بابا توروخدا اسم مارو بد جا نندازید الان میگن باعث و بانی خشکسالی مملکت هم چشمای من بوده :v
ولی خداییش من چشام شور نیست...
ویرایش: نظرات درباره ti هم لطفا اینجا بزارید ---> http://forum.dotabaz.com/thread3214.html
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا توروخدا اسم مارو بد جا نندازید الان میگن باعث و بانی خشکسالی مملکت هم چشمای من بوده :v
ولی خداییش من چشام شور نیست...
ویرایش: نظرات درباره ti هم لطفا اینجا بزارید ---> http://forum.dotabaz.com/thread3214.html
یه سوال کسی با سایت winskinss اشنایی داره؟؟
تلبلیغ اش بعد از تموم شدن dota wtfها هست
من یه 10000تا سکه داخل اش از این یکی اکانت به اون یکی ریختم وولی نرفت پشتیبانی شون هم جواب نمیده کسی میدونه باید چیکار کنم
10000سکه داخلش کم پولی نیست میشه باهاش 3تا ارکانا خرید
استیم ایرانو تحریم کرده؟
برای اپدیت dota و csgo قند شکن باید ران کنم تا اپدیت کنه!
مرورگرشم بدون قند شکن کار نمیکنه
دوستان کسی میدونه سایت winskinns اسکمره یا نه؟؟ داخل نت سرچ کردن ولی چیزی پیدا نکردم کسی میتونه کمک کنه؟
دوستان راهنماییم کنید لطفا
سرویس ptp برای گیم جواب میده؟؟واقعا نمیدونم از کجا میشه فهمید که برای گیم مناسبه یا نه تو نت چیزی پیدا نکردم
تقریبا 1تومن خرج داره خب ادم باید بفهمه جواب میده که ادم هزینه کنه؟کارشناسش میگه ptp سرویس گیمینگ (مثل Adsl)نداره ولی از اونجایی که سرعتش خیلی بالاست پینگت رو پایین میاره
20تومن به حساب شاتل ریختم کارشناس اومد بازدید کرد بالا پشت بومو گفت اوکیه اینجا خوب جواب میده
حالا من موندم بگیرم ممکنه پینگم از چیزی که الان هست بدتر شه! الان 95 ام/
لطفا هر کسی تجربه ای پیشنهادی چیزی داره بگه که هم من و هر کسی دیگه ای که همچین فکری داره تا حدودی یه چیزایی دستگیرش بشه
راستی من مشهدم
اگه منظورت اینجوریه که انتن داره و اینا باید بگم گیم نت های تهران و شهر ری چند تاشون دارن و پینک اشون از مخابرات و همراه اول و ایرانسل یه 10تا کمتره حدودا 75تا 83هست ولی صد در صد به منطقه ربط داره شاید جای شما بیشتر هم بشه پینک یا شاید هم کمتر( فک نمیکنم توی ایران بشه کمتر از 65 گرفت جای شما هم خیلی خوب باشه نهایتا 70میگیری) و نکته بعدی سرعت اینترنت ربطی به پینک نداره سرعت بالا باعث میشه که پاکت لوز نداشته باشی که اونم سرعت 2 مگ باهاش مشکلی نداره
مرسی از جوابت/گاهی اوقات برای من پینگ با همین adsl به 75 ام میرسه که بینظیره/حالا از اونجایی که شما میگی گیم نت ها میزارن و پینگشونم 10تا پایین تره پس میشه روش حساب کرد
والا کارشناس که میگفت اینجا خوب جواب میده(چون خونه ما تو مجتمع هست و برج بلندیه و ساختمون دیگه اطرافش نیست/یعنی ساختمون ما از همه ساختمون های دیگه این اطراف بلندتره)پس با توجه به حرفای شما اون کارشناس میتونه پینگ مناسبی رو واسه دوتا2 بده
دوستان کسی دیگه هم نظری داره بگه لطفا خیلی خیلی سپاس/مرسی از شما alia76972
سلام دوستان منو یه سایت اسکم کرد چندید بار اومدم اینجا و از بچه ها پرسیدم که سایت winskinnsاسکمره یا نه که کسی پاسخ نداد و 120دلار منو اسکم کردن
حالا به عنوان یه عضو دو یا چند ساله از شما میخام که به سوالم حتما پاسخ بدید خواهشا
کسی میدونه یا بلده چجوری ایتم ترید شده رو میشه پس گرفت؟
خواهش میکنم اگه میدونین جواب بدین
شما یه سر برو داخل سایت قسمت چت اش دارن چت میکنن و سایت یجور نشون میده که فعاله
و من واقعا قصدم کمک به یه بنده خدایی بود که اون بنده خدا اسکمر از آب در اومد
خودمم فک میکنم رفته و اسکم شدم
ولی خوب برای اخرین تلاش رفتم داخل قسمت ترید و اسکم ریپورت دادم اون یارو رو
و در مرحله دوم داخل قسمت ساپورت تمام ماجرا رو براشون توضیح دادم و درخواست برگشت ایتم هارو دادم (انگلیسی ام خوب نیست خیلی خیلی بد نوشتم نامه رو خدا کنه بفهمن )
الان یه چیزی شما داخل کشور خارجی زندگی میکنین انگلیسی تون خوبه؟ اگر نیاز شد میتونم ماجرا رو خصوصی بگم برام یه نامه انگلیسی بنویسید ؟ انلاین هستین؟
امشب Summit 9 شروع میشه با شرکت ۶ تیم که ۵ تا از اونها از شرکت کننده های TI8 هستند.
این تورنمنت تا ۴ روز بعد هم ادامه داره و مبلغ کل جایزش صد هزار دلار هست.
بخاطر اینکه توی Pro Circuit فصل آتی نیستش من در تاپیک مخصوص قرار ندادم این مطلب رو و از طرفی تو این برهه بدون تورنمنت دوتا این تورنمنت واسه سرگرمی چیز خوبیه
چت باکس خیلی خیلی خلوته...رد میشید یه اهم هم بگید بلکه اعضا از غارهاشون بیان بیرون.
https://www.dotabuff.com/matches/4023919140
با اسکیل سوم اوراکل یه ksهایی میشه کرد xd
دیشب تورنومنت summit 9تموم شد و فینال به صورت bo5بین تو تیم EGوFNATICانجام شد که قهرمان این تورنومنت تیمی نبود جز EG با روستر های جدید اش
دیشب داشتم بازی فناتیک با VGJرو نگاه میکردم یه نکته جالب داشت اونم پیک تچیز بود که واقعا هم پیک بدی نبود و تیم فناتیک رو حسابی اذیت کرد (چند وقت هس میبینم توی تورنومنت ها بر خلاف تصور تچیز رو پیک میدن )
در بازی دوم کاملا احساس میشد بازی دست VGJهست اما با بازی زیبای فناتیک و هنرنمایی UNIVERSافلاینر تاپ جهان و به لطف نت ورث خوب ABEDبا تمپلار فایت های عجیب غریبی رو تونستن به نفع خودشون تموم کنن اینجاس که ادم فرق یه تاپ پلیر و یه تیم حرفه ای رو با یه تیم معمولی هرچند تاپ پلیر هم داشته باشه درک میکنه (البته من منظورم این نیست که بقیه تیم فناتیک پشمک بودن یا تیم VGJ تیم خوبی نیست )
(الان برم بگردم ببینم بازی فینال رو میتونم پیدا کنم)
کسی نمی خواد تو این مملکت جلو این دلارو بگیره ؟ خر تو خریه :sm (154):
رنک اپ کردن خیلی سخت شده بس کهruiner زیاد شده، اکانتمو به بدبختی 5.8 رسوندم/اگه تو همه دستا 2تیم try hard میکردنو مسخره بازی در نمیاوردن من الان جزو1000تا بودم/تصمیم گرفتم پلی ندم تا زمانی که این عقب مونده ها یا بن شدن یا بزارن برن
من که هیچ وقت نفهمیدم چرا. تو لیدربورد وقتی حال نکنن، اپیدمی دراپ ایتم دارن و ساپورتر فارمر. تازه خدا نکنه یه پرو پلیر تو بازی باشه، طرف تارگت میشه و بازی رو ول میکنن.
خود پرو پلیرها هم کم رو مخ نیستن :sm (71): نکبتا انتظارات بیجا دارن از ادم :-??:-??
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تحویل بگیر بیا dab با ما پلی بده گلم ;)
https://www.twitch.tv/openai
open ai داره با انسانها بازی میکنه، خواستید بیاید ببینید. جالبه
خیلی جالب بود...ماها دیگه نمیدونیم طرف انسان ها باشیم یا طرف ربات هایی که انسان ها خلق کردن...به هرحال خیلی جذاب بود،میشه گفت برتری ای که ربات به انسان داره اینه که خسته نمیشه،احساساتی نمیشه و منظم کارهاشو انجام میده و اگه توی کدنویسی هوش مصنوعیی شون مشکلی نباشه خطای کمتری میکنن و بهتره بگیم اصلا خطا نمیکنن...و اما اون انسانه که توی هر شرایطی یه تاکتیک و استراتژیک خاص به اجرا میزاره ولی ربات فقط دستوراتی که براش معلوم کردن اجرا میکنه...اما اینهمه پیشرفت توی هوش مصنوعی خیلی عالیه.ما ایرانی ها هم فقط نگاه،هنوز داریم ربات فوتبالیست میسازیم :/
اقا این tiدقیقا کی شروع میشه؟
15 آگوست ... تقریبا 7 روز دیگه
ما از نظر جایگاه هوش مصنوعی آخرین بار که من چک کردم رتبه ۱۶ جهان رو داشتیم.
۲ تا از استادای من تخصصشون هوش مصنوعی هست که متاسفانه ترم قبل یکیشون رو از دست دادیم و برگشت همون تهران برای ادامه تدریس...
این ترمی که گذشت ما با یکی از همون اساتید روی ۲ تا پروژه هوش مصنوعی کار کردیم که اولی مترجم متون بلند انگلیسی به فارسی و بالعکس بود که فایل txt میگرفت و txt تحویل میداد. دومی هم غلط یاب متن فارسی بود که من یکی به شخصه ۵۰ تا خبر بالای ۵۰۰ کلمه از نیمه دوم ۹۶ به خوردش دادم :)
آدرس پروژه اولی این هست که الان تقریبا نهایی شده...ولی دومی رو نمیتونم بدم چون هنوز بتا هست.
اما این هایی که میبینید همچین ai هایی دارن بخاطر امکانات و پشتیبانیای هست که ازشون میشه...چون aiای که رابط گرافیکی داشته باشه نیاز به سخت افزار قدرتمند داره و از طرفی open ai در روز هر کدومشون بالای چندین هزار ریپلی رو آنالیز میکنن تا بازی یاد بگیرن! :) این خودش اینترنت قوی هم میخواد.
کل قدرت هوش مصنوعی هم از تجربه میاد. حالا در هر زمینهای میخواد باشه، باشه. مثلا همین google translate انقدر باهاش تو سراسر دنیا کارمیکنن تا هر روز دقیق تر و بهتر میشه...هرچقدر تجربه اینها بیشتر بشه، بیشتر به دقت انسان نزدیک میشن ولی هیچوقت مثل ما نمیشن که البته این حرف قابل بحثه
انسان تنها قابلیت برتری که نسبت به ai داره این هست که میتونه غیرقابل پیش بینی باشه. یعنی یک موقع دیدید که ی ai پس از ۱۰ ۲۰ سال تجربه و بین چند میلیون نکته که از انسانها یادگرفته بازهم از یک انسان شکست میخوره چون انسان تحرکات و فرآیندهای اون رو یاد میگیره و خودش یک روش جدید ابداع میکنه! یعنی تو این باب اونها حد پذیرن و ما نه که البته میگم این ادعاها قابل بحث هست. برای مثال همین SF که پارسال همه بهش 1v1 باختن ولی بعدا در طول سال تقریبا دیگه همه حرفهای ها بردنش... هم rtz بردش هم sumail همینطور black و... چون روش بازیش رو یاد میگیرن و روش جدید خلق میکنن و شکستش میدن...
در آخر هم، هیچوقت نباید خودمون رو دست کم بگیریم. ما یک کشور در حال توسعه زیر سایه تحریم هستیم ولی فوق العاده داریم جلو میریم! هرچند تو این دولت و دولت قبلی رتبه علمیمون چندین رتبه کاهش داشته ولی بازم میریم جلو توکل بر خدا...
یه مقاله درباره استیون هاوکینگ خوندم که میگفت انسان 1000سال وقت داره تا خودش رو از خطر انقراض نجات بده و...
به یه جاهایی در نوشته هاش رسیدم که در مورد هوش مصنوعی بود و یجورایی این رو خطر افرین خواند (یاد فیلم های هالیوودی افتادم ) که با این وضعیت هم که پیش میره خیلی دور از تصور نیست هکه مشکل ساز بشن
مسابقه رو هم نگاه کردم یه چیزی که راحت میشد فهمید اینه که خطای کمی داشتند بات ها و گزینه بعدی محاسباتی میکردن که خارج از ذهن ما انسان ها بود (مثلا یک صحنه کریستال میدن اومد جلو اسکیل یک رو یوز کنه لیچ و اسنایر با یک هماهنگی خوب تونستن به سادگی بکشن و یجورایی انگار هلث کریستال میدن میزان دمیج بلاک و .. رو محاسبه کرده بود بات)
گفته شده درپایان اینترنشال برنده ی tiبا یک تیم بات مبارزه میکنن و eeاز تیم فناتیک بهش واکنش نشون داده و گفته اگه تیم بات بتونن با پیک و بن داد(نکته مهمی هس و باید دید بات ها میتونن توی درفت انسان هارو شکست بدن یا نه )من تخم مرغ رو توی دستشویی روی سر خودم میشکونم (البته دقیق نتونستم ترجمه کنم)
و اخرین چیزی که مطمعن هستم در مورد این بات ها
هرچقدر هم اینا خوب برنامه ریزی شده باشه یک تیم با رنک 2.5k با چند بار پلی دادن پشت سر هم با این بات ها میتونه اونا رو شکست بده چون کاملا قابل پیشبینی هستند
درسته تجربه ممکنه کسب کنن ولی خوب اپدیت ها و پچ های جدید دوتا دو متا های جدید و غیر قابل پیشبنی بودن انسان کاملا اون هارو ضعیف میکنه
یعنی بنظرت اون قدر توسعه پیدا نمیکنه که بخاد به یه درک یا شعور حتی به اندازه یک سگ برسه؟:-?
بنظر من تهدید امیز میشه اما برای عده خاصی اونم برای جنگ سرد :sm (41):
(چند وقت پیش بیل گیتس هم نسبت به بات های دوتا دو که قراره با برنده ی tiمسابقه بدن واکنش نشون داد و این رو پیشرفت خوبی تلقی کرد
قطعا همونطور که الگوریتم های هوش مصنوعی توسعه پیدا میکنن همونطور هم روش های کنترل و امنیت جدید معرفی خواهد شد.
باز هم تاکید میکنم که هوش مصنوعی هرچی داره از تجربیات داره که بهش میدن نه اینکه خودش بره کسب کنه :| پس فرض اینکه در حد سگ هم بشه غلطه چون فعلا اختیاری نداره چه بسا تعقل که سگ یا دیگر حیوانات از اون محرومند.
اگر بخوان بهش اختیار آزاد بدن باید با عواقب هک شدن یا تخریب توسط بدافزار رو به رو بشن. فعلا اختیاراتی که دارن در قالب دستوری از سوی کاربر هست. مثل سیری توی اپل یا کورتانا مایکروسافت و... اختیار آزاد دادن به هوش مصنوعی چیزیه که تو فیلما اتفاق میوفته چون دیگه قابل کنترل نخواهند بود.
جنگ سرد هم خیلی وقته تموم شده. جنگ فعلی دنیا بر سر امپریالیسم و ایدئولوژی هست. البته در دید کلان اینها زمینهساز جنگ هستن ولی موضوع ما چیز دیگست.
اون خبر بیل گیتس هم خودم در اینجا گذاشتم: http://forum.dotabaz.com/thread3214.html#post60382
در کل من دلیلی برای ادامه این موضوع نمیبینم...