بعد جالبیش اینه صحبت سر جذابیت انیمه و weeb بازی و اینا بود :))
nice nice :sm (116):
نمایش نسخه قابل چاپ
یک محیط دیگست خب باید یکسری تغییرات داشته باشه تا بیاد برسه به همین فاینال فرم که ما داخل محیط بازی به عنوان اولین نمونه از هیرو دیدیمش. مثلا دوران نوجوانی جوانی و... هیروها
فقط اونچاش که میگه هیروهای قدیمی رو نمیدونم منظورش چی هست چون الان که همه هیروها داخل بازی هستند که :-?
دوستان سال نوتون (نوروز ۱۴۰۰) پیشاپیش مبارک. امیدوارم که سال خوبی چه در دوتا و چه در زندگی واقعیتون داشته باشید و هرجا که هستید سلامت باشید @};-
:sm (33)::sm (33)::sm (33)::sm (12):
#استقلال_الشرطه
یسوال اینجا قبلا تاپیکی درمورد بات sf vs sf و bot open ai و بات های بازی داشتیم ؟
من یه پروژه دارم درمورد هوش مصنوعی
میخواستم درمورد همین بازی دوتا دو ارایه داشته باشم منتها پیدا نمیکنم تاپیک هاشو یادمه قبلا داشتیم تو انجمن
دیروز Juan Joya Borja کمدین اسپانیایی در سن ۶۵ سالگی درگذشت.
ایشون بخاطر خندههاش در اینترنت وایرال شده بود و به عنوان El Risitas میشناختنش. ایموت های KEK در توئیچ به تصویر ایشون تعلق داره. rip
sadKEK
واقعا 65 سالش بود؟؟؟؟ خیلی جوونتر میخورد
یه عمری باهاش خندیدیم، روحش شاد
Kekl :(
دیگه از دوتا2 بدم میاد لعنتی خیلی سخت شده نمیشه به راحتی win بگیری
به یاد قدیم جنرال نصب کردم. ولی نتونستم آنلاین بازی کنم
با گیم رنجر مشکل symmetric nat router دارم
با cnc-online هم به بقیه پلیرها کانکت نمیشم
هر کاری کردم نتونستم این مشکلات رو حل کنم. مثل اضافه کردن پورت udp 16000 به مودم و...
شاید هم درست تنظیم نمیکنم
نمیدونید چطور میشه حلش کرد؟
ویرایش:
بالاخره موفق شدم آنلاین بازی کنم
با تحریم شکن در گیم رنجر
نمیدونم چرا تو بازی تحریم میشیم : /
Among us و brawlhala هم تحریم بودیم یادمه اون موقع ها سرویس میشدیم تو استیم آنلاین بازی کنیم (وسط گیم وی پی ان چند ثانیه میپرید یا یکی تایم اوت میداد یا فلانی هاستو پیدا نمیکرد و...)
میومدیم خودمونو با بازی سرگرم کنیم که اینجوری کوفتمون میشد
چقدر عذاب کشیدیم سر اینکه این خراب شده ب دنیا اومدیم:smz (1):
سلام من تازه به این سایت اومدم میشع یکی راهنماییم کنه؟
چرا به nikobaby میگن shark و انقدر ترند شده
امروز از اون روزای خاصه که یوتیوب بدون شیلتر شکن باز میشه :)
(قبلا هم اینطوری شده بود برام البته)
تف به کسایی که تو توربو پیکه آخر Bristle میدن :دی
به نظر من دوتا خیلی شدید مشکل Break داره و به نظر من باید رو Hex این افکت رو بزارن یا یه سری آیتم جدید با Break درست کنن.
فایل پیوست 4710....
پوففف یاد فروم بخیر ...
فک کنم از زمان راهنمایی و مدرسه از این فروم خاطره دارم :))
جالبه فکر کردم فقط من حوصله قدیم رو ندارم برای پلی دادن ولی وقتی نظر دوستان رو خوندم تازه متوجه شدم اکثر بچه های سایت دیگه حس و حال سابق رو ندارن آخه من قدیما تو این سایت عضو بودم (البته سیم کارتم سوخت و حوصله نکردم برم دوباره بگیرم چون جیمیلمم به اون وصل بود منم معمولا پسوورد ها رو حفظ نمیکنم هم اکانت جیمیلم پرید هم خیلی اکانت دیگه از سایت های دیگه اکانت این سایتم پرید) اون موقع یعنی6 یا 7 سال قبل خیلی شلوغ تر از الان بود آموزش های آپدیت شده برای هیرو ها رو اولین جا این سایت میزاشت یادمه یه بار هم از fcb خواستم یه اکانت بخرم طرفای رنک 4700 بود فکر کنم ولی من تخفیف زیاد میخواستم معاملمون نشد :) فکر کنم قیمت رو میگفت 300 تومن من 200 بیشتر نداشتم من قدیما چقدر حرص میخوردم تو بازی الان به قدیما خندم میگیره واقعا حرص خوردن تو بازی یه کار احمقانست چون این فقط یه گیمه نه بیشتر
توئیچ قیمت خرید اشتراک کانالهاش رو تغییر داده و با ارزش پول محلی کشورها همسانسازی کرده. بعد جوری واسه من پیام تبلیغ داد گفت «کاهش قیمتهای اشتراک در ایران!» که من گفتم اوه! رفع فیلتر شد چی شد؟ بعد رفتم داخلش دیدم اسم همه کشورها هست جز ما...
باشه. این نیز بگذرد...
آقا خودمو پیدا کردم دیدین گفتم از بچه های قدیمم
https://s4.uupload.ir/files/untitled_m1i1.png
تازه اینترانت هم داره میاد برام اصلا مهم نیست سیم اینترنت با کابلش از ته قطع کنن هر چی روتر و سوییچ هم هست منفجر کنن والله :)
قربانت :)
یا خدا یاهو احساس پیری بهم دست داد :) ولی رئیس این اکانتی که عکس بچگیم روش هست رو میخوام داشته باشم ولی اکانت یاهو رو ندارم
تبریک بابت صعود تیم Winter Bear به عنوان اولین تیم صعود کننده به Division II DPC دوتا ۲
:smz (3)::smz (3):
اینجارو چک کنید.
زیادی خلوت شده :sm (75):
:sm (136)::sm (189):
apex چرا اینجوریه؟ اصلا بلد نیستم. پشیمون شدم نصبش کردم :sm (152):
لگ نداشتم. بنظرم اینترنت اوکی بود
به عنوان بازی شوتر یکم پیچیده ست، با بات هم نمیشه بازی کرد تا یاد بگیرم. مچ عادی هم که میرم اصلا فرصت یاد گرفتن ندارم انقدر سرعت بالاست.
بتل رویال که اصلا نتونستم بازی کنم چند دقیقه صبر کردم دیدم پیدا نمیکنه بیخیال شدم. فقط چند بار آرنا بازی کردم که اونم چند دقیقه طول کشید تا پیدا کنه
چرا نمیشه با بات بازی کرد؟ مثل دوتا و کانتر. یا داره من بلد نیستم؟
چیتر هم داره؟! پس کدوم بازی شوتر چیتر نداره :|
لگ که نداره پینگ بالا ۱۰۰ ۱۱۰ اینا میده. مگر اینکه سرور بحرین بازی کرده باشی که پینگ زیر ۱۰۰ میده اما کسی بازی نمیکنه و پلیر نداره. بخاطر همین معطل شدی لابد
پیچیدگی هم یکم اولاش داره بعدا دستت میاد. بهتره بری یک بخش training داره اونجا با جزئیات اسلحهها و نوع مهماتشون و افزودنیهاشون آشنا بشی
نمیدونم بشه با بات بازی کرد یا نه. ندیدم هم کسی بازی کنه. اما سؤال آخرت جالب بود :)) «پس کدوم بازی شوتر چیتر نداره» :))
وارزون بازی نکردم چون جدا از اینکه شاید لپ تاپم به راحتی نتونه اجراش کنه، ظاهرا آپدیت های سنگین هم داره. برای همین کلا سمتش نرفتم
apex گیم پلی روون و سریع داره و گرافیکش هم جذابه. فقط هر لجند یا شخصیت یه سری ابیلیتی داره که من از این جنگولک بازی هاش خوشم نمیاد. بازی شوتر باید ساده باشه مثل کانتر :sm (71):
الان هم مود آرنا بازی میکنم که ابیلیتی لجند ها کمتر کاربرد داره. دیشب که خوب بازی کردم خوشم اومد از بازی :>