ببخشيد من يك مشكلي دارم
ويندوز مرور عوض كردم حالا وقتي ميخوام وارد استيم شم استيم گارد ميگه بايد 1 code رو كه به ايميلم فرستاده وارد كنم اما اصلا إيميل برام نمياد 4-5 بار هم امتحان كردم همه قسمتاي mail رو هم چك كردم كسي ميدونم بايد چيكار كنم ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ببخشيد من يك مشكلي دارم
ويندوز مرور عوض كردم حالا وقتي ميخوام وارد استيم شم استيم گارد ميگه بايد 1 code رو كه به ايميلم فرستاده وارد كنم اما اصلا إيميل برام نمياد 4-5 بار هم امتحان كردم همه قسمتاي mail رو هم چك كردم كسي ميدونم بايد چيكار كنم ؟
خخخخخخخخ
عجب مشکل باحالی
من ویندوزمو عوض کردم نگفت همچین چیزی
یه کد جدید فرستاد بعد از اون روزم قبل از نصب dota فولدر استیمو ریختم رو فلشم همیشه باهامه خیلی وقته گارد نزدم
خب این کارو بکن
رمزتو اشتباه بزن و بعد از طریق ایمیل ری ستش بکن بعد بگو برات استیم گارد جدید بفرسته
امیدوارم درست بشه اگه نشد بگو تا یه راه دیگه پیدا کنیم
فایل پیوست 4268
با سلام خسته نباشید. من یک مشکل در استیم دارم. بازی company of heros 2 اورجینال از استیم خریداری کردم.بک اپ بازی هم کامل روی استیم نصب هست و تمام اپدیت ها کامل هست. مشکل من اینجاست وقتی گزینه play میزنم وارد بازی میشم همون صفحه اول بازی هستم. بعد یک چیزی شروع به دانلود میکنه هر دفعه که میرم داخل بازی. فک کردم اپدیت روی خود استیم هیچ اپدیتی نمایش نمیده یعنی بازی کامله.گفتم بزار دانلود بشه.1gg رفت دیدم بازم داره حجمم میره.از بازی اومدم بیرون استیم افلاین کردم دانلود قطع شد. دوباره انلاین کردم رفتم گزینه start زدم رفت داخل کمپانی. همون صفحه اولش.باز اومدم دیدم حجمم داره میره.یعنی داره دانلود میکنه.چند بار تکرار کردم هی دانلود میکنه.مشکل از کجاست؟ تو استیم چیزی برای اپدیت نمایش نمیده.بازی کامل اپدیت. همون صفحه اول بازی میری شروع به دانلود میکنه.لطفا کمک کنید مرسی.
سلام.این چیه و چرا انقدر دانلود میشه؟ 3 گیگ 4 گیگ همین جور میره. استیم کمپانی 2. فایل پیوست 4269
لطفا کمک کنید.مرسی
سلام دوستان یه مشکلی پیش اومده واسه یکی از دوستام میخواستم ببینم راه حلش چطوره
این طرف VAC Ban شده در صورتی که هیچ cheat استفاده نکرده فقط خودش میگه نرم افزار cheat engine روی سیستم نصب بوده ولی هیچوقت برای دوتا2 استفادش نکرده!
الان هم روی پروفایلش زده که این VAC ban هست. خلاصه نمیتونه بازی کنه این اکانتشم خیلی براش ارزش داره نمیشه ولش کنه میخواستم ببینم راهی هست برگرده به حالت اول؟
به استیم ساپورت هم سری زدم اینو نوشتهبود زیر متنش
Important:
All VAC bans are permanent - Valve has a zero-tolerance policy for cheating and will not lift VAC bans on request.
VAC ban رو احتمال زیاد کاریش نمیشه کرد . مثل پلمپ کردن میمونه ولی این یکی واسه همیشه هست و قید اکانتو باید زد
این نرم افزار cheat engine نمیدونم چیه ولی جدیدا دیگه valve به استفاده کردن از script توی public games زیاد اهمیت نمیده ( اینطور شنیدم )
میشه یکم راجع به cheatengine توضیح بدید که چطور عمل میکنه و یا موقع نصب از فایل خاصی توی استیم استفاده میکنه برای هک ؟ (من هیچ دسترسی به سایت های فیلتر شده ندارم .)
Vac ban عمرا و ابدا برداشته نمیشه.من خودم سر بازی Rust رفتم یه پوشه گیم یه فایل txt بود و یک کلمه توشو Change کردم سر همون Vac ban شدم.هر چی هم تیکت بزنی همین رو میگن.
مرسی پس برم این خبر دردناک رو بهش بدم! اکانتشم خیلی قدیمی بود :/
ایتم ها چی؟ دسترسی ایتم ها داره؟
آقا این چجوریه؟؟ دسترسیش به استیم که هست هنوز ؟؟ یعنی میتونه وارد استیم بشه که؟؟
به حرف خودش اعتماد نکنین بگید خب
تنها یه راه هست: برای پشتیبانی استیم ایمیل بزنه و بگه که اکانت دزدیده شده بوده و در خواست رفع بن بده اگه باور کنن ممکنه درست بشه(ممکنه یعنی در حد حدس و گمانه من که میگم مجبوره dota رو بذاره کنار)
تاکید بکنه که خودش به مدت زیادی اصلا خلاف در هیچکدام از بازی های استیم و dota هم نداشته
100% چیت زده که VAC BAN شده شک نکن. هیچ وقت هم vac بن برداشته نمیشه .
نمیدونم یه جوری باید قانعشون کنه دیگه
اون به من ربطی نداره میخواست چیت نزنه
اون دزدیده شده رم برا مثال گفتم یه بهونه دیگه بیاره
چون میدونید که راه دیگه ای نست اینم خیلی ضعیفه
توی بازی هم میتونه بره ولی نمیتونه بازی کنه
خودش که میگه چیت نزدم. منم خودم احتمال میدم چیت نزده باشه اما با یه نرم افزار چیت وارد بازی شده! مثل همون cheat engine مثلا از قبل باز کرده بعد رفته تو بازی
حالا تیکت زده به استیم ساپورت اگر جواب داد که هیچ اگر هم جواب نداد خب باید اکانت رو عوض کنه ( ایتم هاش هم میگه قفل شده غیر قابل ترید هست )
مهم لول اکانت و آیتم ها نیست مهم اینه که فرد چقدر بازی بلد باشه
اگه فرد لول بالایی داشته باشه و آیتم های مثل dragon claw ,void hammer و غیره داشته باشه مهم نیست ...؟
خواستم از درد دوستش بره کم کنه وگرنه از دست دادن اکانت واقعا دردناکه
بیبین نیمیذارین
تازه اکانت در هیچ صورتی مهم نیس تنت سالم باشه ایمان و عمل صالح است که برای آدم میماند
بعله
:|
سلام دوستان
میخوام یه استیم والت 5 دلاری بخرم تا کیف پولم فعال بشه تا بتونم از مارکت خرید کنم.
بعضی ها میگن باید مشخص کنی کدوم کشوری و ایران نمیشه !
یکی میگه باید Zip code بدی برای اون کشور یکی میگه آدرس میخواد یکی دیگه میگه پول آمریکا باشه تا یه سقفی میتونی ترید کنی و بیشتر نمیتونی و...
در کل من قاطی کردم یکی راهنمایی کنه.
دوستان استیم والتم رو شارژ کردم ولی وقتی میخوام چیزی از مارکت بخرم یا برای فروش بگذارم با این ارور مواجه میشم موضوع چیه؟
http://uupload.ir/files/549f_qwedqawd.jpg
از یک ماه دیگه میتونی شروع به خرید فروش کنی منم اینطور بودم ولی دلیلش رو نمیدونم!
تا چیزی نخرم استارت 30 روز نمیخوره؟
اره درسته فقط از مارکت تا 30 روز نمیتونی بخری از store میشه خرید کرد
--------------------------------------------------------------------------------------------------
یه سوال داشتم میخواستم ببینم prismatic gem ها سوکت کردنشون مثل بقیه جم ها هست؟ یعنی باید از artificer's chisel استفاده کرد؟ و میخواستم ببینم که این وسایل سوکت گذاشتن و حذف کردن جم و... هنوز توی ریبورن کار میکنن؟ چون یادمه یه جا نوشته بود که اینا دیگه توی ریبورن کار نمیکنن
اگه من یه ایتم بت بزنم و ببرم اون ایتمی که بت زدمو میتونم پس بگیرم؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
سلام بچه ها من یه سوال داشتم میخوام بدونم آی دی استیم رو چطوری باید نا محدود کرد یا بقول خود استیم non _limitedممنون
سلام دوست عزیز باید یک بازی بخرید از استیم.
خوش اومدید به دوتاباز
سلام .
من قبلا توی استیم یه اکانت داشتم که lock شد و کلی ایتم داشتم حالا اکانت جدید ساختم و میخوام اون ایتم ها رو بیارم تو این اکانت . ایا راهی هست که بتونم ؟
اگه میدونید لطفا کمکم کنید
پ . ن : این اکانت جدید limited است
اکانت قبلیم لاک شده بخاطر همین نمیتونم . راه دیگه ای نیست ؟