می خوام یه اکانتی بسازم که مثل نوب نوب نوبا بازی کنم همیشه کیلم خراب باشه ببینم چطور میشه ، الان رفتم رنک پوج رفته مید امارش اینه : 2 کیل گرفته 15 تا خورده اخر بازی 2 ست mythical بهش داده ! اونم نه یکی ! بلکه دو تا . valve اینا رو تشویق میکنه
می خوام یه اکانتی بسازم که مثل نوب نوب نوبا بازی کنم همیشه کیلم خراب باشه ببینم چطور میشه ، الان رفتم رنک پوج رفته مید امارش اینه : 2 کیل گرفته 15 تا خورده اخر بازی 2 ست mythical بهش داده ! اونم نه یکی ! بلکه دو تا . valve اینا رو تشویق میکنه
شاید به رنک و این حرفا ربط نداشته باشه ولی دقیقا همینه!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قرار باشه تِرَش ترین آیتم رو هم بده میگرده گاوترین پلیر رو پیدا میکنه میده حالا بحث خرشانسی ک هیچ
سوال :دوستان برای بازیای تی بی دی شما نکته ای ندارین بگین؟ 4تا مونده اون 6تارو 4تاشو باختم انصافا هم یه دونش تقصیر من بوده فقطتو این رنج رنک 4کی شما نظری ندارین چی کار کنم این چن بازی مونده بالاتر بره؟
![]()
ویرایش توسط PokerFace : 08-26-2016 در ساعت 10:21 PM
کسی پیدا نمیشه راهنمایی کنه راجب سوالم؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
Forced 50% winrate, the handicap, and how! - DotA ForumsThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینو بخون تا بدونی جریان چیه
البته فکر نکنم ربطی به این چیزا داشته باشه چون دیدم به پلیر حرفه تریژر هم دراپ شده
ویرایش توسط Fery : 08-26-2016 در ساعت 08:45 PM
من زبانم خوب نیست !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از نحوه انتخاب بازیکنای mmr گلایه کرده بود چیزی در مورد سیستم کلیبریت نبود .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چیز زیادی نمی دونم ترجیها ساپورت بازی نکن و زیاد نمیر .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
PokerFace (08-27-2016)
اکانت 6 k تو ایران چند می ارزه؟
ویرایش توسط Fery : 08-28-2016 در ساعت 03:53 AM
قدیمی یا new فرق داره اما رنجش این : 800 تا 1300 اینم تقریبیه بستگی به اون فروشنده هم دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©