روحش شاد خدایش بیامرزد.
حالا اینو ببنین روح شما هم شاد شه
Stats God? More like Rap God. Nahaz destroys Slacks and OD-Pizzle
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ .od یتیم .
روحش شاد خدایش بیامرزد.
حالا اینو ببنین روح شما هم شاد شه
Stats God? More like Rap God. Nahaz destroys Slacks and OD-Pizzle
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ .od یتیم .
TeNSai (05-15-2017)
دلم برای ادد لیستای استیم تنگ شده
آقا چقدر این بازی dark souls سخته - 2 3 ساعت باید بازی کنی فقط یه تیکه شو رد کنی ! من سه روزه سره یه غول موندم ، دیشب کشتمش ، دقیقا بعد از اون غوله رو گیر کردم ....
با این اوصاف یه سالی علاف این بازیم ! تازه 1 ش ، 2 و 3 ش چی باشه ! از این سخت تر !
"I'm the beast of bedtime tales."
Mohammad.S (05-18-2017)
Wellcome to the clubThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
[SIGPIC][/SIGPIC]
پست ۳۰یا۳۰ ممنوع دوستان
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
erebor (05-16-2017),Mohammad_ai69 (05-16-2017)
کتاب 1984 و کتاب داستان دو شهر رو خوندم.
حتما بخونیدشون. 1984 که از جورج اورول هست،داستان دو شهر هم از چارلز دیکنز،عالی هستن این دو کتاب
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
bayani (05-16-2017),samdeloges (05-16-2017)
دیروز نصب کردم ... ی شمشیر شکسته داده بعد انتظار داره براش غول بکشمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Evil Geniuses
حرفات خیلی خوب بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان تقریبا استرسی خیلی خیلی کمتری دارم
این خیال بافی مثبت به اندازه خیلی خوب بود
دوستان چرا تازگیا اینطور شده من چرا باید با لول های 110 75 64 125 بازی کنم ؟ در حالی که یار های من 2 5 14 25 31
درسته این؟ چرا اینطوری شده اخه فقط دارم میبازم
My steam id : crystal_siamak
Friend id : 270780248
Mamad Warlord (05-18-2017)
دقیقا منم سوالم اینه که چرا با لول 100 باید با لول 20 بازی کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©