یعنی این دو شب دهن ما سروریس شده بخاطر ویندوز ، حالا همه چیز رو درست کردم استیم run نمیشه !!!! پسورد میزنی که وارد شده بدون ارور یا هیچ چیزی میپره و نمیاد نه تو task هستش نه هیچی ، دارم دیونه میشم
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی این دو شب دهن ما سروریس شده بخاطر ویندوز ، حالا همه چیز رو درست کردم استیم run نمیشه !!!! پسورد میزنی که وارد شده بدون ارور یا هیچ چیزی میپره و نمیاد نه تو task هستش نه هیچی ، دارم دیونه میشم
لیگ اف لجند هم میخاستم نصبش کنم همون اول ارور میداد بعد نو تسک بود نه چیزی تکون هم نمیخرد فقط مجبور بودم ریاستارت کنم
اصلا فایل نصبیش افتضاح بود 2 گیگ دانلود کردم بعد کامپیوتر خاموش کردم رفتم بیرون برگشتم دیدم باید از اول دان کنم استاپ نداره بیخیالش شدم
چه دکلمه قشنگی
تکرار غریبانه روز هایت چگونه گذشت وقتی روشنی چشم هایت در پشت پرده های مه آلود انبوه پنهان بود
بگو از لحضه لحضه های مبحم کودکیت از تنهایی معصومانه دستانت
آیا میدانی که در هجوم درد ها و غم هایت و در گیرو داد ملار آوره دوران زندگیت حقیقت عشق نهفته بود؟
اکنون آمده ام تا دستهایت را به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری ، در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز در آیی.
و اینک شکفتن و سبز شدن در انتظار توست.
It's time to Install Lol
هر روز الکی اپدیت میده این دوتا.سیاست های پول پرستانه این valve دهن مارو صاف کرده.بخدا دیگه حجم ندارم ):
امروز داشتم تو History اکانتم میگشتم که اینو دیدم , یادش بخیر , حدود 3 سال و نیمه پیش بود.
http://dotabaz.com/uploads3/gift%20records%20steam.png
بخدا اگه آپدیت 1 گیگی رو توی5 تا 200 مگ میدادن خیلی برای ما راحت تر بود،آخه 1گیگ.....؟ 5 تا 200 میدادن واقعا خوب بود! میشه گفت صدای کسی هم بلند نمیشد مثل الان.
1 آپدیت برای بعضی ها توی همین ایران فقط 15 دقیقه یا کمتر زمان میبره ، دیگه حساب اروپا و آمریکا رو بکنید ...
از یه انجمن دیگه کپی کردم.
-------------------------
بازی 100% برد دو طرف مگا کرده بودیم ، یهوی یکی PM داد بازی 1 مین فریز شد برگشتم دیدم مردم اون ها هم دارن بیس رو میزنن :|
-25 mmr بد تر ریپورت کردن 5 دست هم LP شودم.
?God wtf is wrong with me life
این سومین باری هست که یکی از فرند هام پی ام میده وسط بازی لگ میشم :|
انصافا وسط بازی یکی دیگه پی ندید همه نت با سرعت 1 مگ دانلود ندارن.
http://uupload.ir/files/9upv_2015-10-04_00001.jpg
دوستان شما هم توی بازی بازی قفل میکنه ؟ می خوام بدونم از سیستمه منه یا از بازیه
اره Overlay از تو setting steam خاموش کنید من تقریبا +20 تا FPS میگیرم. رم کمتر مصرف میشه
نه من مشکل FPS ندارم با Overlay کار های زیادی میکنم مثلا آهنگ میگذارم و..
ولی امتحان میکنم ببینم چطوره
جالب اینه فقط زمانی که کسی PM میداه قاطی میکنه :S
نت 512 دارم اگه یک مگ بود مشکل پیش نمیومد
دل تنگی یعنی آدمی که نه استعداد داره نه زیبایی نه پول نه انگیزه برای زندگی ولی هرکی ازش میپرسه خوبی ، میگه خوبم.
دل تنگی یعنی هرچی غم داری بریزی تو خودت و هیچ کسی رو نداشته باشی که باهاش درد دل کنی.
دل تنگی یعنی چند سال برای یه اتفاق که قولش رو از کسی گرفتی صبر کنی و آخرش هم طرف بزنه زیزش.
دل تنگی یعنی روزی 100 بار خدا رو به یاد بیاری ولی آخر روز دریابی که تنهایی.
دل تنگی یعنی همه تو رو بخاطر علایقت سرزنش کنن چون تو این کشور باب نیست.
دل تنگی یعنی صبح تا شبت رو پای کامپیتوتر و اینترنت و بازی های آنلاین بگذرونی که جای تنهایی هات رو پر کنه.
دل تنگی یعنی برای دوتا چند سال وقت بگذاری و آخرش بفهمی وقتت رو تلف کردی برای هیچی.
دل تنگی یعنی احساس غیربه بودن بین نزدیک ترین بستگانت.
دل تنگی یعنی دست هات خالی باشه ولی دلت پر از آرزو.
دل تنگی یعنی حاضر باشی جای هر کسی می بودی جز خودت.
دل تنگی یعنی کلی حرف که توی یه پست نمیشه زد.
کسی میدونه w3haa و miracle- چه زمانی بیشتر بازی میکنند نا بازی هاشون رو زنده ببینیم؟
ریپلی هم که نمیشه تو Rebon دانلود کرد.
اگه بتونی از یوتیوب استفاده کنه معمولا بازیهارو به صورت وب کم یا به صورت کامل یه به صورت جاهای اصلی ریپلی رو میزارن میراکل هم که معمولا بیشترین ریپلب هارو براش میزارن
کلا میراکل بهترین الگو برا رنک متچ هست هیشکی بهتر ازش فارم و کیل نمیگره خیلی سریع پیشرفت میکنه کشتنش هم واقعا سخته
نت من ر*ده با دوتا2 ر*ده پینگ 400 لوس 25%
بازی که بردم اینترنت قطع شد 7 دقیقه بعد وصل شدم 5 بازی منو اباندون کرد 4 بازی کردم با یه مشت ابله غیر یکی همرو بردم بازی اخر که بازم داشتیم میبردیم عین دیروز این موقع اینترنت قطع شد بعد 7 دقیقه وصل دوباره 5 دست اباندون:frageplz::imsupersurprisedplz:hardc oreplz:
همینطور داره داره اپدیت میاد!! من دیگه نمیتونم! خدا میدونه چقدر گیگ خریدم
im done
Fixed unit selection boxes on Dire Barracks to match the size of Radiant Barracks
تازه اون داستانی که من هفته پیش گفتم درست شد...با این روند برای کریسمس دوتا 2 ریبورن کامل میشه فکر کنم...
به جای Reborn Dota 2 باید بزارن Rebeta Beta 2 =)
خوشبختانه یا متاسفانه بنده نمیتونم دانلود کنم ( چون اگه دانلودم کنم موقع بازی سرعتم پایینه لگ شدید میزنم ) ......... خیلی حس خوبی دارم :)
trying hard like a mother f*cker BEAST
یه بازی فلش انلاین پیدا کردم خیلی باحاله یه روز قرار بزاریم گروهی باز کنیم :
بازی این هست که شما راننده تانک هستید و باید تانک های دیگرو نابود کنید تیمی یا تکی.
http://tankionline.com/
واسه من همینم لگ می زنه
آره اینو دو - 3 -4 ص پیش هم گذاشته بودی من رفتم توش،باحال بود ولی یهو گیر میکرد رو اعصاب بود،اصلا در حدی نیست که جایگزین دوتا2ش کنیم.
بازی خیلی باحالیه تو انجمنش یه تاپیک برای ایرانی ها هم داریم
ولی تو این 1 هفته سرور ها مشکل پیدا کرده بازی برای همه لگ میزنه فکر کنم دارن درستش میکنن
اونایی که میخوان بازی کنن از روی این لینک ثبت نام کنن لطفا ما هم یه سود کوچولویی ببریم http://tankionline.com#friend=vE7lj9...zxR9YkQGIqVUAF
چند ساله که دوتا ۲ توی بتاست ، هیچوقتم کاملش نمیاد یا حداقل ما نمیبینیم . شرکتی که هرچی اپدیتش بزرگتر باشه باگ بیشتر تولید میکنه انتظار کامل کردن بازیش رو دارین اخه
شاید خودشون بگن از بتا درومده ولی تا وقتی باگ داشته باشه بتا حساب میشه
مثل همین ریبورن ریلیز کردن پس یعنی از بتا دروردن ولی با این همه باگ به نظر من هنوزم تو نسخه بتا باید میموند و الان فرقی با بتا نداره
===========================
کسی مشکل لگ داره یا فقط از منه دوروزه با پینگ 600 دارم بازی میکنم
After جان من خودم بودم که از بتا در اومد !! توی اون پست جنبه کنایه داشت
این مد epic boss یه مد مسخره ایی هست که ادمو بدجور معتاد میکنه! سر impossible داشتم بازی میکردم تا راند ۳۰ رفتم 90 min طول کشید! چشمام دراومد...
الان خوده استیم 40مگ آپدیت داده تا نصفه میگیره بعد دوباره از اول میاد ! :| garena هم که کلا لوگین نمیشه ! باید دوتا رو گذاشت کنار رفت ! والا :|