بنظرم از الان به بعد هرکی از نت سه ماه به بالاتر بگیره ضرر میکنه از اونجایی که رهبر گفته نت رو بهتر کنید تا مردم استفاد کنن احتمالا باید شاهد یک تحول در نت باشیم شاید بعدا اگر یه ساله بگیرن بخواین تعویض کنین
نمایش نسخه قابل چاپ
بنظرم از الان به بعد هرکی از نت سه ماه به بالاتر بگیره ضرر میکنه از اونجایی که رهبر گفته نت رو بهتر کنید تا مردم استفاد کنن احتمالا باید شاهد یک تحول در نت باشیم شاید بعدا اگر یه ساله بگیرن بخواین تعویض کنین
نت کشور چطور میخواد خوب بشه با این کابلای مسی قدیمی؟
بخوایم نت رو پیشرفت بدیم بااااااااید فیبر نوری شه.خب مساله اینجاست که مخابرات اجازه نمیده بخوان شرکتای دیگه رو فیبر نوری سرویس بدن پس بهترین راه اینکه از مخابرات با توجه به این طرحی که گفتم بهتون سرویس بگیریم و اگه اون چیزی که میگن باشه خدایش خیلی خوبه
راستی اگه بخواین صبر کنین ثبت نام نکنید واسه تانوما ظرفیت تکمیل شه شما میافتید برای فاز2 این پروژه(الان فاز1شروع شده)و اونطور که من اطلاع دارم میافته برا سال بعد!
یکی از دوستام باهاش تو گیم پلی میدم گفت من تانوما گرفتم(اصفهان)پینگم تو اروپا شده 65 .خب این عالی نیست؟
بازم میگم همین سیم مسی تا 150 مگ میکشه . حالا برا هر سالی می خواد باشه باید قدرت دستگاهایی که توی مخابرات هستش تقویت بشه
ولی خوب فیبر نوری چیز دیگست
منم اصفهان هستم و اگه پینگ بشه 65 که عالیه !
ولی با نت معمولی خود مخابرات پینگم 104 105 ـه ... بازم به نظرت ارزش داره واسه 30 40 تا پینگ نت رو عوض کنم ؟
=================
پ.ن : اینترنت مخابرات چقدخوب شده این چند وقته !
سرعت دانلود حداقل 2 برابر شده پینگ هم اومده 105 !
ولی بعضی وقتا قطعی داره ...
سلام دوستان من ی سوال دارم لوکال ایرام حذف کردم چطور درست میشه😢 کمک https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f01ead95aa.jpg
Sent from my SM-J111F using Tapatalk
من یه زمانی اسیاتک داشتم پینگم واسه دوتا 140 بود رفتم شاتل گرفتم پینگم رسید به 95 و میتونم بهت بگم خیلی فرق داره کاملا تفاوتش رو میفهمی رو بازیتم تاثیر مستقیم میذاره اصن لذتی که از بازی میبری بیشتر میشه و فقط پینگ نیستش که چون فیبر نوریه تایم اوتم خیلی خیلی کمتر میشه و پینگ ثابته نویزم نداره. من که دارم میگیرم!
این قضیه fftx توی اپارتمان ها چطور راه اندازی میشه ؟
چون اکثرا اپارتمان های جدید فیبر نوری هست و یه واحد باید درخواست بده یا کل طبقه یا ساختمان برای ثبت نام این طرح ؟
کسی این نت رو خریده یه توضیح خوبی بده ؟
2 روز dc و تایم اوت زیاد دارم دیروز زنگ زدم گفتم فیکس میکنیم باز خراب شد الانم زنگ زدم دلیل خواستم گفت که تجهیزات جدید برای مخابرات کشوری خریداری شده و دارن نصب و فیکسش میکنن احتمالا بلخره به خاطر تاکید رهبری دارن یه تکونی به خودشون میدن
امید به پینگ 100-90 میره توی eu wst
داداش اون ftth هست و نخیر لازم نیست کل واحد ها بخرن این مورد رو سوال کردم ازشون
من در شرف گرفتنشم 4 روز پیش زنگ زدم 2020 گفتن تا هفته اینده زنگ میزنیم بهتون(اگه منطقه مخابراتم ساپورت کنه)یه کارشناس میاد خونه رو میبینه ورودیارو چک میکنه میگه مثلا 20متر فیبر نوری میخواید پول اون رو شما باید بدید اما نصبش رایگان هست
انکار شما یه پول فیبر میدی با یه پول بسته+مودم. تمام
دو روزی میشه پینگ مخابرات از 150 شده 300
اصلا نمیشه پلی داد.
دوباره خراب شده...
برا من که 2 روزه کامل خوب شده پینگمم ثابته و این 2روز بدون 1 قعطی بودم حتی
نت من رو اوجشه الان b-)
shatel
دیروز اولین باری بود که تایم اوت نداشتم
لعن خدا بر هرکی
نت ندارم . میخوام وایرلس بگیرم میگه راست حسینی از ما نگیر :sm (71): (میگه اوجایی که هستی ترافیکمون بالاست). خو پس تنها گزینم LTE ایرانسله. کسی نیست که حرفی سخنی رهنمونی به ما بکنه؟
امروز stream یه اسمورف روس رو میدیدم پینگش 6 بود ! حسابش کردمم توی خوشبینانه ترین حالت پینگ من 25 برابر پینگ اون بود :sm (71):
من ک معلومه توی نت کلا رو بدبختیم خیلی پینگم خوب باشه 160 هست بعد وسط بازی تو درگیری بهو پینگم میشه1890 خیلی ظلمه آسیاتک دارم
وقتیم نتم خوبع یهویی برقا میره کلا نابود ممیشم نمیدونم چرا همه گیرا رو منه بدبخته
پینگ 118 ، از هر 200 پینگ یک تایم اوت هم نداره سرعت دانلود هم فول درست .
به نظر خیلی نت خوبی میرسه . ولی توی بازی که میری پاکت لووس 25 % ، 5 روز با پشتیبانی حرف زدم بهترین ادم هاشون . بازم مشکل رو حل نکردن و گفتم مشکلی نداره ، با team viewer دوتا 2 هم بهشون نشون دادم و میبینین لوس داره و میگمن گیم رو ساپورت نمیکنیم ممکنه مشکل سورور دوتا 2 باشه . منم که میدونستم مشکل از نته ولی نمیشد ثابت کرد چون واقعا توی پینگ cmd هیچ مشکلی دیده نمیشه واقعا پینگ رو که میبینی میگی نت بی نقص هست اما چرا دوتا 2 لوس داره اونم اینقدر .
2 روزه بازی نکردم چون تصمیم گرفتم اینبار با مدرک بهشون ثابت کنم مشکل مربوط به هیچی نیست به جز نت خودشون . با کارشناس کل استان بوشهر صحبت کردم و اون با کمی نرم تر چند ای پی ثابت برام تست کرد ولی بازم مشکل برقرار بود . تصمیم گرفتم خودم اقدام کنم که از این بی سواد ها کاری بر نمیاد . شایدم تقصیر نداشته باشن چون کسی توی ایران به بازی اهمیت نمیده و فقط دانلود رو می خوان .
اومدم با کد و cmd ، کل مسیرهایی که از مودم خودم تا مقصد نهایی هست رو در اوردم و در این مسیر یک ای پی داخلی 100 % لوسس بود . و در اوردن خود مسیر دردسر خودشو داشت . متوجه شدم نت مخابرات از frankfurt german گرفته میشه !!! یعنی اگر سرور دوتا 2 german داشتیم با پینگ 80 پلی میدادیم
خلاصه زنگ زدم پشتیبانی الان ای پی رو اعلام کردم توضیحاتی که میدادم طرف توش مونده بود و هیچی نمیگفت . اخر سر گفت دستت درد نکنه و اینو حتما به کارشناس کل شنبه اطلاع بده و کسی بهش پی نبرده بود حتی از تهران هم به ما چیزی اعلام نشده بود !!
در کل الان حس خوبی دارم بعد این همه سال جستجو تونستم ثابت کنم کجا مشکل داره کدوم سروره و کدام روتر عیب داره به عنوان یه کاربر معمولی .
اینم عکس پینگ که در ظاهر هیچ مشکلی نداره ولی در واقعیت 25 % لوس داره :
پنهان کننده: عکس پینگ
عکس از لوس بازی :
پنهان کننده: لوس بازی
محمد من الان کار دارم . تلگرام که داری ؟ این آیدی منه @Mr_LuckyLuke ( در ضمن ریپورتم ) بیا ادامش رو اونجا بگیم . مرسی :)
پسر من جدیدا اینترنتم بعده ساعت 8 قعط و وصلی پیدا میکنه هر شب بلا استسنا :)
کسی دیگه ای هم این مشکلو داره نت اسیا تک
سلام فکر میکنم همگی خبر داشته باشین نت میخواد نامحدود بشه نظر شما دوستان چیه. فک کنم باید برای گیم انلاین خداحافظی کرد
جزييات روش جدید عرضه اینترنت ثابت تشریح شد - زومیت
اگه قرار باشه این تعرفه ها برای همه isp ها اعمال بشه و تعرفه های قبلی حذف بشه ، بدبخت میشیم :sm (75):
ما دو روز با بچه ها درباره این بحث می کردیم. آخرش واسمون یک سؤال پیش اومد و اونم اینکه آیا سرویس شبانه هم حذف خواهد شد یا خیر؟
اکثر کسایی که صحبت می کردیم در عرض کمتر از یک سال نزدیک 1 ترابایت دانلود کردیم که بدون شبانه زیر 100 گیگ میشده :|
هر کس سؤال رو میدونه جواب بده لطفا
آها راستی وزیر ارتباطات مملکت هم بجای کلمه گیگابایت از کلمه گیگاهرتز استفاده کردند :sm (71)::sm (71)::sm (152):
حذف نمیشه داداش
تازه بهتر شد پارس انلاین یک طرح مشت زده که اسمش انرژی بازی انلاین بی نهایت میتونی بازی های انتخاب شده پارس انلاین رو بازی کنی یکیشم حدس بزن چیه؟
dota2
:sm (213):
هفته ی دیگه برای همه فعال میشه(باس خرید)
الان فقط برای اونایی که تازه میان پارس فعال میشه کرد
تا اون موقع خخخخخ
جالبه
بسته انرژیتو انتخاب کن | پارس آنلاین
ظاهرا تا 20گیگ بروزرسانی بازی ها رو هم داره:
لیست بازی ها | پارس آنلاین
نظر اعضای دوتا باز درباره ی اینترنت منصفانه چیه ؟ ( لطفا با دلیل )
http://www.shahrsakhtafzar.com/fa/im...ews/09/fup.jpg
من خودم نظری ندارم چون 6-7 ساله داشتم از نت نامحدود مخابرات استفاده می کردم و تا حالا تجربه ای از نت محدود یا حجمی نداشتم , اگرم میخوام سرویس رو عوض کنم به خاطر اینه این یه ساله روی هم بیشتر از 2 ماه قطعی داشتم و یه هفته هم هست که دیگه دوتا 2 هم نمیتونم پلی بدم !
@fever361
از این پلن آخریش خیلی خوبه. همون 16 مگابیته. البته اگر اشتباه نکنم این تعرفه اعلامی از طرف سازمان ارتباطات به isp هاست درسته؟ یا تعرفه شرکت خاصیه؟
در رابطه با حجمی هم والا من خودم 2 سال و خورده ای هست 10 مگابیت حجمی دارم ولی همچین چیزی واسش نبوده و تحت هر شرایطی سرعت یکی بود.
isp هم مخابرات. پینگ هم از اول امسال تا به الان خیلی خوب. بین 90 تا 120. قطعی هم خیلی کم بوده...الان اگر بخوام سرویس عوض کنم اینم فسخ میشه ولی اگر نخوام باید همین رو بزارن باشه...
اما این تعرفه اگر تمام 240 گیگ ترافیک رو بشه بین الملل استفاده کرد یا حتی نصفش رو خیلی خوبه. واقعا ارزشش رو داره
شرمنده یادم رفت چند تا چیز رو بگم : ترافیک 2 به 1 هست یعنی مثلا همون 240 گیگی که گفتین 80 تاش بین الملل و 160 تاش داخلی هست که گویا بین الملل تموم شه به صورت 2 برابر از حجم داخلی برای بین الملل استفاده میشه .( البته مطمئن نیستم چقد صحت داره ... ) - این جدول هم انگار چیزی هست که به شرکت ها ارائه شده و احتمالا کمی تغییر کنه و چه بهتر که تغییرات به نفع مصرف کننده باشه .
و ممنون که تجربتون رو در اختیار گذاشتین فقط 1 سوال : آیا میزان حجم مصرفی که سایت مخابرات درج میکنه درسته ؟ چون هر طور حساب کردم از اول سال تا حالا 550 گیگ مصرف نداشتم ! ( شایدم چون سرویس نامحدوده یه چیزی همینحوری زده ..! )