فقط یه چیزی دوتا از تیم حریف لیو دادن تاثیری نداره در این موضوع؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط یه چیزی دوتا از تیم حریف لیو دادن تاثیری نداره در این موضوع؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
نمیدوم چرا متوجهش نشدم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینم بد شانسی آورده دیگه بنده خدا. نمیدونم چه داستانیه بازی اول رنک اینجوری میشه![]()
حالا این 400 تا اومد پایین من 900 تا چون 15 مین afk بودیم fountain یک pudge بود فقط hook می کرد جمع نمیکردن بازیو
ویرایش: بازی رو اشتباه دیدیم جفتمون. من منظورم این بازی هست: Match 2771410822 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
جالبه من اولین بارم این بازی رو دیدم پست گذاشتم بعد اومدم ج شمارو بدم یک batrider دیگرو دیدم2 تا batrider با فاصله نزدیک بازی کرده. اونی که شما میگی normal ـه من ranked رو میگم
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©