2 روز پیش ایران و لبنان یه بازی داشتن توی سی اس گو ایران باخت بد جور
90% پلیر های ایرانی گفتن ggwp delete csgo
نمایش نسخه قابل چاپ
ای کسانی که ایمان دارید و ای کسانی که ندارید , اصلا مهم نیست , فقط تو فروم در موردش صحبت نکنید :دی
دختر عمه بابام سکته مغزی کرده الان بیمارستان بستریه دکتر گفتش بخاطر فشار روزه بوده ( روزه اونم توی خوزستان با این گرما gg wp ) دکتر گفتش اگر خوب شد دیگه هیچوقت روزه نگیره. ( اگر خوب شد! )
پارسال هم یکی از همسایه های خونه خالم سکته میکنه اون بیچاره فوت کرد ( اگر یادتونه فک کنم توی سایت اینو گفته بودم پارسال )
به اعتقاد بقیه احترام بذارید ، من طی این مدت بحثای زیادی رو راجع به دین دیدم ولی مسئله ی اصلی که خودم خیلی دنبالشم اثبات وجود خداست که هیچ دلیلی برای اثبات و عدم اثباتش وجود نداره ( برای همین ندانم گرا هستم ) . یکم برید صحبتای استیون هاوکینگ رو ببینید و کتابای معروف علمی رو بخونید متوجه میشید . یکی از بزرگترین اشتباهات اینشتین هم این بود که به دلیل اعتقادی که به خدا داشت بعضی از معادلاتش و نظریاتش غلط از آب درومد ؛ برای مثال همیشه میگفت جهان حالت ایستایی داره به شکلی که انگار داره توسط خدا کنترل میشه ولی وقتی بقیه دانشمندان به این نتیجه رسیدن که جهان برای همیشه در حال انبساطه اینشتین گفت این نظریش بزرگترین اشتباه زندگیش بوده . بگذریم از اینکه خییییییلی از اتفاقات جهان شانسی اتفاق افتاد . این قضیه سر دراز داره پس به کار خودتون مشغول باشد و اعتقاد بقیه رو زیر سوال نبرید
این یکی دیگه منبع نمیخواد ؛ شما بعد ماه رمضون برو پیش یه دکتر فوق تخصص بگو من به مدت یه ماه هر روز حدود 16 ساعت ( اگه درست گفته باشم ) چیزی نمیخورم ، اولین کاری که میکنه بهت میگه خودتو به روان پزشک معرفی کن .
حالا من کاری به غذا ندارم ولی آب رو دیگه اصلا نمیشه نادیده گرفت . یه همچین مدتی آب نخوری داغون میکنه سیستمتو .
حتما پیش زمینه ای چیزی داشته که سکته کرده
ادم سالم بخاطر 16 ساعت غذا نخوردن سکته مغزی نمیکنه
مثلا من روزه میگیرم اذیت هم نمیشم
طبق دین کسی که تواناییش رو نداره نباید بگیره ، یا کسی که معدش حساسه و زخم میشه و هر مریضی دیگه ، یا قضاش رو زمستون بگیره
اینهمه آدم هست که 50 سال روزه میگیرن و هیچی هم نمیشن
بگو اعتقاد ندارم نمیگیرم ،
چکار به بقیه دارید
البته این هم لازم نیست تو فروم بگید
تذکر پوریا رو جدی بگیرید :
تعجبی نداره چون تیم csgo ایران اولین تجربه ی جهانیش بود . علاوه بر اون اوضاع پینگ و نتشون اصلا خوب نبود خیلی نتیجه ی خوبی گرفتن نسبت به نتشون.
لبنان توی گیمینگ و esports چند فرسخ از ایران جلوتره ( نمونش 2-3 تا از بازیکنای E-Lab که توی رنکینگ دوتا2 رتبه خوبی داشتن ) . میشه اینو از مجموعه های گیمینگ و اهمیتشون به این موضوع فهمید
آقا هر کسی خواست روزه میگیره هر کی هم مشکل داشت نمیگیره واد د فاز؟ دعوا سر چیه؟ بیخیال
قدیم چقدر انگیزه برای فعالیت زیاد بود ، همزمان کلی آموزش ، مسابقات رسمی و دوستانه ، دمو های دوتاسینما و.. ، دمو دوتاباز ، ترجمه کتاب داستانه ، برنامه DBH و ...
حتی برای بخش استیم هم مدیر داشتیم ، کل استیم هرکی سوال داشت میومد اینجا از Ajax بپرسه
بعد اینهمه سال کسی جای قدیمیا رو پر نکرده
میلاد خداییش مخالفم!
من خودم هر وقت ،وقت کنم آموزش کامل میزارم ولی واقعا سخته آدم نمیدونه به کدوم کارش برسه. همین الانم بخش استیم هر کسی سوالی میپرسه جوابش رو هم میگیره
خودت رو مثال میزنم،حال نداری دوتا2 ،استیم رو آپدیت کنی چون میترسی بهش وابسته بشی دوباره. همه درگیری دارن ،من الان باید دروس دانشگاه رو پاس کنم ،زبان بخونم،کارای سربازی رو بکنم ،آدم روزه هم باشه ( اگه به دوستان بر نمیخوره!!!!) دیگه بدتر داغون میشه.
ولی کلا من همه سایتایی که الان تو 4-8 ساله ( توی پردیس گیم از 87 عضوم توی بازی سنتر 87، توی بادی بیلدر 90 ،همشون الان همه کاربرا دارن اینجور حرفا رو میزنن،میگن جو چرا اینطوری شده و ...)
آموزش ها هم اکثر هیرو ها کامل هست،فقط یه سری مونده ،من خودم سعی میکنم تا آخر تابستون 2-3 آموزش خوب بزارم
آخه ميلاد يه چيزايي هست كه واقعن انگيزه آدمو خيلي خيلي كم ميكنه واسه فعاليت
وقتي مثلن ميري زحمت ميكشي يه تاپيك ميزني و بعدش مياي تو همين تاپيك ميبيني يكي از مشكلات مملكت حرف شده يا يه تيكه اي انداخته به يكي ديگه و يا يه مطلبي كپي ميكنه يا هرچيز ديگه اي تعداد تشكراش از تو بيشتره يه ذره آدم روحيش ميره
فروم كشش هر مسئله اي رو داره به جز دوتا
باور كن بحثي كه سر got هست بيشتر از دوتاست
يا بحث سر مشكلات مملكت و دين و ...
هومن جان،میلاد فک کنم برای همین تعداد پست های تاپیک های آزاد رو شمارشش رو 0 کرد
به خدا تشکر به درد هیچ نمیخوره من خودم توی پردیس گیم 16 هزار تشکر دارم توی 4 سال،ولی توی صف نونوایی میزارن برم جلو؟ ویزیت مجانیه برام؟ آرشگا بدون نوبت میرم؟ و ... تشکر رو ول کن یه روز به حرفم شاید برسی.
دلت میاد میگی فروم کشش هر مساله ای رو داره جز دوتا>؟این همه آموزش ،این همه کلیپ و ...
ایشون درست میگن اخر تاپیک اموزشی من رو ببنید این همه زحمت این همه تحقیق بخاطر دوستانی که مدام سوال داشتن ، شما بگرد در هیچ فروم ایرانی و خارجی اینجوری براتون شفاف سازی نشده اما کو استقبال ؟
توضیح و مباحث مربوط به Skill Bracket
نه حرف من اينه اونقدري كه واسه فرعيات بحث هست واسه خود دوتا نيست
تشكرم به درد من نميخوره اتفاقن چون علاقه دارم مثل خود شما تو انجمن فعالم ولي وقتي ميبيني يكي اومده ميگه ها مملكتمون فلان فلان خارج به به 20 تا تشكر ميخوره خوب يه ذره تاثير ميزاره و يه حسي به آدم القا ميشه كه پست تو به درد هيشكي نخورده
يه ذره شما بد برداشت كردي منظور منو شايد من بد بيان كردم
شما که فعال هستید و همیشه دارید به فروم کمک میکنید ! یعنی شما و بقیه کاربرای فعال نبودن که انجمن رو باید تعطیل میکردیم
منظورم کلی بود ، تعداد مدیر های فعال قبلا بیشتر بود ، قدیم دو تا مدیر دتا 2 بودن چند نفر هم آموزش میذاشتن تا مدیر بشن !
بخش استیم Ajax انقدر خوب کار میکرد که مجبور شدیم یه رنک مدیر جدید براش درست کنیم
حالا به هر دلیلی فعالیت من و قدیمیا کمتر شده ( درس ، کار ، مشغله های دیگه ی زندگی) ، منظورم بیشتر با دوتا2 باز های جدیدتره که از اموزش های اینجا استفاده کردن و حرفه ای شدن ، ولی دیگه پشت سرشون هم نگاه نمیکنن
به نظر من چند دلیل داره.
1. تا اونجایی که من میدونم بچه های این فروم از یه فروم دیگه مهاجرت کردن به این جا ، همون اعضا همین الان سنی ازشون گذشته و رفتن سر خونه زندگیشون ( همین که الان پوریا و محمد fcb با این همه گرفتاری میان فروم برای من عجیبه)
2.کسی از این راه پولی به دست نمیاره ، توی کشور ما هم توی این 5 سال اخیر وضعیت زندگی روز به روز داره سخت تر میشه و اکثرا دارن به این فکر میکنن که دوتا2 خودش وقت تلف کردن هست چه برسه بیای فروم براش.(همین الان فروم های معروف دارن نیرو با حقوق جذب میکنن که وضعیت شون رو مثل گذشته کنن ، فروم های سخت افزاری و گیم و فیلم و سریال رو میگم ، البته با این حرم منظورم این نیست که کسی از دوتاباز انتظار داره کسی رو استخدام کنه و.. مشخصه سایت درآمد نداره)
3.اگز یادتون باشه اوایل 2012 تا آخرای 2013 دوتا2 خیلی قوی بود ، هر دو هقته یه هیرو جدید می امد ، آبدیت های قوی و... ولی الان سالی 2 - 3 تا آپ قوی میاد.منظورم اینه حتی خبر هم برای پوشش کم شده.
در کل کسی دلیلی نداره که فعال باشه ، اکثر آموزش ها هست ، سوالی هم داشته باشه هم توی تاپیکش میپرسه جواب میگیره.
خودم میام دوتاباز چون فضا برای بحث سیاسی باز بود(که بعد از اون موضوع فیلتر یکی از صفحه ها منتفی شد) ، تاپیک های "مطالب جالب و یا تو بگو الان چه حسی داره" رو دوست دارم.
خود من فعالیم برای این هست که بعد از ارسال تاپیک خوب یا مقاله خوب که احساس میکنم به بقیه کمک ، کمی حس مفید بودن بهم دست میده.
اگر سیستم خوب داشتم یه تاپیک میزدم برای جمع آوری ریپلی برای ساخت دمو و اگر با نظرات + رو به رو میشد هر 3 ماه یک بار یکی میدادم بیرون ولی الان سیستم هم ندارم.
یه لپ تاپ قدیمیه باهاش وارد بازی هم نمشه شد :|
در نظر سنجی موضوع بسته شده نمیشه شرکت کرد.
فعلا درست شد lul
میشه امتحان کنید از لینک دانلود میشه ؟ سرعتش خوبه ؟ شاتل لند | دانلود فایل
نمیدونم چرا اینقد بعضیا از مخابرات ناراحتند :|
امروز پینگم 103 بود :|
پینگشون 90 بود بچه های ایران پینگ لبنان 60
زیاد فرقی نداره ولی دلیل اصلی باختشون به پیک کردن گان بود
چندتا راند 3 تا awp خریدن که واقعان حرکت احمقانه ای هستش
نکته بعدی بلد نبودن فلش یا اسموک بندازن !!!
چنتا ضعف دیگه هم داشتن بعضی وقتا جو گیر میشدن سریع راش میدادن همه باهم توی 20 ثانیه میمردن
تغییرات پیت لرد تو اپدیت اخیر
میشه گفت به بازی اضافه شده .دقیقا مثل بن لادن وسطای اینتر نشنال فایل هاش اضافه شد.تو allstar matchهم معرفی شد
http://s3.img7.ir/QeeXk.jpg
http://forum.dotabaz.com/uploaded/1352_01466892005.gif میلاد اینو اضافه کن خیلی باحاله http://forum.dotabaz.com/uploaded/1352_01466892005.gif http://forum.dotabaz.com/uploaded/1352_01466892005.gif http://forum.dotabaz.com/uploaded/1352_01466892005.gif http://forum.dotabaz.com/uploaded/1352_01466892005.gif http://forum.dotabaz.com/uploaded/1352_01466892005.gif
میلاد یه سری شکلک معرفی کنم میتونی اضافه کنی به انجمن؟
تک تک بخوام اضافه کنم که طول میکشه
باشه یه فکری برای شکلک ها میکنم
.:Dark Druid:. - Matches - DOTABUFF - Dota 2 Stats از اولین اکانت و اولین بازی تا thenew - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats آخرین اکانت و آخرین بازی
از اولین اکانت و اولین بازی : ABNightmare - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats تا آخرین اکانت و آخرین بازی توی زمان فعلی : Domino7310 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
دوستان قالب پست رو ميپسنديد عايا؟
http://forum.dotabaz.com/thread2474.html#post44406
هر روز يكي الي 2 تا معرفي ميزارم تا اون موقع تيم هايي كه از qualifier ها ميان هم معلوم ميشه
شکلک های قدیمی رو که زیاد کاربرد نداشت حذف کردم ، بجاش یه پک جدید اضافه کردم
نظرتون چیه ؟
:sm (164)::sm (154)::sm (152)::sm (116)::sm (118)::sm (133)::sm (200)::sm (192)::sm (188)::sm (6)::sm (53)::sm (90)::sm (59)::sm (213)::sm (177):
من هر روز صبح پینگم کمتر از 110ـه!
---------------------
این بازی رو ببینید با این که دوتا کانتر 100% من توی بازی بودند ( اسون و تیمبر ) اینقد پوش میدادم که کل لاین ها نزدیک باراکسشون بود!
چندتا فایت هم کل یارام مردند و فقط من زنده بودم از اون ور هم یک یا دو نفر مرده بودند ولی از بس پوش میدادم مجبور میشدند بک بدن :|
Sd و jakiro با من پارتی بودند واسه همین نرماله :
Match 2463041060 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
دقت کردید وقتی پارتی میری گیم ( با ایرانی ها ) یارات یا دمن هم ایرانی میوفتند؟
دو روز پیش بود پارتی با مود sd رفتیم یکی بن بود 5 تا اونور هم ایرانی بودند !
یا امروز دو نفری رفتیم پارتی دو تای دیگه هم ایرانی بودند !
انصافا اگه ایرانی یار باشه با هام گیم خیلی بیشتر لذت داره ( بر عکس خیلیلا که متنفرند که یه ایرانی باهاشون باشه )