امان از خستگی ذهنی (:|
نمایش نسخه قابل چاپ
امان از خستگی ذهنی (:|
نمیشه بازی کرد باو دوتا ۲ رو بعد اپدیت
اصلا Play Dota نشون نمیده واس من
حالا واسه یه مد باید دهن ما رو سرویس کنه از اپدیت . بس دیه بابا گناه ما چیه که کتاب نداریم
اممم سلام!من احساس میکنم هیچی از دوتا بلد نیسم و اصن دارم گند میزنم ب هرچی گیمره.
کلا حس خوبی نی یکم استرس دارم.
http://uupload.ir/files/d93p_ashampo...3m59s_001_.png
بر اساس آمار بازی تو اکانت اصلی من بیشتر شبیه Saksa هستم lol
اینا همش به خاطر اینه که تو سطح این کانت (3.9 در حال حاضر) هیچ علاقه خاصی به core رفتن ندارم و با support بیشتر حال میده. سر همین فکر کرده من support playerم :| :sm (71):
خواستید نتایج خودتون رو ببینید برید به این آدرس: Epicenter 2017 | GOSU.AI
http://uupload.ir/files/zou_untitled.jpg
im also good at baby raging
dota 2 7.06d update Game Updates
دوستان کسی اطلاع داره کی امتحانات دانشجویان دندون پزشکی تموم میشه ؟ دوستی داشتم جواب نمیده می خواسم باهاش تماس بگیرم فکر کنم مواقع امتحاناتشه .
به خوبی تو محمد جان
خواهش میکنم عزیزم.
پ.ن=دوستان کتاب مردی که می خندد اثر ویکتور هوگو واقعا کتاب عالی هست جالبه شیراز (ستارخان،یه نمایشگاه کتاب باز شده با تخفیف 50 درصد!)من کتاب 1001 شب رو 120 بود (هر 3 جلد روی هم) خریدم 60
کتاب بینوایان 2 جلد رو 90 بود خریدم 45.
واقعا خوبه،من نمیدونم حکایت این تخفیف ها تو چیه! همه هم چاپ 96 بودن!
یه کتاب Anatomy خریدم 350 یعنی 700 بود شده بود 350 .
خلاصه خیلی کیفور گشتیم :دی
* Crystal Maiden: Frostbite manacost increased from 115/125/140/150 to 140/145/150/155
lol
اينا كين كه من بازيم شبيشون باشه
اينا بايد بازيشون شبيه من باشه
(اعتماد به لايه اوزون)
::kappa:: ::kappa:: ::kappa::
پ.ن : آقا قبلا يه صندلي داغايي بود نداريم ديگه ؟ :D بزارين يه ذره فان داشته باشيم :D
Rylai's battle blessing یا همون رول شانسی بتل پس بهم ارکانا لینا داد :sm (154): ::kappa::
واقعا علم یه چیز بی کران و بسیار با ارزشیه !! تموم نمیشه و همیشه دوست داری بیشتر یاد بگیری یا حداقل برای اهلش که اینطوری بوده ! عظمت خدا واقعا چقدر زیاده
خوابم میاد :sm (148)::sm (148):
خو چیه؟ خودت نوشتی بیا تو بگو الان چه حسی داری...
دو تا سوال همینجوری ذهنم رو مشغول کرده
اولی چرا اسم تیم رو گذاشتن لیکویید ؟ تیم مایع؟ اخه شد اسم؟
دومی هم اینه که احتمال داره دوتا شانسی بعد از بازی بهت ایمورتال یا ارکینا بده اصلا امکان داره ایمورتال و ارکینا شانسی بده رایگان؟
مثلا SF ،براش Butterfly بخری میگه butterfly (یعی پروانه) آیا معنی میده؟! لزوما نباید معنی بده،در ضمن Liquid فقط معنی مایع نمیده،اگه برای کالا -جنس باشه،سهل و ساده هم معنی میده.
قدیم یکی از بچه های همین سایت بهش آرکانا لینا داد،الان دیگه نمیدونم.
بچه ها کسی fidget spinner داره؟ خوبه؟ میخوام یکی بخرم ارزش داره؟ چون قیمتاشون طرفا 90 و 100 تومنه! نمیخام الکی پول حروم کنم :sm (41):
خود خریدنش پول حروم کردنه lol
این قرتی بازیا چیه ...
تمام استوریا اینستاگرامم شده همین spinner.
یه کلیپ دیدم طرف همینو رو سرش در آورده بود :smz (1):
پ.ن= هر وقت یکی از اینارو میبینم یاد ماشین فیلیپس (صورت تراشی) خودم میفتم ::kappa::
پ.ن 2= ویدئو یی که توی GTA5 هم اومده ...
(https://www.digikala.com/mag/%D9%85%...2%D9%85%D8%AF/)
از بس دست همه هست خو ادم احساس میکنه انگار از دنیا عقبه ولی خوبه شما نگار ندارید دیگه احساس تنهایی نمیکنم ::kappa::
قبلا اسم محمد زیاد بود توی ادد لست استیمت . الان فقط خودم محمد هستم با fcb
جدیدا 80 % از ادد لیستم حسین شدن ماشالله :D
عجب حس مذخرفی دارم :|
دوساله الافم
حالا که رسیدم ته سال دوم، کم اوردم
هیچی دیگه! کار یه سالو نمیشه توی یه ماه درست کرد ولی توی یه ماه میشه کار یه سالو خراب کرد
:sm (152)::sm (152):
اگر بعضی وقتا واقعا به آرامش نیاز داشتید برای خواب برای درس خوندن بازی کردن هرچی... برید چندتا صدا یا فیلم asmr ببینید تو یوتیوب پره |-)