hell for u valve- steam
الان چه وقته no connection to dota2 network هـ؟ اههههه
نمایش نسخه قابل چاپ
hell for u valve- steam
الان چه وقته no connection to dota2 network هـ؟ اههههه
مشکل از نت TRASH ایران هست.تمام دوستای خارجی من دارن بازی نگاه میکنن من NO CONNECTION... holy shit واقعا!
داشتم تو سایت های خبری دوتا می گشتم دیدم یک سایت زده دانلود بک آپ دوتا واسه reborn منم سرعت دانلودم با استیم 200kb و بدون استیم 1.2mb هست گفتم برم از اینجا دانلود کنم بعد دیدم رایگان نیست متوجه شدم باید اکانت بگیرم
بعد متوجه شدم مدیر اون سایت زده رایگان نیست برای اینکه بتونم مخارج هاست دانلود رو تامین کنم من مدت زیادیه خودم تو کاره سایت و اینجور چیزا هستم یک مدت هم با یک سایت دانلود فیلم همکاری میکردم حالا ما سالانه می گرفتیم به اینش کاری ندارم اشتراک vip اون سایت یک اپ مبلغ 4500 هست برای یک ماه حالا هزینه سرور چقدره؟ خب من یک لیک میذارم امیدوارم تبلیغ محصوب نشه کوچک ترین ربطی هم به من نداره این سایت برای دیدن قیمت گذاشتم که خودتون ببینید میهن وب هاست
لینک بالا قیمت هاست دانلوده
اپدیت استیم که 20مگ هم نیست
اپدیت دوتا با reborn هم 8 گیگه خوب ما اصلا میگیم 9گیگ
هزینه 10 گیگ ماهانه 8تومان و سالانه 80تومان میشه
خوب اگه 100 نفر تو یک ماه این اکانت رو از این سایت بخرن میشه ماهی 450تومان (معمولا هر پستش 400تا بازدید داره حداقل یک چهارم می خرن حداقل!)
یعنی ایشون تو سال 80تومان خرج میکنه و تو سال اگه هر ماه 100نفر بگیرن اگه سالانه حساب کنیم میشه 5.320.000 تومان سود ایشون تو یک سال! (البته این میانگینه امکان داره تو ماه بالا پایین بشه ولی حدودا اینه)
ایشون با بهونه تامین هزینه هاست دانلود سالی 5 میلیون سود میکنه اخه تا کی می خواین مردم رو بدوشین؟؟؟؟ وقتی خودمون با خودمون اینجوری می کنیم می خوایم خارجیا نکنن؟
از نظر من این اقا کلاهبرداره یعنی چی آخه؟؟؟ مردم رو خر فرض کردین؟
اره دیگه چرا نه یک گیمر که از هاست و اینها معمولا سرش نمیشه منم بیام این وسط سالی 5 میلیون سود کنم why not?
امید وارم هیچ کس از این اقا خرید نکنه و البته شاهد اینجور چیزا نباشیم
کلاهبرداری نیست که مثلا من پشم 40 تومان از شما بزدم برم اینجوری دارن با پنبه سر میبرن
اکثرا" که توانایی دانلود ندارن همون باید بخرن...
این کار شما هم بیای درآمد ایشون رو محاسبه کنی زشت هست بهتره بیای بگی با توجه ب تحقیقات شما نباید از این سایت خرید کرد بعدش اگر اومدن porsidan چرا؟ باید اون موقع توضیح بدید.
اصلا ما ایرانیا نمیتونیم ب کار هم کار نداشته باشیم :D
اون که معلومه من نمیگیرم من اطلاع رسانی کردم خواه پند گیر خواه هم برو بخرم به چپم :)
از اونجایی که خیلی وطن پرستم دیگه نتونستم جبوی خودم رو بگیرم گست ندم وگرنه چه شما بخرین چه نخرین من چیزی گیرم نمیاد
اینم طرز برخورده میگه شما می تونی نخری همون حقتونه بزنن تو سرتون پیففففففففففففففففففففففف فففففففف
من یک چیز فهمیدم, شما چیزی فهمیدی به کسی کلا نگو نه کسی اهمیت میده نه گوش میده ن قبول میکنه فقط سعی کن خودت بفهمی و انجام ندی
من میگم این اقا داره کلاعبرداری میکنه داره دروغ میگه ببین چه جوابی دادن خدایی؟
فقط می تونم بگم خدا به داد این مملکت برسه
توقع داشتی از هر نفر 65 تا تک نومنی بگیره ؟! خودش داره هر دفعه بازی رو آپدیت میکنه، هر دفعه آپلود میکنه رو سرور، وقتشو میذاره، ترافیک نت خرج میکنه، آخرشم بیاد فقط پول هاست بگیره ؟!
لول یعنی هر دفعه فکر کردی میاد 8 گیگ اپلود میکنه!!!!
بعد 8 گیگ میشه 34تومان بعد ایشون بیاد برای خرج 32تومانی و یک خرج 80تومانی از ملت 5میلیون بگیره
با کیا شدیم 75 میلیون؟!!!!>!>!>!>>
تاره دوسته عزیز تقریبا دیگه تمامی isp ها اینترنت شبشون رایگانه شما ار کجا می دونی حالا ایشون داره پول حجم میده؟
من یک چیز دیگه هم بگم سایت های دانلود فیلم 1000000تا فیلم میذارن برای دانلود اشتراکشون 4تومانه ماهی بعد شما برای 8گیگ حجم ماهانه 4500 می خوای بدی یعنی پیفففف دت شیتی برین
ببین دوست عزیز این سایتی که میگی رو ما که ندیدیم، مطمئناً در کنار آپدیت دوتا 2 چیز های بدر بخور دیگه ای هم داره، حالا میخوای بگی نمیارزه 4500 ماهی پول بدی ؟ خوب نده، چرا میخوای بزنی تو سر سایت ؟ چرا طرف رو دزد خطاب میکنی ؟
حالا فرض کن سالی 5 میلیون هم در بیاره، 5 میلیون به کجا میرسه با این وضع گرونی ؟ بده داره یه کمکی به چند نفر میکنه ؟ بده دستشو جلو کسی دراز نکرده ؟
توقع نداشته باش هرکس یه کاری کرد فقط بیاد خرجی که کرده بگیره، پول وقتی که گذاشته رو هم میگیره، اصلاً فرض کن شبانه رایگان استفاده کرده، پول روشن موندن پی سی شم نباید بگیره ؟
بعدشم کی گفته همه isp ها شبانه رایگانن ؟ اتفاقاً همشون دارن میرن به سمت برداشتن طرح های شبانه، چون نمیصرفه براشون.
شما هم اگه از این خلاقیت ها داری برو انجام بده پول جمع کن.
اولا دارن میرن فعلا همشون شبا رایگانن
دوما ادرسش ......ir هست دوستان بعدا پاک کنن
سوما فقط همینه بک اپ استیم که 100مگ هم نیست و بک اپ دوتاشم 8گیگه هیچ فایل دیگه ای هم نیست
بعد دوست عزیز 5تومان پولی نیست ولی هرکس ورداره با 100تومان 5 میلیون سود کنه که دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه مگه مملکت صحاب نداره؟ قانون نداره؟ که ورداری بیار سره همه کلاه بذاری بری؟؟
بخدا از لحاظ معنوی کسی که می فهمه و چیزی نمیگه از کسی که کلاهبرداری میکنه جرمش کمتر نیست
من شما رو نمیدونم ولی من چشمام رو نمی بندم یکی بیاد سر مردم کلاه بذاره
واقعا خیلی حرفه ها یک سایت میاد کلی فیلم و سریال و وقت میذاره اشتراکش ماهانه 4تومانه بعد یک از خدا بیخبر میاد 8 گیگ واسه دانلود میذاره ماهانه 4500
دوستان پیشنهاد میدم تحت هیچ شرایطی در سرور آسیا بازی نکنید ... تحت هیچ شرایطی
امروز بخاطر پینگ مجبور شدم 7-6 دست برم سرور آسیا
اونقدر سطح بازی ها افتضاح, وحشتناک و بد بود که هی میگفتم صد رحمت به روس ها
دقیقا حس و حال گارنا رو داره این سرور آسیا اونقدر سطح بازی هاش پایینه حس میکردم برگشتم گارنا
نه خبری از وارد بود ... نه curior ... نه ساپورتر ... نه اهمیت دادن به کری و .... ( مین 10 تازه Curior میخریدن بعد تا آخر بازی هم Fly نمیکردنش )
اسپریت بودم بعد اندائینگ نمیذاشت کریپ بزنم خودش همه ی کریپ هارو کوفت میکرد ... انگار نه انگار که من سمی کری هستم گلد میخوام
یه بازی دیگه هم یارو لون دروئید پیک داده بود بعد با خرسش اتک نمیداد !!! خرسش رو فقط کنار حریف ها حرکت میداد دمیج رادیانس بخورن
کار تیمی هم که در حد گارنا بود ... هرکس یه جا داشت ول میچرخید
لژیون بودم میرفتم با هرکی دوئل میکردم کسی نمیومد کمکش :|
بعد جالبه تو سرور اروپا با یه نفر دوئل کنی همون لحظه 50 نفر میریزن سرت
خنده دار تر از همه هم این بود که اگه کسی Disconnect میشد حتی چند ثانیه هم Pause نمیدادن که شاید برگرده :-o
اصلا یه وضعی ....
فکر کنم تمام این کلیپ های WTF Moment رو از مسابقات سرور آسیا میسازن
دوستان کسی انیمیشن سریالی باحال سراغ نداره که زبانش انگلیسی باشه ؟ ممنون میشم معرفی کنید
زبانش ترجیحا امریکایی باشه برای یادیگیری زبان می خوام
انیمیشن انگلیسی بیشتر برا بچه های 10-15 سال هستش چنتا انیمه بهت معرفی میکنم ببین شاهکارن البته 2 تا انیمیشن هست عالین سیپسون ها + مرد خانواده
اینا همه بالای 30 قسمتن هستن گینتاما 280 قسمتش اومده فکر کنم وان پیس هم 700 قسمتش اومده ولی نبینی از دستت رفته اگه سایت برا لینک دانلود هم خواستی بگو
Gintama/One Piece/Shingeki no Kyojin/Code Geass/BerserkFullmetal Alchemist Brotherhood / Beelzebub/ Fate Series/ Durarara/Magi
چند تیکه ازش دیدم یکم سرعت صحبت کردنش زیاده برای کسی خوبه که زبان بلده
اتفاقا قسمت هاش بالا باشه مشکلی نداره ، به نظر خودت بهترین گزینه برای زبان کدومه که خوب و رون صحبت شده ، کمی هم جذابیت داشته باشه که ادم لذت ببره وقتی میشینه
خب سیمپسون ها انیمیشن خیلی قشنگیه الان 26 ساله داره پخش میشه خیلی هم خنده داره بیشتر قسمت ها زیرنویس فارسی شده به نظرم خیلی مورد خوبیه
اون چیزایی که گفتم انیمه ژاپنی هست و زبانش ژاپنیه ولی اگه به اینجور چیزا علاقه داری ببین چون عالیه همه نوع ژانری هم معرفی کردم طنز + معمایی + جنگی + خون و خونریزی و...
ولی از بین اونا بازم گلچینش اینارو پیشنهاد میکنم
طنز :Gintama جنگ هایی عالی و طنزی بسیار زیاد /One Piece داستانی بسیار جالب اگه از دزد دریایی ها خوشت میاد اینو ببین البته حدودان 150 قسمت اولش چون شروع ابتدایی بود یه کم خستت میکنه اگه خواستی اینو ببینی یه برنامه بهت میدم طبق اون ببینی اصن خسته نمیشی
معمایی: Code Geass شخصیت اولش بسیا باهوشه انیمه روباتیک هم هستش اکثریت اونایی هم که این انیمه رو دیدن عاشقش شدن
اینم یه شاهکار دیگس حتما اینو ببین Fullmetal Alchemist Brotherhood
آقا بن شده بودیم توی all random بهم pugna داده بود انقدر خوب بازی میکردم نفر 1 تا 3 بودم ....... مین های techies اعصابمو خورد کرده بود رفتم gem گرفتم اونوقت این earth spirit بی مادر اومد مخصوصا منو force کرد روی مین های tech و وقتی مردم اومد gem رو برداشت ..... منم از لجش کل آیتمامو فروختم فقط cour میخریدم میرفتم تو دشمنا فید میدادم هم خودمو هم cour ها ......
بازی برده رو بخاطر کار earth به باخت دادم :
Match 1677858809 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
من kung fu panda چی چی of awsomeness رو پیشنهاد میکنم فکر کنم تاحالا 3 فصل اومده
من هم The Legend of Korra رو پیشنهاد میکنم 4 بخش هست خیلی قشنگ و خوش ساخت هست.
اگه برا زبان میخوای بشین سیمپسون هارو ببین دانلود ها | نرم افزار, بازی, کتاب, موبایل, عکس این سایت همه 26 فصلش رو داره +لینک مستقیم کاملان مجانی زیرنویس فارسیش هم هست
اوتار اخرین باد افزار و اواتار کورا رو هم داره خواستی ببینی
کسی نیاد نقل قول کنه پستمو بگه تبلیغ نکن و از این جور چیزا این سایت انقدر معروف هست که نیازی به تبلیغ من نداره
فایل پیوست 3966فایل پیوست 3967فایل پیوست 3968فایل پیوست 3969فایل پیوست 3970فایل پیوست 3971
من به این گوساله چی بگم ؟
7 دست پست سر هم بخاطر یارهای نوب تو رنک مچ باختم
mmr ام زیر 2 هزار شد :|
شیطونه میگه دوتا رو حذف کنم به کل :|
منم یه مدت همین مشکلو داشتم 2k بودم اصلا mmr نمیرفت بالا مثلا از هر 4 'گیم 2 برد 2 باخت که همشم به خاطر یارای نوب بود
تنها چارش هم اینه که یا اک جدید بسازی
یا اینکه فقط mid بازی کنی چون اگه مید رو ببری بازم خودت میتونی جمع کنی
یا هیرو های باگ هر پتچ رو ورداری مثلا leshrac-undying تو این پتچ که شدیدا win rate میره بالا
با همین کار mmr به صورت بسیار قابل توجه اومد بالا الان بین 2800-3000 متغیره