از قصد گذلشتم ای مواقع مثه ارور no connection هست که نت قطع میشه و دوباره چراغ های مودم روشن میشه اینجا هم همینطوری شد و در همین حالت میمونه و ریزوم نمیشه
نمایش نسخه قابل چاپ
Jaee ke khate ghermez keshidi same rastesh ye fleshe be same bala oono bezan
فایل پیوست 3097
fk konam manzooret ine
سلام....من دوتارو از دوستام بک اپ گرفتم میخوام ریستور کنم نه چیزی پر میشه اون زیر downloading هم نوشته 0bytes/0bytes میمونه.یه بار این ارورو داد تایم اوت..یه بار content servers unreachable.یا مثه الان که هیچی نمیشه.....با فندق شکنم امتحان کردم ده بار استیمو پاک کردم نصب کردم....ولی تاثیر نداشت.
این مشکل استیم اشغاله که یه عمر باگ داشته ، از نت هم هست ، شما اگر بازی رو ندارید و فقط استیم رو دارید ، استیم رو نصب کنید بعد برید بزنید نصب بازی تا یکم شروع کنه به دانلود ، بعد pouse کنید و از طریق ریستور بازی رو انتقال بدین .
اگر نتیجه نگرفتی راه حلیم پیدا نکردی برو کاملا پوشه استیم با بازی رو ازش یه جا بگیر
سلام به همه
من همین الان تو انجمن ثبت نام کردم و یه سوالی از شما داشتم :x
عرض به حضورتون که دوتا 2 من وقتی find می کنم و accept به سرور جوین نمیده و ارور dismiss میده :(
میخواستم بدونم مشکل از چیه :x تاحالا نزدیک 4-5 بار به زور جوین داده با پینگ 300-400 و وقتی آپدیت اومده بود سرعت دانلود من با chrome نزدیک 80 ولی با استیم 3kb/s بود :|
خواهشا جواب بدین دارم دق می کنم :((
فایل پیوست 3114
من اشتباهی یه بات اسکمر اد کردم بد بلاکش کردم
ولی هر 1 ساعت یک بار 6 بار چت میده منم اعصابم
خورد شده چیکارش کنم :(
زدم play اینطوری شده...با سرعت 0 بایت داره 0 بایت نمیدونم چیو دانلود میکنهx-(http://forum.dotabaz.com/uploaded/2725_01412942862.png
یه سوال داشتم، الان صفحه فروشگاه استیم بدون هیچ ابزار خاصی باز میشه (در حقیقت بنوعی اصلا .یلتر نیست). چرا؟ یعنی آیا رفع .یلتر شده؟ اگر اینطوریه چرا صفحات دیگه اش باز نیست؟ مثل Community و Profile؟
اون بخاطر اینه که شما اول آدرس سایت استیم https:// اضافه کردی بد رفتی تو سایتش!
اینکارو بکنی میتونی بدون قتد شکن بری استیم
سلام اگه از دوستان کسی بک آپ بازیه gta iv میفروشه لطفا منو ادد کنه:76561198083233906 استیم مممنون لطفا کمی سریع :X
http://www.8pic.ir/images/csaw5yjbfx07n2w8tsgx.png
اقا من یه گیفت csgo گرفتم.الان Remove شده!الان میشه این برگردوند؟!
منم یه توضیحی بدم ، این gift ها زمانی حذف میشن اکانتی که باهاش این گیفت خریداری شده یا هک شده یا بن ، که دیگه قابل استفاده نیست به همین دلیل گیفت هم شناسایی و حذف خواهد شد . معمولا 60-80 % گیفت های تریدی اینطوری هستن مگر اینکه یک فرد مورد اطمینان پیدا کنید ، در مورد ایتم ها یا مقدار کلیدی هم که دادین به قول دوستمون با تیکت زدن به استیم ، بعد 3 روز تا یک هفته تمام و کمال بر خواهد گشت
موفق باشید
سلام دوستان آموزش راه اندازی استیم والت رو میدید؟ یا اگه تو انجمن هست لینک بدید.ممنون
شما دوست عزیز اولین کاری که میکنید میگردید و یک سایت که استیم والت داره ازش مبلغ مورد نظر رو خرید میکنید و بسیاری از سایت ها میگن که باید یوزر و پسورد بدین که خودمون شارژ کنیم این کار رو انجام ندین چون الکی میگین و یه کد داره که به شما هم میتونند بدن و استفاده کنید
2 راه هست
1- یکی خود استیم والت رو بگیرید که من زیر 20 دلارش رو پیدا نکردم شاید گیر بیاد اما من فرد مورد اعتمادی که زیر 20 دلار داشته باشه پیدا نکردم
استیم والت با ای پی های مختلفی مانند usa - canada و....داریم که بهترینش usa هستش هم وی پی ان مورد نظرش پیدا میشه به راحتی و استیم والتش هم همیشه واسه شارژ موجوده
یک بار که استیم والت رو استفاده کردید همان روز میتونید با استفاده از ای پی کشوری که استیم والت رو استفاده کردین ، از خود دوتا 2 ایتم بخرید تاکید میکنم باید ای پی همون کشور باشه ، اما برای استفاده از مارکت بعد از 30 روز فعال خواهد شد و با هر ای پی قادر خواهید بود خرید کنید و هیچ مشکل نداره ( فقط دوتا 2 ای پی همون استیم والت رو نیاز داره که بن نشید مثلا اگر usa گرفتید برای خرید از دوتا 2 از ای پی usa استفاده کنید )
2- از طریق visa cart هستش که با همون ای پی مخصوص visa مربوط به هر کشوری بود باید ثبتش کنید وگرنه گیر میده و زمانی که ثبت شد به راحتی steam wallet خرید کنید
من راه اول رو پیشنهاد میدم چون کار باهاش راحتر و کمتر گیر میده اما من خودم چون 5 دلاری می خواستم از روش اول استفاده کردم
روش کار در استیم رو هم خود فروشنده بهتون توضیح میده اما اگر سوالی داشتین مطرح کنید تا جایی که اطلاع داشته باشم در خدمتیم
خیلی ممنون از کی میتونم بگیرم؟.
در ضمن از نرم افزار IP changer هم میشه استفاده کرد تا آی پی USA رو نشون بده؟
اگر 20 دلاری بگیری خود استیم والت به نظرم بهتره از FCB مدیر ارشد بپرس شاید بتونه بخره واست . از Mr.Legendary دوست عزیزمون که کاربر همین سایت هست هم میتونید بگیرید فرد مورد اعتمادی هستش و کاملا راهنماییت میکنه
سلام
یه سوال! چطوری میتونم مستقیما از استیم بازی بخرم؟ میدونم باید کیف پول استیم رو شارژ کنم. ولی بعدش چی؟ بازی رو که کارت اضافه میکنم ولی نمیتونم از کیف پول که شارژ کردم استفاده کنم. اگر کسی راهنمایی کامل بکنه ممنون میشم.
تاکید میکنم که میخوام بدونم چطور خودم میتونم بخرم نه با واسطه از کسی.
این راهنمایی کامله آخه؟ :دی
خب شما بگو من چطوری IP بدون مشکل استفاده کنم؟ از IP ایران که نمیشه پرداخت کرد! من نمیتونم حداقل. با ف.شکل هم که نمیشه، حالا از هر نوع که میخواد باشه. موجودی هم کافیه. مثلا من میخوام بازی 0.5 دلاری بخرم، 1 دلار تو حسابه! چطوری میتونه کافی نباشه؟ با توجه به اینکه استیم قیمت تموم شده رو برای هر بازی مینویسه و دیگه در زمان خرید چیزی روش نمیکشه. به فرض مشکل داشتن استیم هم بزاریم من تو بازه زمانی ها مختلف تست کردم. ناموفق بودم.
شما اگه مستقیم خریدی چیزی به من بگو مرحله به مرحله، همه چیشو توضیح بده. خدا خیرت بده.
و اینکه، آیا با پولی که از فروش آیتم اومده هم میشه بازی خرید کرد؟ مثلا شما فرض کن من به اندازه 5 دلار آیتم فروختم تو community، حالا میتونم یه بازی بخرم باهاش؟ مثلا یه بازی 2 دلاری؟ اینجا، یا توی پیغام خصوصی، هر جا مناسب میدونی توضیح بده.
شما اگر 1 صفحه قبل رو میزدین و یک کاربر مثل شما سوال کرد و به خودتون زحمت میدادین و نگاه میکردین توی چند پست قبل ، توضیحاتی در این رابطه دادم
اما دیگر سوالات شما ، شما دقیقا مشخص نکردین که منظورت از کیف پول استیم چیه . بعضی ها به steam wallet میگن کیف پول و بعضی ها به visa cart میگن کیف پول استیم ، شما با هر دوی اونها میتونید خرید کنید و از نظر ای پی هم برید تاپیک صفحه قبل رو بخونید . شما 1 سنت هم اضاف بر قیمت تعیین شده توسط استم داشته باشید میتونید بازی رو خرید کنید و یا حتی حساب خودتون رو صفر کنید ، روش خرید رو توضیح ندادم چون کار ساده ای هستش میری بازی مورد نظر رو پیدا میکنی و کیلیک و خرید اخه من چی این رو توضیح بدم ، در صورتی که کارت پول شما ثبت نشده یا استیم والت شما ، اتماتیک به صفحه ثبت استیم کارت انتقال داده میشه . شما ایتم که فروختین پس پول اومده به حساب و برای خرید گذاشته شده پس مشکلی نیست میتونید استفاده کنید
موفق باشید
عزیزم، اینجا 72 صفحه مطلب نوشته. حالا از شانس ما جواب من یه صفحه قبل تر بوده، ولی واقعا کسی وقتشو داره 72 صفحه مطلبو بخونه؟ من وقتشو ندارم.
نمیدونم چرا به ویزا باید بگن کیف پول وقتی خودش اسم داره ولی من منظورم همون Steam Vault هست.
من مشکلم همینه، من با IP خودم، بدون هیچ ف.شکنی میرم بازی رو میخرم (میره توی کارت) بعد که برای تصویه میرم میگه:
There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance.
من $0.55 پول توی کیف پول دارم و بازی مورد نظرم $0.29 هست. قاعدتا طبق گفته شما باید خرید بدون مشکل انجام بشه که نمیشه. وقتی با ف.شکن سرور آمریکا هم وصل میشم همین مشکل وجود داره.
دوست عزیز شما باید همون ای پی که steam wallet رو ثبت کردین استفاده کنید و قبلش توی گوگل بزنید my ip که مطمئن شید ای پی شما تغییر کرده ، نهایتا اگر مشکل حل نشد یه تیکت به استیم بزنید تا راه حل مشکل شما رو بگه . یه زمانی بود برای steam wallet خودم خیلی اذیت شدم حدود یک ماه دنبالش بودم و با تیکت های مختلف زدن به استیم مشکلم حل نمیشد و اخرش متوجه شدم که به دلیل اختلال ای پی ها در ایران ، استیم گیر میده ، ای پی امریکا بود اما گیر میداد ، ترجیحا از فیلتر شکن ها استفاده نکنید ، ای پی رو درست حسابی تغییر نمیدن یعنی اگر متوجه شده باشین بعضی سایت ها رو باز نمیکنه اگر اینطور بود که فیلتر شکن ها بی نقص باشن کسی از وی پی ان استفاده نمیکرد .
منظور منم از ف.شکن همون وی پی ان هست (ازا این جهت که میشه باهاش از ف. رد شد میگم). ولی جواب نمیده! همون ارور.
ولله، همونطور که گفتم، مبلغی که در کیف پول من هست، از فروش آیتم ها توی Steam Community بدست اومده!
قبلا هم اینقدر با استیم سر اینطور مسائل بحث کردم دیگه حوصله ام نمیکشه. شما خودت از چی استفاده میکنی؟ اگه لطف کنی به من هم بگی استفاده کنم ممنون میشم.
سلام دوستان عزیز
بنده نزدیک به 10 تا بازی استیم دارم که به غیر از دوتا 2 که توی خوده فلدره استیم نصب کردم
حذف شده مثلا بازی کانتر که توی یک استیم لایبری جدا نصب کردم از توی لیست گیم هام حذف شده ولی هنوز فلدره کانتر هست و میشه بازی رو بدون استیم باز کرد
ممنون میشم کمکم کنید
فایل پیوست 3185
سلام دوستان تو سایت dota2lounge آیتم برا ترید ادد کردم ولی نوشته 6massages
و هر دفه که رفرش میدم پیغامی نمیبینم از کجاست مشکل؟
http://forum.dotabaz.com/attachment....tid=3186&stc=1