دوستان من ده گیم اول از شانس گندم گیر یه سری نوب به تمام معنا افتاده بودم . اخرم رنکم اومد پایین شد هزار. هر چی هم حالا ببرم خوب یه ده پونزده تا بالا میره. نمیشه کاری کرد زودتر و سریعتر بره بالا؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان من ده گیم اول از شانس گندم گیر یه سری نوب به تمام معنا افتاده بودم . اخرم رنکم اومد پایین شد هزار. هر چی هم حالا ببرم خوب یه ده پونزده تا بالا میره. نمیشه کاری کرد زودتر و سریعتر بره بالا؟
به نظر من شما اولین کاری که می تونی بکنی اینه که توی هر هفته بتونی مثلا 200تا رنک ببری بالا چون سیستم این رنک طوری هستش که اگر رنک رو ببری بازی بعدی دشمنات حرفه ای یارات نوب تر و فقط هم توبازی اگر کری بر میداری سعی کن کیل بیشتری بگیری تامیتونی تریپ کیل رو ببری بالا و آدم های حرفه ای تری تو تیمت می افته
ببین معللومه تازه وارد سیستم رنک دوتا 2 شدی ( سیستم رنک کلا مشکل داره جون ....) 2هفنه تو رنک بازی کن بعد هم تو نت راجبه System Rank Dota 2 سرچ کن ( بفهمی قشنگ سیستمش چجوری کار می کنه ;)
ّبعدش اکانت دیگه بساز راحت +2.5k +3k
می گیری
اینا حد اقل هایی که می تونبی بگیری رفیق داشتم باره اول 2lk گرفت بعده 2ماه اکانت جدید ساخت 4100 گرفت
ولی معمولا تو رنج 3k می ده
تا حالا شده از avg 4900 تو اولین بازی tbd برید توی 4050 توی دومین بازی؟ :دی
مشکل از بازیکن نیست. از حیوونای داخل بازیه!
چند دقیقه دیگه عکس scoreboard رو میزارم تا متوجه بشید. الان تا چند دقیقه با اکانت آنلاین نمیشم تا این بازی poor network بشه
ویرایش: اینم از عکس
متاسفانه دیر اسکرین گرفتم نشون نمیده mmr هارو اما 4900 بود دو طرف. فقط doom و sven یکیشون 5.2 بودن اون یکی 5.1 که sven و sf acc buyer ز آب در اومدن :| :دی
باید بدم واسم بازی کنن tbd هارو این booster های خارجی. خیر سرم گفتم باو مگه من چیم کمه از اینا خودم میرم بازی میکنم که از همون loading بازی sven میگفت این new acc ـه dodge کنید :دی
بهتون بگم این رفتارها رو فقط افراد سطح پایین انجام میدن دوستان.
اصلا حساب نکرده بودم mmr این روزا اصلا در مورد سطح بازی نیست یک وقت تو همچین بازیهای مهمی مثل tbd از اینجوریم به تور آدم میخوره اونوقت هرکی باشی باختی :دی
دوستام میشه راهنمایی کنید به چه صورت +4 گرفتین ؟ من رنک بازی کردم و همون اولین بازی avg mmr 3400 بود یعنی من رو انداخت تو این رنج مسئله بعدیم اینه که می گید باید بلد باشید درسته اما خوب بعضی وقتا شما هر چقدرم خوب بازی کنید کاری از دستتون بر نمیاد این اولین بازی رنک که رفتم تعداد بازی دیگه هم به همین صورت شد که تیم خیلی بد feed می داد اخر هم 3289 گرفتم
http://s9.picofile.com/file/82734870...05112757_1.jpg
Very High Skill شدن ربطی به KDA داره ؟
جدیدا دوتا بازی شما را انالیز میکنه میشه گفت به خیلی چیزا ربط داره اما شما چطوری بدونین که دارین میرن vhs یا نه
http://uupload.ir/files/c9d_untitled.jpg
وقتی average شما رو معمولا رو به سبز رنگ باشه مشخص میشه بازیتون رو به پیشرفته ( منظور 1 یا 2 گیم نیست . منظور اکثر بازی های شماست ) و کم کم میره سمت vhs اما اگر average قرمز باشه در بیشتر بازی ها بازی و سطح شما هم افت پیدا میکنه
تست شده با سایت opendota برای دوستانی که دنبال منبع هستن
امروز فهمیدم این booster های خارجی هم برای tbd یک ساعت های خاصی رو بازی میکنن!! مثل boost رنک های بالا که روزی میتونن ۱۰۰ ۱۵۰ تا boost کنن. << اونم ساعت خاصی داره
به نظرتون با این بازی که اینطوری شد احتمالش هست اگر ۹ تای دیگه خیلی عالی باشه این یکی رو اصطلاحا نادید بگیره؟ میخوام این اکانت رو بعدش باهاش بازی کنم ببینم تا 6k میتونم برم یا نه
دوست عزیز که میگی نمیتونم اولن مگه خودت دندی یا میراکلی که قمپز بازی در میاری دوما درسته دوتا دو رو چند ماهیه بازی میکنم ولی پنج سال دوتا بازی کردم سوما فکر نکنم ارزش و شعور ادم به بازی باشه که میگی نمیتونه و سه نقطه میذاری
. مدیران عذرمیخوام اولن شعور و شخصیت اولویت داره تا این که بیای کسی رو مسخره کنی و اینا دوما بهتره عیب های خودتو رفع کنی تا بیای درباره بقیه حرفای الکی بزنی.
=))
والا قصد توهین نبود
مسله اینه همونطور که دوستان هم می گن رنک +4K-5 فقط گیمت که نیست !
خیلی ها در حده 5K هم هستن ولی 3k بیشتر نمی گیرن (3K mesale :| ( مسله اینه سیستم رنک دوتا پیچیدست من منظورم این بود شما با سیستم اشنا نستی سیستمم سیستمی نیست ۲ روزه بفهمی هنوز که هنوزه 70 80 % پلیر ها کامل نمی دونن اضللا چجوریه
حالا شما میای توهین می کنی بعد فکر می کنی بهت توهین شده !!!
به امیده روزی که اول فکر کنیم بعد جواب کسیو بدیم
من سعی کردم واقع بین باشم حالا شما حقیقتو قبول نکن !!
فکر می کنی بچه های فروم مثلا ۱ساله فقط دوتا ۲ پلی می دن شما فقط ۵سال هم دوتا ۱ پلی کردی دیگه ؟؟
اینا اکثرا حد اقل همون 4 -5 سال شمارو بازی کردن یا هم خیلی وقته تو سیستم دوتا ۲ هستن
۶-۷ ماه دیگه به حرفم می رسی
بنده هم دیگهه با شما حرفی ندارم
GL:sm (152):
فکر نکنی مثلا من می خوام بگم من شاخم
من رنکم 3500e
:)
من هیچوقت قصد توهین نداشتم و همون طور که دیدی نوشتم دوست عزیز ولی قبول کن که به ادم بر میخوره وقتی از عمد یا غیر عمد بازیش زیر سوال بره . ولی اگه از طرف من ناراحت شدی ازت عذر میخوام. دوست ندارم کسی از دستم ناراحت باشه
موافقم سیستم رنک عجیب و غریبه از 10 تا بازی 9 تا بردم رنک 2800 داد ولی دوست خودم 10 بازی 6 تا برد رنک 4200 داد الانم 5000 کرده
وللهه نمیدونم اما حدس بسیار زیادی میزنم به ساعت ما صبح ها باشه
اکانت اصلیمو چک کنی 9 تا بازی پشت سر هم خودم boostش کردم بعد ساعت 1 عصر که شد کم کم حیوانات علیه سلام به داخل بازی سرازیر شدند و منم الفرار :دی یک بازی باختم دیگه :( حیف
راستش اومدم اینجا اینم بگم که البته با حرف شما هم بی مورد نیست چیزی که میخوام بگم:
امروز سر این قضیه tbd من کلی گشت و گذار کردم. بعد برای چندمین بار بهم ثابت شد که acc new بالاتر از 4900 نمیتونه بره و جدای از بحث tbd اصلا خود boost کردن هم ساعت داره
مثلا من کامنت ها یا نمونه کارهاشون رو که می دیدم میگفتن فرضا: از 4500 اومده 5000 طی 3 روز یا 2 روز یا حتی 4 روز! بستگی به boosterش داشت اما تو یک روز محاله!
^ این یعنی ساعت خاصی بازی میکنن و اکثرا 90 درصرشون روزی 200 تا mmr میبرن بالا (مثل امروز من) تعداد انگشت شماری هم 300 تا
قدیما اینطوری نبود. طرف اکانت رو میدادی باهاش بعضا 16 ساعت پشت هم بازی میکرد 400 500 تا mmr برات boost می کرد اما الان حیوانات همانند ویروس در حال تکثیرند و این قائله ختم شده
راستی تو اون 9 تا بازی که خودم کردم یک بازی 2 تا ایرانی به تورم خوردن :دی صداشو در نیاوردم و بازی رو بردیم. اما همونطور که انتظار میرفت یکی 10 بار مرده بودن تو بازی :))
مدتی بود صبح زود بلند میشدم win rate رسیده بود به 70 % در East
باو من یک دوست دارم تو دوتا ایرانی نیستش خدایی بازیکنه با رنک 1000شروع کرد الا رنکش 3150 شده پشمام ریخت ناموسا چطوری میبره بالا رنک رو نمی دونم بازیش رو میبینم اون همون کاری رو می کنه که ماهم میکنیم اما نمی دونم چرا
توی تیمش پلیر های خوبی می افته نوب بازی درنمیارن خدا نصیب ما کنه از این پلیر ها
سلام
اقا چرا انقد رو رنک حساسید !؟ ... ی نفر تو دوتا 2 دیدم بازیش خیلی خوب بود بعد بهش گفتم درخواست دوستیمو قبول کن ... برگشت گفت رفیق اول به رنکت نگاه کن بعد درخواست دوستی بده :sm (154):
خدایی من 1311 بار دوتا 2 پلی کردم , همون 200 ...300 بازی اول هم رنک رفتم , شد 2500 اما چون شروع کردم هیروی های دیگرو تست کردن رنکم اومد رو 1500 .الانم بدبختیه .... وقتی بدون مشکل هستم تو ی روز قشنگ 400 تا بالا میبرم اما
بازم مشکلات گریوان گیر میشه و همه چی به باد میره ... (حالا بعضضی از مشکلات ... یا کلا اینترنت میپره ... یا برق ... یا پینگ میره بالا یا حاج خانوم میاد میگه بدو برو نون بخر لازم داریم x-(و... )
بعضی وقتا میخوام یه اکانت دیگه بسازم و رنک تازه بیارم .... اما لول اکانت خودم و اون همه خرجی که به پاش دادم و ست ها و لیمیت بودن و ... بقشه که خودتون مینونید ,
هیچی دیگه بیخیال میشم .
کلا بازی دوتا بازی هستش که باید برای رنک بازی کنی اگر این طوری نبود همش normalپلی می کردی حال نمی داد مثلا 3000تا بازی پلی کنی که چی بشه ...واسه چی واسه گرفتن رمپیج یا ست؟
خخ داداش شما توی کدم کشوری که مخالفی ؟(ایران) فکر میکنی چند درصد پلیر های ایرانی با دوستاشون می تونن تیم درست کنن و باهم کنار بیان من جوابش رو میدم فقط توی ایران 10% پلیر داریم که برای پول بازی می کنن و فقط 3%هستن که باهم توی تیم کنار میان بقیه همه تفریحی میزنن ولی درسته برای تفریح ولی تفریحی که بدونی الکی وقتت رو هدر نمیدی تهش به یک چیز برسی مگرنه اینم مثل Pes بازی مستر لیگ بود که تا سال 2420 رفتم که همه بازیکنای خفنم خریدم که چی بشه ؟
اگر می شد مثلا آنلاین بازی کنی تیم آنلاین درست کنی و ....کلا یا چندنفر دیگه سر قدرت تیمت بازی کنی اونوقت حال میداد
Lomas - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
این بیچاره هم مثل من اولین بازیش از 4.9 شروع شده بعد یکی از تیمشون leave داده دومین بازی افتاده رو 4.5
بازی batriderش رو اگر حوصله دارید آنالیز کنید از نظر stats ببینیم چرا drop شده درحالیکه که بازی رو بردن و خودشم سومین net worth تو بازی هست.
نمیدوم چرا متوجهش نشدم.
اینم بد شانسی آورده دیگه بنده خدا. نمیدونم چه داستانیه بازی اول رنک اینجوری میشه :|
حالا این 400 تا اومد پایین من 900 تا چون 15 مین afk بودیم fountain یک pudge بود فقط hook می کرد جمع نمیکردن بازیو :|
ویرایش: بازی رو اشتباه دیدیم جفتمون. من منظورم این بازی هست: Match 2771410822 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
جالبه من اولین بارم این بازی رو دیدم پست گذاشتم بعد اومدم ج شمارو بدم یک batrider دیگرو دیدم :| 2 تا batrider با فاصله نزدیک بازی کرده. اونی که شما میگی normal ـه من ranked رو میگم
در واقع leave دادن رو شما تاثیری نمیذاره هوش مصنوعی که برای این سیستم نوشته شده روی خود شما تمرکز میکنه نه هم تیمی که leave داده یا feed ، خودم شنیدم از جاهایی که حتی توی فروم خودمونم بحث شد max mmr رو روی 4500 میگیره خودمم اکانتی داشتم تو رنگ 4760 avg خورد اما بعدش اومد رو همون 4450 ، در واقع همون بازی دوم هم اومد در صورتی که یادمه با sf بودم با kda و xpm gpm بالا و برد هم بود نه leave بود نه بازی بدی . اما از طرفی این هم شنیدم بازکنای حرفه ای ایرانی نیز 5.3 زدن برای بار اول ، حالا دیگه نمیدونم اونی که بهم گفت چقدر درست گفته ، رفیق amir phantom هم هست که دوسته بندست 6k هستش میگفت خود امیر هم 5.4 زده توی new id . اما خیلی موضوع عجیبیه دراپ 400 و 900 تا ، به جز اون یک مورد چند ایدی که داشتم همشون دارپ رو به بالا داشتن ولی خودت محمد شاهدی جدیدا عالی هم بازی کنی ( alch رو یادته ؟ ) فقط 100 تا رفت بالا خیلی سخت گرفتن سیستم جدید رو . حالا ببینم این ایدی که حسین عزیز دادن بنده ، به زودی نتیجش رو اعلام میکنم ببینم چی میشه البته شرایط dotabuff خوبی نداره
توی این booster ها که من میگشتم همشون 18 لار میگرفتن تک و توک هم گفته بودن که تقریبا 4500 در میاد. هر اکانتی میخواد باشه. اینا اگر بازی کنن 4.5 تحویل میدن
یکی بود 100 دلار میگرفت! واسه 10 تا بازی! میگفت 5k flat تحویل میدیم کمه کم. اسکایپ اددش کردم گفتم چرا انقدر گرون چون گفت بازیکن 8k بازی میکنه 100% winrate هست اما گفت 5k فقط
حالا اینا چجوری 5.6 زدن خدا میدونه. قیمت اکانت 5k هم دقیقا 100 دلاره :دی البته هستن بعضی جاها در حد 2 3 نفر هر از چندگاهی پایین تر از اینم بدن ولی نرخ همینه.
به نظرت mmr اکانت اصلی هم تاثیر داره یعنی؟ قضیه همون w33
mmr هم پایین تر از 5k اصلا به درد نمیخوره. تماما boost شده اکانت هاشون یا اکانت خریدن اومدن تو 4k بری بازی کنی ناراحتی اعصاب میگیری. عملا 4.1 با 4.9 هیچ فرقی نداره. داریم بازی میکنیم میبینیم دیگه
قضیه اون w33 که شکی توش نیست خودم بارها تست کردم اصلا توی این سطح بازی بشه خود ادم هم سطحش میره بالا چه برسه اکانت !
برای اکانت اصلی اگر سطح یک فرد پیشرفت کرده باشه میشه گفت خیر ، اما اگر همون سطح بازی کنه در حد 200-300 تا بالا پایین تاثیر خواهد داشت . دوستی که میگم 2 سال پیش از 3.2 خودشو کشید 4.6 اما هر کاری میکرد به 5 نمیرسید تا اینکه امیر فانتوم باهاش صحبت کرده و بازیو ارتقا داده .
الان نرمال یعنی زیر 3k اما خیلی راحت کسی که رنک بالای داشته باشه 4.5 یا 5 رو میزنه booster ها هم همینن . دیشب داشتم یه روس رو میدیدم boost میکرد توی twtich از 1900 شروع کرده بود تا 3900 کلا وین بود خیلی راحت ، خوب وقتی بدی دست این افراد مشخصه که رنک بالا میزنه اصل سیستم رنک همون 10 بازی هستش نه قبلش . قبلش فقط از سطحت با خبر میشی . تو اون 10 بازیه که میسنجه باید رنک چند داده بشه
یعنی با فانتوم صحبت کرده یکسری نکات رو در مورد بازی کردن بهش گفته؟
اسمشو بگو چی بوده برم به امیر پی ام بدم ببینم چی بهش گفته
در رابطه با پیشرفت هم درست میگی من اکانت اصلیم 3.7 هست اما الان خودم رو بکشم حسابی بد هم بازی کنم باز هر اکانتی رو smurf کنم زیر 4500 نمیده
کلا دوتا بت رایدره یکیش رنکه من حواسم نبود
اون دومیه آنالیزش خیلی سخته چون بهترین بازیکنشون که اسلارک بوده لیو داده و GPM ها وXPM ها غیر واقعی میشه بازم اگه یکی از اون تیم هم رفته بود میشد مقایسه کرد
ولی در کل نت ورث ها خیلی نزدیکه و اصن کل تیم خیلی نزدیک بازی کردن ولی اگه بخوایم به این هم دقت کنیم میگم بهترینشون ALC بوده بعد اسنایپر بعد میرانا که شدید دمیج داده بعد بت رایدر البته با اینکه تاثییر گذار پلی میده اما رده 4 میشه
طبق تجربه اگه با هیرو escape بمیرید K/A/D حقیقی کمتر میشه یعنی رنک بیشتر کم میکنه همون قضیه ی -25 و -36 عه ولی توی کالیبریت در مقیاس بیشتر
از وقتی که بازی با بات اکسپی میده همه ریختن ایدی جدید میسازن و رنک های بالای 4.700 هم انگار گرفتن
کسی تا حالا این روش رو امتحان کرده ؟
حتی چندنفر مدعی بودن 5.3 و 5.7 هم گرفتن
نه بعید میدونم ،دیگه بالاتر از 4900 بده.
بدون شک سیستم مچ میکینگ و رنک دهی نسبت به سال های قبل تغییر کرده یعنی پیشرفت کرده یعنی غیر از همون معیار های قبلی مثل کیل\اسیست\دای و براکت بازی یه سری ملاک های جدید بهش اضافه شده برای مثال گیم سعی کرده لین شما رو و نقشتونو توی بازی تعیین کنه مثلا اگه کری مید لین باشید باید اوایل بازی استتس بالایی داشته باشید و در نهایت از شما بیشترین xpm رو میخواد گراف هایی که جدیدا بازی ارائه میده گواه این حرفه همچنین یک سری تغییرات در سیستم ریپورت و کامند و البته کلمه یابی چت های شما در بازی که به فحش ها حساسه
مثال دیگه تعیین کلی بازی شما با در سایت دوتابافه که از بازی برگرفته شده و وین ریت شما با فرند هاتون که اگه لول بالایی داشته باشند هر باخت بیشتر امتیاز کم میکنه و اگه با هم مچ نباشید هر برد بیشتر امتیاز میده
یه مورد دیگه که نباید نادیده گرفت کیل های گروهی هست به این معنا که بدون شک در K\A\D برابر هر دو تریپل امتیاز بیشتری نسبت به سه دبل کیل و سه دبل کیل امتیاز بیشتری نسبت به شش کیل جدا دارن و رمپیج در بازی براکت در رنک بالا بیشتر کمک میکنه