فقط از روی اینا 4 چیزو میشه فهمید
1-RtZ Carry<Kuro Carry
2-rtz هنوز خیلی طفله, مونده تا بزرگ شه
3-میتونستن مسئله رو بین خودشون حل کنن
4-eg به F..k رفت
به نظر من که Kuro باید کلا RtZ رو دایورت کنه به یه طرف
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط از روی اینا 4 چیزو میشه فهمید
1-RtZ Carry<Kuro Carry
2-rtz هنوز خیلی طفله, مونده تا بزرگ شه
3-میتونستن مسئله رو بین خودشون حل کنن
4-eg به F..k رفت
به نظر من که Kuro باید کلا RtZ رو دایورت کنه به یه طرف
zai:when u think ur gonna win ti but ur teams * * * *ing awful
http://forum.dotabaz.com/uploaded/2841_01439737532.jpg
دوستان خدایی این مود All Random Death Match عجب حالی میده
به جرئت میگم باحالترین مود دوتاس خیلی حال میده !!!
وقت هایی که اعصاب تون خرده بازیش کنید تمام اعصاب خردی تون میره از بس سرگرم کنندس
از Ability Draft هم باحالتره خیلی هم باحالتر
آقا mmr حدود 4k ادد کنند بریم گیم دیگه بریدم از این نوبا تو تیم ! iman_quick
PPD نامرد ... حتی مدیر تیم eg هم اعلام کرده از رفتن aui خیلی ناراحتم و علی رغم میل باطنیم به خاطر تصمیم تیم مجبور شدم قبول کنم .
ppd و fear با rtz رفیق صمیمی ان universe هم که تابع fear هست از 5 سال پیش با هم هستن sumail هم که هنوز بچه هست که اظهار نظر کنه بنابراین تیم تصمیم به رفتن aui گرفته ... واقعا نامردی بود .
aui خیلی ناراحت بود واقعا فیسبوکش رو ببینید..
در ناامیدی بسی امید است !!!!
بیلزارد تایید کرد که بعد از بسته شدن کامل پرونده starcraft 2 در پایان سال 2015 میرن برای ساخت وارکرفت جدید با همون سبک RTS قبلی .........
بازی نوپای HearthStoneش هم درآمدش از دوتا بیشتر شد ...... این یعنی گیمرا بیشتر به سمت بیلزارد جذب میشن ...........
با این حال بازم باور دارم دوتا2 رو باید میدادن استادش (همون بیلزارد) بزنه نه این valve که تا قبلش هیچ بازی شبیهش تولید نکرده بود
توی اینجا هم بهش اشاره شده :
زنده شدن امید ها برای ملاقات دوباره با سری Warcraft
قبول دارم Valve پولکی هست ولی دیگه نه به اندازه بیلیزارد ! همه بازی هاش رو پولی میده بیرون نه این جوری که 60$ بدی هر وقت خاصتی بازی کنی مثل دیابلو یا WOW ماهانه باید پول بدی :دی روند اینترنت حجمی در ایران رو در پیش گرفته!
حداقل Valve بازی رو با پول این و اون ور نمیکنه بازی همچش به بازی کن بستگی داره نه این که بری فلان هیرو رو بخری فلان تلنت رو آزاد کنی (البته خودم از نزدیک ندیدم ولی آوازه پول پرستی بیلیزارد به همه جا رسیده)
اگه همین دوتا 2 میافتاد دست بیلیزارد احتمالا نصف هیرو ها پولی میشد (ممکنم بود نشه)مثلhots
به هر حال نظر من اینه که بیلیزاد خیلی پولکی تره
وقتی یه بازی میشه130هزار تومن
بعد هی باید ماهیانه پول بدی
اگه یه بازی با پول بتونی قوی تر شی خلاقیت کمرنگ تر میشه
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Valve بنده خدا حتی توی INTERNATIONAL یه دونه لوگوی VALVE نذاشته بود !! واسه اینکه International واسه خوده دوتا بازا و طرفدارایه دوتاست ! ولی حالا بازی مثل LoL پر تبلیغ بود :/
بازی که از اولش همه هیرو ها قفل نیستن نمیاد پولی کنه بلیزارد .
blizzard خیلی پول پرست تره.تقریبا توی یه جاهایی میشه گفت Pay2win کرده.
كل PC Gaming مديون Valve هست
PC Gaming درحال انقراض بود كه Valve با Steam نجاتش داد
و همچنين نت شما وضعيت مناسبي نداره دليلي بر بد بودن سرورهاي دوتا نيس
كل بالانس DotA Allstars هم مديون IceFrog هست نه بليزارد
و اگه علاقه زيادي به DotA 2 ندارين و به نظرتون بازيش مشكل داره ميتونين بازي جديد نيمچه Moba بليزارد يعني HotS رو دانلود كنيد و لذت ببريد ، نصف هيروهاشم با دوتا مشتركه
و بهتره قبل اينكه پستي رو ارسال كنيم يه بار ديگه بر گرديم نگا كنيم ببينيم چي نوشتيم;)
بلیزارد پولی هست ولی دزد نیس مثل والو
پولی بودن شرف داره به دزد بودن
سیستم و سیاست هاش مثل والو براساس دزدی نیس
مثل والو هردفعه که با یه سیستم جدید انلاین شدی نمیاد بگه برو داخل ایمیلت و کد وارد کن
مثل والو نمیاد آیتم هایی که برات فرستادن رو نذاره بگیری و 7 روز از ترید محرومت کنه فقط بخاطر اینکه ای پی ات عوض شده ( آخه یکی نیس بگه مرتیکه گاو برامون آیتم فرستادن خودمون که نمیخواهیم آیتم بدیم که بخواهیم اسکم کنیم )
مثل والو نمیاد مچ میکینگ فوق اشغال بذاره چون یه دست خوب بازی کردی دست بعد هرچی نوب سگه یارت کنه
مثل والو نمیاد ادد کردن بقیه و خیلی چیزای دیگه رو پولی کنه
مثل والو نمیاد بگه 3 دفعه باید تو چارمت پیروز بشی تا ست بگیری ولی 2 دفعه ببازی چارمت حذف میشه ( عملا کاری کردن که 90% اوقات آدم ببازه تا مجبور شه از شاپ استیم اشغال خودشون با پول ایتم بخره )
مثل والو نمیاد یه هیرو مثل لیشراک رو سوپر باگ کنه ... یه هیروی دیگه مثل اوراکل رو تا سر حد مرگ ضعیف طوری که win rate اش 38 شه ....
مثل والو نمیاد سرورهای آشغال تحویل آدم بده پُر از لگ و دی سی ....
درسته برای بازی تو سرور بلیزارد باید پول داد ولی 500 هزار نفرم همزمان انلاین شن دی سی نمیشی
مثل والو نمیاد هفته ای *** مگ آپدیت بده هی
بازم بگم ؟؟؟
در ضمن دوتا هم در اصل مال بلیزارد بود و والو دزدیش ....
بعد جالبه بلیزارد بیچاره هم کوچکترین شکایتی نکرد بخاطر این دزدی فقط یه خورده عصبانی شد همین
Heroes of the Storm به صورت رسمي منتشر شده و بتاش ماه ها هست كه تموم شده
اينم جهت اطلاع شما
http://www.metacritic.com/game/pc/dota-2
http://www.metacritic.com/game/pc/heroes-of-the-storm
ولو تا حالا چیزی ازشما بلند کرده میگی دزد؟
کد وارد کردن برای ایمن کردن آیتم های خود شما هست ایران امده ولو رو فیلتر مردم هر بار باید با به آی پی جدید وصل بشن چه ربطی به ولو داره ؟
از بس توی استیم دزد امده و هرکی میاد یه steam offer میده توش مینویسه به شما فلان $ بعد از این پول میده و میپیچه میره !
اد کردن هم دقیقا برای همین دزد ها هست هی بن میشدن باز میرفتن آیدی جدید میساختن
دوست عزیز چارم یه چیز مجانی هست کسی شمارو مجبور نکرده آیتم بدی چارم بگیری.
کسی که هیروی ها رو تغیر میده Valve نیست یه فردی به اسم Icefrog هست نه شرکت Valve !!!!!
خخخخ سرور آشغالی ؟ هر وقت شما با اینترنتی بهتر وصل شدی اون وقت بگو سرور های ولو آشغالی هست(نت ایران همینه گرچه من هر وقت با کاهش پینگ وصل شدم هیچ مشکلی نداشتم)
دوتا بازی گسترده ای هست برای همینه هفته ای به طور میان گین 100 مگ براش آپ میاد (باز هم اگر نت بهتر داشتی این 100 مگ رو تو 5 دقیقه دان میکردی از این حرف ها نمیزدی.
دوتا برای بیلیزارد بود خخخخخخخ دوتا برای Icefrog هست . دوتا یه مپ ساخته شده به دست Icefrog در قسمت مودینگ مپ Warcraft III بود اصلا ربطی به بیلیزارد نداره که Icefrog بخواد ساخته خودش رو بده دست کسی مثل ولو یا بچه ها محل با بندازه دور !!(چهار دیواری آختیاری)
داستان هیرو ها ، skill ها ، کل نقشه و.. به دست خود ولو ساخته شده.
شما در جریان نبودی بیلیزارد شکایت کرد چند بار یکی او اوایل(که در شکست خورد و کاری از پیش نبورد) یکی هم برای هیروی Sk که بعدا شد WK.
شما نبودی اون زمان بیلیزارد سرور هاش و تمام سایت هاش رو برای ایرانی ها بسته بود و نه میشد بازی کرد نه مییشد وصل بشی (فقط با قند شکن وصل میشدن بازی میکردن)
ما این همه سال داریم به Steam وصل میشیم یه بار بسته نشد رو ایرانی ها.
در آخر من خودم از سیستم matching ولو خوشم نمیاد.
همه اين موارد ،موارد امنيتي هست
اكانت شما پر بازي F2P هست ولي بسياري از افراد تو اكانتشون بيش از 100 تا گيم 50 60 دلاري دارن
همه و همه براي امنيت خود شما هست و حتمن دليلي داره و حتمن در Valve افرادي هستن كه اين موارد رو بيشتر از شما ميفهمن
آيتم و ست چيزي كاملن زينتي هست و در روند گيم تاثيري نداره و شما هم نبايد انتظار داشته باشي كه Valve بازي دوتا 2 رو در راه خدا ساخته باشه
بايد از اين بازي درآمد داشته باشه
بالاخره يا بايد يه چيزي رو پولي كنه تو روند گيم پلي تاثير داشته باشه و يا نه يه چيزي مثل همين آيتمو ست كه زينتي محسوب ميشن و تو روند گيم پلي تاثيري نداره
سرور هاي دوتا هم هزار بار بگين من بازم ميگم كه شايد اين سرورها تو ايران مشكل ساز باشن ولي كليتي خيلي هم عالي هستن (با اينكه قبول دارم سرور هاي Blizz يه ذره بهتر هستن)
بالانس گيم هم گفتم و بازم ميگم به Icefrog ربط داره نه به Valve و Icefrog سالهاست مسئوليت دوتا رو بر عهده داره پس بازم تو اين زمينه خيلي بيشتر از شما ميدونه
همه آپديت ها هم براي رفع باگ و اضافه كردن ست و ... هستن و تا حالا آپديت بد نداشتيم و حجمي بودن نت شما بازم ربطي به Valve نداره
Icefrog هم بيشتر از همه به گردن دوتا حق داره كه اونم طرف Valve هست
بله اتفاقا از من آیتم دزدیده
آیتم هایی که از یه نفر خریده بودم رو بخاطر عوض شدن ای پی ام برای طرف دوباره پس فرستاده
این دزدی نیس پس چیه ؟!
اگه من میخواستم با ای پی مختلف برای کسی ایتم بفرستم اشکالی نداشت بن ام میکرد چون شاید اسکمر بودم
ولی موقعی که خودم میخوام ایتم بگیرم هم اومده 7 روز بن ام کرده تا این حد دزده
در ضمن اگه برای امنیت خودمه ... چیزی که به نفع من باشه نباید زورکی باشه
اگه آدم هستن بیان کد ایمن کردن ایتم رو دلخواهی کنن یعنی هرکس خواست دیگه نداشته باشه
من نخوام آیتم هام ایمن باشه باید کی رو ببینم ؟؟؟ نخوام کسی برام ایتم فرستاد فقط چون ای پی ام عوض شده 7 روز بن نشم باید کی رو ببینم ؟
در ضمن شما برو تو انجمن های خارجی خیلی ها از همینی که گفتم شکایت کرده بودن و مختص به ایران نیس
طرف گفته بود بخاطر اینکه فقط یه بار از کافی نت به اکانت استمم انلاین شدم آیتم هام Unvalable ( غیر دسترسی شدن ) و 100 تا فحش داده بود
بعدشم دوتا رو ایس فراگ نساخته فقط گسترش داده و به اینی که امروز هست رسونده
سازنده های دوتا 2 نفر دیگه بودن که الان سازنده های LOL شدن
بلیزارد هم تمام سرورهاش رو نبسته بود فقط سرور رسمیش battle net رو برای ایرانی بسته بود
که اجباری هم نبود کسی حتما بره تو اون سرور بازی کنه ... میتونست به هزاران سرور رایگان ایرانی و خارجی بره برای جهان وارکرفت
من خودم اونموقع 1 سال تمام داشتم توی سرورهای ایرانی wow رو بازی میکردم همون موقعی که battle net تحریم شده بود
بعدشم تمام اون شخصیت های دوتا 2 مال بلیزارد هستن که والو با تغییر در قیافه هاشون به اسم خودش ثبت شون کرده
ایس فراگ هم اون شخصیت هارو از کجا آورده بود تو دوتا ؟ معلومه از بازی Warcraft که مال بلیزارد بود ... اونم بی اجازه
دوست دارید بحث کنید ؟ این از نت ماست نه مشکلات valve یا .....
بعدشم دوست داره مجانی باشه یا پولی . اینقدر علم داره که بازی به این گرافیکی رو ساخته ادم هایی داره که برنامه نویسی کنه واسش اینا مجانی کار میکنن ؟ این همه پول سرور داده که مفت مجانی استفاد کنین ؟ مگه ماه تو پیشونیتون دیده ؟ اونم فکرشو وقتشو همه چیشو گذاشته پس داره نون علمش رو میخوره . بلدی برو اینکار کارو کن به جای بحث یه چیزی بذار که دیگران استفاده کنن یه کار مفید تو عمرت انجام بده . اینو به شخص خاصی نگفتم کلی بود
دوست عزيز انگار اهل بحث با منطق نيستي
اين قانون هست و كسي زور نكرده كه شما Dota 2 بازي كنيد و عضو استيم باشيد
پس اگه ميخوايد عضو Valve باشيد بايد قوانينشم بپذيرين
ببين فقط به اين فكر كن تو اكانتت Gta V هست و با هزار تا لول آپ يه از خدا بي خبر هكش كردو همه زحمات و وقتت به هدر رفت ، اون موقع جد و آباد Gabe رو قرين رحمت ميكني
درمورد Dota هم كلش مديون IceFrog هست
بله درسته شخصيت ها براي Blizz بودن حرفي نيس
ولي اصل بازي بالانسيشه ، گيم پليشه كه به خاطر تلاش هاي IceFrog هست كه به اينجا رسيده
دوتا رو هم هركي ساخته مطمئنا Blizz نبوده (Eul) و فقط از شخصيت هاي Blizz براي ايجاد اين گيم (به عبارتي Map) استفاده شده
منم همينو ميگم كو گوش شنوا
خب بازي F2P بود به اين معني هس كه نبايد سازنده ازش سودي ببره؟:|
چون مجانی بازی رو گذاشته بازی کنیم دلیل نمیشه حرف طرفدارها براشون مثل حرف دیوار بشه !!!
این والو اگه کارکنانش آدم بودن که نیستن این همه مردم سال ها از سیستم مچ میکنیگ شکایت میکردن گوش میدادن
یا الکی سر یه ای پی عوض شدن 7 روز بن نمیکردن
در ضمن هیروهای hots هم با پول واقعی نیستن ... شما زیاد بازی رو پلی بدی با همون پول توی بازی هم میتونی هیروهارو بخری تا اونجا که میدونم
در ضمن همین والو که به قول خودتون پول پرست نیس پس اون کانتر استرایک گلوبال چیه سر تا پاش پولی کرده حتی تو سرور رایگان هم نمیشه با نسخه ی کپی بازیش کرد ؟
حداقل wow رو میشد نسخه ی کپی رو هم بازی کرد تو سرور رایگان
والو هم هزاران بازی پولی داره مگه فقط دوتا 2 بازیه ؟
بعد میگید تو که راضی نیستی بازی نکن :|
پس الان من از کشور ایران هم راضی نیستم پس باید تو ایران دیگه زندگی نکنم ؟
باوو سلیقه ها فرق داره دیگه ...
بلیزارد درسته پول میگیره اما بازی هاش همیشه یه شاهکارن و بازی هاش کلا تکن.
ولو هم که بازی هاش در سبک خودشون فوق العادن مثل portal که واقعا بازی زیبایی هستش. یا CS
در ضمن
dota هیچ وقت برای بلیزاد نبوده.
dota یه مپ هستش که توسط افرادی برای fun ساخته شده بود و داستانش هم طولانیه.
خلاصه نمیدونم برای چی دارین بحث میکنید اینجا :|
این که ولو بعد از عوض شدن مدیریتش پولکی تر شده توش شکی نیست
نگاه کنید تو بازی 100 تا باگ هم باشه ولو اول دنبال اینه که زود تر جعبه بده بیرون
میبینس 100 مگ اپدیت اومده ولی 1 باگ هم فیکس نشده همش واسه جعبه هست
ولی خب اره دزد نیست کسی رو مجبور به خرید بازی نکرده حتی و بازی رو مجانی کرده
بلیزارد رو با والو مقایسه نکنید جان هرکی دوس دارید البته اول سلام
کلا بلیزارد دنیایی واسه خودش شما سرور بلیزارد رو با سرور والو مقایسه میکنید؟ شما با اینترنت دایل آپ به سرور بلیزارد وصل شو آخ نمیگه حالا با یه نت یه مگ مگه میشه دوتا دو پلی داد
یادمه قبل این که ایران تحریم بشه ما یه کارت شاتل میخریدیم میرفتیم سرور بتل دات نت حالا شما چی میگید؟
کلا بلیزارد یک دنیا رو خلق کرده با سری وارکرافت و wow حالا استارکرافت و دیابلو بماند
یه کلیپم از hots ببنید بد نیس
نمیخاستم اولین تاپیکم تو این انجمن اینطور باشه ولی حالا شد دیگه
بحث سليقه و اينجور چيزا نيس
من خودم از عشاق warcraft و diablo هستم ولي نميتونم تحمل كنم هركسي به Valve توهين كنه
Blizz هميشه بازي هاي در سطح بالايي بودن Valve هم همينطور و هركدوم در پيشروي صنعت گيمينگ نقش بسزايي داشتند
براي مثال Valve با Half-Life كلي در پيشرفت FPS كمك كرد ، Portal 2 كه واقعن از بهترين گيم هاي نسل گذشته بوده
باز هم ميگم
Valve و Blizz در راه خدا گيم نميسازن هردو دنبال پول هستن و خوشبختانه هردو از شركت هايي هستن كه گيم هاشون هميشه جزو بهترين ها و مورد انتظار ترين ها بوده و هست
بله من خودم هر روز Diablo بازي ميكنم و قبول دارم سرورهاي Battle از Steam (در كشور ما) عملكرد بهتري داره و ديگه سرورهاش در حدي نيس كه نشه بازي نكرد
فقط خواهشن اگه ميخواين بحث كنين رو يك موضوع فوكوس كنين از هر بحث 4 تا بحث ديگه منشعب نكين
اولن بنده HotS بازي كردم خيليم بازي كردم و قبل بازي كردنشم گيم پلي ديدم ازش
اولن قابل مقايسه نيس با Dota و ساير بازي هاي Moba به دليل اينكه در خيلي موارد متفاوت هست و به گفته خود Blizz اصلن Moba محسوب نميشه
دومن HotS بيشتر جنبه فان داره تا Pro Gaming
بازي هاش كه 20 مين بيشتر طول نميكشه و آيتم گيري اينجور چيزا هم مطرح نيس ولي اينو قبول دارم كارگروهي تو HotS مهم تره و هر كسي نقش خودشو داره برعكس دوتا كه يه نفر ميتونه يه بازيرو جم كنه
من بازم ميگم اگه اهل بحث منطقي هستين بفرمايين بحث كنيم بالاخره به يك نتيجه اي ميرسيم
با Valgerd کاملا موافقم
بلیزارد اگه پول بگیره هم حیفه بهش بگیم پولکی چون هر بازیش شاهکاری هست برا خودش
همین دوتا و کل هیروهاش رو از روی یکی از بازی های بلیزارد ساختن اگه همین بلیزارد به قول دوستان پولکی نبود دوتا هم نبود
وارکرفت 3 و استارکرفت شاهکار های تاریخ سبک استراتژی هستن همینطور که wow شاهکار تاریخ بازی های سبک mmorpg است و پرطرفدار ترین mmo جهان
بعد تازه من بلیزارد رو از لحاظ فضاسازی و افکت گذاری بر روی اسپل ها خیلی بیشتر از والو قبول دارم و اگه وضع گارنا و دوتا 1 اینقدر خراب نبود و برای اونم تند تند آپدیت میومد هنوزم داشتم دوتا 1 پلی میدادم
متسفانه بعضی از دوستان 2 دقیقه هم wow رو بازی نکردن و بدون کوچکترین اطلاعات میان به wow میگن بازی پولی و به بلیزارد هم میگن شرکت پولکی در حالی که wow هزاران سرور رایگان هم داشت که بلیزارد هم به هیچ عنوان جلوشون رو نمیگرفت و ازشون شکایت نمیکرد
اینایی که از بلیزارد انتقاد الکی میکنن همونایی هستن که تو عمرشون دوتا 1 بازی نکردن بعد به همه ی گارنا ندیده میگن مپ هکر
در ضمن قیافه ی پادج دوتا 2 رو با پادج HOTS مقایسه کنید ببینید بازی با کدومشون بیشتر حال میده ؟
یا ایلیدان دوتا 2 رو با ایلیدان HOTS مقایسه کنید
من دیگه حرفی ندارم ....