دوستان یک عدد اکانت خام استیم موجود هست برای ۱۳ سال پیش
ایمیل اصلی + ۸ تا بازی + پروفایل استیم هنوز ساخته نشده + بدون بن + cs 1.6
تصویر
قیمت ۵۰ت
حوصله تاپیک جدا نداشتم. شرمنده. کسی از دوستانتون هم خواست بهش اطلاع بدید
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان یک عدد اکانت خام استیم موجود هست برای ۱۳ سال پیش
ایمیل اصلی + ۸ تا بازی + پروفایل استیم هنوز ساخته نشده + بدون بن + cs 1.6
تصویر
قیمت ۵۰ت
حوصله تاپیک جدا نداشتم. شرمنده. کسی از دوستانتون هم خواست بهش اطلاع بدید
:smz (1):این حجم از بدبختی بی سابقست :sm (152): آموزش نایکس رو تموم کردم دستم خورد به دکمه Mouse پاک شد :sm (154):
https://www.dotabuff.com/players/106193508
نه خداوکیلی شما بگید چی بگم ؟!
اه !
2 3 تا گیم پشت سر هم یکی میره فید میده
امروز siltbreaker بازی میکردم یه لحضه دیسکانکت شدم دباره که کانکت شدم نامرئی بودم! یعنی هیرو کلا نامرئی بود.. نه مثل invisible ها.. کلا دیده نمیشد.. هم تیمی هام هم نمیتونستن ببین منو... اسکیل میزدم اسکیلام دیده می شد ولی خودم نه.. خیلی باگ باحال بود، دو ساعت داشتیم میخندیدیم :sm (90):
وضع خوب شده :D البته بازی معمولی
http://s9.picofile.com/file/82979066...16101336_1.jpg
شرایط من بعد از یه abandon وخیم شد کلن هربار با فیدر مید میفتم ::kappa::
هرکس دوست داشت ادد کنه با هم بازی کنیم 349571895
دوستان یک کانال تلگرام مخصوص فروش اکانت دوتا ۲ و استیم ایجاد کردم
لطفا ملحق بشید و به دوستانتان هم معرفی کنید.
https://t.me/zaccounts_official
اوضام خرابه
جدیدا تفریحی رنک میزنم =))
اینجا یه جاییه . ساعت ۱۰ شب. فردا ساعت ۸ صبح امتحان تعمییر و تقویت سازه ها دارم . میخوام شروع کنم به خوندن. b-) شماره صندلیمم یکه . احتمالا شروع کنم چون کل نت رو زیروکردم اینجا اخرین جا بود پس وقتم ازاده. اما کالیبرم مشکل داره :sm (75):
چقدر ایمورتال necro قشنگه!
این چند روز من هی دارم 200 مگ 200 مگ اپدیت می کنم این بد بختی فقط برا من نازل شده ؟ یا شمام همینید :sm (152):
من که یه ساعت مونده با تموم شدن شبانه دان میکنم راحتم :d
والا به خدا کلافمون کرده :|
باید در حالت عادی بدون آپدیت ۲ گیگ غیر از اون تا ۵ گیگ واسه دوتا ۲ جا گذاشت. که واسه امثال من که ماهی بین ۲۰ تا ۳۰ گیگ مصرف دارن یعنی بازی نکردن و موکول به شبانه...
----------------------------------------------
امروز رفتم داروخونه بعد چشم افتاد به مکمل های داخل ویترین هی گفتم قیمت بپرسم شرکت توزیع کننده بپرسم گفتم بیخیال...یاد حرف اعضای فروم بدنساز افتادم که داروخونه هم تقلبی میندازه به مردم! با خودم کلنجار رفتم گفتم ببینم ساوه چطوره
خلاصه بعد ۳ ۴ دقیقه کلنجار رفتن با خودم بلند شدم رفتم طرف مکملا که همون وی گلد معروف شرکت ON بود که در حال حاضر و همین الان وارد کنندش شرکت راک دارو هست. بعد دیدم پلمپ اصلی برچسبش باز شده ولی هلوگرام طلایی داره! شک افتادم خلاصه...
به طرف میگم: ببخشید توزیع کننده این مکملای وی شرکت راک دارو هستن؟ طرف میگه نه راک دارو دیگه وارد نمیکنه الان دادن به دی دارو! حالا همین ۱ هفته پیش راک دارو تو کانال تلگرامش گفته بود مکمل خریدید تی شرت ON هم هدیه بگیرید...:sm (152)::sm (71): طرف میگه نه دیگه دست اونا نیست :sm (71):
گفتم دوست عزیز (با خنده) کانال تلگرامش که هنوز بر قراره خودم می بینمش. گفت نه دیگه دست اون نیست! منم گفتم اوکی شما درست میگی... پس حرف اعضای بدنساز درست بود! به داروخانه ها هم نمیشه اعتماد کرد! رفتم الان سایت راک دارو می بینم اصلا استان مرکزی نمایندگی نداره اینکه ساوه است :sm (71):
به چه قیمتی حاضر میشن دل و روده و کبد بچه های مردم که ورزشکار هم هستن رو بریزن به هم و یک آبم روش؟ حالا من مطلع بودم ولی ۹۹٪ مردم که می شناسمشون چی؟ تازه طرف کلاس میزاره داش ۴۰۰ هزار پول وی دادم از داروخونه :دی
باشد تا شمایی که خوندید عبرت بگیرید. حلال و حروم سرتون بشه دوستان...
Navi کی می خواد disband کنه وقتی بازی ناوی نگاه می کنی انگار داری بازی تیم ملی والیبالو می بینی ::kappa::
ایمورتال necro میشه گفت قشنگ ترین ایمورتالی هست که دوتا ریلیز کرده.عالیه.توی سایت ها ملت فکر میکنن سرگردنه هست ،قیمت زده 190 تومن :D
به من bs که میخواستم رو داد و treant :sm (75):
واقعا اپدیت های دوتا خیلی داره فشار میاره ، من اگه صبح بیاد که با 5 گیگ 6-12 ایرانسل میگیرم.
محمد (FCB) اصلا مکمل یا نخر یا از کسی بخر که مطمعنی از خارج میاره.
مکمل های داروخونه 90 درصدشون توی شهرستان ها تقلبی هستن!
من با یکی از دوستام رفتیم هر چی کفتم نخر بیا بریم جای خوب سراغ دارم گفت نه!وزارت بهداشت اینارو تایید میکنه پس مال داروخونه 100%اصله!
از قبلش با کسی که توی داروخونه بود صحبت کرده بود واونم گفت وی برات میارم،خلاصه گفت من تضمین میکنم که 100 درصد اصله!
رفتیم یه وی الیمپ ( از این زردا) خرید با کلی کیف که 450 بوده بهم داده 420 و یه شیکر الیمپ هم بهم داده،شب رفتم تو سایت الیمپ دیدمگفته بود اصن دیگه 2 ساله اونجوری نمیزنه ،شک کردم رفتم عکسش رو توی فروم بادی بیلدر گذاشتم اونام گفتن دیگه نمیزنه از این نوع وی.
خلاصه ما هم اسکیرین گرفتیم نشون دوستمون دادیم،میدونم الان یه 3میلیونی از دیش مونده، و اون داروخونه هم دیگه هیچوقت مکمل نیاورد :sm (71)::sm (90): زد دماغ طرف رو خورد کرد::kappa::
اینا چین میخورین شماها . کبد و کلیه رو به فاک میدین اصل و نه اصل نداره . حسین تو دیگه چرا تو که توی پزشکی سر درمیاری . بدن خودش به صورت طبیعی کراتین و ترجیحا پروتئین تولید میکنه . حالا شما بیشترشو نیاز داری درست میگی والله ما هم سال ها ورزش کردیم . کسی که می خواد 450 بده فقط یه پودر . 250 هم کنارش بذاره و بعد هر تمرین مرغ ماهی گوشت قرمز تخم مرغ ابپز و .... بزنه که هم طبیعی هم کراتین و پروتئین بدن تامین میشه (خودت کلیه کراتینو تامین میکنه الکی با پودر تنبلش نکنید که باعث بشه این پودرا ته نشین بشه و در اخر نارسالیی کلیه بیاره ) نخر برادر من . هرچی اصولی داره . برا کسی که برای یه ماه می خواد بدنش بیاد و بره دختر بازی و از این بچه سوسولهاست خوبه نه شما ها که مغزتون کار میکنه و اطلاعات دارین . باید ماها سال ها به صورت طبیعی تمرین کنین و یک برنامه غذایی خوب داشته باشین قول میدم که دوبرابر رشد میکنین در عوض بعد 1 سال تمرین نرکردنم باز بدنتون روی فرمه ولی این مکمل ها 1 ماه ولش کن مثل خمیر بادش می خوابه . نکن با خودت برادر من
محمد جان اتفاقا چون توی پزشکی سر درمیارم میدونم اگه اصلش باشه اصلا اشکالی نداره. و نه تنها بد نیست بلکه کلی هم سود داره مثلا شما چند گرم سینه مرغ بخوری تا اون پروتین لازم برای انرژی باشگاه رو به دست بیاری؟ یا چقد مثلا گوشت بخوری تا کراتینش جذب بشه هر چند که من خودم 100 درصد مخالف کراتینم چون اگه بعدش 1 ماه استراحت (به این معنی که کراتین نخوری نه این معنی که باشگاه نری) نداشته باشی ،به کلیه خیلی ضرر میزنه!
ولی گلوتامین خیلی خوبه.
محمد عزیز این تفکر والا به خدا غلطه که مکمل الکیه -ریختن پول توی جوبه و .. بازم میگم یه سری مکمل ها مثلا پمپ (اسمش هستا)نباید هر وقت خواستی بخوری به شخصه میشناسم کسی رو که قبل از خواب!!!! خورد (باید قبل از تمرین خورد) و قلبش توی خواب ترکید،توی کالبد شکافی معلوم شد علتش خوردن این مکمل بوده.
مثلا طرف میره باشگاه فک میکنه اگه اوردوز بخوره زودتر جواب میگیره نتیجش میشه یه همچین چیزی...
محمد جان،الان دایی من فوق تخصص غدد، رشد و متابولیسم رو داره، ولی مکمل پروتین وی -گلوتامین رو هم مصرف میکنه (باشگاه میره) به نظر شما کسی با این سطح سواد اگه بد بود چنین چیزی استفاده میکرد؟ خود من ازشون پرسیدم گفتن اگه اصل باشه و اور دوز استفاده نکنی و به موقع استفاده بشه هیچ مشکلی نداره.
این طرز تفکر غلطه
اگر اصلشم مشکل نداره بازم این حرف رو قبول ندارم که ادم های معمولی استفاده کنن . همون سینه مرغ یا ... برای یک روز تمرین شماها کافیه . منبع پروتئین که توی مکمل هستش برای بدن شما اضافیه و این اضافی در طولانی مدت باعث تخریب بدن میشه . چرا اضافیه ؟کلیه مجبور دفع پروتئین کنه و gg . شما مگر بیشتر از دو ساعت تمرین داری ؟ خیر ، ایا 220 میزنی ؟ خیر . مکمل برای کسی گفتن که حرفه ای دنبال میکنه و واقعا نمیشه با غذا و گوشت جبرانش کرد کسی که داره روزی 3 نوبت تمرین سخت میکنه برای مسابقات . نه من و شما که روزی نهایت 1-2 ساعت کار میکنیم پس مردم برای راحتی میان میخورن نه لازم بودن برای بدن .
:sm (213)::sm (213)::sm (213): دیشب battle cup eu تو tire 4 اول شدیم :sm (213)::sm (213)::sm (213):
حالا بماند که من هر 3 بازی رو sup بودم:D ولی sup ها....
بازی فینال تیم حریف یه میپو برداشت.. میپو نبود که لامصب در حد رنک 5k بازی میکرد باور کنید... ما هم یه necro داشتیم خیلی خوب بازی میکرد و به خاطر همون necro تونستیم ببریم...
A decent indicator of this is his presence in pro play:
2016: 19 picks, 1 ban (Nidalee for reference was 404 picks and 930 bans)
2017: 1 pick, 1 ban
تو هر بازی یارو بنه
از لحاظ علمی حرف حسین کاملا درسته , و کلا هم تمرین بیشتر از 50 دقیقه ( تمرین درست ) معنی نمیده و ماهیچه رو میسوزونه , اون حرفه ای ها هم برای همین 2 - 3 نوبت میرن که ماهیچه های مختلف رو تمرین بدن.
در هر صورت , من خودم از همه ی این ها استفاده کردم , هم پروتئین هم کراتین و هم پمپ , اگه به صورت علمی و درست ازش استفاده بشه هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه.
منظورش از افراد معمولی کسایی هست که رعایت نمیکنن , یا درست تمرین نمی کنن یا Portion های درست استفاده نمیکنن.
مثلا شما بیشتر پمپ ها رو باید 1/4 تا نصف قاشق سوپ خوری قبله گرم کردن تو باشگاه با 1 تا 2 لیوان آب بخوری.
غیر این هر کار دیگه ای کنی اذیتت میکنه.
این دقیقا مثله الکله قضیه اش , همه میدونن برای کبد ضرر داره , ولی همه هم میدونن اگه به اندازه استفاده بشه ضرر که نداره هیچی برای بدن مفید هم هست.
آره به خصوص برا پمپ... بیچاره قبل خواب خورد قلبش ترکید...
ما مربیم میگفت وی رو (گلد وی )5 اسکوپ بخور... حالا مدرک مربی گری شیراز + قهرمان بادی کلاسیک هم داره،بعد حالا انگار 3 هفتست بیمارستان بستریه به خاطر مصرف بیش از حد (اوردوز) استروئید اینجور شده..
الان ببینیش باورت نمیشه که این همون قبلیه آخه تا چد فیک! توی 3 هفته از یه هیکل عالی رسیده به... دقیقا چوب خشک! همش 3 هفته
هایپ بای استیل؟ :-@
امریکن گادز :sm (69): سبک بال میرویم به استقبال گات "یو نو ناتینگ جان اسنو":sm (147):
دوستان این maphack واقعیت داره؟ یعنی دوتا دو هم خراب شد دیگه؟
خیر واقعیت نداره اگرم داشته باشه در حد دو روز بعد فیکس میکنن و فردیم که استفاده کرده بن میشه
...........................
خیر نبینه این valve ، قبلا اکانت جدید میزدی یه 4k میشد میفروختی نصف پولشو میدادی نت نصف دیشم میرختی توی اکانت استیم .
خیلی زشته نتونی یه tount به قیمت 0.30 $ بخری ببین بعد چند سال به کجا رسیدیم :sm (152):
حالا بماند battle pass که نمیتونیم بخریم :sm (75):
هممم مطمئنی همچین پوشنی هست؟ ابلیتی پوینت هست ک max toxicity میبره بالا ولی پوشن نه
اونم یه ظرف غذای نا محدوده که Gaunder O'Dimm Master Mirror توی heart of stone بهت میده ( درصورتی که اخرای داستان bad ending رو انتخاب کنی و به master mirror کمک کنی و میتونی چندتا چیز ازش بخوای که یکیشون ضرف غذای نا محدوده ::kappa:: )
بازی خیلی مسخره شده gg
این همه دموی sillent hills که همون P.T باشه رو من بازی نکرده بودم و تا الان ک روی ی اکانت بزور گیرش اوردم و با هزار بدبختی دانلودش کردم ببینم چیه
یعنی هیچی نمیتونم بگم! چقدر این دمو شاهکار و ترسناکه واقعا ی شاهکاره با این ک یه دموی 20 دقیقه اییه ولی منو از اون همه outlast و evil 7 بیشتر ترسوند! صدا های بازی گرافیک جزییات معما و... و از اون بدتر رفتم فلسفه و داستان بازی رو خوندم و تحقیق کردم دیگه شب خوابم نمیگیره :sm (154):
کوجیما چی ساختی... و حیف ک کنسل شد :(
از پلیرهای ایرانی متنفرم:sm (154):