اون لینک اولی دیگه یورسا رو خورده انقدر باش پلی داده
نمایش نسخه قابل چاپ
حالشم بد نشد همش یه هیرو ، بعضی ها واقعا روانشون مشکل داره
آره باو هزار و دیویستو خورده ای :|
god kill me!
به نظر من اصلا دوتا بازی کردن با این روش حال نمیده! بزار mmr آدم از 5k بشه 1.2 ولی با هیرو های مختلف :| نه اینکه با یه هیرو بشی 5k بعد یهو توی 5k یکی رندوم زد هیرو تو در بیاد ،بعد دیگه نتونی با هیچ هیروی دیگه ای بازی کنی :|
over powered یا over picked منظور هیروی قوی هست اگه اینجوری بود همه یورسا بر میداشتن میامدن بالا ... خیلی راحت کنترل میشه یعنی به خاطر 4 ثانیه التیمیت نمیشه زدنش =)) ... این حرفا واقعا مسخرس .
درباره لینکا : شما توی پروفایل هر کس که بری یک یا چند هیرو رو از همه بیشتر ply داده ... یکی meepo یکی storm یکی axe یکی LS و ... دلیل نمیشه اینا OP باشن ... w33haa هم که بالاترین solo mmr دنیا رو داره گفته 70 % بازیهاش meepo پیک کرده که چی ؟ هر کسی یه هیروی قوی داره که با اون بیشتر بازی میکنه .
منطق بچه اول دبستانی بیشتر شماست! بحث نکنم بهتره.. به این تصویر زیر خوب توجه کن!
فایل پیوست 3768
در ضمن w33 گفته میپو پیک کرده چون خوشش میاد،ازش پرسیدن برای بالا بردن mmr گفته نه اصلا فقط دوست داره میپو رو و گفته با هر هیرویی میشه mmr آپ کرد،فقط میخواد بلد باشی چطوری باهاش بازی کنی.
لول رفیق چی میگی؟ کم آوردن؟ اصلا سنم رو که نگاه میکنم خجالت میکشم با یه 15-16 زیاده زیادش 17 ساله بحث الکی کنم، من کی گفتم اورسا قویه؟ تو که هنوز معنی op رو نمیدونی چرا اصلا پست میدی؟ خواهشا اول دیپلم بگیر بعد بیا پستی بده که حتی نمیدونی چی میگی خودت،من دقیقا کجا گفتم اورسا قویه؟ به پست محمد خندیدی در حالی که هنوز نمیدونی op چیه. ادامه بحث رو اینجا کش نده !
برادر من چی چی یورسا ضعیفه ؟
این حرفو شنیدم نفهمیدم بعدش بخندم یا گریه کنم !!! ( جالبه خود ایس فراگ هم گفته هیچ هیرویی ضعیف نیس )
شما میگی یورسا بدون التیمتش هیچی نیس
اگه اینطوریه پس نتیجه میگیریم اسکلت هم بدون التیمتش هیچی نیس یا نکرولایت و هزار هیروی دیگه ....
یا تمام اتکرهارو با یه آیتم Heaven Hellberd میشه کانتر کرد
همون الچیمستی که بهش میگی قوی اول بازی جوری مثل سگ 4 اتک یورسا میشه که حتی هند اف میداس هم نتونه بخره !!!
کمتر سمی کری ای توی دوتا هست به قدرت یورسا
در ضمن خیلی ها هستن مثلا 80 دفعه با پادج بازی کردن ولی 70 تاش رو باختن
کسی با یورسا از هر 100 بازی فقط 5-4 تاش رو ببازه حرفه ای بودنش رو نشون میده
یا مثلا یکی بود با هاسکار لول 7 یا دیگه خیلی طول میکشید لول 11 تنهایی روشان رو میزد ... شما میتونی چنین کاری کنی ؟
من نه گفتم alch قویه نه یورسا ضعیفه این دوستمون گفت alch ضعیفه این صحبتا رو هم که میگن یورسا قویه تایید کرد ... ولی من با حرفا که این هیرو قویه اون هیرو ضعیف مخالفم بازی بستگی به 2 تیم دار یعنی هر 10 تا هیرو با 1 هیرو نمیشه برد .
از نظر من همه هیرو ها بالانسن بعد 2000 تا بازی ranked فهمیدم که با یه هیروی خاص نمیشه mmr بالا برد مگه player سطحش بالاتر باشه سریع بره بالا ... فقط برای mmr بالا بردن باید جو تیمو آروم کنی blame و این چیزا رو بزاری کنار تا بیای بالا همه چی به تیم فایتا بستگی داره :)
اینم پروفایل بهترین هاسکار باز دنیاس
تا حالا 2 هزار و 846 بار هاسکار پیک داده تو 99% مسابقات هم برنده بوده :|
[AA-12]² - Matches - DOTABUFF - Dota 2 Stats
ریپلی یکی از بازی هاش رو دیدم مین 3 آرملت داشت :|
خدایه من ، من هیچ هیرویی تا حالا پیدا نکردم که با بازی کردن پشت سر هم حالم ازش بهم نخورده باشه اینا چطوری همش با یه هیرو بازی میکنن
راست میگی محمد
اما مثلا بعضی ها هستن توی بازیهای مهم و بازیهایی که با اون خودتو نشون میدی مثل همین dab رمضان مجبوری هیروی حرفه ای و راحت خودت رو پیک کنی
مثلا من با هیروی lycan و Wraith راحت ترم ولی خیلی وقت پیک ندادم
ولی بعضی ها که فقظ یه هیرو پیک میکنن کمی مشکل میشه براشون
من خودم با هوسکار توی اون اکانتم 240 بازی کردم :| نمیدونم چرا =)) البته مال 2 سال پیش بود این کارا با بوچر 230 گیم با آنتی میج 190 گیم :| با میپو 236 گیم :| اینوکر 170 بازی خل بودم :|
بچه ها کسی کیبورد Cougar 200k داره اینجا ؟
من دارم تو رنج قیمتی خودش عالی هست! قیمتش 110 هست
برای اطلاعات بیشتر با این تاپیک تماس حاصل فرمایید !
http://forum.dotabaz.com/thread1658.html
مرسی.
بله یه بار دیدم خودت تعریفشو کردی امروز رفتم بخرم ظاهرشم عالیه. فقط چون حروف فارسی هم داشت دو به شک شدم چون عکسی ازش ندیده بودم. از شما حروف فارسی هم داره ؟ اگه یه عکس بزارین ببینم چه شکلیه ممنون میشم بسیار
رفته بودم موس 200m هم دیدم خیلی چشمو گرفت اونم گرفتم مچ شه !
دوستان یه سایت خیلی خیلی خفن پیدا کردم که همه چیز از سن شما رو میگه حتی میگه چند ثاینه هست به دنیا اومدین :| چند روز=چند هفته-چند دقیقه
پرشین فال | فال و طالع بینی
اینم مال من :| پیر دارم میشم :(( تازه اطلاعات دیگه ای هم زیرش داده مثل عدد شانس-روز شانس-حیوان و ...
فایل پیوست 3780
من این کیبورد رو ندارم ولی عکس خواستین رفتم توی نت گشتم براتون پیدا کردم :)
فایل پیوست 3781فایل پیوست 3782فایل پیوست 3783فایل پیوست 3784
بیشترم خواستی بگو میزارم :)
ببینم کی نکته ی ریزشو میفهمه :دی
فایل پیوست 3787
آیا میدانستید : فقط سرعت یک هیرو در دوتا2 میتونه بالای نهایت سرعت معمولی برسه ؟ جناب آقای Blood Seeker
من احساس میکنم قبلا اینوکر با max wex توی ghost walk بالای 522 میرفت! البته شاید من اشتباه میکنم ولی همچین چیزی یادمه دیدم :|
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
اینو دیدم تا یه ربع از خنده شکممو گرفته بودم
آقا نگاه کنید توروخدا عکس تام یورک( خواننده بند radiohead ) رو کجا چاپ کردن !! XDDDDD
آقای خوشرو, مترجم محترم, دقت کن. آخه یک راک استاری که کل زندگیش با گروپی و فن های دو آتیشه سپری شده میتونه روابط جنسی بلد نباشه!!؟
https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net...a0&oe=565BEE45