همون gg
نمایش نسخه قابل چاپ
هیچی هر سال روز اول عید کل تلفنای خونمون زنگ میزنن اونو میگم،...از بس خط ها شلوغ میشه فامیلامون همه شماره هارو حتی گوشی هارو امتحان میکنن که یکیش بگیره. خونمون شبیه میشه به این مرکز های پاسخگوییه تلفنی.
فکر کن یه جا کار کنی که همش صدا زنگ تلفن میاد، البته فرق مخابرات اینه که پشت خط همه شاکین.....
اهنگ سرکوب یاس رو گوش کنید باحاله
آقا یه سوال واسه من پیش اومده
الان کسی که 30 اسفند به دنیا اومده تکلیف جشن تولداش چی میشه؟
میشه یک فروردین :|
عجب شانسی داریم ما.. ساعت 4 صبح آپدیت الدر رو اومیدم ویرایش کردیم اوکی رو که زدم ارور 404 داد :| یعنی یه مین وقت هنگ بودم :(
حالا ایشاالله درست میشه. نکات اسکیل1 اضافه شده،بقیه رو هم درست میکنیم به زودی..
+ توضیحات کامل چرا یه هیرو یارتون هست و چرا دشمن. و.. ;)
الان به شدت حس خوبی دارم و در پوست خودم نمیگنجم :D بعد از 10 باخت پشت سر هم بلاخره امروز طلسم این اکانت شکسته شد و دوباره افتادم رو دور برد و یه نفس راحتی کشیدم من :|نقل قول:
بیا تو بگو الان چه حسی داری...
البته بازی اخری کم اعصاب خوردی نداشت...چه اونجاش که ریختن توی بیسمون و رکس زدن و ما هیچکدوم tp نداشتیم (:D ) ، چه اون لحظه ای که همه تیم حریف رو کشتیم و من داشتم pa رو التماس میکردم که یه لحظه فارم توی جنگل رو ول کنه و حالا که هیچکی از حریف باقی نمونده بیا پوش بده :| ... یعنی لعنت به اون کسی که این ادم رو با دوتا اشنا کرد :|:sm (152): :D
http://uupload.ir/files/gbhm_dotabuff_good_corped.jpg
EziesT LC Of My Life :sm (213)::sm (71):
مود cm و Captain هم خودم بودم...
https://www.dotabuff.com/matches/3069885354
http://s6.picofile.com/file/8290194426/Untitled.jpg
دوستان,موس گیمینگ ترجیحا wireless نباشه,قیمت 300 تا 350 این حدودا چی پیشنهاد میدین؟
بالاخره نتمو از محدودیت دراوردن، خودشون گفتن این 25 گیگ رو از اول برج تا اخر برج حساب میکنن و اگرم نتت تو یه روزی از ماه محدود بشه فقط تا اخر همون ماه محدود میمونه و از ماه بعد دوباره فیکس میشه و 25گیگ از نو حساب میشه، بعد اونوقت نت منو بعد از کلی تماس و تیکت 3ام فروردین فیکس کردن. انصافا راضی به زحمتشون نبودم::kappa::
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...caCBYUc0V3oPgz
The Shawshank Redemption
یکی از بهترین فیلم هاییه که توی کل عمرم دیدم،واقعا داستانش قشنگ هست. با بازی فوق العاده مورگان فریمن.
حتما ببینیدش
این متا Mass Effect گند زده به اعصابم
یعنی رسما همه فرانچایزا به فنا رفتن
جدای از متای خیلی بد یوزر اسکورشم پایین دادن.ولی بچه ها تجربه کرده بودن میگفتن بهتر از نمرات متاش هست و نمراتش بی انصافیه
game spot هم که براش سنگ تموم گذاشته 60 :D
بهر حال توی wishlist من نبوده که بخوام تجربش کنم :) گرچه فرانچایز خاطره انگیزی هست.
ایشالا که cpy یه دستی به سر و روش میکشه :D
چقد همه جا دزد هست :|
از من میشنوید به بهترین دوستتون هم اعتماد نکنید ...
اعتماد کنید مثه من میشید 3 تا اکانتت رو میدزده :sm (152):
بازم دمه پشتیبانی استیم گرم نصف روز هم نشد که اکانت رو پس گرفتم ...
این بازی جدید PlayerUnknown's Battlegroud خوب بنظر میاد :-?:-?:-?:-?
سلام دوستان ساعاتی پیش برای اولین بار یک بازیکن از آسیا موق شد به یک روشی به 10k mmr دست پیدا کنه جالبه که لولش 39 و 400 ساعت بازی داره
http://uupload.ir/files/igrq_photo_2...4_19-01-04.jpg
خوب مثل اینکه از چندین ربات استفاده کرده که باهاشون همزمان مچ میرفته و هر بازی رو اکانت اصلی (خودش) برنده میشده و به همین ترتیب mmr رو بالا میبرده میتونید لینک دوتاباف اکانت اصلی این فرد (نه این اکانت که به 10k رسیده بلکه اکانت دیگه ای) رو در زیر مشاهده کنید و با روند کار این ربات ها کمی آشنا شید.،این نشون دهنده اینکه سیستم mmr خیلی ضعف داره و باید valve واقعا یک چاره ای پیدا کنه و یک سیستم بهینه تری رو معرفی کنه و یا عیب های سیستم فعلی رو کاملا برطرف کنه که دیگه شاهد همچین حرکاتی نباشیم.
https://www.dotabuff.com/players/104149351
واقعا آدم چی بگه این همه رنج بکش تو این بازی ها زحمت بکش برای رنک یه نفر میاد حالا با هر روشی حق همه رو ضایع میکنه
بار ها و بارها و بارها و بازم بارها خود من و دوستای دیگه گفتیم،تا زمانی که به سطح مورد نظر نرسین نمیتونید توی اون سطح بازی کنید! امکان نداره کسی سطحش 5.5K باشه بعد هر بار بازی رو ببازه!!! (به خاطر تیمش)
کسی که 6 بازی پشت سر هم توی رنک ببازه (اونم با Score)
0kill 10 death 5
2kills 9 death 5 assist
نباید همش بقیرو مقصر بدونه، هیچ میانبری نیست! شما میتونی بری گیم نت 10 یوزر بگیری 10 تارو با هم توی یه سرور مثلا هند!! یا .. با هم فایند بدی و بازی رنک رو ببری! گیریم شدی 10k وقتی سطحت در حد 2k باشه چی؟!
بهترین سیستم ممکن همین سیستم هست،واقعا میگم بهترین سیستم همین سیستم فعلی هست! همه هم میدونیم.
بهترین روش= دنبال میانبر و .. نباش چون به راه حل نمیرسی !دنبال این باش که توی رول -پست خودت بهترین باشی! همین.
^^
دقیقا منم قبول دارم سیستم فعلی بهترین سیستمه و نیازی به تغییری از بیس نداره و فقط باید یه سری چاله چوله هایی که هر چند وقت یک بار کشف میشن رو پر کنن فقط...اصل سیستم خوبه.
فارغ از این بلاخره با این اکانت جدید که باهاش بعد از ده بازی کالیبره شدن دیگه رنک نرفته بودم هم اولین بازی رنکم رو رفتم و برنده هم شدم و 24 تا هم رنکم رفت بالا و رسید به 3247 که نوش جونم، بسیار هم کیف داد:D ... حالا دور از شوخی تصمیم گرفتم که دیگه تا حدی که میتونم با متا پیش برم و سعی کنم با هیرو هایی که در متا فعلی خوب هستن رو یاد بگیرم...امروز هم برای اولین بار با centaur رفتم و با وجودی که تجربه بازی به عنوان initiator رو نداشتم به اون شکل اما واقعا هیرو تاثیر گذاری هست توی دست هرکسی و بعد از اینکه دو بازی توی نرمال مچ بردم سریع رفتم رنک و بازی رو هم همونطور که گفتم بردم ... tnx centaur :x
کسی هست برای بتل کاپ تمرین کنیم و پلی بریم ؟ حداقل بیس بازی رو بلد باشه
هیچکس نمیاد ؟ :sm (152):
https://www.dotabuff.com/matches/3077728762
و بعله 25 تا رنک دیگه باز هم با کمک centaur عزیز :x دومین بازی رنک رو هم بردم و باز هم با افزایش 25 تایی رنک، به 3272 رسیدم :D
و اینکه واقعا سنتار هیرو عالی هستش...لین به شدت سخت بود و نه به من و نه به es هیچ فارمی نمیرسید...دیگه یکم که گذشت بش گفتم شما برو کلا یه جای دیگه که حدواقل exp مون نصف نشه دیگه...ولی با کمک double edge بعد از مدت کمی خیلی راحت تونستم فارم کنم و ایتم های utility هم بگیرم و صد البته که اولتی سنتار هم یکی از utility و تیم محور ترین اولتی ها هست که استفاده به موقع ازش واقعا میتونه نتیجه بازی رو تعیین کنه...چه فارم شده باشی چه نه!
ولی مهم ترین نکته که اصلا دارم به خاطرش پست میدم اینه که اکثرا از فضای toxic و افتضاح دوتا داریم مینالیم اما همیشه هم جو بازی اینطوری نیست...این بازی es و wr از تیم ما پارتی بودن و داشتن با یه وای فای بازی میکردن...وسط بازی جفتشون دی سی شدن و تیم حریف نزدیک به 10 دقیقه منتظر وایسادن تا اینا دوباره بیان! دمشون گرم...بازی که تموم شد همشون رو کامند کردیم :x دلم به حالشون سوخت =((:P ...کلا بازی دلچسبی بود...اول عقب بودیم بعد کامبک زدیم :D
یه مدت یه بازی رو گوشی ریختم به اسم mobile legends بازی خوبیه ولی الان که اومدم دوتا بازی کنم دیدم گند زده شده به عادت DN-LH ام نمی دونم چی کار کنم
تو اون بازی اتک آخر بدی ندی گلد و Xp می گیری سریع هم آیتم ها جمع می شه پر20 دقیقه ای بازی تمومه ولی عجیب کیفیت بازیم را آورده پایین یه بازی با io ساپ رفتم تا مین 20 فقط بوت داشتم با دوتا آیتم مکانز تیم به اف رفت !!!
الان چه کنم بعد 4 سال دوباره عین نوب ها شدم (البته نوب بودم ولی یونیت و آیتم را درست می زدم !!!!):sm (165)::sm (164)::sm (156)::sm (133)::sm (6):
و...
زنگ زدنو همین قضیه مصرف عادلانرو هم توضیح دادن که توسط یه سازمانی که اسمش تو ذهنم نموند به مخابرات تو شهریور 95 محول شده بود ولی مخابرات این طرحو به دلایلی اجرا نکرد و عقب انداخت و الان تو مثلا شهر/منطقه ما اجرا کردن. به احتمال زیاد همین طرحو همه جای ایران رابندازن و اینترنت نامحدودو اروم اروم محدود کنن.
تولد Mohammad_ai69@ عزیز رو بهش تبریک میگم ،ایشاالله عمر طولانی و با عزتی داشته باشی.
خیلی زحمت کشیدی حسین تا حالا کسی تولدمو اینجوری بهم تبریم نگفته . اشکمونو در اوردی مرسی
سلام
دوستان من دیروز تازه سیم کارتم رو (دائم هست) 4G کردم ،حالا هر کاری میکنم نمیشه نت گوشی رو ( سیستم عامل Ios) رو به لپ تاب Hotspot کرد،چیکار باید کنم؟
تا میبرمش روی 3G میشه Hotspot کرد ولی 4G نمیشه! و ارور میده میگه برای فعال کردن Hotspot روی این اکانت باید به contact carrier بری. ولی میرم روی هر گزینه ای میزارم (به جز گزینه ی فعلی) سیم کارت رو نمیخونه.
دیروز هم Ios 10.3 رو دانلود کردم. ( بروز هست گوشی)