کاش داد بزنن ، فحش میدن !
خوبیه روسا اینه که فحشاشونو ادم نمیفهمه ! :sm (71):
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من ی اکانت دارم , اولین اکانتم
چند وقته شروع کردم بالا بردن solo mmr بعد از رو 1300 بردم رو 1920 .... ولی یعنی اکانت میگه نمیخوام بالاتر برم مگه زووره .... دهنم سرویس شد دارم رو 1920...1895...1870 مانور میدم :sm (152):
قبلا ی اکانت 3200 درست کردم اما چون لولش پایین بود ... بازی کردن باهاش زیاد حال نمیداد , الانم رنکمو میدونم که اگه جدی بازی کنم بالای 3500 هستم اما این اکانت رو نمیتونم بالا ببرم ...
مثل ی مرز میمونه که اگه رد کنی باز میتونی ی 500 تا روش بزاری .:sm (209):
https://www.dotabuff.com/matches/3011270014
لوووووووول
مین 14 BF اوردم
:))
ولی انقد TA خوب کار کرد که گیم طول کشید
شكار لحظه ها ::kappa::
http://www.uupload.ir/files/ljrd_untitled.jpg
چقدر ما مهمان نوازیم ::kappa::
سلام کسی برنامه ای سراغ داره سرعت کامپیوتر رو افزایش بده و هارد رو بهینه کنه و موارد اضافی اش رو پاک کنه؟بدجور نیازمندم سیستم ام کند شده رو مخه
تمام سایت هایی که رو سرور اسیاتک بودند(مثل یو اپلود:sm (75):) بخاطر مشکل در دیتاسنتر اسیاتک از دسترس خارج شدن
معلوم نیست چند ساعت دیگه تعمیرش طول بکشه
reddit فیلتر شد :sm (154):
جاتون خالی ، کلش رویال یه بتل رفتم 17 تا تماشاگر داشت! طرف هم اسراییلی بود، بدجور زدمش
خلاصه ک-- 18تا اسراییلی رو یکجا سوزوندم :sm (90):
اقایون به نظرتون خلوت ترین سرور دوتا کدومه ؟ که پلیرش خیلی کم باشه
به جز دبی
دقیقا الان که من این پست رو میذارم 89امین جشنواره جوایز آکادمی اسکار در حال برگذاریه و به زودی بهترین ها معرفی میشن که در قسمت فیلم های غیر انگلیسی زبان فیلم فروشنده اصغرفرهادی میدرخشه نامزد اسکار شدن افتخار بزرگیه و برنده شدنش افتخار بزرگتر
من الان در پوست خودم نمیگنجم نه به خاطر فروشنده بلکه دوباره بعد از یک سال به مجموعه ی عظیمی از فیلم هایی دسترسی پیدا میکنم که ارزش دارند که برای دیدنشون وقت صرف کنید
امسال اصلا فیلماش خوب نیستن
اینجا حرفای منو زده: https://www.instagram.com/p/BQ-NBPRgOP2/?taken-by=heseaval (کپشنش رو بخونید)
یا hacksaw ridge میبره یا la la land که البته دومی کیفیت خوبش نیومده و ندیدمش و امیدوارم hacksaw ببره. حرف نداره این فیلم. البته خیلی سیاسی بود.
من نظرمو توی فروهای تیوی ورلد و تیوشو هم گفتم اینجا هم میگم
امسال واقعا سال بدی برای صنعت سینما بود
تمام فیلم های امسال با اغراق و هایپ شدن مورد استقبال قرار گرفتن از همون شروع حشنواره کن
نامزدی لالاند در 14 رشته جفایی بد و زشت در حق ارباب حلقه ها و تایتانیک بود و اصلا حقش نبود اینقدر روش مانوربدن
گرچه بیشترین شانس رو داره ولی اصلا دلم نمیخواد یه فیلم درام موزیکال بهترین فیلم بشه
arrival با اون ایده خوبش به مراتب جایگاهش بیشتر بود ولی دیده نشد
moolight هرچقدر با خودم کلنجار رفتم نتونستم نکته مثبتی توی این فیلم ببینم
hell or high water یه داستان تکراری ولی بازی و فیلم برداری های خوب که در حد نامزد شدن اصلا نبود
hacksaw ridge بعد از تجربه 40 ساله مل گیبسون در گذشته هالیوود و کارگردانی سومین فیلم بلند خودش اگه اشتباه نکنم این فیلم حداقل درحد قرار گرفتن در بهترین کتگوری فیلم های سال خودش نکته مثبت به حساب میاد ولی حیف که این فیلم تقلیدی از غلاف تمام فلیزی و نجات سرباز رایان بود گرچه نیم اول فیلم عالی پیشرفت ولی در ادامه یه تجربه و داستان تکراری رو برای بیننده در پی داشت که دلیل اصلی نادیده گرفتنش شد اینم بگم بازی اندرو گارفیلد اصلا درحد و اندازه های این فیلم نبود و نمرات پایین منتقدانش بخصوص جیمز برادینلی بحق بود.
فیلم سکوت اسکورسیزی هم چون ندیدم نمیتونم نظری درباره نادیده گرفته شدنش بدم
و اما میرسیم به بهترین فیلم سال به نظر خودم و خیلی از سینما دوستان واقعی
manchester by the sea توضیح درباره دلایل بهتر بودنش در این کتوگری خیلی زیاد و وقت گیر و من به همینجا بسنده میکنم که امیدوارم این فیلم و کیسی افلک توی رشته های خودشون بهترین شناخته بشن و بحقشون برسن
متاسفانه طبق پیشبینها مراسم اسکار امسال هم رنگ و بوی سی ا سی گرفت و همونطور که انتظار میرفت جایزه بهترین فیلم خارجی زبان و اصلی تحت تاثیر فرمانهای نژاد پرستانه ترامپ و منع ورود افراد 7 کشور و غیبت فرهادی قرار گرفت و فیلم ضعیف فروشنده و moonlight بهترین شدند. در هرصورت با همه خوبی و بدی این فیلم یه افتخار دیگه برای سینمای راکد ایران رقم خورد و من از این بابت خیلی خوشحالم.تبریک:)
میشه دقیقا همین رو گفت در واقع اصغر فرهادی با نرفتن به مراسم هم رای بی طرفا نسبت به ترامپو داشت و هم رای مخالفانشو البته نباید از فیلم خوبی که ساخته بود چشم پوشی کرد
gg asghar farhadi wp :)
از طرفی مونلایت هم از امتیاز ضدنژاد پرستانه برخوردار بود و امسال دیدید که برندگان سیاهپوست بیشتر از هر سال بودند همچنین کارگردانشم سیاهپوسته اختلاف بین لالالندو مونلایت خیلی کم بود ولی مونلایت به همین دلیل برنده شد تقریبا مثل آرگو که امتیاز سیاسی داشت
از هر جهت با مقایسه بهترین فیلم امسال با spotlight میشه فهمید سال جالبی نبوده ولی خب این آثار هنری جدید بهترین ها هستند و باز هم میگم ارزش دیدن رو دارند حتی برای دوبار یا بیشتر :)
به نظرم اسکار های بهترین بازیگران مردو زن خوب داده شد تا نظر بقیه چی باشه
لووووووووول
دقت کردی چقدر فیلم های 2016 ضد اسلامن ؟!
مثلا فیلم cell !
موضوعش اینه که بیماری میاد که آدما تبدیل به زامبی میشن ...(یه موضوع خیلی تکراری!)
بدترین قسمتش اینه که سردسته ی این زامبی ها یه موجود خیلی زشتیه و توی صحنه های فیلم هم هستش پیامبر آخر الزمانه !!
آخرین قسمت فیلم هم همه ی زامبی ها دارن دور یه دکل بزرگ میچرخن و این پیامبر آخرالزمان هم باهاشونه(دقیقا عینه عینه طواف دور کعبه :sm (152): )
خودم Ghostbusters.2016 و Gods.of.Egypt.2016 رو دوست داشتم (نظر شخصیه !)
-----------------------------
جدا از این بحث ها یه فیلم خوب بگید من دانلود کنم (از بس فیلمای 2016 خوبن که باید بیست و چند صفحه بگردم تا یه فیلم خوب پیدا کنم!)
Best reason ever :D
اینو یادم رفت :دی
http://uupload.ir/files/cjgn_22.png
چقد اين فيلم ضعيف بود آخه
به خاطر ضعفش بهش اسكار دادن در اين حد
داشته باشيم از ضعيفا ::kappa::
تبريك به فيلم بسيار ضعيف فروشنده و عوامل ضعيف تر از خودش
(مخاطب خاص)
عاقا فیلم درست حسابی کسی میشناسه بگه دان کنیم
فیلم های جدید درست حسابی هم که وجود نداره هرچی دان میکنم از قبلیه مضخرف تره
(فروشنده چرا اسکار گرفت؟ فیلم جالبی نبودا)(مون لایت ندیدم ولی فک میکردم لالالند برنده بشه)
سوال خوبی بود چرا فروشنده اسکار گرفت؟
نقد فیلم فروشنده - زومجی
از طرفی کسی که دقیق تر به فیلم نگاه کنه متوجه میشه که فیلم هدف داره و از نظر داستانی قویه
همچنین در قسمت فیلم های خارجی زبان اسکار فقط یه فیلم آلمانی شانس رقابت با فروشنده رو داشت که با سیاست اصغر فرهادی(شرکت نکردن در اسکار) اونو کنار زد و شانس پیروزیشو حتمی کرد
و اما سوال بعد چرا لالا لند اسکارو نگرفت در واقع امتیاز ضد نژاد پرستی و البته هم ج ن س گرایی فیلم مونلایت و جدی تر بودنش اختلاف رای رو بین لالالند و مونلایت کم کرد و همچنین سیاست جدید اکادمی مبنی بر تقسیم جوایز هم تاثیر گذار بود. البته هر دو فیلم مونلایت و لالالند فیلم های خوبی هستند
نقد رو خوندم (چی بگم واله هرکی یه چیزی میگه ) ولی کلا اسکار امسال جالب نبود اصلا اگه اینطور که شما میگید انتخاب برنده جنبه سیاسی داشته که واقعا افتاضاحه
اینهمه فروشنده فروشنده کردن گفتم فیلمش خوبه اما وقتی نگاه کردم واقعا هیچ دلیلی پیدا نکردم که جالب باشه نه سرگرم کننده بود نه فیلم نامه ای که بیننده رو سرجاش میخ کوب کنه "نمیدونم حرفم رو چجوری بگم اما فروشنده بنظرم فلیمی بود که برای یه نفر که توی اروپا و امریکا زندگی میکنه شاید جالب باشه اونم بخاطر این که ایران رو یه کشور ... نشون داده اما بنظرم فروشنده فیلمی نبود که بخاد اسکار بگیره چون اصلا فیلم نبود (منظورم اینه که ما فیلم رو میبینیم که لذت ببریم یا سرگرم بشیم بخندیم و.. اما فروشنده )
ایران یه کشور ... هست خوب
ببینید حرف شما ممکنه از چند جهت درست باشه که اگه مساىل سیاسی در اسکار تاثیر داشته باشه خوب نیس ولی خب کسانی که رای میدن هم انسان هستند با جهت گیری های ذهنی مختلف پس امکان نداره چنین مساىلی در اسکار نباشه کما اینکه قبلا هم بوده از خیلی قبل تر هم بوده ولی امسال با انتخاب شدن ترامپ و حرف هایی که زده و کارهایی که کرده مساىل سیاسی روی اکادمی و رای تک تک افراد سایه افکنده بود و همچنین 500 نفر به رای دهندگان اضافه شده بود که 90% با نژادپرستی مقابله میکردند و حتی توی صفحات شخصیشون پست میذاشتند طوری که پیش بینی شده بود تعداد سیاه پوست هایی که امسال اسکار میگیرند بیشتر از هر ساله
اگه به اسکار های سالهای قبل نگاه کنید فیلم هایی که به واقعیت نزدیکترند اسکار بهتربن فیلم سال رو گرفتند برای مثال اسکار 85 رو میگم(چون معروف تره و اصغر هم توش بوده) دو فیلم hugo و the artist خیلی به هم نزدیک بودن مثل مونلایت و لالالند امسال ولی the artist اسکار بهتربن فیلمو گرفت چون به واقعیتی در گذشته نزدیکتر بود و هیوگو زیاد به واقعیت نزدیک نبود یا فیلم ارگو که همه میگن سیاسی اسکار گرفت اگه از این زاویه نگاه کنید میبینید خود واقعیت بود یا فیلم spotlight داستانی واقعی بود پس بیشتر در شرایط برابر فیلمی که به واقعیت نزدیکتره اسکارو میگیره منظور از دخیل بودن سیاست در انتخاب مونلایت این بود که مساىلی که گفتم توی پست قبل باعث شد که این فیلم به لالالند نزدیک بشه و شانس داشته باشه اسکارو به خاطر جدی تر بودنش بگیره
خیلیا رو دیدم با اسپم هیرو راحت رنک آپ میکنن
به نظرتون بهترین هیرو برای اسپم چیه؟
فيلم هكسو رو ديدم اشكم در اومد (بعد از فيلم تايتانيك و سرباز رأيان تاحالا با فيلمي اشكم در نيومده بود)fuc the war
@A_W_Z_2 میگم توی twitch کسی به نام broxy میشناختی بهترین tech باز هستش ؟ خبر نداری رفته یا ایدی جدید داره ؟ اصلا دیه ایدیشم نیست