با سلام به جامعه دوتا باز :x
ایس فروگ بنده خدا نمی تونه که اعصاب پلیر ها رو OK کنه .
این داستان رو کسه دیگه ای نوشته . یا باش کنار میایی و OK میشی یا کنار می ری و OK میشی . :D
پس شما چرا Okay نیستید ؟ :D
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام به جامعه دوتا باز :x
ایس فروگ بنده خدا نمی تونه که اعصاب پلیر ها رو OK کنه .
این داستان رو کسه دیگه ای نوشته . یا باش کنار میایی و OK میشی یا کنار می ری و OK میشی . :D
پس شما چرا Okay نیستید ؟ :D
چون نه باهاش کنار میایم نه کنار میریم در نتیجه Okay نیستیم :smile4:
10 تا بازی رنک که بعدش رنک رو بهتون میده اگه با پارتی باشه فقط party mmr میده و یا هر دوتا رو؟
برای منم فقط party mmr میده نمیدنم چرا :(
امکان نداره شما تنهایی برین و به شما party mmr بده چند مدت پیش خودم تست کردم ، در نظر گرفته بشه که در زمان تنظیم کردن نرمال یا رنک در سمت راست به صورت ریز زده شده چند گیم برای پارتی و چند گیم برای سولو مونده تا رنک شما مشخص بشه
یعنی واقعا شانسی رنک میده دوست من با 9 بازی باخته و GPM / XPM/LS و اینا در حد خیار اونوقت بهش 4k داده به اون یکی رفیقم با کلی stat خوب 8 بازی برده 2200 داده
soplay - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
یکی میشه راهنمایی کامل کنه چطوری 3.7 برم به 4k ؟
1.برو چک کن ببین بهترین هیروت چیه با اون بازی کن
2. میک داشته باش با بقیه ارتباط برقرار کن خیلی کمک میکنه زمان مناسب حرف مناسب رو بزنی و طرف رو نجات بدی یا یکی رو سریع gank کنی
3.اگر میتونی به بقیه بقبولون که همه Pusher پیک بدن ، هر بار 5 تا پوشر جولوی من بودن باختم هر بار که 5 پوشر رفتیم تیم طرف باخت.
فرق بین 1k mmr و 4k mmr :sm (154):
http://s2.picofile.com/file/8265209526/1Kvs4K.jpg
می خوام یه اکانتی بسازم که مثل نوب نوب نوبا بازی کنم همیشه کیلم خراب باشه ببینم چطور میشه ، الان رفتم رنک پوج رفته مید امارش اینه : 2 کیل گرفته 15 تا خورده اخر بازی 2 ست mythical بهش داده ! اونم نه یکی ! بلکه دو تا . valve اینا رو تشویق میکنه
شاید به رنک و این حرفا ربط نداشته باشه ولی دقیقا همینه!
قرار باشه تِرَش ترین آیتم رو هم بده میگرده گاوترین پلیر رو پیدا میکنه میده حالا بحث خرشانسی ک هیچ :|
سوال :دوستان برای بازیای تی بی دی شما نکته ای ندارین بگین؟ 4تا مونده اون 6تارو 4تاشو باختم انصافا هم یه دونش تقصیر من بوده فقط :| تو این رنج رنک 4کی شما نظری ندارین چی کار کنم این چن بازی مونده بالاتر بره؟ :(
Forced 50% winrate, the handicap, and how! - DotA Forums
اینو بخون تا بدونی جریان چیه
البته فکر نکنم ربطی به این چیزا داشته باشه چون دیدم به پلیر حرفه تریژر هم دراپ شده
Match 2604014061 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
ranked match making
اکانت 6 k تو ایران چند می ارزه؟
هنوز که هنوزه کسی کامل اس سیستم رنک سر در نمیاره دیروز با ادمین یکی از سایت های معروف فروش Acc Rank ضحبت می کردم پرسیدم به شما همیشه بالا 4.4K می ده هر اکانتیو جدیدی می سازید بره رنک که بعد بفروشید گقت نه :|
گقت یه بار 4.5 می ده یه بار 3700 یا بهر 4700 گفت شانسیه :|
شانس نیست ! طبق این امکاناتی که valve در نظر گرفته و هزینه زیادی هم بابتش داده هر ایدی جدیدی بسازی شما و حد شما رو شناسایی میکنه فقط رنک جدید ممکنه در حد 200-300 تا اختلاف داشته باشه . اون ادمین هم اینطوری به شما گفته که شما تلاشی نکنید و اصل حرفش اینه رنک پایین میده تا اکانت خودش فروش بره
1% امکان نداره شناسایی کنه
عزیز من میدونی چقدر باید سرور ها قوی باشن که هر لحضه بازی کن رو شناسایی کنن و...
اگر هم به استیم باشه پاک میکنی یکی دیگه میریزی :|
اگر این جوری باشه طرف همه اعضای گیمنت رو باید یک نفر در نظر بگیره :|
ولی IP ایرانی ها 90% داینامیک هست و تغیر میکنه.
Valve اصلا نیازی نداره کسی رو شناسایی کنه ، یه فرمولی برای رنک دادن در نظر گرفته همون رو دنبال میکنه.
مگه بیکاره بیاد شناسایی کنه ، Valve فقط دنبال اینه که آیتم بفروشه جیبش پر پول بشه هر جیز اضافه که هزینه اضافی داشته باشه بیخیالش میشه مثل اضافه کردن سرور ها قوی و گرون برای شناسایی .
سطح بازیتون رفته بالا !
اینم مدرکش که استیم شما رو شناسایی میکنه مگر اینکه با یه نت و یه pc دیه تنهایی برین بازی ( از رو دوستاتونم باز میشناسه )
ایدی هایی که 4.5 داشتم و فروختم قبلا تو این لیست بود چون سیستم و ای پی عوض شده و با من بازی نکردن دیگه از لیست خارج میشه
پنهان کننده: عکس
تست کن با 10 ای پی مختلف ، و ایدی جدید بزن . به حرفم میرسی
راهایی هست برای دور زدن اما ترجیح میدم رمز باشه چون هرچی یاد گرفتم توی این فروم گفتم اما کسی قدر ندونست و توهین هم به صورت غیر مستقیم شنیدم
خب اگه می خواسته بفروشه می گفت سخته و ...
بعدا سیستم رنک هنوز یه سری میشکلات داره و دقیق نیست
Ater هم اشاره کرد تو پستش
من نمی گم شانسیه طرف هم منظورش شانسی نبود
توی یه سری وقتا ۲ نفر می بینی همه چی شون مثه همه Win Rate K/d/A و ...
ولی به اونی که ایناش بد تره 300 - 400 تا رنک بیشتر می ده
Match 2605146880 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats من دیگه حرفی ندارم :| لعنت به والو لعنت به این اک
اولین نفر ساپ رفتم التماس کردم هارد کری برید هیچکی نرفت بعنت بهشون
هارد کری نرف شده