sven troll با 6000 یا 7000 گلد کمتر راحت میتونن آنتی میج رو بزنن (لیت گیم که دیگه هیچی)
نمایش نسخه قابل چاپ
40% درسته
اگه كار به ليت گيم بكشه جنگ ميشه بين كري هاي٣ ستاره كه زياد نيستن و از نظر قدرت فرق دارن كه شامل گايرو و آنتي ميج اسپكتر(بدون شك سخت ترين و قوي ترين كري٣ ستاره با كمترين كانتر) ترول، كياس نايت، فانتم اسسينز(كه با مانكي از ليت گيم حذف ميشه مگه اينكه شانس باهاتون يار باشه) و البته ناگاسيرن، تروربليد و... و همچنين تعدادي از كري هاي دو ستاره ي بسيار قوي مثل اسلارك اسون ويور لونا استورم امبر و تعدادي آنتي كري داراي قابليت رشد مثل لژيون كه طولاني شدن گيم باعث قوي تر شدنش ميشه يا مثل سايلنسر كه كري٢ هم هست
يه تعدادي از هيرو ها در ليت گيم عامل قطعيه باخت حريفند مثل ريكي كه سايلنس محدوده اي داره به علاوه ي احتمال ميس شدن
يه سري ساپورت هاي ليت گيم ميتونن آنتي ميج و هر كري ديگه رو كه خيلي قوي شده توي ليت گيم مهار كنند مثل شدو شمن، lion، لينا كريستال و ساپورت هاي نگه دارنده ي تيم مثل آمني نايت و دزل ساپورت هاي داراي قابليت ايلوژن سازي مثل دارك سير و شدو دمون
اينا به راحتي خيلياشون با فارمي كم آنتي ميجو ميزنن يا باعث عدم كارامديش ميشن پس اولا صد درصدي وجود نداره
دوما صرفا تيمي كه نتونه تيم فايت بگيره صرفا بازنده نيست اگه گيم ٣-٢٤ هم باشه ولي پوش كم باشه كري سه گيمو برميگردونه براي مهار آنتي ميج مخصوصا پوش دادن خيلي مهمه
آنتي ميج بهتره كه بي ايتم نره تيم فايت
قطعا تیمی که چند تا فایت رو کلا از دست بده اون تیم بازندست به خصوص am هم باشه تو اون تیم باید چند فایت بگیرن تیمه am و الا احتمال lose شدن تیم بالا میره خیلی تو این مورد تجربه کردم
اره واقعا یک سری هیرو ها هستن که خیلی اذیت میتونن بکنن و قدرت am هم کم میشه موافقم
به نظرم هیرویی بهتر از am در لیت وجود نداره واسه همینه که خیلی روش فوکوس میکنن پا نگیره هیروی بینظیریه
در کل هر هیرویی که نیازمندتر به ایتم باشه با داشتم ایتم هاش از اون هیرو هایی که بدون ایتم زیاد میزنن شاخ تر میشه مثل am-arc
هر هیرویی میخوای با هر آیتمی باش ، لژیون با یه بلید میل میکشتت d:
مثل اینکه battle pass تموم شده خب کی اعمال میشه mmr ها کسی میدونه؟
و در این صحنه هم اون لژیون رو با چندین هزار دمیج دوئل یادآوری میکنم ::kappa::
خب لژيون آنتي كري سه ستاره محسوب ميشه قشنگ هر كري رو ميتونه قفل كنه و اتكراشونو با بليد ميل بكشه اما كري ١ستاره محسوب ميشه با خوابوندن آرمور از صحنه خارج ميشه اما توي درگيريه تك به تك بسته به اينكه به كري مورد نظر حمله كنه يا اون كري به لژيون حمله كنه اوضاع فرق داره اگه به كري حمله كنه بايد آنتي كري بودنشو در نظر گرفت و به احتمال قوي هدفشو ميكشه ولي وقتي براي كشتنش برند وسيله فرار نداره بلينك نداره اگه آرمورشو بخوابونن كارش تمومه اينا همه احتمالاته ولي واقعيت اينه! شما نميتونيد يك به يك دوتا هيرو رو به جون هم بندازيد و بگيد خب پس اون كري قوي تره! اصن گيم ١٠ نفرس و مهمترين ضد هيروي لژيون ساپورت bane و مهمترين ضد آنتي ميج ديزيبلره مهمترين ضد ترول هم bane هم ريزوره هم آمني نايته اينه كه كودوم كري قوي تره كار مسخره ايه! ميگيم فول آيتم آنتي ميجو فول آيتم ترول ميزنه ولي آنتي ميج فارم واقعا سريعي داره به خاطر بلينك آزادشه
ميگيم فارم آنتي ميج سريعه ولي خيلي فارم ميخواد عوضش بلاد سيكر بدون فارم ميزندش :|
اصن مقايسه دوتا هيرو از نظر بهتر بودن كار اشتباهيه
خوب همین الان با کاربر عزیز GGGGG تست کردیم ...
troll به am : با آواتار ترول میزنه ... بدون آواتار آنتی میزنه (این هم بگم که دوستمون hex و bloodthrone رفتن واسه آنتی واسه همین میزد...)
sven به am :اینجا به تفاهم نرسیدیم ... :sm (71)
اسون با mkb و satanic و deadlus و assult و bkb و moonshard (یوز شده) آنتی رو میزنه (با 5 اسلات ! چون اول که 6 اسلات بود ایشون گفتن اسون 5 به 5 دگر میره ... من هم اسلات 6 ام دگر رفتم...)
اسون با این آیتم ها آلتمیت که بزنه 5100 hp میشه و با اسکیل 3 میشه 15+35=50 تا آرمور ... آنتی میج معلومه هیچ شانسی نداره :D
ولی ایشون گفتن قبول ندارم و تو یه گیم آنتی میج 2 برابر اسون فارم میکنه و ...
بالاخره نتیجه این شد...
دقیقا منم بهشون گفتم نتیجه رو اصلا قبول ندارم چون کاری که ما کردیم 1vs1 بود در صورتی که بازی 5vs5 هست و هرگز زمانی که Sven اولتی کرده bkb یوز کرده am اتک به اتک نمیگیره باهاش مگر شرایطی خاص یا ترول هم همینطور
کلا من همون حرفی رو که زدم تکرار میکنم am بهترین هیروی 5vs5 واسه تیم هست به شرطی که کار به لیت کشیده بشه و تیم همون 3 نکته ای رو که تو پست اولی گفتم داشته باشه/این نظر منه البته!
http://forum.dotabaz.com/thread1592-1041.html#post57641
یک یا دو سال قبل ازین پست بالا یه بار دیگه هم این بحثو کردم و حتی یادمه با شارینگان بحثم شد
دیشب اتفاقا با رفیقم صحبت می کردیم. می گفت رفلکسم توی cs go اومده پایین و کند شدم...
واقعا دلم به حال خودمون می سوزه که باید خودمون رو مجبور کنیم انقدر زود تصمیم بگیریم و عکس العمل نشون بدیم تا پینگ شرمندمون نکنه...
ولی خب باز خدا رو شکری الان خیلی بهتر شده و قول بهتر از این هم دادن...
دقیقا حرف شما رو دیدم خودم
یه بازی بود خوم انتی میج بودم بوت رو هم فروختم 6 اسلات ایتم داشتم
اسون هم تو تیم مقابل بود مانکی با دیلودس داشت وقتی 6 میکرد با bkb من واقعا نمیتونستم بزنم با این که ایتماش از من کمتر بود
sven هم میدید وقتی 6 میکرد نمیام جلو میرفت سراغ تیمم سریع میزد 3 تاشونو حذف میکرد ( تیمتو هم بزنه دگ هیچ کاری نمیکتونی بکنی )
اخرش با روشان تونستم بزنمش ( اینم بگم اگه اینوکر نبود تو تیممون باخته بودیم ... bkb اسون تموم میشد خیلی اذیت میکرد نمیزاشت بیاد جلو ....
یعنی مونده به دلم یه بازی ببینم که همه ایرانی باشن و اخرش با فحش و دعوا تموم نشه...
طرف وسط بازی میگه ت**م داری ادرس خونتونو بگو کارت دارم :sm (154):
لامصب چته بشین مثل ادم بازیتو کن لذت ببر :sm (154):
شاید باورتون نشه 13 ماه از خدمت من گذشت :sm (154):
دوستان من میخوام جوری بشه که برج 11(یه سری مزیت ها داره) برم خدمت چجوریاس خودمون میگیم کی بریم یا خودشون میگن؟!
یه راهنمایی کنین مرسی
اگه کلان شهر باشید یا کلا پادگان اموزشی داشته باشه شهروتون داخل شهر خودتون هستید واسه اموزش و بعد تقسیم میشید(البته میگن اگه سرباز خوبی باشیدو رژه پایان دوره رو خوب برید جای خوب میندازیمتون ولی اینا همش کشکه و دست اینا نیست البته اگر پارتیت باشه فرمانده پادگان اموزشی درخواست میده که بمونی همونجا ولی اینکه جای خوب میندازنت یعنی شهرای خوب دیگه همش کشکه)
وقتی از پلیس +10 پست کردی تاریخ اعزامت میاد که میگن دفترچست ولی برای من و بقیه هم دوره ای یام دفترچه نبود فقط یک برگ کاغذ که عکست بهشه و مهرو اینا داره و رنگیم هست از همون پلیس +10 باید بگیری
روز اعزامت فقططططططط باید خووووودت با لباسای شخصیت بری و هیچیییییی نمیخواد ببری ببین دارم میگما هیچی نبر همون روز که تا عصر علاف هستید بهتون لباسو این چیزا که میگن استحقاقی میگیرید که احتمالا اندازتون نیست و باید با همون سرابازا عوض کنید و اگه نخواستید به خیاط مخصوص نظامیا میبرید که گرون تر تموم میشه و اها لباسایی که خودشون میدن جنسش اشغاله(ارتش اینطوری بود) اگر مشکل مالی نداشتید برید به خیاط بدید و یه مقدارم پول میدید و لباس با کیفیت میگیرید(جنس بد لباسا خیلی اذیتتون میکنه تو سربازی)
سوالی داشتی در خدمتم
حرف بزنید باو دلمون گرفت :|
:sm (35):نقل قول:
اشتراک در آن مثل اکثر سایتهای مشابه مستلزم هزینه بود. ماهانه 4000 تومان و براساس شنیدههای غیررسمی، نزدیک به ماهی 300 الی 400 هزار نفر ثبت نام و یا تمدید اشتراک داشت.
بزرگترین سایت دانلود فیلم و سریال در ایران بسته شد - دیجیاتو
http://forum.dotabaz.com/uploaded/4507_21506579795.jpg
باري دنن در گذشت
او كه صدا گذار روبيك لنسر و كياس نايت در بازي دوتا بود چند شب پيش درگذشت ولي ما او را هيچگاه از ياد نخواهيم برد
به احترام وي يك دقيقه سكوت ميكنم
------------
اطلاعات بيشتر در مورد اين خواننده، بازيگر و صدا پيشه ي آمريكايي در ويكي پديا
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Barry_Dennen
امشب و چند شب آینده رو pc رو روشن بزارید که اپدیت در راهه و به احتمال قوی این شبا باید بیاد...
در رابطه با اون سایت که بسته شد هم سربسته بگم کلا تو این مملکت کسی تحمل دیدن پیشرفت کسی رو نداره...
https://www.dotabuff.com/matches/3472780561
يك ساعتو ٢٦ دقيقه گيم آل رندوم ٥ بار تريپل گرفتم ولي خب حريف كامبك كرد
😭😭😭😭
بعد از 5سال dota1 و 2 سال dota2 همین امشب پاکش کردم دیگه پلی ندم امیدوارم اونایی که خیلی وقته این بازی رو میکنند ترک کنند کلا بازی تهش چیزی نیست من دارم میرم سر کار پول درارم واسه ایندم برنامه بریزم
حیف عمر و اعصابی که سوخت پای بازی/ایشالا همه راه درستو پیدا کنند بخدا بازی اصلا خوب نیست حتی تفننی همونو برو چارتا کتاب بخون بهتر از بازی به دردت نمیخوره؟
امیدوارم همگی به خواسته هاتون برسید
یا علی
فرهنگ فرهنگ فرهنگ , فرهنگ گیمر بودن در ایران درست نشده.
هر کسی میتواند بازی کند ولی هر کسی نمیتواند گیمر باشد.
no new patch for 6 weeks
https://www.youtube.com/watch?v=9MaujwEBA4s