سلام
به نظر شما از بین این ویندوز ها کدوم برای دوتا2 بهنره؟
win 8.1 pro
win 8.1 pro with media center
win 8.1 core
win 8.1 enterprise
میدونم اینجا جاش نیست ولی به هر حال ببخشید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
به نظر شما از بین این ویندوز ها کدوم برای دوتا2 بهنره؟
win 8.1 pro
win 8.1 pro with media center
win 8.1 core
win 8.1 enterprise
میدونم اینجا جاش نیست ولی به هر حال ببخشید
سلام درود به تمامی دوستان میخوام ببینم کسی بلده اموزش ضد هک کردن ایدی Steam را یادم بده مرسی ؟
جدیدا یه Acc خریدم 30key .بعد 5 روز بازی بدون مشکل امروش استیم بهم هشدار داد اینم متنش
Steam Support Alert for mugibara - 11 June 2014
This account may have been accessed by someone else.
Steam Support suspects your account may have been accessed by someone else. We are temporarily restricting modifications to this account as a security precaution. Please contact Steam Support so we can assist you.
How to regain access to your account:
Contact Steam Support and a support agent will verify that you are the owner of the account and restore account access to you. You may be asked to provide proof of purchase for games on the account or proof of ownership of the payment method.
More information is available here: Reclaiming a Hijacked Steam Account FAQ, Account Security Recommendations
This account will have restricted functionality until the owner has regained access.
Purchasing, gifting, trading, cd-key activation, and Steam Community access have been disabled.
کمککک Acc بسته شده:|
بله بله
من زبونم مو در آورد از بس میگم acc نخرید
حالا پاشو بخورید
شل کن عزیزم شل
اکانت نخرید اگر هم میخرید با ایمیل اکانت بخرید.چون طرف بعد از فروختن اکانت به شما میتونه تیکت بده به ساپورت بگه اکانتم هک شده و از این حرفا و اکانت ریکاوری میشه.حقه کثیفیه!
با Email این Acc گرفتم ولی الان دمیدونم چرا بسته شده:|
ولی یک سوال چرا اینقدر گرون خریدی؟من اکانت خیلی خریدم با 10 تا بازی اورجینال عالی توش 5 تومن هنوز هم ریکاوری نشوده.خیلی گرون خریدی.
با ایمیل اکانت بخرید
فکر کردید به همین سادگیه ؟
بیا من اکانتم رو به شما میدم + ایمیلش و در عرض 5 روز اکانت رو پس میگیرم.
اثبات هایی که من برای نشان دادن به استیم دارم شما هیچ وقت نخواهید داشت.
برای همینه که میگم اکانت نخرید
برای آخرین بار و از روی دلسوزی میگم دوستان اکانت نخرید . ساده نباشید و فکر نکنید دیگه چون ایمیل اکانت رو دارید همه چیز حله
.
شما دوست عزیز اکانت بلوک شده و فعلا راهی جز شل کردن نداری.
کامل Block نشده . میتونم بازی کنم فقط دسترسی به Friend ندارم . کلا انگار Steam Offline ولی راحت Rank میرم Ply .
یه سوال دارم درباره CSGO :(
من امروز داشتم میرفتم error : cant load library client رو داد
یه بار verifry هم کردم ولی مشکلی نداشت
کسی راه حلی میدونه؟
من چند روز پیش 3 تا steam offer دریافت کردم بعد یکی من رو اد کرد و پیشنهاد بهتری داد و من هم با اون ترد دادم بعد از ترد باید مثل همیشه offer هایی که فرستاده شده بود میرفت به Offer History ولی inbox هنوز بعد از 4 روز سبز هست و زده شما 3 تا trading offer جدید دارید چک هم میکنم باز هم دست بردار نیست. کنسل هم نمیشه کرد. hud skin هم تغیر میدم درست نمیشه.
http://forum.dotabaz.com/uploaded/770_01404605792.png
برا خوده من وقتی اینطوری میشه یه بار میرم تو صفحه ای که Offer هارو میبینی بعد بر میگردم library
برا خودم اینطوری حل میشه
10 بار با مرورگر و با خود استیم رفتم تو صفحه offer حل نشده. کنسل یا acc هم نمیشه کرد.
مشکل من حل شد ولی
این هم یه نوع scam جدید
فایل پیوست 2759
چرا این تاپیک بسته شده و نمیشه چیزی ازش دانلود کرد !!
http://forum.dotabaz.com/thread94.html
دوستان من هرسری که سیستم رو روشن میکنم باید یه بار پسووردم رو وارد کنم تا بره توی اکانتم ولی قبلا اینطوری نبود و خستم کرده چیکار کنم هر سری روشن میکنم خودش لاگین شه ؟
http://forum.dotabaz.com/thread75.html
من مثل مراحلی که این تاپیک گفته عمل میکنم ولی وقتی فینیش رو میزنم باید یه لینکی باز شه که من تکمیل کنم کاراشو ولی اون صفحه ای که باز میشه این مراحلو نداره چیکار کنم
اگرم کسی بتا کی داره و میتونه برای من بفرسته به
ایمیل:m_evil@yahoo.com
و
استیم:mohammadprzd
بفرسته خواهشا جواب بدین
دوس عزیز بتا کی خیلی وقته که برداشته شده یعنی شما برای بازی دوتا 2 به بتا کی نیازی ندارید !
چطور باید steam wallet رو فعال کرد؟؟
میخاستم ببینم بک اپ cs go رو داری یا نه ؟
حتما باید برای ساخت اکانت استیم فیلتر شکن داشت؟
من فیلتر شکنام کار نمی کنه
چیکار کنم؟
پول به صورت visa توی استیم دارم ، می خوام انتقالش بدم به steam wallet ، یه v.p.n با ای پی us هم گرفتم هیچ ، 5 تومان حروم شد ، کسی راهی بلده من این رو انتقال بدم که با ارور زیر مواجع نشم ؟ visa هم ای پی و هم کل ادرس و تشکیلاتش us هستش
erorr : An unexpected error has occurred. Your purchase has not been completed.
Please contact
به استیم ساپورت رفتم به احتملا زیاد از ip proxy باشه
سلام من اپدیت کردم استیممو بعد چند روز دوباره میخواستم دوتا بازی کنم حالا میگه باید از اول دانلود کنم چکار کنم؟
سلام
همین امروز دیدم آپ 20 مگی اومده دانلود کردم بعد از چند ساعت دیدم آپ 5.6 گیگ امده !!!!! در صورتی که DOTA 2 در حالت ready to play هست هرکاری هم میکنم 5 دیقه بعد روباره request میده !!!!
این هم عکسفایل پیوست 3028