توقف اجرای مصوبه تعرفه جدید اینترنت به دستور وزیر - زومیتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توقف اجرای مصوبه تعرفه جدید اینترنت به دستور وزیر - زومیتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ما دو روز با بچه ها درباره این بحث می کردیم. آخرش واسمون یک سؤال پیش اومد و اونم اینکه آیا سرویس شبانه هم حذف خواهد شد یا خیر؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اکثر کسایی که صحبت می کردیم در عرض کمتر از یک سال نزدیک 1 ترابایت دانلود کردیم که بدون شبانه زیر 100 گیگ میشده
هر کس سؤال رو میدونه جواب بده لطفا
آها راستی وزیر ارتباطات مملکت هم بجای کلمه گیگابایت از کلمه گیگاهرتز استفاده کردند
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Viper (08-03-2017)
حذف نمیشه داداش
تازه بهتر شد پارس انلاین یک طرح مشت زده که اسمش انرژی بازی انلاین بی نهایت میتونی بازی های انتخاب شده پارس انلاین رو بازی کنی یکیشم حدس بزن چیه؟
dota2
هفته ی دیگه برای همه فعال میشه(باس خرید)
الان فقط برای اونایی که تازه میان پارس فعال میشه کرد
تا اون موقع خخخخخ
FCB (08-17-2017),Mohammad.S (08-19-2017),Viper (08-17-2017)
جالبهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بسته انرژیتو انتخاب کن | پارس آنلاین
ظاهرا تا 20گیگ بروزرسانی بازی ها رو هم داره:
لیست بازی ها | پارس آنلاین
Mohammad.S (08-19-2017)
درود بی کرانThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان ، یکی لطف کنه در مورد این طرح بیشتر توضیح بده ! دقیق متوجه نشدم .
سپس
نظر اعضای دوتا باز درباره ی اینترنت منصفانه چیه ؟ ( لطفا با دلیل )
من خودم نظری ندارم چون 6-7 ساله داشتم از نت نامحدود مخابرات استفاده می کردم و تا حالا تجربه ای از نت محدود یا حجمی نداشتم , اگرم میخوام سرویس رو عوض کنم به خاطر اینه این یه ساله روی هم بیشتر از 2 ماه قطعی داشتم و یه هفته هم هست که دیگه دوتا 2 هم نمیتونم پلی بدم !
Viper (11-27-2017)
@fever361
از این پلن آخریش خیلی خوبه. همون 16 مگابیته. البته اگر اشتباه نکنم این تعرفه اعلامی از طرف سازمان ارتباطات به isp هاست درسته؟ یا تعرفه شرکت خاصیه؟
در رابطه با حجمی هم والا من خودم 2 سال و خورده ای هست 10 مگابیت حجمی دارم ولی همچین چیزی واسش نبوده و تحت هر شرایطی سرعت یکی بود.
isp هم مخابرات. پینگ هم از اول امسال تا به الان خیلی خوب. بین 90 تا 120. قطعی هم خیلی کم بوده...الان اگر بخوام سرویس عوض کنم اینم فسخ میشه ولی اگر نخوام باید همین رو بزارن باشه...
اما این تعرفه اگر تمام 240 گیگ ترافیک رو بشه بین الملل استفاده کرد یا حتی نصفش رو خیلی خوبه. واقعا ارزشش رو داره
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
fever361 (11-26-2017)
شرمنده یادم رفت چند تا چیز رو بگم : ترافیک 2 به 1 هست یعنی مثلا همون 240 گیگی که گفتین 80 تاش بین الملل و 160 تاش داخلی هست که گویا بین الملل تموم شه به صورت 2 برابر از حجم داخلی برای بین الملل استفاده میشه .( البته مطمئن نیستم چقد صحت داره ... ) - این جدول هم انگار چیزی هست که به شرکت ها ارائه شده و احتمالا کمی تغییر کنه و چه بهتر که تغییرات به نفع مصرف کننده باشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
و ممنون که تجربتون رو در اختیار گذاشتین فقط 1 سوال : آیا میزان حجم مصرفی که سایت مخابرات درج میکنه درسته ؟ چون هر طور حساب کردم از اول سال تا حالا 550 گیگ مصرف نداشتم ! ( شایدم چون سرویس نامحدوده یه چیزی همینحوری زده ..! )
Viper (11-27-2017)
قصدم اطلاع رسانی هست امیدوارم جزو تبلیغات محسوب نشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©