ربطی نداره چون شما خودت hs شدی و اگه بازیو با یه stats خوب میبردی شاید بازیا بعدی هم hs میشدیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ربطی نداره چون شما خودت hs شدی و اگه بازیو با یه stats خوب میبردی شاید بازیا بعدی هم hs میشدیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودم شدم ؟ hsThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نخندونم خداییش
دوستمون درست شما رو راهنمایی کردن بعضی وقت ها شانسی با یک گروهی میفتی که hs یا vhs هستن در نهایت برای شما هم همون میفته ، در واقع بهتر بخوایم بگیم هر بازی حداکثر bracket رو میده به طور مثال اگر از 10 پلیر 8 تاش vh باشن و دوتا normal ، به اون دوتا نرمال هم vh میده . اگر شما با 4 نفر بری که vhs باشن اونموقع برای شما تغییر میکنه یه نفر بیاد و بقیه نرمال باشن برای شما تغییری ایجاد نمیشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من بازم از این شانسا میخوام :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©