سلام خدمت دوستان عزیز.
منم همین مشکل کاربر smartmob رو موقع آپدیت دوتا دو دارم تمام راه هایی که گفته شده بود رو هم رفتم اما درست نشد...
الان باید چیکار کنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خدمت دوستان عزیز.
منم همین مشکل کاربر smartmob رو موقع آپدیت دوتا دو دارم تمام راه هایی که گفته شده بود رو هم رفتم اما درست نشد...
الان باید چیکار کنم؟
تو پوشه steam/steamapps/download کلمه corrupt رو سرچ کنید ببینید فایلی با پسوند vpk پیدا میکنه ایا؟ اگه اره حذفش کنید.
والا من هرچی که میدونستم گفتم، اگه همه راه ها رو هم رفتین، به عنوان راه اخر یه دور steam رو از اول نصب کنین. یا اینکه تا میتونید هی ریجن دانلد رو عوض کنید.
خدارو شکر.
دوستان ممنون بالاخره بعد از چند بار region رو عوض کردن درست شد.:sm (213):
ممنون
منم همین مشکل رو دارم :sm (71):
با سلام
من چند روزی هست که بازی dota2 رو شروع کردم فهمیدم که اکانتهای جدید برای اضافه کردن دوست حتما باید که حسابشون شارج شه (پنج دلار)
خواستم ببینم کسی اکانت قدیمی بدون بازی داره خریدارم
خواهشا منصفانه بگید تازه کارم
با تشکر
سلام راهي هست كه استيم گاردو از روي گوشي به يه گوشيه ديگه منتقل كرد ولي استور و ماركت ١٥ روز براي اكانت بسته نشه؟؟
سلام دوستان . من یک اکانت دارم رنکش بازه یک مقدار امتحان داشتم یک چند ماهی نبودم . الان فهمیدم باید شماره ثبت کنی.
ولی میخام ثبت کنم ارور میده اینم تصویرش :
http://uupload.ir/files/fu8a_1111111...aetrgasert.jpg
گفتم شاید از کشور باشه تغییر دادم US باز درست نشد.
گفتم شاید باید 5 دلار بگیرم. گرفتم باز درست نشد.
چه کنم؟
سلام
استیم رو کامپیوتر من مشکل داره . میدونم مشکل از استیم نیس چون رو لبتاپ امتحانش کردم
وقتی میخوام برم دمو یا فایند مچ کنم یا وارد دوتا ۲ بشم صفحه سفید میشه ارور میده میپره بیرون
دوباره میخواد وارد استیم شم . یه عده میگن مشکل از فایروال هست واقع نمیدونم چیکار کنم
ممنون میشم کمکم کنین
اینجوری کسی نمیتونه کمک بکنه باید دقیقا ارور رو بنویسید یا اسکیرین شات بگیرید
ولی طبق تجربم اکثرا به خاطر اشکال در نصب استیم میتونه باشه
یه بار دیگه دانلودش کنید و نصبش کنید اگه درست نشه یعنی یه مشکلی توی نصب به وجود میاد ممکنه از فایروال باشه یا آنتی ویروس(با node مشکل نداره) البته ممکنه میگم باید اخطارو بنویسید(یا اسکیرین شات)
سلام.
دوستان سرعت اینترنت من 1مگه.ولی وقتی میخام از استیم بازی دانلود کنم سرعتش میشه200 کیلوبایت .
اولا خوب بود سرعتش(600kb) ولی چند ساعت بعد سرعت سرور روی (200kb) وحتی کمتر اومد.
خاهشا یک سرور بهم بگین که سرعتش بالاتر باشه تا حالا تو چند تا سرور رفتم ولی سرعت خییییییییلی پاییینه.
کمکم کنین.
سرعت پایینه. یه سرور دیگه
http://uupload.ir/files/zc0l_20170522131145_1.jpg
سلام دوستان این ارور چن وقت پیش برام پیش اومد که نمیزاشت برم مچ آنلاین بعد از چند روز درست شد و همین دیروز هم درست بود اما امروز صبح دوباره این ارور رو میده وقتی روی More Infoهم میزنم استیم 5 تا راه حل برای درست شدن این ارور میده که هر 5 تا راه حل هم انجام دادم اما نشد...
کسی میتونه کمکم کنه من 3 تا آیتم توی این اکانتم دارم:(
استیم رو کامل exit کنید و با run as administrator باز کنید سپس برید تو دوتا2
اگه اینجوری هم درست نشد دوباره بعد از اینکه استیم رو که از Administrator باز کردید به جای اینکه دوتا 2 رو از استیم بیارید بالا برید از پوشش باز کنید steam/steamapps/common/dota 2 beta/game/bin/win32-win64 با توجه به نسخه ویندوزتون که 32 بیتیه یا 64
لطفا کمکم کنین.
من دوتا2 رودانلود کردم و تمام شد بعد گزاشتم استیم نصبش کنه بعد که نصب تموم شد.
دوباره شروع کرد به دانلود کردن و دوتا2 روروباز دانلودمیکنه .
تو پوشه دوتا هم رفتم و دیدم که درست نصب شده.
لطفا راهنماییم کنین.
توضیحات بیشتر لازمه
شما دوتا2 رو از کجا دانلود کردین، اگه از خود استیم دانلود کنین که نصب نداره. بعد از نصب هم که میگین دوباره داره دانلد میکنه این حجم چقدره؟
اگه یه بک اپی از یه سایت دانلود کردین و اونو ری استور کردین دلیل اینکه بعد از به قول شما نصب دوباره داره دانلود میکنه میتونه قدیمی بودن بک اپ باشه.
اگه از خود استیم دانلد کردین که لطفا بیشتر توضیح بدین، احیانا اون درایوی که استیم توشه پر نشده که شما مجبور بشی محل نصب بازیا رو به یه درایو دیگه تغییر بدی؟
من از خود استیم دانلود کردم .
استیم دوتا رو نصب نکرد از 8گیگ به 16 گیگ تبدیل کرد.
توی پوشه ی دوتا2 توی استیم دوتا 2 هست ولی استیم بازی رو بالا نمیاره و باید از پوشه اجرا کنی
سلام من چند روزه نمیتونم وارد استیم بشم هرچی میزنم connection error میده.
لطفا کمکم کنید.
سلام من برنامه mud boxرو دانلود میکنم ولی وقتی نصبش میکنم معلوم نیست چجوری باید رانش کرد لطفا کمک کنید
دوتا ۲ از روی استیم پاک شده، بصورت جدا پلی میشه و اکانت هم میاره ولی توی استیم فقط شارتکی اش ادد میشه و آپدیت نمیکنه، کسی میدونه چطور درستش کنم ?
http://uupload.ir/files/ytuu_untitled.jpgکسی میتونه کمک کنه چرا اسیتم من اینطوری شده یه اپدیت اومد واسه دوتا یه دفعه همچین شد دوتا انگار غیبش زده از استیم چیکار کنم
اگه بخوام تو استیمم واسه خودم عکس بزارم باید چیکار کنم؟
فیلتر شکن میخواد ولی برو تو استیم بعد برو رو پروفایل یک قسمت داره ماله عکسه
من دیروز چند تا آیتم برای دوتا2 خریدم و به صورت trade offer برام ارسال شده ولی الان توی قسمت incoming offer history موندن و پیغام Items Now Unavailable For Trade میده .... استیم گارد بیشتر از 5 ماهه که فعاله و هیچ بنی هم اکانت نداره چون چند ساعت قبلش یه آیتم به همین طریق دریافت کردم و وارد اینونتوری شد ولی بعدش این بلا سرش اومد
احتمالا تريد كامل نشده يعني كسي كه آيتم رو فرستاده بايد بزنه yes its a gift وگرنه شما هم بايد يه آيتم براش بفرستيد ولي اگه مطمئن هست كه درست فرستاده پس دو حالت پيش مياد يا شما تاييد نكرديد يا اون شخص تاييد نكرده يا اكانتش محدوده كه بيشتر احتمال ميدم اون شخص كامفيرم نكرده باشه
بن بودن يا نبودن اكانت روي ارسال و گرفتن آيتم تاثيري نداره به استيم گارد مربوطه
سلام بعد کلی وقت اومدیم دیدیم به به مثل همیشه سایت عالی و خوب....
اقا امروز ما اومدیم استیم همین 10 مین پیش دیدیم یه نفر مادو ادد کرد نمیشناختیمش بش پی ام دادم اینا بعد کامنت زیر پرویفایل دیدم که نوشته بودن هکر ریپورت اینا ماهم خلاصه ترسیدیم اینا بلوک کردیم ولی قبلش یع پی ام بش دادم که کی هستی اینا میخواستم ببینم الان تهدیدی یا کاری میتونه کنه البت من بلوکش کردم خلاصه میتونه کاری کنه؟:sm (154):
سلام دوستان
کسی میدونه چه راهی برای ادد کردن فرند ها در دوتا هست؟
یه سری ه میگن باید والت بخری
الان راهی هست بشه دورش زد؟؟
بگین لطفااااا خیلیییی نیازه:sm (154):
کسی نمیدونه؟