اسلام اینا رو دوباره نکشیم وسط ......:-s
میگم! ملت داغونن
البته چیزی نیست یه مدت مده تا یه ماه دیگه همه یادشون میره این کی بود...
از مردم ما بیشعور تر پیدا نمیشه والا :|
یه روز زهره ، روز بعد لامپ ، روز بعدش 13 ساله ، روز بعدش هم دور هم جمع میشن آبروی یکی دیگه رو ببرن :|