بحث 30یا30 نکنید
بحث 30یا30 نکنید
Slayer (05-20-2017)
دزدان کاراییب 5 هک شده زود تر ریلیس می شه
bayani (05-20-2017)
صبح اول صبح مثل مرد رفتم رای دادم اومدم. 1 ساعت معطل دستگاه الکترونیکیه شدیم. ساعت 9 که شد انگاری با اتوبوس آدم خالی میکردنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
غیر صبح هر موقع بری شلوغه. من سری قبلی توبه کردم
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Apdentist (05-19-2017),erebor (05-20-2017),samdeloges (05-20-2017)
من از دوتا خسته شدم کسی نمیاد بریم CS 1.6 بزنیم ؟؟
نمی دونم چرا هر موق تابستون میاد یه دفعه منو حس Half Life میگیره هفته ای 3 بار تمومش میکنم از بس قشتگه ( شایدم زیاد باهاش خاطره دارم از بچگی )
من رفتم مدرسه رای بدم اینقدر شلوغ بود اونی که 3 ساعت وایساده بود تازه نوبتش شد.رفتم مسجد حداقل اونجا میشد نشست.
من هم شنیدم هک کردن ولی اگه مبلغی که درخواست کردن رو بهشون پرداخت کنن پخشش نمیکنند.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کی جواب رای ریاست جمهوری میاد ؟
من رفتم رای بدم منو که دیدن گفتن اقای فلانی خوش اومدین شناسنامتونو لطف کنید ! بفرمایید بشینید صداتون میکنم خلوت خلوت . البته من میدونستم چه ساعتی و کجا برم.
...........
@FCB
یه وطن فروشم داریم تو سایت که باید بره سفارت رای بده
Sharingan (05-20-2017)
طبق چیزی که گقتن تو تورنت ها گذاشتن . با کلی ذوق خوش حالی رفتم از یه تورنت 2 گیگ دانلود کردم بعد این مرتیکه رو فایل زیپ پس گذاشته ادرس یه جا داده برو پس بگیر اخرم هیچیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه نیم ساعتی ام هست گذاشتم پسوردشو با یه نر افزار ریکاوری کنه باز هم بشه بعید می دونم خوده فیلمه باشه
ویرایش توسط ♀♠♥ßKß♥♠♀ : 05-20-2017 در ساعت 01:03 AM
اگه باشه اول تو همین سایتای دانلود ایرانی لینکاش میاد حالا شما اومدی از تورنت بگیری و از احتمال ویروسی بودن فایلم بگذاری در اکثر مواقع total bullshit هستن . من به شخصه هیچ وقت یه فایله زیپ رو از تورنت دان نمیکنم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عینه مرد 9 صبح رفتم سفارت , بعدش ساندیسه سنیچ هم برداشتم , عینه واقعیته :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bayani (05-20-2017),FCB (05-20-2017),HiDDeN (05-20-2017),Mohammad.S (05-21-2017),Mohammad_ai69 (05-20-2017)
اين فايل هاررو هيچ وقت نميتوني انلاك كني اگر هم انلاك شه توش اون چيزي كه ميخواي عمرا باشه.خودم دچارش شدم قبلا.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from Potato
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©