برام بفرست
نمایش نسخه قابل چاپ
|Rush // WarpRush \\ [WoD]Rush| - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
من چند نفر دیگرو دیدم با لول های اکانت 80 و 79 بات مچ بازی میکردن مثل اینکه بات مچ تو اسکیل بارکت تاثیر داره این طرف هم با من افتاده بود خیلی براش مهم بود نمیره.بعد چندتا بات مچ شده های .
bot رو قبلا تست کردم تاثیر انچنانی نداشت میرفت روی vhs و بعضی وقتا ثباتی وجود نداشت و میرفت روی hs ، و در نهایت avg از 3400 شروع شد . اینو در نظر بگیرید vhs ها معمولا نرمال بازی میکنن برای همینه که ثبات skill braket در bot وجود نداره
دوستان واقعا نمیدونم چرا دنبال ترفند هستین واسه رنک بالا یا vhs شدن! باور کنین جوابی نمیگیرین من خودم 5k بودم فک میکردم که کمه و حقم بیشتره اک جدید که ساختم کلی تلاش و به قول شما با این ترفند ها پیش رفتم 4900 داد بهم یعنی 100 تا کمتر از اک اصلیم این نشون میده خیلی فرق چندانی نیست پس نتیجه گرفتم که اک اصلی رو آپ کنم و اونو ادامه بدم. به نظرم شما هم به جای ترفندو تست کردن چیزایی که تو نت نوشته به فکر بهتر کردن بازی خودتون باشین. من این اکانتم 2 سال پیش 3100 بود ولی الان 5k کردم. هدفم از گفتن این حرف این نیست که من خیلی خوبم یا چیز دیگه ای، نه فقط گفتم که بدونین اگه بازیتونو بهتر کنین بیشتر جواب میگیرین تا استفاده از این ترفند ها! کلا به نظرم پله پله پیش برین خیلی بهتره چون مثلا اگه بخواین اک بخرین قطعا نمیتونین موفق باشین چون سطح اون اک بالاتره و به مرور زمان رنکتون پایین میاد.در کل این حرفایی که زدم رو توی این چند سال به چشم دیدم و امیدوارم که بیشتر به فکر بهتر کردن بازیتون باشین.
RAZ__ÁlanŴaKe ツ - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
دوست عزیز ناراخت نشیا ولی شما 2 سال وقت گذاشتید (اول نوشته بودید 3 سال ولی بعد ویرایش کردید فک کنم) که 1900 تا رنکتون رو بالاتر ببرید !
1500 تا رنک بازی کردید و وین ریت 55 درصد دارید !
فک نمیکنید اگه با ترفند یا حالا هرچیزی (یا پیشرفت بازی خودتون) وین ریت رو میکردید 60 یا 70 درصد الان 7k بودید ؟:|
2 سال بالا بردن فقط 2000 تا رنک خیلی زیاد نیست ؟!
من الان با همین وین ریت هر 100 بازی 250 تا رنکم بالا میره و یعنی 400 تا بازی باید بکنم تا 4000 بشه 5000 !
با در نظر گرفتن این که به طور میانگین هر روز 2 بازی انجام میدم 200 روز طول میکشه تا 5k شم ! بهتر نیست با روش های بوست mmr و ... وین ریت رو کرد 60 یا 70 % ؟!
در ضمن شما 1500 تا رنک رفتید که با وین ریت 55 % فک کنم بشه 3800 ... یعنی رنک اولیتون 1200 بوده که الان شده 5000 نه 3800 ::kappa::
اشتباه نوشته بودم 3 سال که بار دوم که خوندم متوجه شدم. ببین برادر اولا که بنده یه چند ماهی بنا به دلایلی که یکیش نبود پی سی و نت خوب بود بازی نمیکردم که حدودا 3 ماه شد. دوم اینکه شما فک کردی هر بازی تیم خودت خوب و تیم حریف ضعیف میفته که میگی 2000 زیاد نیست؟ کلی دردسر داره که آدم بخواد همین رو بالا ببره، این صحبت شما زمانی درسته که همیشه تیم اوکی باشه وگرنه تو نگاه اول همه میگن 2000 چیزی نیست که.
درباره این که میگی رنک بنده پایین تر از اونی بوده که خودم گفتم باید بگم که من ترسی از گفتن رنکم ندادم مطمئن باش اگه 1k بودم میگفتم بنده از 3100 رنکم شروع شد که رنک جالبی نیست ولی تو اون زمان حقم همین رنک بود ولی بعدش با تلاش تونستم بالاتر ببرم.
ما ایرانیا کلا عادتمونه که یکی که حرفی میزنه حتی درست باید یه گیری بهش بدیم و کلا تو حاشیه ایم،شما هم عزیز به جای نشستن و محاسبه رنک من که هیچ دردی از شما دوا نمیکنه بیشتر تلاش کنین و کارایی که گفتم انجام بدین نتیجه میگیرین.
موفق باشین...
من چند اکانت 4k و 4.5 فروختم توی همین سایت خودمون که همشو خودم درست و بازی کردم بعد گفتم خوب برم اکانت اصلیم رو که 3800 بود رو ببرم بالا ، الان فکر میکنید چنده ؟ الان شده 2800 ، ایا بازی من بدتر شده یا تجربم بالاتر رفته ؟ طبق صحبت دوستانی که با من پلی میدن میگن بازیت هنوزم در همون حد 4.5 هست ، اما اتفاق بدتری که برام افتاده اینکه اگر باز ایدی جدید بزنم رنکم مثل قبل 4.5 نمیده ، از 3100 شروع میشه این یعنی :
پلیرهای عالی در هر بازی انلاینی اینو میگن : هرچه با یارای نوب بازی کنی بازی خودتم پسرفت میکنه و هرچه با بازکنای خوب هم تیمی شی بازیت بهتر خواهد شد پس یار نوب یا بازی کردن توی رنک پایین روی بازی شما تاثیر مستقیم میذاره ، من نمیگم با ta و jugg خیلی عالیم اما بازی رو میتونم جمع کنم اما اتفاق اخیر باعث شده که اگرم خیلی بازی رو در دست بگیری میبینی توی درگیری 5 نفره خودت تنهایی و یارات نیستن در نهایت هرچقدرم قوی باشی بازم بازی رو میبازی ، در صورتی که من توی رنک 4-5 بازی میکردم تا میدین دارن میان سمت من برای درگیری همه تلپورت میکردن و درگیری 5v5 صورت میگرفت حالا بستگی به بازیکنا داشت که اون درگیری رو ببری یا ببازی ، حداقلش این بود که teamplay معنای بهتری برای پلیرها داره
کاملا با صحبتت موافقم که اگه با یارای ضعیف تر بازی کنی سطح گیم خودت هم پایین میاد.
واقعا عجیبه که چیزی حدود 1k اک اصلیتون پایین اومده اینجوری تاحالا ندیده بودم. خیلی از دوستام توی استیم تونستن رنک رو بالا ببرن ولی تاحالا ندیده بودم که به این شکل رنکشون پایین بیاد.
بهتره روی همون اک های 4k تمرکز کنین و بالاتر ببرین اگه نفروختین.
فروختم ! اما همیشه دوست داشتم اکانت اصلیم بره بالا اما ظاهرا باعث شده سطح خودمم ببره پایین . که دیگه از دوتا لذتی نبرم امروز رفتم توی بازی طرف مسخرترین چیز ممکن که دختر داداش 7 ساله من هم بلده وقتی کنارم میشینه ، رو رعایت نمیکردن
دوست عزیز از روی دوتاباف شما 1540 تا گیم انجام دادید که با وین ریت 55% میشه 3800 3900 یعنی اگه الان 5001 باشید 1201 بوده !
دیگه نمیفهمم کجاش مشکله ؟!
من خودم تو یه هفته رنک 2000 رفیقم رو 500 تا بوست دادم ولی چه فایده ؟
شما بخوای 1000 تا بازی کنی تازه بشی 5000 میرزه ؟
بهتر نیست رنک 4700 بیاری و بعد با چند تا بازی بکنی تا بشه 5000 ؟
در ضمن شما یه نگاه به آیدی های 4k - 4.5k که من و mohammad_ai69 فروختیم یه نیگا بندازید !
با همین محمد توی dab ماه رمضون بازی میکردیم کامل میشد فهمیدی سطح ایشون خیلی بالاتر از 4500 ـه !
یعنی الان شده 2800 سطحش پایینه ؟
یا FCB که رنکشون 4000 ـه ولی توی بازی سطحش خیلی بالاتر از همینیه که هس !
کلا یکی مثه ماها به جای اینکه رنک اکانت اصلیش رو ببره بالا یه اسمورف میزنه میفروشه !
عزیزم این اکانت بنده قبل از اینکه رنک به دوتا اضافه بشه ساخته شده فرست مچ این اک 2012 هستش.:sm (152):
من نگفتم سطح کسی پایینه! فقط یه سری از تجربیاتی که تا اینجا از رنک داشتم رو گفتم همین حالا دیگه شما دنبال حاشیه و این صحبتا هستی به خودتون مربوطه.
در ضمن من نگفتم اک نسازین گفتم بیشتر به فکر پیشرفت بازیتون باشین که بیشتر جواب میگیرین.
شما تقریبا 1500 رنک انجام دادید که وقتی تقریبا 55% رو در نظر بگیریم و هر بازی هم 25 رنک تاثیر داشته باشه میشه +3750 !
وقتی الان 5023 باشید ------> 1273=3750-5023
چه ربطی به فرست مچ اکانت داره ؟
این دیگه آخرین باری بود که اثبات کردم رنک اولیتون 3100 نبوده ! واقعا دیگه حاظر نیستم جوابتون رو بدم !
دوستان گل ما هدفمون مچ گیری کسی نیست ! تو این تاپیک میخوایم از تجربیات هم استفاده کنیم و به هم کمک کنیم
من توی این چند سال به جرعت می تونم بگم واقعا سطحم در حد 1k نیست ! نه اینکه بگم واقعا بازی خوبه نه ولی از خیلی نوبایی که توی بازیا دیدم سطحم بالاتر ! رول من carry / mid هست و بگم کل هیروهای این رول رو بلدم دروغ گفتم ولی شاید نصفشو بلد باشم .
ولی اولیم اکانت 1k داد چون واقعا هیچی از رنک و دوتا2 نمی دونستم (تازه از دوتا1 مهاجرت کرده بودم)
اکانت دومیم هم 2k داد
ولی به نظر خودم سطح خودم لااقل 3k باشه و تا به رنک +3k نرسم ول نمی کنم و با همین روشهای اسمورف ادامه میدم !
اگه بخوام با رنکی که بهم میده 3-4k بازی کنم که دیوونه میشم (چون واقعا نوب زیاده و من لااقل از این نوبا خیلی بهترم و حقم این نیست)
ولی اگه اکانت 3k هم بتونم بهش برسم میکشمش بالای تا 4k و بالاتر !
;)
محمد جان اصلا قصد مچ گیری ندارم ولی طوری ایشون میگن با این کارا دردی ازتون دوا نمیشه که انگار ...
فک کنم تا به حال نیگا به دوتاباف ننداختی !
شما 2537 وین و 2175 باخت دارید و 127 بازی آباندون شدید که از این بازی ها 1542 بازی رنک بوده و 3362 بازی نرمال !
دیگه کجاش نکته ی خاصی بوده و من ندیدم نمیدونم !
در ضمن کدوم کارا ؟! شما وقتی دروغ به این بزرگی گفتی مطمئنا من و یا شاید بقیه نمیتونیم به حرفهاتون اعتماد کنیم !
الان اگه همون اول میگفتید رنک من 1200 بوده و توی دو سال 4000 تا بوستش دادم واقعا من بیشتر ستایشتون میکردم ;)
داداش داري اشتباه حساب ميكني هر باختي ٢٥ تا منفي ميده كه يه برد رو ميسوزونه در واقع شما بايد ٤ درصدو ضربدر ١٥٠٠ بكني كه ميشه ٦٠ بعد شصت رو ضربدر ٢٥ بكني ميشه ١٥٠٠ بابا بنده خدا داره راست ميگه ديگه :/
5000-1500=3500 كه خيلي نزديكه اون ميشه خطاي محاسباتي و خورده هاش و اختلاف در رنك دهي و كسر رنك
دقيق ترش ميشه 1543 ضربدر 4.63% بعد جوابش ضربدر ٢٥ كه ميشه 1809.1725
4998-1809.1725=3188.8275
اينم دقيق تر ديدي اشتباه ميكردي😬
كل درصدو توي كل گيما ضرب كردي؟؟؟؟ داداچ به قضايا دقيق تر نگاه كن هر بازي منفي داره يعني تا ٥٠٪ هيچه بالاترش ملاكه :|
کلا بهتره برا رنک با بهترین هیروتون برید !
مثلا من هفته ی پیش تصمیم گرفتم یه اکانت 3.8k رو آپش کنم ...
توی یه روز کردم 3.9k (با هیروهایی که بیشترین وین ریت رو دارم)
یه کم خسته کننده شد و رفتم سراغ هیروهایی که لذت بیشتری داره واسم (rubick - kunka support - sand king )
توی یه هفته هنوز 25 تا هم نشده آپ کنم !
زیر 4.5k تقریبا 90% مواقع هارد کری هایی که خیلی کانتر شناخته شده ای ندارن جواب میدن !
واسه همینه که تقریبا همه ی سایت های بوست mmr رنک زیر 5k رو با مورف و استورم آپ میکنن و رنک بالای 7k رو فقط با ساپورت !
یه نکته ای دیگه هم این که calibrating رو 10 تاش رو فقط با Alch برید !
خسته کننده میشه ولی خیلی خیلی جواب میده !
آیدی دوستم رو 2 تا calibrating شو با آلچمیست رفتم avg mmr از 2700 شد 3200 ...
مسلما ١٠ درصد
ولي همه داريم اشتباه ميكنيم چون بايد ده تا گيم اولو حذف كني و درصدش رو هم كنار بذاري همچنين ٢٠٠ تا گيم هم داره كه ثبت نشده و قابل چشم پوشي نيست من اشتباه كردم ولي شماهم داري اشتباه ميكني اگه اونارو كنار بذاري و وين ريت برسه به ٥٢ درصد كه بعيد نيست حرف من درست ميشه 210 تا گيمه مسلما خيلي تاثير گذاره و دو درصد هم چيزي نيست يه مدت ٣ ماهه هم دچار قانون ez win شديم كه گيمو ميبردي ولي رنك نداشت كه اينم هست و مهم تر از همه بابا اين بنده خدا كلي پارتي رنك داشته آخه رو چه حسابي با اين درصد سلو mmr رو حساب ميكنيد خودمم اشتباه كردم اصن شما حواست به پارتي ها بود؟؟؟؟؟
دوستان به نظرتون همین 3.9 رو بوست بدم یا یه آیدی دیگه دارم vhs ـه و رنک 4k - 4.5k میندازه ؟(با اون 100 تا گیم دیگه باید برم تا برسم به رنک !)
دوستان من اکانتم الان حدود 100تا گیمه که همش vhs و از 150 تا گیمی که رفتم 127 تا وین دارم اینا تاثیری روی رنکی که بم میده داره ؟!
جواب پست:
http://forum.dotabaz.com/thread269-437.html#post51456
بر فرض اینکه سطح شما از اون avg که پلی میدید خیلی بیشتر هست.
وقتی تو تیم شما بر فرض مثال یه 3k پلیر هست تو تیم مقابل هم سعی شده یه پلیر هم سطح اون باشه!!!(95% بازی ها اینجوریه)
-نباید گنک بشید!!!.[مثلا blood جانگلر دارند و شما مید هستید،شما همش لولش رو چک کنید!هر موقع 6 شد حواستون رو بیشتر جمع کنید که الان میاد گنکتون و جوین مید میده].یا اگه خیلی واجب شد یه وارد که گلدش 75تا بیشتر نیست بخرید.فراموش نکنید که شما دارید با سطح پایین ترتون بازی میکنید پس باید چیز های بیشتری نسبت به اون ها بلد باشید وگرنه فرقی بین شما و اونا وجود نخواهد داشت.یا همون lc رو اگه ساپورت هستید با اسموک گنک برید سراغش که نتونه فارم کنه!
-شما میگید کری تیمتون فیدر هست؛خوب شما اگه مید باشید باید میدر حریف رو فیدر کنید و برعکس اگه میدتون فیید داده بود شما سعی کنید افلین حریف رو فیدر مپ کنید!!!!!یا حتی آفلین رفتید نزارید کری تیم مقابل خوب فارم کنه!(تو پاب مچ های آفلین بازی کردن خیلی راحته،چون بیشتر مواقع یا سولو ساپ دارن یا خیلی با هم هماهنگ نیستند).در هر صورت شما باید لاینتون رو 100% win بزنید.
-در مورد اون فردی که میگید باهاش 3تا گیم باختید.شما تو لودینگ میتونستید بازی رو کنسل کنید و نرید تو گیم.به نطرم ارزشش رو داره که اعصاب ادم به هم نریزه!!
-واسه من هم لیور و اینجور چیز ها که میگید اتفاق می افته،حدود 5% گیم هام!مطمعن باشید که عیب از خودمونه نه دیگران.
یه مثال ساده واسه اینکه درک کنیم سطحمون همینیه که هست:
(مثلا شما رنکتون 3.5 هست وقتی با یه اکانت دیگه برید تو سطح 700 mmr بازی کنید میگید:چقدر اینها نوب و گوساله هستند :)) به احتمال 90% هم بازی رو خودتون به اصطلاح کری میکنید و میبرید.دقیقا همین احساس رو mmr های 4k نسبت به شما دارند؛پس اگه سطح شما بالاتر از 4k هم باشه مثل ( Avg 700 mmr) ب90%بازی ها رو کری میکنید و میبرید تا جایی که سطحتون به همون اندازه برسه) این 10% باقی مونده هم بر میگرده به لیو دادن یار هات و بد شانسی اوردنت که از نطر من خیلی خیلی کم هستش.
بیشتر ماها فکر میکنیم دندی هستیم و از بالا و free camera با zoom out (:sm (71): ) داریم بازی رو نگاه میکنیم در صورتی اگه جای اون باشیم میشم Super feeder map.
امیدوارم فهمیده باشید جریان چجوری هستش.GL HF
همیشه اینجوریم نیست که شما دوستان میگید . شما بهترین بازی رو کردین همه چیزتون توی ۴ بازی اخیر عالیه در صورتی که تیمت گند زده این یعنی سطحت کمه که یار اشغال میندازه ؟ بیشتر افراد سایت بازی من رو دیدن آیا ۲۶۰۰ رنکه منه ؟ که از ۳۹۰۰ که روز اول افتادم بعد چند مدت شد ۲۶۰۰ مگه داریم مگه هست آخه ؟ بعد میگین سطح اینه . اگر سطح اینه غلط کرد ۳۹۰۰ داد
اگه دقت کرده باشید نوشتم 90% بازی ها رو میبرید نه 100%.یعنی 10% امکان داره 4تا یارت trash باشند و 5 نفر روبروت پرو پرو.
فکر کنم شما مثال رو نخوندید :)
شما اگه برید تو رنک 1000 بازی کنید یک تنه بازی رو جم نمی کنید؟
اگه شما دوست داشته باشید،واسه ثابت کردن حرفم حاضرم چند دست با اکانتتون بازی کنم تا ببینید بازی تو زیر5k خیلی بستگی به یارات نداره !!
در ضمن الان خیلیا پیش خودشون میگند این چقدر خودش رو دست بالا میگیرهو از این حرف ها.
من فقط هدفم اینه که به بچه های سایت یه کمکی که از دستم بر میاد کرده باشم همین!
من کلی گفتم و در چند پست در تاپیک های دیگه بحثش شده بود ولی شما میگن 10 % ، اگر این 1200 mmr که از من کم شده رو ببینید باور نخواهید کرد چون افراد زیادی دیدن و باورشون نشده مگه داریم 1200 تا افت طی یک هفته
اقا یه ترفند که فک کنم 80 درصد جواب بده آدرس یه سایت بوست خارجیرو بزارین روی نیک نیم
توی بازی رولم مشخص کنید . باور کنید جواب میده :d