ای خدا :smile14:
داری کشوری با عظمت این همه منابع طبیعی و دارا بودن چهار فصل و خروارها پول که کل دنیا حاضرن هزاران سال واسش سر بشکونن رو با فلسطین و هند و مکزیک مقایسه میکنی ، انگار گه یه حیوان رو با بزرگترین الماس دنیا مقایسه کنی
نمایش نسخه قابل چاپ
مگه گفتم تو کشورمون دزدی نیس ؟
گفتم اگه جای اونا بودید چیکار میکردین
ه
درسته دزدی تو کشورمون زیاده و وضعی که الان داریم حق مون نیس ولی بازم اوضاع زندگی مون نسبت به خیلی کشورها هزاران برابر بهتره
کسی از کاربرهای این سایت هم فکر نکنم از لحاظ مالی بدبخت باشه چون اگه بدبخت بود مثل دوست من کامپیوترش رو میفروخت و الان دوتا 2 نداشت :)
پس بهتره ناشکری نکنیم
این کشورایی که میگی حتی توان بهبود رو هم ندارن ! هند به خاطر جمعیت زیاد ، فلسطین و لبنان که جنگ ، مکزیک هم کلا بعد از جنگش با آمریکا به شدت اقتصادش پسرفت کرد !
اما ایران وضعیت بسیار خوبی داره ! درآمد بسیار زیاد از نفت و گاز ، درآمد توریستی ، صادرات و ... اما وقتی اینهمه دزدی میشه ایران هم وضعش خراب میشه ! باور کنید اگه این دزدیا نبود ایران جزو بهترین کشورهای جهان از لحاظ اقتصاد میشد !
در امد نفت گاز و همه منابع طبیعی و دیگر چیز هارو هم بزاریم کنا بازم ایران یکی از ثروتمند ترین کشور های جهانه
ایران نزدیک چند صد میلیارد دولار پول تو بانک های کشور های خارجه داره که از زمان شاه مونده ولی هنوز موفق نشده پس بگیره تازه امسال چند ملیونش رو گرفته
توی کوه حکمتانه یک غار هستش که کلی گنج و طلا داره برای یکی از پادشاهان ایرانه دقیق یادم نیست برای کدومشون و فعلان دولت از این غار محافظت میکنه ولی هنوز این طلا هارو خارج نکردن
هنوزم کلی شهر های باستانی هست که تو ایران کشف نشده و پیدا نشده خدا میدونه ایران چقدر ثروت داره ولی ازش استفاده نمیشه
کشور ما اگه درست حدایت و حکومت بشه یکی از بهترین کشور ها میشه مانند زمان هخامنشیان ما به یکی مثل کوروش کبیر نیاز داریم
دیگه بیاید جو الکی ندیم xD خیلی از حرف های دوستان هم درسته ولی دیگه اینجوریم نگیم خودمون داریم یه قسمت عظیمی از این مشکلات رو درست میکنیم که بعضی از بزرگان دارن بدترش میکنن شما سطح فرهنگ جامعه رو در نظر بگیر یا مقدار مطالعه مردم همینا باعث میشه این دزدی ها راحت تر باشه وضع هم بدتر بشه تا خود مردم درست نشن همین وضعه ( بعضی از دوستان هم دارن از موقعیت پیش اومده سو استفاده میکنن و یه حرف هایی میزنن که ....)
دوست عزیز واقعیتو گفتم ..... کسی بهترین کار هم استخدام شه ولی سرمایه ( پول ) نداشته باشه هیچ کاری نمیتونه بکنهو به بیکاران جامعه میپیونده ...... پول هم بایداز کار بدست بیاد که ماشالله اینم وضعیت اشتغال زایی کشورمونه !!! ( با این همه بیکار و حقوق بسیار کم و قدرت خرید 0 مردم )
باید بسازید همین . جای دیگه ای هم برای ما وجود نخواهد داشت
یه نقل قول از امیر کبیر داشتم میخواندم توش نوشته بود : اول فکر میکردم مملکت برای آباد شدن باید شاه دانا داشته باشید ، بعد متوجه شدم ویزر با دانا مهم تر هست ولی یعد از این همه سال به این نتیجه رسیدم که مملکت فقط مردم دانا برای آبادانی نیاز دارد.
شرمنده ولی مردم ما بیشترشون **** تشریف دارن.
هر جای دنیا بود مردم برای گرونی هایی که داره رکورد میشکنه تا حالا هزار بار **** کرده بودن.
دوستان دیگه بحث و زیادی سیاسیش نکنین لطفا , ایران مشکل داره هر کی میگه نداره اشتباه میکنه , ولی اگه شمام مثله من این افغان ها و پاکستانی های بدبخت رو که برای پناهندگی اینجا اومدن رو میدیدین روزی 100 بار خدا رو شکر میکردین.
اتفاقا ایرانی ها خیلی باهوشن ولی مغزشون رو برای دزدی یا چیزای کم اهمیت به کار میبرن
طرف ایرانیه توی ژاپن میره بانک میزنه حتی یه خط هم به گاو صندق بانک نمیندازه
وقتی دستگیرش میکنن ازش میپرسن چطوری تونستی این گاوصندق که جدید ترین مدل هست و باید حتما رمزش رو بدونی و یک وزنه مخصوص بزاری روش تا بتونی بازش کنی رو بدون هیچ انفجاری باز کردی
حالا ببین این چیکار کرده
دزد ایرانی: پسوردش رو با هک کردن کامپیوتر بانک فهمیدم و برای وزنه هم یک قالب یخ 5کیلویی روی روی گاو صندق گذاشتم و وقتی به وزن مورد نظر رسید گاو صندق باز شد منم پولم رو برداشتم در رفتم بعدش هم که شما گرفتینم
==============================
داستان های اینجوری زیاد هستش و اینارو هم با گوش خودم شنیدم
واقعا حیفه طرف انقدر باهوش باشه مغزش بکشه اتم رو بشکافه ولی امکانات درس خوندن نداشته باشه بجای دانشمند شدن دزد بشه
80% این مشکلاتی که ما داریم به خاطر کمبود امکانات هستش که به دولت مربوط میشه
شما چرا دیگه شما که زود تر رفتی :d
ایران به طور میان گین iq مردمش پایین هست چرا ؟ چون افراد بی سواد توشون خیلی هستن 60% جمعیت ایران از روستا تشکیل شده که اکثرا سواد زیادی ندارم.
ولی بقیه که تحصیلات کافی دارن خیلی iq بالا تری دارن.
این اطلاعات رو از عموم میگیرم که توی مرکز آمار کار میکنه
خو کشوری که زیرش گنج خابیده خودش رو نباید به خواب بزنه که!
بیدار شه یه تکونی بخوره ایران اقتصاد جهان رو میتونه تکون بده ما فقط کلی سرمایه بخاطر محصولات فرهنگی و کشاورزی و ...
بدست میاریم.
تو یه کشوری سونامی میاد تویه 1 ماه کشور رو آباد میکنن ایران هنوز این همه ساله جاده هاش آسفالت نیس. ناموسن شما بعد از 1ماه شنیدین اخبار درباره ی مردم زیر آوار و شناور چیزی بگه؟:/
یکی از آشنا های من ساخت یه آسفالت رو به عهدی گرفته با یه مهندسه بطوری که خودش ناظر بود میگفت دیدم دارن اشتباه میکنن کارگرا بهشون گفتم فلان و فلان اینطوریه گفت مهندس اینو گفته بعد میره دنباله مهندسه میگه شما گفتی فلان کار رو بکنن برا خیابون؟ گفت بله مشکل داره؟ گفت: مرد حسابی ر*دی به آسفالت که گفت ول کن مهندس و رفت کوچه علی چپ پیچوند. مسئولیت هرکاری رو نباید به هرکسی داد.
اینا جایه گرم نشستن، قشر کارگر که مهمترین قشر هست داره سختی میکشه نه سختی کار سختی زندگی شما فک میکنید حقوق یه رفتگر چقدره؟ 1 تومن میرسه؟ من خودم از یکیشون پرسیدم گفت 700 ت اشکم در اومد اصن 1 تومن با 1 تومن تو این زمونه کاری میشه کرد؟ بعدش میگن جمعیت پیر داره میشه خو جوونا بیکارن درآمد ندارن شغل نیس و ... کلی گرفتاری دیگه الآن ایرانی با استعداد هست تو کشور نمونش رفیقام اینا دارن استعدادشون رو تو جا های شر میزارن پسره با دستمال یزدی درِ ماشینو باز میکنه.رفیق من ترک تحصیل کرده بخاطر اینکه باباش نمیتونست خرج خونواده رو بده رفته سره کار.مردم تو اروپا حقوقشون رو 1 روز دیر میدن میان وسط خیابون اینجا شما 2 سالم ندی بهشون حرف نمیزنن فقط یارانه میخان.
پینگ واسه همه اینجوریه یا فقط من اینجوریم؟؟
فایل پیوست 4025
من همیشه به این فکر میکنم اگه من آمریکا هم به دنیا میومندم میرفتم تو خانواده خلافکار شانس نداریم که
:@
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
حالا آدم قحطیه شما kky رو مثال زدی ؟؟؟ :|
پروفسور موسویزاده ( اسم کوچکشو یادم رفته ) از خوانواده چوپان توی لرستان بوده الان اولین کسی هست که قلب مصنوعی اختراع کرده ....
iq مردم ایران هم در رتبه 3 جهان قرار داره در حالی که کشورایی مثل چین خیلی عقب تر هستند توی iq
تنها عامل این وضعیت آقای دکتر **** هست که رید به قدرت خرید مردم و تولید رو به f داد یه مطالبی خوندم ازش اگه میشد میومدم میگفتم ارقامی که به گاج ( ویرایش : موقع خوندن کلمه "ج" رو تلفظ نکنید ) داده اونقدری هست همه خونواده ها ایرانیو یه سال سرپا نگه داره
+++++++
iq بالاست ولی انقد دزد و مفت خور هستن مانع پیشرفت میشن
اینجاست که جمله ی " From Revolution To Evolution" ( از انقلاب به تکامل ) برای ایران بر عکسش به وجود میاد
توی فیلم V For Vendetta هم ناتالی پورتمن یه تیکه فیلم میگه هر موقع انقلاب شده وضع کشور بدتر شده
نتیجه اخلاقی : برای پیشرفت یا باید کشورو ترک کنید یا تا 10000 سال دیگه صبر کنید ( که باز چشمم آب نمیخوره )
اتفاقا مردم ایران خیلی خیلی شجاع هستن ، تو جنگ ها مشخص شده !
فقط نمیخوام بفهمن ندارن از کجا ضریه میخورن تا جلوش رو بگیرن!
شما فکر کردی اون 60% مردم کشور که روستاها زندگی میکنن اصلا براشون مهم هست که چی به چی ؟ خیر سرشون تو کار خودشون هست.
اون هایی هم که تو روستا ها تحصیل میکنن سریع بلند میشن میان شهر :| اگر این کشور دست افرار درست حسابی بود توی 5 سال ابر قدرت میشد.
به نظریه پردازی هست که میگه با 100 هزار نفر آدم با سواد و فهمیده میشه کل دنیا رو تسخیر کرد.
اگر وضعیت در آمد مردم کمی بهتر بود و وضعیت ارز کمی بهتر بود ، همه از ایران فرار میکردن !
الان یکی که از 0 شروع کرده خیلی خودش رو جر 300 میلیون بعد از 10 سال پس انداز میکنه (البته 10 سال دیگه همین مقدار ارزش نداره) بعد بخواد تبدیل کنه بره یه کشور دیگه پولش بی ارزش هست.
کشور نه توش میشه زندگی کرد نه میشه ازش فرار کرد . بیشتر به باطلاق(باتلاق) شبیه هست
ملت تو صف گوشت و نون پشته همن این کشورم ا-ن-ق-ل-ا-ب میخاد ناموسن :))
متاسفانه بیت الـاـه عباسپور فوت شدن!
20 دقیقه گذشت هنوز سرور فایند نشده:|
از دوستان کسی یه سایت فیلم با لینک مستقیم و به روز و مجانی نداره برا من پیام خصوصی کنه ؟ لطفا اینجا نذارید چون خلاف قوانین سایته
ممنون
اقا من رفتم دنباله وی پی اس
رم: 2048 مگابایت
هارد:100 گیگابایت
سی پی یو: 2کور 2 گیگاهرتز
پهنای باند:نامحدود
پورت:1گیگابایت
ای پی: 1 عدد اختصاصی
پینگ زیر 90 میده یعنی بین 90-80 ولی مدل کانفیگ pptp هست یعنی باید 2تا وی پی اس داشته باشه باید یک وی پی اس داخلی و یکی هم خارجی داشته باشیم که هزینه کانکشن و کانفیگ و 2تا وی پی اس شد 270تومان ماهانه کلا من که در توانم نیست ولی اگه بتونیم چند نفر شیم با هم بخریم شاید بشه طرف گفت تا 30 نفر همزمان انلاین بشن پینگ تغییر نمیکنه اگه می خوایین همین جا پیام بذارین ببینیم چند نفر بشیم بدیم به یکی که همه قبول دارن پولارو بدیم از ایشون که من پیدا کردم بگیریم یا اگه جایه بهتری سراغ دارین بگین
فکر کنم پینگ 80 خیلی فاز بده :|