البته این که نمیتونستی انتخاب کنی که کلوچه بخری یا بیسکوییت:| یه جور وسواسه نه کمال گرایی!
نمایش نسخه قابل چاپ
البته این که نمیتونستی انتخاب کنی که کلوچه بخری یا بیسکوییت:| یه جور وسواسه نه کمال گرایی!
کسی فیلم خوبی رو میشناسه دانلود کنم (انیمشن هم بگید)
یه سوال وقتی برای میپو اقانیم میاریم همه ایتم های پسیو برای همه میپو ها کار میکنه مثلا دفیوزال بلید بیاریم همه کلون های میپو خاصیت مانا بورن تو اتک هاشون دارن؟یا basherبیاریم هم کلون هاش بش میدن ؟ و هزار تا ایتم دیگه))
بعد سوال بعدی این ایتم هس که با arcenbootوmekansترکیب میشه اگه دوبار پشت سر هم استفاده بشه مانا و هلث رو پر میکنه؟ (اگه برای میپو بخریم این ایتم رو 5بار استفاده کنم کار میکنه یا برای تینکر یا برای ارک واردن )
خودت رو باور کن ! تو خیلی خاص هستی ! خودت رو بشناس و بدون روانشناس به افرادی مثل تو نیاز دارن نه تو به اونا ، افرادی مثل تو هستن که به زندگی معنای واقعیی میدن و این درکش برای خیلی از ادم ها سخت هست و نمیتونن به معنای واقعی درکش کنن و برای خودتم درکش سخته چون شناختی از خودت نداری چون مثل خودت افراد کمی وجود دارن و نتونستی ارتباط برقرار کنی و این باعث شده فکر کنی یه جور وسواس هست
این حساسیت نیست اجازه بده دلیل این کارت رو بهت بگم شاید شروعی برای شناخت خودت باشه :
این افراد همیشه بهترین ها رو برای خودشون می خوان و این فوق العادست چون به هر چیزی راضی نمیشی و توی خونته ، توی وجودته . متوجه ای چی میگم ؟ بهترین ها برای بهترین ها
چرا برای یک بسکویت اینقدر زمان میذاری ؟ چون می خوای بهترین کیفیت و بهترین مزه رو بخری که بتونه راضیت کنه . بذار بهت بگم اگر این خاک افراد زیادی مثل تو داشت میشدن بهترین خاک دنیا ، چون تبدیلش میکردن به بهترین تا راضی باشن
این ها رو که گفتم توی خودت دنبالش بگرد میبینی حقیقت رو گفتم و بجای اینکه وقتت و زندگیت رو تلف کنی و بری پیش روانشناس ، کمی وقت بذار و خودت رو بشناس تا با دید دوست داشتن خودت ، یک زندگی عالی بسازی و به درکش برسی که زندگی چقدر زیباست
بدون خیلی خوشحالم این افراد رو پیدا میکنم و بتونم حرفی بزنم که جرقه ای باشه برای تکان دادن خودشون . خدا بهت یک گیفت با ارزش داده نذار ادم ها خرابش کنن و قدرشو ندونن ، داخل خودت پرورشش بده خودت رو بشناس و کنترل زندگیت رو بدست بگیر
هیچکس قادر نخواهد بود به تو کمک کنه به جز خودت .
این سوال رو می بایست توی قسمت خودش سوال میکردین برای همین پاسخ ندادم اما اینجا پاسخ میدم بعدا مدیران این بخش انتقال بدن :
سوال اول : در مورد meepo فقط ایتم هایی که روی دیگران تاثیر میذاره روی بقیه meepo ها تاثیر گذار خواهد بود مثل ایتم Vladmir's Offering ( به جز bot و ایتم هایی که hp میپو اصلی رو میبره بالا یعنی هرچی یه ایتم hp میپو اول رو ببره بالا میپوهای دیگه هم میره بالا مثل dragon lance)
سوال دوم : ایتم های اینجوری معمولا یک یا دو بار بیشتر جواب نمیدن و بدونین ایتم های خیلی مفیدتری برای تینکر و میپو هست
لطفا سریع سریع سریع جواب بدید !
این طرف میخواد اسکم کنه یا نه ؟!
میگه آرکانات رو 40 دلار میگیرم !
http://up.vbiran.ir/uploads/43342148...33384_1111.png
فقط خواهشا سریع !
تجربه ثابت کرده که همیشه فروشنده باید شرط بزاره نه خریدار
یعنی اینکه اون میگه من بعد تحویل بهت پول میدم شرط اونه و تو باید بگی نه اول پول بعد آرکانا
ازش میپرسم چرا 40$ برمیداری ؟ خود آرکانا ارزون تره ...
میگه آرکانای اس اف داره میره بالا ...
اون پیامه که 40دلار رو نوشته چی ؟ من واسه همون شک کردم که اسکمر نیست ...
طرف که مرض نداره پوله بیشتر بده . میتونه قبل از اینکه گرون شه بخره از مارکت خب!!! پیشنهاد میکنم قبول نکن
اون پیامه از طرف استیم نیست که، شما اگه دقت کنی موقع افر کردن یه قسمت هستش میتونی واسه طرف پیام بفرستی. طرف برداشته با یه لحنی نوشته که شما احتمال بدی شاید یه چیز رسمییه، اخرشم اون علامت سئواله میخوره یه لینک باشه که من جات باشم روی اونم کلیک نمیکنم.
افر رو همون جا ریپورت کن واسه اسکم اگه تونستی یه اسکرین شات هم به ریپورتت بند کن
6-1بارسا
تاریخی بود بازی
چقد قشنگ بود
مخصوصا ایسگاهی نیمار
یکی از بزرگترین و ماندگار ترین اتفاقات تاریخ فوتبال امشب افتاد!!!
بارسلونایی که در بازی رفت 4 تا گل از پاریس سن ژرمن خورده بود و باید بازی برگشت 4 تا دیگه میزد تا مساوی بشه بازی رو 6-1 بردن!!
3 تا گل زدن اولش بعدش یک گل خوردن که عین یک آب یخ رو تمام روحیه ها و انرژی ها بود بعدش توی 7 دقیقه 3 تا گل دیگه زدن!! یعنی از 87-86 تا 95!!
واقعا چ حالی داد این بازی. معجزه اتفاق افتاد! ناگفته نماند بارسا با احتساب این بازی و 2 بازی گذشته جمعا 17 تا گل زدن و 2 تا گل خوردن!! :sm (71)::-o
من آخرین بازی که یک همچین استرسی داشتم بازی چلسی-بارسا نیمه نهایی 2009-10 چمپیون بود که گواردیولا رفت دست داد به گاس هیدینگ و تبریک گفت صعودشون رو ولی 1 دقیقه بعد بوم!! اینیستا یک گل زد و بارسا صعود کرد :x
عجب شبی بود امشب
دیشب یه گیم پلی دادمhttps://www.dotabuff.com/matches/3043031557
kotlبودم تا اخر گیم هم نشستم پلی دادم اما اباندون خوردم نمیدونم چرا؟(شاید بخاطر این که وسط بازی یه شام خوردم با میوه و چای و یخورده هم فیلم نگاه کردم )ولی تا اخرش پلی دادم:smz (1):
ولی بازی جالبی بود ک میکردیم این بازی رو ببازیم با این هیرو ها
dazzleهیرو رو کری کرده بود D:
یبار هم هلث دذل کم بود داشت میرم بیس من تلپورت اش کردم وسط دشمن کشتنش:D
آقا خوش به حال این روسای دهن سرویس :D
چرا ؟
چون نامردا میان بازی هایی که abandon میکنن و lp میشن رو راحت با ربات 5 تا بازی وین میکنن از lp در میان
نمونش توی رنک 8k که پلیر معروف روسی chappie که خیلی زیاد هم سابقه abandon کردن بیخودی داره میاد راحت از lp در میاد
https://www.dotabuff.com/players/132739889
بعضی وقتا نمیشه که نمیشه :sm (154):
:sm (18)::sm (151):
https://www.dotabuff.com/matches/3047067159
فاز پوجو با رسم شکل و مثال توضیح دهید
2نمره
:|
قسمت جدید wodota2 رو نگاه نکنید لطفا :sm (152):
راستی چه اتفاقی برا سایت افتاده بود چند روز بود سایت ارور404میداد نمیومد الان هم سرچ کردم نوشته بود سایت هک شده d:
:sm (152):
باو كانال معروفيه
يه چي تو مايه هاي dotacinema بهترين بازي هاي هفته و رمپيج اينارو بيشتر رو سرور چينيا هم dota 2 و هم dota رو ميزاره
جالبي نكته اينجاس هنوز تو چين dota 1 خيلي پلير داره
اينم لينكش
https://www.youtube.com/user/WoDotA