خوب برادر بعضی ها با تغیرات جدید دوتا دو راضی نیستن و دلشون هم نمیخاد از دوتا بیرون بیاد و بهlolو.. برن بخاطر همین دوتا1 پلی میدن
البته دوتا 1 حرفه ای تر هس
نمایش نسخه قابل چاپ
این 2 تا گیم رو ببینید ...
توی هر 2 تا گیم 2 3 تا پارتی بودن هی من رو ریپورت کردن :sm (71):
https://www.dotabuff.com/matches/3054912910
https://www.dotabuff.com/matches/3053815786
البته عجیبه چرا اینجا دیگه ریپورت نکردن :|
https://www.dotabuff.com/matches/3053563732
اینم سهم ما توی 27 هزار نفر watch :
پنهان کننده: عکس ایتم
جاهیم هست بشه ردش کرد ؟ مثل قدیم طرفدار داره ؟ خیلی وقته توی ترید نبودم
جریان چیه ؟!؟؟!؟!؟؟!؟!؟!
بزنید dotabaz.com صفحه اول هک شده
http://uupload.ir/files/0hii_hack.png
WOW :sm (154):
اینا یه مشت مریض روانی هستن
بچه ژاپنی میره چی میسازه مال ما میاد هک میکنه که ثابت کنه شاخه
برای خودم تاسف میخورم که توی این مردم زندگی میکنم
یک فکری به حال این کنید
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...81246727bb.jpg
سلام دوستان چه خبر من ۱ ماه نبودم العانم دوتا ۲ 1.2 گیگ اپ میخواد :sm (75):
تغییری ایجاد شده؟:sm (71):
راستی the originals کی میاد؟قرار بود اسفند بیاد که
برای من صفحه اصلی تو کش مونده بود هک رو نشون نمیداد، فکر نمیکردم اونجا رو هم دست زده باشه :|
الان درست شد
حس خوبی ندارم پس بگذار کمی بنویسم
بوی عیدی حس نمیکنم
در جایی که دگر دل ها مرده است
در جایی که فوش مادر شده شاخ بازی
در جایی که قسم ها شده ناموس
در جایی که وقتی یک نفر در وسط خیابان قلبش میگیرد همه وایمسند و فیلم میگیرند تا توی صفحه مجازی خود به اشتراک بذارند
در جایی برای نان شب باید هزاران دروغ گفت
در جایی که غم ثانیه ها را لمس میکنند
در جایی که درخت ها هم دگر شکوفه های بهاری را به ما نشان نمی دهند
چطور این دل را راضی کنم که دگر حس خوبی ندارد
دلم در جوانی مرده است پیری شده ایم که فقط در پوست جوانی لحظه ها را پشت سر میگذارد
حس خوبی ندارم .....
این متن از خودت بود محمد؟ اگه آره که واقعا دمت گرم عالی بود!
به هیچ وجه انگار که نه انگار عید داره میشه،انگار که نه انگار دیشب چهار شنبه سوری بود،حتی یه ترقه هم ننداختم،هیچ لذتی برام نداشت،فک میکردم فقط خودم اینقد بی ذوق شدم،نگو همه همینطور شدن!
اصن هیچ کس حال عید رو نداره ،مردم شادی ندارن،همه دنبال پول.. واقعا خیلی بده:sm (75):
امروز دیدم سرعت نتم شده 16kb و کلی هم قطعی داره زنگ زدم مخابرات میپرسم قضیه چیه میگن سرویس شما نامحدوده و چون شما این ماه بیشتر از 20 گیگ مصرف کردی سرعتتونو کم کردیم. ماه بعد کمتر مصرف کنین تا کم نشه.
منم همونجا کلی بابت کم کردن سرعت تشکر کردم عیدشم تبریک گفتمو خدافظ ، کلا خوشم اومده بود با پارادوکس به طرز فیلسوفانه و منطقی منو قانع کرد.
خیلی جالبه ، من بعد از این قضیه کلی سئوال برام پیش اومده گفتم بخوام زنگ بزن صحبت کنیم طول میکشه، اومدم گفتم با ادب محترمانه تیکت میزنم ببینم چی میشه، دیدم بله سیستم تیکتشون فقط واسه خوشگلی اونجاس، بخوای بفرستی همش میگه سرور در دسترس نیست و یه همچین چیزی.
خلاصه اخرش زنگ زدم میگم به طرف خب شما که زحمت کشیدید این طرحو را انداختید با وجود اینکه کلا تناقض داره. میمردید یه پیامکی ایمیلی چیزی میدادید اطلاع رسانی میکردید؟؟ برگشته پرو پرو به من میگه این طرح خیلی وقت پیش هست ولی اطلاع رسانی نکردن. منم میگم خوب اگه خودت میگی از خیلی وقت پیش هست، کجا هست؟ چی از خیلی وقت پیش بوده که شما میدونستی و ما که مصرف میکنیم نه؟ یعنی چی که چیز به این مهمی رو اطلاع رسانی نکردن؟ اتفاقی که اینجا میوفته اینه که من باید برای 30 روز اینده پول اینترنت اصلی خودمو بریزم به حساب مخابرات درحالی که سرعتش برای این 30 روز شده 16kb (حالا اگه واقعا مدتش 30 روز باشه، چون اینترنت من دوماه یکباره، از اینا بعید نیست 30 روزو برای من بکنن 60 روز) اونم همینجوری تکرار میکنه "اطلاع رسانی نکردن دیگه عزیز از همین دیروزم شروع کردن محدودیت سرعت گزاشتن ، مدت ریست شدنشم 30 روزه" یعنی مثلا الان به جای اینکه تا اخر اسفند ریست بشه و دوباره از اول فروردین شروع به حساب کردن مصرف مشترکین بکنن، میره تا اردیبهشت.
قطع میکردن بهتر بود والا الان من برای یه ماه 16kb رو کجای دلم بزارم تازه برای این یه ماه پول اینترنت 512 میخوان بگیرن.
جالبه بعدش میام راجع به میزان مصرف اینترنت از امار سایت خودشون استفاده کنم،(همین که تو پروفایل هرکسی میزان مصرفشو مینویسه که چیز شاقیم نیست، ادم از کامپیوتر و مودم خودشم میتونه بفهمه چقدر مصرف میکنه ولی باخودم گفتم اینا شاید امار مودم خودمو قبول نکنن) ازش بپرسم که میزان مصرف من فلانه طرف میگه امار سایت قبول ندارم ، سایت امار اشتباه میده.....اینا دیگه چه جونورایین ؟ ادم نیستن اینا؟
ارکانای جاگر اومد
نمیدونم فقط من اینجوریم یا شما هم فکر میکنید کیفیت ارکاناش پایینه
قیمت ست گرون جاگ عین چیز داره میره بالا
فک کنم یه 30 دلار کاسب شدم ::Kappa::
چون هدش هست هم katana و هم ست دارن میرن بالا
واقعا ارکانا در مقابل ست mythical اش بیخوده.
همچین Sound effect هم اصلا به Jugger نمیاد.
البته اگه اینو نمیدونستی باید بگم درسته همچین چیزی هست و اسمشو گذاشتن مصرف عادلانه (حالا اسمشو دقیق نمیدونم) این از خیلی سال پیش بوده مخابرات شگرد اش اینه به اسم نامحدود میفروشن ولی از یه حدی بگذره کلا جلوی اینترنت ات رو میگیرن
اینقد خودت رو اذیت نکن برو اینترنت شرکتی بخر بجای این که ماهی 20تومن به مخابرات بدی همونو برو از یه شرکت بگیر (الان اسیا تک یه سرویس داشت 1396گیگ 139هزار تومن ) با هزار تا امکانات دیگه (البته پینک مخابرات برای بازی خوبه)
سال 95عجب سال بدی بود
این همه حوادث اتفاق افتاد
این همه مرگ میر
دونالد ترامپ رئیس جمهور شد:d
امسال با اینکه نزدیک عید هستیم اصلا حس خوشی برای ادم نداره
سال های قبل خونه تکونی وچهارشنبه سوری و خرید عید و... اما امسال هیچ کدوم رو انجام ندادیم
توی اینستا هم پستا رو میخوندم خیلی ها تعجب کردن از این ارکانا
نه لباسشو عوض کردن نه ماسک تغییر خاصی کرده و اینکه ما همه جاگر رو با رنگ زرد میشناسیم نه آبی
بیشتر اومدن افکت اضافش کردن
الان یه بازی داشتم نگاه میکردم
spirit breaker و abadon و TB و visage توی بازی بود و طرف ارکانا جاگرنات داشت اصلا توی فایتا معلوم نمیشد کدومش جاگرناته همه ابی بودن :D
پاور3 رو خیلی خوشگل درست کردن
اما اونفدام خوب نبود
اما خوشم وامد:d
من خوشم اومد خیلی قشنگه :دی
https://steamcommunity-a.akamaihd.ne...iF0k/490fx326f
ارکانای جدید جاگر اینه؟
چه وضعشه این چند روزه خیلی سرعت درست حسابی داره نت ، استیم هم ول کن نیست یک گیگ یک گیگ آپدیت میده
فرستاده شده از SM-G7102ِ من با Tapatalk
جدای از ارکنای جاگر، مدل جدید جکیرو، و یه عالمه تغییرات دیگه ...
Earth Spirit دوباره نرف کردن =))=))=))
- QoP
- Level 10 Talent increased from +6 Strength to +9
- Level 10 Talent increased from +20 Damage to +25
- Level 20 Talent increased from +200 Health to +300
- Level 25 Talent changed from -3s Shadow Strike Cooldown to Removed Shadow Strike Cooldown
-3s Shadow Strike Cooldown to Removed Shadow Strike Cooldown
Removed Shadow Strike Cooldown::kappa::
همینجوری هم هرکسی نمی تونست باهاش پلی کنه d:
QoP
Level 10 Talent increased from +6 Strength to +9
Level 10 Talent increased from +20 Damage to +25
Level 20 Talent increased from +200 Health to +300
Level 25 Talent changed from -3s Shadow Strike Cooldown to Removed Shadow Strike Cooldown
-3s Shadow Strike Cooldown to Removed Shadow Strike Cooldown
Removed Shadow Strike Cooldown
:sm (154):
این هفته فقط 3یا4گیگ هی اپدیت کردیمx-(
داشتم specterبازی میکردم فایت اخر توی فانتیم تیم حریف رفتم 4تا رو کشتم پنجمی روبیک موند که بکشمش ناگهان بیس اشون افتاد و حسرت یه رمپیج با من موند:sm (152):
خوب این مصرف عادلانه رو کجا و کی گفتن که من نشنیدم؟ اگه از خیلی سال پیش تا الان بوده پس چرا تا الان این محدودیت هارو نزاشته بودن برام؟ من که مصرفم تو بعضی ماه ها از اسفند ماه کلی بیشتر هم بوده.
هرسم از این درمیاد که اومدن نشستن 4 روز مونده به اخر ماه این صیغه رو را انداختن، اونم بدون اینکه اطلاع بدن بعد میگن مصرف شما تو اسفند از 20GB گذشته ، خب خوب مرد حسابی معلومه وقتی من از این طرح شما خبر ندارم مصرفم اخر ماه زیاد میشه
من برای دانلود چیزای سنگین از 4g گوشیم استفاده میکنم وگرنه مخابرات بیشتر به خاطر پینگ ثابتش برای بازیه که چون از این طرحشون خبر نداشتم هر از گاهی استیمو Afk میزاشتم بازی دانلود کنه که اونم منتفی میشه....
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8a0208a5d5.jpg
سرعت افتضاح این روزهای های وب
زن میزنیم پشیبانی دقیقا نیم ساعت الاف کرده
حالا اومده میگه مرورگر عوض کن،آنتی ویروس غیرفعال کن ،فلان کن بسان کن
میگم هیچ صفحه ای سایتی را باز نمیکنه ، سرعت دانلود ۲ بایت بر ثانیه است
یارو گفته برو از سایت های وب فلان نرم افزار را دانلود کن ، خب آخه داداش من ، اگر صفحه وب باز میشد و سرعت دانلود داشتم که نرم افزار بگیرم مگه اسکولم زنگ بزنم شما ؟؟؟ الان گفته برو آنتی ویروس بگیر از سایتمون صد و پنجاه مگه ، سه ساعت طول میکشه دانلود شه ، نمیدانم چه فکری کردن اینا ؟؟؟؟
دایی مشکل از سرورتونه نه سیستم من که میگی ری استارت کن ، مودمو خاموش روشن کن
هر چی از داغون بودن این جامعه و مخصوصا اینترنتش بگیم هنوزم جای حرف داره
چینیه دوازدع سالشه با پینگ ۱۰ سرعت دانلود ۱۰۰ مگ بر ثانیه داره techis پلی میده ما باید با صد تا بدبختی و سرویس کاهش پینگو و اورلاک و پنکه و . . . سیستم و اینترنت امون را برای یک گیم آماده کنیم ای . . .
فرستاده شده از SM-G7102ِ من با Tapatalk
https://www.dotabuff.com/matches/3058799411
شاعر میگه ساپورت هم میرید اینجوری برید
اوراکل از اون های اعصاب خورد کن بازیه :D
احتمالا 512 کاربراش بیشترن، شایدم تو شهر رفیق شما هنوز این طرحا اجرا نشده. شایدم هر شهری یه سهمیه خودشو داره که چقد دانلد کنه چون کاربرای مخابرات کرج زیادن....
از کار اینا نمیشه سر دراورد ، اصلا شفافیت تو کارشون نیست یا کلا هیچی نمیگن یا اگرم حرف میزنن هرکدوم از یه باغی تعریف میکنن. بشینی زنگ بزنی 2 تا گله هم بزاری جلوشون یه طوری جواب میدن ادم یه چیزیم بدهکار میشه
نه اتفاقا جفتمون تهرانیم هر دو هم تو یه منطقه و از یه مرکز مخابرات
پارسالم اگه یادت باشه اومدن رو قبض ها زدن طرح مصرف منصفانه که همه صداشون در اومد نتونستن کار به جایی ببرن...
اما ایندفه اومدن بدون اطلاع قبلی سرعت کم کردن!!خب این واقعا یعنی چی ما فقط بخاطر نامحدود بودن واقعی مخابرات تا الان موندیم وگرنه که محدود همه جا هست با سرعت بیشتر....
خلاصه که این واقعا آخر کم فروشیه که اسم نامحدود روشه اما برات سقف میذارن