Опять же, говорить смешно !
نمایش نسخه قابل چاپ
Опять же, говорить смешно !
پست های توی این انجمن حساب نمیشه.
من دنبال بازی کن برای درفت قوی میگردم
یا یکی باشه خیلی خوب درفت کردن و انواع استراتژی ها رو یادم بده :(
دوستان مقدار Point که مچ ها میدن کدومشون بهتره که بهتر میشه بالا رفت مثلا Ap cm یا همشون یکی هستن:| به نظر من AP کمتر میده
https://hydra-media.cursecdn.com/dot...el_Preview.png
امیدوارم به زودی ببینمش:smz (1):
اگر این پیت لرد باشه من شیفت دلت میکنم میرم چند سال تلاش میکنم تا دوتا رو هک کنم:sm (71):
هوا گرمه اونور؟
::kappa::
این ماه انقد آپدیت دادن ما هم آپدیت کردیم آپدیتا مارو ... چه وضیه
یکم از پوریا یاد بگیریدم نشسته تو اروپا هیچ هم حرف نمیزنه :دی ( الان میاد یه چی میگه ::kappa:: )
-------------------------------------
بعضیا واقعا بی احترامی میکنن why? why?? الان منو حسین داشتیم یه مچ بازی میردم یه ایرانی افتاد باهامون فحش میداد چون فهمید ایرانی هستیم :| چرا اینطوریم اخه حیفه بخدا :( نیازی نیست داشته هامونو به رخ همدیگه بکشیم اصن نیازی نیست این بحثا باشه اینجا این فرومه گیمه ) :sm (152):
دقیقا
هر روز هر روز که میگذره بیشتر از این کشور بدم میاد
دقیقا هم برای همین موارد هست.
90% موارد که طرف ایرانی بوده افتاده با من فحش داده ، حالا چه فهمیده من از ایرانم یا نه ولی تا تونسته به همه فحش داد
تازه mic هم داشته باشه دیگه بد تر همین جوری نوقل و نباته که میریزه بیرون.
دوتا ۲ امکانات خوبی داره برای گوش ندادن به mic و چت افرادی که دوس ندارین ( منظورم mute all chat ) نیست بعضیا خودشون می خوان وگرنه سریع از این امکانات استفاده کن به همین راحتی
عین من باش::kappa::
همین که میرم عصبی باشم همه mute
ez go report me
کاربرانی که بخاطر توهین و بی احترامی به کاربران دیگه تخلف براشون ثبت میشه در صورت تکرار بن موقت و دائمی میشند.
همچنین کاربرانی که در پستی بهشون توهین شده حتما گزارش پست خلاق ثبت کنند تا بررسی بشه .
Underlord - Dota 2 Wiki
بنظرتون کی میاد؟
خیلی زود اگر allstar برگذار شه
من خیلی خوشحالم که دوستان اینقدر دنبال حال و احوال مان :دی
----------------
سوسیس اسکواد رو دیدم امشب , جالب انگیز بود :دی
کیفیت پرده ای :دی
بعله دیگه ...
Match 2555834903 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
تاحالا رنک 1 دیدید ؟
دارک سیر رنک 1 بود ::kappa::
لعنت به والو لعنت به آیس فراگ
شرکت آشغال عوضی :| 4 بازی رنک رفتم مرض اعصاب گرفتم هر 4 بازیم باخت
ها ها ها ها>:)>:)>:)>:)
بلاخره سیستم گرفتم فکستی ولی در حدی که توی رزولیشن 1080 با پایین ترین تنظیبمات 60 فریم بده
گرافیکش هیکاپ داره
توی ویندوز توی بازی زمان فیلم دیدن بعضی وقت ها لگ میزنه :(
دوتا از رو هاردم پرید(هاردم نابود شد:sm (153): )رفتم دوباره دانلودش کردم تا 7.5 گیگ رسیده بود متوقفش کردم
بعد اومدم ادامه زدم از 2.5 گیگ شروع کرد ،(از این زورم میشه بعضی ها میان از والو تعریف میکنن).هیچی دیگه الآن نمیدونم چیکار کنم:sm (154):
این 2016 Player Card Pack ها چیه به چه دردی میخوره؟
نتم دو روزه داره اذیتم میکنه و تا الان سه بار از بازی لفت دادم به خاطر لگ چون میمردم:sm (152):