دختر مردنما زیاد داریما :smile30:
نمایش نسخه قابل چاپ
دختر مردنما زیاد داریما :smile30:
اینو همین الان بردم vhs بود ، نامردا آخر بازی دیواین خریدم تاینی برش داشت :( اونا منو زدن همشون مردن :)) با اولتیم ،بای بک دادم سریع حتی بوتم رو هم نفروختم boots of travel خریدم،اومدم دیواین رو بردارم تاینی برداشت :|)
اولترا کیل هم زدم خواست بره رمپیج wisp dagon زد :|
فایل پیوست 4092
http://forum.dotabaz.com/uploaded/3814_01443076146.jpg
این گیم من استورم بودم ، sf آیتم دومش بعد shadow balde ، دیواین اورد.منم رفتم همه جای مپ رو وارد کاشتم و جم گرفتم تا دیواین رو از چنگش در بیارم اما لامصبomni ,undyning مثل کنه چسبیده بودند به sf.آخرشم باختیم.:(
کلا از دیواین خاطره خوشی ندارم.
آره منم دیروز دوتا دیواین + این آیتم ها رو توی 35 مین برای آنتی میج خریدم + 411 تا لست هیت
http://uupload.ir/files/rfl1_aaaaaaa...aaaaaaaaaa.png
یه بار بود بازی 2v5 بود من abbdon بودم leshrac هم داشتیم (مین 15 سه نفر از تیم ما leave دادن)
اونا یه pa داشتن divine خرید روشان هم کشت یه جا گنکش کردیم کشتیمش (روشانش 10 sec قیل مرگش expire شد) :=))
divine رو ورداشتم و از اونجایی که اول بازی دیدم 3 نفر leave دادن از تیم abbdon آیتم های کری بستم و کلا دیگه نمردم بازی 2v5 100% باخته رو بردیم :D به خاطر divine
در حال تماشای Band of Brothers...
!!what a memorable movie
دوستانی که در جریان نیستن بدونن "دسته برادران" اولین سریال تاریخ سینما با امتیاز 9.6 از 10 هست و یک مینی سریال هست اون هم با 1 فصل و فقط 10 اپیزود!!
روایتش هم بر اساس داستانی واقعی هست که برمی گرده به جنگ جهانی دوم...
آقا دقت کردین تام کروز 57 سالشه مثل آدم 25ساله میمونه مورد داریم تو 25سالگی کچل شده
من حدس میزنم این بشر 98% از مواد شیمیایی تهیه شده
این فیلم جدیدشم که 7.7 شد
خدای من ،من چقد عقبم آخرین سریالی که دیدم سریال LOST بود که توی یه جزیره گیر میافتن، بعدش فرار از زندانم دیدم + سریال 24 و SHAMELESS و آخرینش هم modern family بود،حتی یک بار هم این چیزایی رو که شما میگید نشنیدم حتی walking dead رو هم ندیدم ،!! فقط اسمشو شنیدم
کسی هست از این نظر مثل من سیب زمینی باشه؟
hmmmmmmmmmmmmmmm
همین الان 382 مگ آپدیت اومد اههههه احتمالا 6.85 باشه شاید!
اره منم دارم دانلود میکنم با سرعت ۴۰! زده دو ساعت دیگه برم یه فیلم ببینم!!
هیروها تغییر کرده ؟
Infest and Control can now be used on Ancient Creeps
Techies' mines can now be destroyed using Quelling Blade/Battle Fury
Land Mines no longer have a max count
LOL
jugger gyro lesh هم هنوز باگ هستن بنظرم
درود
دوستان در صفحه ی Update که امده برید رو هیرو Goblin و رویhttp://cdn.dota2.com/apps/dota2/imag...mine_small.png کلیک کنید !
حالا هر جای صفحه که دوست دارید کلیک کنید !
باز pudge قویتر شد که:|
riki هم همینطور:|
Lina
Light Strike Array damage reduced from 120/160/200/240 to 80/120/160/200
Laguna Blade damage reduced from 450/675/950 to 450/650/850
بیچاره:|
مفهومی ترین سریالی که دیدم games of thrones بوذ
mr robot هم خوب بود ولی چند تا سکانس کل سریالی رو که دیدی به فنا داد :|
rick and morty و family guy هم خیلی خوبه
baby daddy , young and hungry
به غیر گیم و مستر ربات همشون کمدی ان
واای shameless فوق العاده است اصلا مثل این سریال نیست فصل ۶ هم امسال میاد
البته الان که فقط HOUSE OF CARDS JUST KEVIN SPACY
http://8pic.ir/images/sv13qp6vn0xjt10m3o4y.jpg
فونت بزرگ، الفاظ زشت
پست پاک شد. در صورت تکرار هم اخطار خواهید گرفت.
--------------------------------------------------------------
چنل ساختم به نام iran - dotabaz.com طرف جوین داده مینویسه شرطی نبود؟ شرطی! حالا با افتخار solo mmr هم گذاشته رو پروفایلش. چند؟ 1643 :دی
من دیگه حرفی ندارم :|
-------------------------------------------------------------
میلاد کجایی بازی رو ببینی دقیقه 53 تا به اینجا 3-3 شده...استفلال میبره من میدونم lol
سود؟=)) ای قمار باز =)):>
bet dota رو به fu دادی بس نبود اینم روش=))
اینا هم شورشو در اوردن هر بازی میکنی بعدش میزنه اپدیت ، خیلی نت تمیزیم داریم
از دیشب تا همین ۹۸ مگ که الان اومد فک کنم بشه ۵۵۰ مگ تقریبا
دقت کردین از وقتی مدرسه ها باز شده فعالیت انجمن هم کمتر شده؟ قدیما هر روز که نمیومدی تاپیک ها 10 صفحه میرفتن جلوتر...
منم دیگه باید کم کم به خودم بیام تا قبل حذف اضافه برم سر کلاسا اصن ببینم چی ب چیه از بخور بخواب و قلیون و دوتا چیزی در نمیاد :|
این ترم با یک استاد پدر فلان شده دارم که 2 ترم پیش گفت 20 بشی 7 میدم 0 هم بشی 7 میدم بهت هیچ دیوثی هم غیر این فلان شده عوضی ارائه نداده...کلاسش هنوز 28 نفر ظرفیت داره ببینید کیه دیگه...:smile69:
باو من این ترم رفتم دیوسا میگن باید برای دندون پزشکی ( آخه دندون پزشکی رو چه نیاز به solid work میگه باید باهاش کار یاد بگیری باو اههههههههه خدا لعنت کنه !! مثل بز دارم خدا تومن پول میدم بعد اینم روش... ترمی به اندازه یه 206 داریم پول میدیم :| علاقه به دندون پزشک شدن = 0 اجبار = 100
http://uupload.ir/files/0xkp_screens...3_15_24_pm.jpg
یکی دوتاشونو هم ببرم سود کردم لازم نیست همرو ببرم
رفیق بین الملل شیراز میخونم ،نه باو این جا اینقد بچه خر پول ریخته ... که نگو! یارو باباش 20 ساله آلمانه پسرش قسم میخورد برام میگفت 5 ماهی براش 500 میلیون میفرسته :| ،گوشی سادش آیفون 6 گلده =)) مارو دعوت میکنه بیرون میگه چیزی نیست که فوقش 400 تومن میشه :|
وای رفیق چشمت روز بد نبینه یه بار رفتیم هفت خان ( یکی از بهترین رستوران های شیراز) صورتحساب رو آورد 640 هزار تومن :| خودم هنوز باورم نمیشه 6 نفر 640 تومن :)) اصن یه وضعیتی داره این پسر ... خونش خونه که چه عرض کنم کاخه !! ماشینش sportage
خداوندا به ما هم از این چیزا عطا فرما ،آمین.
آقا چرا قسمت مالتی مدیا ترکیده؟ :|
بله ولی پول زیاد واقعا خوب نیست! 90 درصد دوستای خر پول من،خودشون رو که فا ... ک دادن هیچ منم دیگه اهل درس نیستم،قلیون و شب زنده داری :)) و .. همه چیز _________________ مشروب! ( منهای مشروب و البته مواد )