خیلی اشتباه کردی که بکاپ نگرفتی اگر انتن میپرید کلی خرج رو دستت می نداخت برو دعا کن درست اپدیت شده
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی اشتباه کردی که بکاپ نگرفتی اگر انتن میپرید کلی خرج رو دستت می نداخت برو دعا کن درست اپدیت شده
این قضیه سرور perfect world رو کسی میدونه ؟
اصلا قرار نبود آپدیت بشه میگم سر یک اشتباه خیلی بد بود...:smile13:
آره! ورژن 8 بود گوشیم 1 سالی بود آپدیت نکرده بودم چون لازم نبود!
یعنی واقعا نمیشه؟! الان شما میگی گوشی جیلبریک شده قابل آپدیت نیست؟ :دی پس چجوری باید جیلبریک رو پروند؟ یکیش همین راهه دیگه
دوست عزیز من الان 9.1 هستم اما میخوام "دانگرید کنم" این یعنی اینکه برم ورژن پایین تر و برای اینکه مثلا از 9.1 برم 8.4 که جیلبریک داره باید بکاپ 8.4 داشته باشم وگرنه همه اطلاعات گوشیم پاک میشه سر همین میگم بکاپ ندارم وگرنه هم از 9 میشه بکاپ گرفت هم 9.1 :)
شما که میگی بهتر بخون، خودت بهتر میخونی؟ من کی گفتم گوشیمو ota آپدیت کردم؟ حالا هی بیا بگو ota من تعریف نمیخوام کنم اما بزار روشنت کنم دوست عزیز من تو این داستانا و به خاطر اینکه دوست داشتم همه کارا گوشیمو خودم کنم بالای 1 تومن پیاده شدم از بس گوشی رفته واسه تعمیر...
حالا هم رک بگم یکی مثل شما هی بیاد یکسری مطالب غیر مفید تحویل من بده و جای کار دیگه بیاد اطلاعاتشو ب رخ بکشه رو اصلا دوست ندارم جوابشو بدم. این پست من به نوعی تخلیه اعصاب بود چون اصلا" اپل حتی گفته جیلبریک ورژن 9 غیر ممکن هست و بهمین خاطر یک انجمن هکری 3 میلیون دلار جایزه برای کسی که این ورژن رو هک کنه گذاشته...
این اخبار و چیزا مثل پتک تو سر من میمونه که باید حداقل تا آخر اکتبر صبر کنم که پایان مهلت این انجمن برای شرکت کننده هاش هست تازه اگرم هک بشه برای عموم قابل دسترس نخواهد بود و این یعنی حداقل تا آخر نوامبر باید صبر کرد شایدم بیشتر...:smile14:
فرق بین من و یکسریا مثل کاربرای ویندوز xp توی سال 2015 و ویندوز 10 هست. من به خاطر توییک هایی که نصب کرده بودم اصلا گوشیم کاملا" customize بود هرکی میدید میگفت این چیه خودمم باهاش حسابی حال میکردم اما حالا...هعی...
شما گفتید سر یک حرکت اشتباه من با خودم فکر کردم شاید دستتون به اپدیت توی گوشی خورده چون برای خودم هم پیش اومده.برای همین تعجب کردم و فقط سوال بود که چطوری وقتی جیلبریک هستید با گوشی اپدیت کردین.
دوستان کلا روشی برای بدست اوردن ارکانا بجز خریدن هست؟
واقعا ارزش نداره وقتی یه سری پول غذا نداره من 100 تومن بدم یه ارکانا
نظر شخصیمه
کلا ایتم چیز بیخود و به نتیجه ای هست
هیچ فایده ای هم نداره تازه ضرر هم داره حالا ضررش کجاس؟ اینجاس که یکی برای ایمورتال مثلا انتی میج دراپ میشه این هم هیچی از این هیرو بلد نیست میره پیکش میکنه که مثلا همه ببینین این ایمورتال داره و میرینه به بازی 4تا بنده خدای دیگه
حالا خریدنش برای خارجی ها زیاد مهم نیست چون اونجا کف حقوق 2-3 هزار داره طرف بره 35$ پوله ایتم بده برای دلش به جاییش بر نمیخوره ولی اینجا حقوق وزارت کار 750تومانه که 100تومان واقعا زیاده! حالا تصمیم با عقل خودتونه (البته اگه پول دارید هیچ قوانینی براتون صدق نمیکنه :) )
GoT spoilerنقل قول:
کلا برای کسی که قراره زیاد بازی کنه مثلا 2-3 سال یا بیشتر یا خیلی وقته بازی می کنه داشتن یک آرکانا یا 2تا چیز خیلی زیادی نیست کلا 200 تومن . اینو حساب کنی میشه پول 1سال یک نفر برای رفتن به گیم نت (100% بیشتر از این میشه)
البته داشتن و نداشتن آیتم کلا سلیقه ایه مثل من که توی کل آرکاناها فقط آرکانا pa رو دوست دارم و گرفتم.
بنده هم از سال 2009 هم ویندوز هم اندروید داشتم تا حالا گوشی یا سیستم عامل پیشم خراب نشده دلیل نمیشه که پیش شما خراب شده از سیستم عامله !!!
دوستان چطوری این تچیــز مـ**** حر*** رو آیدیـش ریــپورت کــنم؟؟
https://www.dotabuff.com/matches/1830272162
بدون هیچ دلیــلی از دقیقه 1 شروع کرد به فیــد دادن اونم تو رنــک! بازی ـو بـُرده رو الکی الکی باخـتیم ، ریـــــ* به اعصاب ـه همه
ویرایش : بازی قبلش هم نیگا کردم اون رو هم رنک رفته و فیــد داده
کلا بعـضی ها انگآر مریض ـن
ویرایش 2 : پیــدا کردم!
بچه ها کسی این باگ لعنتیو داره؟؟ وسط بازی وقتی دیزکانکنت میشم میام توی منو دوتا دیگه نمیره تو بازی! هرچی ریکانکت میزنم نمیره... توی منو میمونه! الکی به خاطر این باگ بن شدم دوبار اینطور شد بار اول بن نشدم ولی الان باز این بلا سرم اومد دیگه بن شدم...
راستی میدونستید چت باکس هم داریم
اینارو بیخیال ... چقد محصل داشتیم که از آغاز سال تحصیلی انجمنا خاک گرفته ...... :|
امروز با یکی از بچه ها یه کاستوم گیم hero boss رفتیم بلاخره تونستیم نیکس رو بکشیم دوسه تا بعدش هم کشتیم بعد به شدو فایند رسید hp 70k رو تو دو اتک میزد ماهم بیخیال شدیم عکس هم گرفتم رو پروفایل استیمه اگه وقت کنم اینجا هم اپ میکنم
نیکس رو بعد 3 بار باختن زدیم خونش پر پر بود بعد یهو مرد
بعدش وارلوک اومد اونم زدیم گولمش هم اومد یکم سخت بود اونم زدیم بعد یه ربات هم بود اونم سخت بود یکم قدرتش خیلی زیاد بود تو یه ضربه میزد مارو ولی اونو هم زدیم ولی به شدو فایند که رسید اصن گرخیدم
دوتا کمبو میزد میموردی فردا هم دوباره میریم یه پلی میدیم شاید تونستیم شدو رو هم بزنیم
راستی کسی به مرحله اخرش رسیده ؟ اصن تموم میشه این بازی ؟
يكي از بهترين هيرو ها توي boss fight enchantres هستش براش بايد اون آيتمي كه رنج اتك ميده رو خريد از اين ور مپ اونور مپ رو ميزنه
توي بعضي مرحله ها هم ميتونه بعضي از zombie ها و Trent هارو مال خودش كنه
هرچی به نفع باشه مجوز میگیره