بازم این زلزله تهران داره بزرگ میشه ....
نمایش نسخه قابل چاپ
بازم این زلزله تهران داره بزرگ میشه ....
تغییرات جدید در تیم ها: (شاید دیده باشین)
http://forum.dotabaz.com/uploaded/1027_21440707020.jpg
اول از همه اینکه Alliance تیمش مثل قبل شد .
(دیگه وقتشه EG رو بندازیم کنار دوباره fan A بشیم :| )
http://forum.dotabaz.com/uploaded/1027_01440707020.jpg
همچنین کاپیتان Navi به طور کلی از دوتا رفت.
(این Xboct رو بندازن بیرون حله :| )
به همچین چیزی نیاز نداریدا !!!!!!
کی گفته باید هم سر.ر خارجی هم داخلی داشته باشی . شما در داخل مشکل داری نه خارج . فکر میکنم طرف به نفع خودش حرف زده ماهی 270 برای سرور ها فوق العاده استفاده میکنن واسه شرکت ها نه vps که می خواد 10 نفر برن روش . شما اگر قصد فروش داشته باشید اره میشه گفت این خوبه . اما بازم تعداد که بره بالا پینگم میره بالا . تعرفه هاشو بده من ببینم
البته خارج از اینا اگر 10 نفر بشیم و نامحدود میشه ماهی 27 هزار تومان که نسبت به کاهش پینگ ها عالیه . و اینکه اگر پبنگ سرور امریکا رو بیاره 150 ، من یکی از 10 نفر خواهم بود چون برای زبان می خوام
یع گل فعلا خوردم از کارلس ، چه ضربه ای زد لامصب مثل جونیاش :smile30:
من از دوجا پرسیدم جفتشون گفتن 2تا می خواد اینی که شد 270تومان persia-server.com هست اون یکی هم ادرسش یادم نمیاد کلی جاهای دیگه رو هم دیدم ولی با پشتیبانی این دوتا حرف زدم تو اینترنت سرچ کنید vps mikrotik iran سایت هایی که میفروشن میان می خواید خودتون هم برین بگردین که چیزی گیرمون بیاد به نفع هممون باشه
در مورد دوتا ی پس اس گفتن که باید این دوتا به هم tunnel شن تا کاهش پینگ بشه منم اطلاع دقیقی ندارم راجب میکروتیک
با اسلارک رمپیج گرفتم 8->
البته اس اف هم رمپیج گرفت ....
Match 1752022786 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
کلاء بازی خنده داری بود اس اف با Sliver Edge به هرکس یه اتک میداد و یه کویل میکشید طرف میمرد
( موقعی که تاور اصلی تیم حریف داشت میفتاد برای فان 3 تا دگر خرید ... یه وقت فکر نکنید نوبه )
N0tail's new team:
1- Miracle, 8150 MMR — absolute World record
2- Big Daddy N0tail
3- Moonmeander
4- Cr1t
5- Fly
https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net...fa&oe=5663E0F9
big daddy
خیلی باحاله هم قیافش هم بازیش خوشم میاد ازش
بر پدر مارد Icefrog لعنت بیشتر از 1 ماه از TI5 گذشته هنوز پچ جدیدی نیومده.
Lesh super op
Bs Super op
Sb super bash
دیگه بازی انقدر حفره داره شده گسل.
هر بازی هم یه حروم ز*** پیدا میشه Lesh پیک کنه بازی رو به گند بکشه.
دیگه بعد از Ti5 هر گاوی بود میفهمید Lesh باگ هست باید ضعیف بشه و icefrog گاو تر از این حرف هاست.
حرفتو قبول دارم اما انصافا الان فاصله قدرت هیرو ها خیلی زیاد شده و بازی یه جورایی یک نواخت شده
یکی هست مثله leshrac میاد همش روند 1 گیم رو تغییر میده
یکی هست مثله oracle که win rate 38% اونقدر که این بشر تو patch 6.84 ضعیف شد که حنی batrider هم موقع nerf شدنش اینقدر ضعیف نشد
عزیز من مگه یه پچ دادن کاره یکی دو دقیقس ؟! میدونی چه پدری ازش در میاد سر این کار ؟! هر پچی یه هیرو رو خیلی قوی میکنن یکیو ضعیف ! این دفعه هم نوبته لشراک بنده خدا بوده ! توام میتونی با همین لشراک mmr با نرمالتو بالا ببری :))
هر هیرویی که چقدر می خواد قوی باشه شما ضدش رو بگیر مثلا همین lesh ، هیرو huskar رو بنداز جونش
از همون TI5 هم مشخص شد باگه بیشتر هیروی بن شده.
بله خیلی هم راحت هست.
لازم نیست هر پچ 10000 تا تغیر داشته باشه.
همون چیز هایی که خیلی باگ هستن هم کمی ضعیف بش کافیه.
مگه خاله بازیه هر بار یکی رو قوی کنه؟
بعضی از هیرو در یه زمان مشخص پتانسیل باگ بودنشون کشف میشه.
الان دروه lesh هست ، bs هم که با تغیرات مزخرفش باگ شده لول 3 این هیرو = 10000+ damge و 1000+ ms.
هیچ پچی مثل پچ پیش unbalance نبود!
تازه کسایی که boost میکنن به این پچ میگن پچ balance ، میتونید بپرسید ازشون!
این پچ هر چقدرم lesh یا bs قوی باشن میشه بزنیشون باز با کانتر پیک ، یا اگر بازی خیلی به late کشیده بشه با هیرو های اون تایم میشه بازی رو زد اما پچ پیش هیرو های op طوری بودن که توی late هم فوق العاده بودن و عملا نمیشد کانتر پیکشون کرد،یکم به troll پچ پیش فکر کنید متوجه میشید چی میگم...
MMR کاپیتان تیم EG یعنی PPD بعد از اتمام بازی های TBD ( اینم بگم اکانتش new هست )
https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net...5a&oe=566C8F7C
من خودم tbd تموم کردم 4520 گرفتم !!! که با خنگ بازی خودم زمانی که پینگم خوب نبود بازی کردم به 3900 رسید.
البته جدیدا هرچی میگذاری چیلتر هست ، آپ کردن تو یه سرور دیگه 2 دیقه بیشر زما نمیبره.
شمایی که میگید لیشراک و بلادسیکر قوی شدن
چرا از قوی بودن اینا به نفع خودتون استفاده نمیکنید و جنبه ی منفی رو نگاه میکنید ؟
باهاشون حرفه ای شید تا کسی تو رنک مچ نتونه جلوتون وایسه
هرچی هیرو Op تر باشه اگه شما باهاش حرفه ای باشید بیشتر لذت میبرید چون عین اب خوردن کیل میگیرید
بعد هم من کاری ندارم لیشراک چقدر بن شده
من Unbalance ترین هیروی این پچ رو یورسا میدونم !!! حالا هرچقدرم بگید لیشراک و بلاد و اسپریت و جایرو Op ترن من تو گوشم نمیره ... فقط و فقط یورسا !!!
دیروز یه بازی بود طرف با یورسا 5% خونش مونده بود اسپریت بریکر Full Hp رو زد ... حالا دوباره به اسپریت بیچاره بگید Op !!!
لیشراک, جایرو, اسپریت رو هاسکار خیلی راحت کانتر کنه ... بلادسیکر هم جلوی استورم از یونیت کمتره !!!
بعد هم من خودم به شخصه از Op شدن این هیروها دارم لذت میبرم مخصوصا بلاد ( چون خیلی ازش خوشم میاد ) و دوست ندارم نرف بشن .... فقط یورسا رو اعصابمه
ببخشید یه سوال دارم
این ترول مگه تو پچ قبلی چطوری شده بود که میگید قوی ترین شده بود ؟
من زمان پچ قبلی داشتم دوتا 1 بازی میکردم هنوز دوتا 2 نداشتم
چند تا گیم پشت هم میتونی Bs lesh o ursa پیک کنی ؟ دوتا بازی میکنی ک لذت ببری مثلا Invo میری با کلی ایتم بعد یورسا با یه بلینک میپره 3 تا کشیده میزنه تو صورتت پهن میشی ult میزنه تا 4 ثانیه نمیمیره
Bs o ursa باید مث troll نرف شن جوری ک دیگه طرف اصلا فکر پیک کردنشم نکنه
من که فقط یورسا نرف شه برام بسه ....
هیچ هیرویی رو به اندازه ی یورسا Op نمیدونم
لامصب لخت میاد هیروی فول آیتم رو 4 اتک میکنه :|
بلاد هم باور کنید اونقدرا که فکر میکنید Op نیس ... تو همین Ti 5 دقت کنید به جون کندن کیل میگرفت
راحت میشه کانترش کرد با پیک درست
به نظرم باید التیمت یورسا رو مثل قدیم کنن تا از این باگیت دربیاد
منم موافقم . ursA Op بود ، op تر هم شده !! خیلی ها میگن مثلا bs gyro leshrac huskar یا مثل PA هیروی op هستن ولی سخت در اشتباهن چون خیلی به بازیکن و آیتم هایی که براش میگیری ربط داره ! ولی ursa یه blink dagger یا shadowblade میخواد که بیاد کنارت و یه lifesteal میخواد که hpش کم نشه و 1basher میخواد که بزنه هیروهارو کتلت کنه توی 1v1 !!
آقا LESHRAC و BS خوبن نمیدونم چرا میگید نرف شن ؟
من دلیل دارم :
1. BS اگه به LATE GAME بکشه هیچ گ*ی نیست و بیشتر semi carry اون به درد میخوره
2. LESHRAC همین که آلتیمیتش از bkb نمیگذره خودش کافیه
uploaded
MMR کاپیتان تیم EG یعنی PPD بعد از اتمام بازی های TBD ( اینم بگم اکانتش new هست )
http://uupload.ir/files/gyq4_1189202...53023990_n.png
فشاری که leshrac در early game وارد میکنه باعث میشه کار به جایی نکشه که تیم حریف bkb بیاره . blood seeker هم توی بازی های سطح پایین جایی که ساپورت های تیم هیچ موقع tp برای کمک به کری ندارن و کری سولو بازی میکنه ، خیلی وحشتناک ـه . فرض کن یکی میاد روت 6 میکنه نمیتونی راه بری . سایلنس میکنه نمیتونی اسپل بزنی. blade mail هم میزنه نمیتونی اتک بده . باید شل کنی و بخوری . . .
شرط میبندم همین Miracle که بیشتر solo mmr جهان رو داره اگه توی Ti 5 شرکت میکرد جلوی خیلی ها از جمله Fear و Sumail عددی نبود ( البته کلاء زیاد از میراکل خوشم نمیاد w33 رو بیشتر دوست دارم )
این بچه w33 رو من دوست دارم خوش خندست
تیم جدید Aui با نام Digital Chaos
Roster: TC, YawaR, Bulba, Aui_2000, Biryu
Manager: Sajedene
Founder: SUNSfan
http://uupload.ir/files/jhvi_1192421...64596720_n.jpg