اره والا درست نیست اگر هم لول 100 بود در هر دو طرف باشه اگه لول 2 بود در هر دو طرف باشه
اهه
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی Lol بازی میکنه؟ دوتا بهتره یا اون
ارکانا io اومد :sm (154):
دوستان اخطار هایی که داده میشه رو جدی بگیرید.
من خودم با توقیف های 1 تا چند روزه بیشتر موافقم. چون عمل بعد از اخطار آگاهنست.
ولی بازم بسته به سطح فرد در انجمن برای یکسری نمیشه اولین بار توقیف انجام داد.
اخطار هارو جدی بگیرید تا دوره همیمون رو ازمون نگیرن...
io ارکاناش چه جیگریه
دیونه اش شدم
توی عکس زیاد جالب نبود ولی توی دمو که خیلی جیگر بود
بلاخره ioهم ارکانا دار شد
من بشخصه از این ارکانا بیشتر از همه ارکانا ها برای همه هیرو ها خوشم اومد
https://youtu.be/Dr9BBX-rfdQ
فان بود
میراکل مقابل دندی
چرا اینقد پینک امروز بد هس اصلا عجیب بود یعو میرفت 150بعد بترتیب میرفت 300 همین جوری عین ضربان قلب بالا پایین میومد
درود بر دوستان عزیز.
به کمک هم وطنان نیاز دارم.
توی یک سایت بنده قرعه کشی آیتم بردم(آرکانا Cm گذاشتم)
ولی مشکل این بود که trade url اکتیو نکرده بودم.
نیازمند یک آیتم 50 دلاری هستم تا 50 دلار خودم بذارم و بره بالای 100 دلار که سیستم خودش برنده اعلام کنه بنده رو.
اما اشتباه کردم و طی گفته ی مدیر مسابقات عمل نکردم و آیتمم از دست رفت.
اون 50 دلار خودم هم قراره مدیر سایتش بده تا اشتباهشون رو جبران کنه.
لطفا کمک کنید.
https://steamcommunity.com/tradeoffe...token=E6cPrjMe
سلام دوستان . ممنون میشم راهنماییم کنین .
استیم رو لپتاپم درست کار میکنه ولی رو کامپیوترم کار نمیکنه . هی ارور میده . ایدی و رمزو که میزنم میخوام دوتا 2 رو پلی کنم یه صفحه سفید میاد ارور میده . یا میره داخل موقع فایند مچ یا دمو ارور میده
نمیدونم باید چ چیزی رو کامپیوترم عوض کنم
سلام تبریک میگم بالاخره فارسی نوشتید
اولا تاپیک اشتباهه باید توی پرسشو پاسخ در مورد استیم بنویسید
دوما اینجوری کسی نمیتونه کمک بکنه باید دقیقا ارور رو بنویسید یا اسکیرین شات بگیرید
ولی طبق تجربم اکثرا به خاطر اشکال در نصب استیم میتونه باشه
یه بار دیگه دانلودش کنید و نصبش کنید
________
پ. ن: شرمنده ندیدم اونجام نوشتید الان جوابو منتقل میکنم اونجا
lol چقد معروف شدم با این فونتم خخخ
مرسی . سعی میکنم با جزئیات کامل بذارم .
من رو هاردم استیمو کامل دارم . به لپتاپ وصل میکنم کار میکنه ولی رو کامپیوتر نه
خواهش میکنم کمک کنید زندگیم به باد رفت.(نزدیک 80دلار از دوستم گرفتم برای مشارکت)
هیچ وقت این کارو نکنید
اولا اگه هارد قطع بشه به همه چیزو همه کس آسیب میزنه
دوما ورژن لپتاپ و کامپیوتر در اکثر نرم افزار ها باهم تفاوت دارند حتی دوتا2(امتحان کنید: با لپتاپ از بازی بکاپ بگیرید بریزید روی کامپیوتر، حدود20 مگابایت تنظیمات دانلود و نصب میکنه) حتما حتما استیم رو برای کامپیوتر جدا نصب کنید
M e r 30 all
اغو پوکیدیم 3 ساعت توی صف بودم تا رای بدم،داغون داغون شدم از پا و کمر و کتف و گردن و همه چی افتادیم والو
بحث 30یا30 نکنید::kappa::
دزدان کاراییب 5 هک شده زود تر ریلیس می شه :sm (90):
من از دوتا خسته شدم کسی نمیاد بریم CS 1.6 بزنیم ؟؟ :|
نمی دونم چرا هر موق تابستون میاد یه دفعه منو حس Half Life میگیره هفته ای 3 بار تمومش میکنم از بس قشتگه ( شایدم زیاد باهاش خاطره دارم از بچگی ) :sm (213):
کی جواب رای ریاست جمهوری میاد ؟
من رفتم رای بدم منو که دیدن گفتن اقای فلانی خوش اومدین شناسنامتونو لطف کنید ! بفرمایید بشینید صداتون میکنم خلوت خلوت . البته من میدونستم چه ساعتی و کجا برم.
...........
@FCB
یه وطن فروشم داریم تو سایت که باید بره سفارت رای بده :sm (71):
طبق چیزی که گقتن تو تورنت ها گذاشتن . با کلی ذوق خوش حالی رفتم از یه تورنت 2 گیگ دانلود کردم بعد این مرتیکه رو فایل زیپ پس گذاشته ادرس یه جا داده برو پس بگیر اخرم هیچی :|
یه نیم ساعتی ام هست گذاشتم پسوردشو با یه نر افزار ریکاوری کنه :| باز هم بشه بعید می دونم خوده فیلمه باشه :|
یه بار TREASure یه چیز درست داد :|
ایمو گلدن :D
دوستان Lol دانلود کردم خوبه ولی به دوتا ۲ نمیرسه ببینید اصلا نمیشه با هم مقایسه کرد
Lol همون mortal combat هست که به شکل استراتژیک در اوردن ( عجب تفسیری کردم :D خودم موندم چی گفتم :sm (154):)
Dota 2 + Mortal Combat : LOL
بالاخره 3250 رو کردم 4004
اینم واسه آقایونی که میگن واسه رنک آپ کردن باید هیرو اسپم کنی !
versatility : 6.62
البته تا رنک 3850 , 8 بود ...
http://up.vbiran.ir/uploads/35006149...16461_4004.jpg
پ.ن: اون بازی هم که با es به خاطر نت آباندون شدم , یارام توی 31 مین بازی رو 4 به 5 بردن :sm (152):
وقتی من بازی رو گذاشتم کنار ، نت اینجوری میشه :sm (152):
پنهان کننده: عکس پینگ من
تو این پچ جدید کلا هیرو جانگر بری جز bs و axe محض غلطه !
2 روز پیش با لایف رفتم فارم مین 9 10 تازه میداس آوردم :sm (71):
با axe هم میرید فارم اول نه بوت بیارید نه دگر ! یه راس یدونه iron talon + tango بگیرید و بعد یه shield و healing salve بیارید و شیلد رو ونگارد کنید و تا میتونید استک کنید ...
توی این پچ خیلی خوب میشه استک کرد . با این شیوه تا مین 13 دگر + ونگارد + بوت دارید تضمینی ;)
بنظرم اصلا این کارو نکن
اولا که وقت و زندگیتو دوباره حروم میکنی و واسه کسی که از دوتا بره لول یکم میخوره توی ذوقش
چون هم اکشن تره و هم ظرافت دوتا رو هم نداره و بخوای از صفر شروع به یاد گیری این همه هیرو کنی هیهات هست.
کلا رنج سنی کسایی که لول پلی میدن کمتر از دوتا هست.توی جوین دوتا نوشته بود.
من Lol و Hots رو هم بازی کردم ، بنظرم HOts در درجه دومه گرچه پلیرهاش خیلی کمتر از اونا هست و یه آپدیت سنگین براش اومد که کلا مثل ریبورن تغییر کرد و بلیزارد خیلی خوب ساپورتش میکنه
ولی جفتش رو پاک کردم چون داشتن زندگیمو نابود میکردن و همین برنامه هم برای دوتا دارم که بزارمش کنار یا کمش کنم.
آقا یه سوال ، یه اسم شخصیت انیمه بود یه مدت میراکل و rtz میزاشتن ، کسی یادش هست چی بود ؟:D