وقتی یک مدت استفاده نکنی و 15 روز بیاد دیگه نمیشه کاریش کرد.
ربطی نداره الان با گوشی وصلی یا نه دیگه اون restrict اومده
نمایش نسخه قابل چاپ
:| :| :| :| :|
من 4 ماه بیشتره استیم گارد گوشیم کامل فعاله
همین الان دارم راهت با کوشی فروش های مارکت رو تایید میکنم
موضوع اینه که استیم نمیدونم چرا احمق شده اصلا توجه نمیکنه من با گوشی وصل میشم میگه شما 7 روزه با گوشی به استیم وصل نشدی
:( :(
سلام .... این چیه دقیقا ؟
میشه معنی کنید ؟ :D
http://forum.dotabaz.com/uploaded/3552_01471456384.jpg
یه کسی در مورد ترید هولد توضیح میده ؟ چهطوری میشه حذفش کرد؟
-----------------------
من الان 15 روز ترید بن هستم 5 6 روزش رفته الان اگه فردا برم با یه سیستم جدید وارد استیم شم 7 روز هم دوباره ترید بن میشم ...
بعد این دوتا با هم جمع میشن ؟! یعنی 15 + 7 ؟!
سلام دوستان من یه مشکلی دارم که نمیتونم تو بازی به کسی فرند رکوئست بدم به نظر شما مشکل چیه
من یه اکانت رو همین الان فعال کردم با 10دلار ، یه بازی میخوام روش برای کسی بخرم که قیمتش 9.99$ هست ولی زمان خریدن میگه بایدد 0.61 دیگه هم توی حسابت داشته باشی :|
الان نمیتونم بخرم جریان چیه ؟
سلام من بازی stronhold crusader 2 رو دانلود کردم و بعد از نصب وقتی روش کلیک میکنم بازی اجرا نمیشه بلکه میره تو استیم قسمتی که باید این بازی رو خرید لطفا کمکم کنید چیکار کنم استیم گیر نده حتی اینترنت رو هم میبندم و همینطور استیمو و وقتی کلیک میکنم تا اجرا بشه بازم استیم میاره
سلام
من ایدی استیمم limit هست اگه نخوام گیفت کارت 5 دلاری(یا بیشتر) استیم بخرم و خرجش کنم چه مدت باید از ساخت اون ایدی استیم تا اون از limit در بیاد؟
سلام دوستان کسی نظر داره چه طور میتونم سرعت اپدیت رو افزایش بدم سرعت نت من 10Mb هست ولی توی استیم با 3Mb دانلود میکنه
به صحبت دوستمون warden اضاف کنم اگر سرعت دانلودت 10 مگ هستش با تغییر سرور در استیم میتونه کارایی بهتری داشته باشه دیشب سرعت من 200kb میزد سرور دانلود رو عوض کردم و شد 5mb ،
برای تغییر : steam/setting/download/download region
نکته : اگر نصف دانلودتون رفته اپدیت رو stop کنید بعد سرور عوض کنید تا نیاد از اول
از 400kb بیشتر نمیره رو کدوم سرور بزارم
سرور پاکستان هم بد نیست امتحان کنید.
ممنون سرور امارات رو انتخاب کردم درست شد
سلام.
دوستان از چه راه هایی میتونم اکانتم رو از حالت محدود خارج کنم؟
کسی اکانتی داره که non-limited باشه؟و بکارش نیاد؟
یا مثلا اکانت های کرک شده؟
ممنون.
دوستان من ریکاوری کد استیم رو یه جا نوشته بودم گم کردم الان از کجا باید ریکاوری کدم رو بیارم؟
ببخشید قیمت بازی csgoچقدره؟
کرک شده اش وجود داره یا فقط باس بخری؟
حجمش چقدره ؟
دوستان ایا استیم تنظیماتی داره که بشه اپدیت ها و دانلود هاتو در یک ساعت مشخص دانلود کنه؟
مثلا برای دانلود دوتا از ساعت دو شب شرو شه؟
پیدا کرم
لطفا اگر اطلاع دارین جواب بدین
حتی محدود کردن سرعت هم داره
http://s3.img7.ir/30kD1.png
يه سوال اين اپديت هاي صد نود ده سي صد ميگي كه ميده براي چيه؟؟
سلام.
اکانت استیم بنده از دست رفته.
مدت ها قبل ساختمش.
آیا امکان داره از عزیزان کسی بهم کمک کنه؟
در بخش ادد کردن فرند:
ایمیل بنده رو بزنه تا اسم و مشخصات اکانت ظاهر بشه.
ایمیل:ardeshir.nahavandi@gmail.com
نام حدودی اکانت:iranidl...,.,.
یه اکانت دیگه هم هست که اسمش legend20011 هست که برا خودمه ولی اون قبلیه برام مهم تره.
Sent from my K00E using Tapatalk
در ضمن کسی ایمیل استیم ساپورت رو داره؟!
Sent from my K00E using Tapatalk