قصد ندارم كه تاپيك رو به بحث بكشم .. گفتم كه وقتي اسكيل بحث رو نداري و به 1vs1 دعوت ميكني همون بهتر كه بحثمون شروع نشه ..
نمایش نسخه قابل چاپ
ببین عزیزم آخر بازی که خودت گفتی فرض کن وید با فول آیتم بیاد یک 6 کنه آخه اصلا مدوسا کاری نمیتونه بکنه 2 تا کریتیکال میده مانا مدوسا خالی میشه بعدش هم که دیگه تموم به نظرم اصلا از 6اش در نمیاد
امروزه همه شدن متخصص دوتا !
هر تاپیکی که میری طرف میاد میگه آقا این هیرو Nerfesh فلان هست آفا این هیرو Durable هست آقا عزیز من تو cm جلو اون هیرو یک Nuker برمیداشتی بازی مال ما بود آقا اصلا Carry جلو تیمی که Ganker زیاد داشته باشه LH نمیتونه بکنه...
باشه بابا شما هم بلدید شما رفتید icefrog درس خوندید دوتا یاد گرفتید ما مکتب سر کوچه یا همون گیم نت
اما دوستان اون کسی که میاد سایت در رابطه با دوتا میزنه اگر خودش هیچی از دوتا سرش نشه بائس در اون سایت رو گِل گرفت !
این برا این بود که به دوست عزیزمون Hunter بگم مطمئن باش هر کس بیشتر شما نباشه کمتر از شما هم نیست و اینکه مگر شما با کسی دعوا داری؟ درست رفتار کن تا بعدا کلاهمون تو کلاه هم نره چرا که نه من به شما محتاجم نه شما به من اما هر برخورد و رفتاری باید شایسته باشه
اما در رابطه با این هیرو اولا زیاد تند نرو که Medusa فلان ببنده Medusa فلان کنه چرا که اگر واقعا لالایی بلدی و میگی Medusa این ها رو داشته باشه میزنه پس بیا بریم cm تیم بیار ببینیم میتونی اونا رو ببندی یا نه
دوما اینکه قوی ترین در دوتا وجود ندارد چرا؟ یک روز بحثش بود یکی از بچه ها گفت آره Phantom Lancer قوی ترین هیرو مپ هست شاخ بشه کی میخواد بزنتش؟ همه گفتن آره یک Purge میبنده یک لشکر میشه چه بسا فول بخواد بشه...
من بعد از 2 روز فهمیدم ضد این هیرو میتونه Tiny باشه ! هرکس باشه میگه چجوری میتونه بزنتش اما من با اجزاه خود طرف Manta گرفتم با آقانیم با کریت خیلی راحت زدمش طوریکه با همین آیتم ها 2k کریت میدادم اما اینم خوب هست بدونی اگر میخوای با کسی 1v1 بزنی اونم شرایط داره
شما که میگی Satanic میبندن خب اصلا این آیتم تو 1v1 مجاز نیست حتی اون Manta هم که من بستم اونجا از خود طرف اجازه گرفتم وگرنه Manta هم مجاز نیست.
در کل برمیگردیم به سطر اول اون هم اینکه هرکس ادعاش شد بیاد cm با هم بازی کنیم فعلا که Medusa در cm فعال نیست اما جمعه این هفته میشه بعد اون روز بازی میکنیم...
این رو خیلی وقت پیش هم گفتم که بیاید CM
------------------------------------------------
بعد از اتمام بحث تمامی پست ها بی ربط پاک خواهند شد.
بعد از ديدن حرف هاي شما به ناظم بودنتون كه ايا در دوتا چيزي حاليتونه شك كردم ..
در ضمن من هيج اهميتي به كسي نميدم چه ميخواد مدير سايت باشه جه شما كه كمترشي .. ترسي هم وجود نداره مثل 2 تا پلير بيا بحث كن ببين ايا به نتيجه اي مي رسي؟
كي حرف از 1vs1 زد كه ميگي Satanic مجاز نيست؟ Go to the FistFul of Tangos
Phantom Lancer >Tiny در هر چي كه باشه Phantom lancer ميزنه
واقعا چقدر فكر مي كني دوتا بلدي؟ كه حرف 1vs1 رو ميزني ؟
خیلی حرفت بچه گانه بود :دی
هیچ وقت با قاطعیت نگو آلتیمیت مدوسا همیشه درگیری رو برمی گردونه
کی گفته مدوسا قویترینه ؟ همه قوی هستن همه از Antimage گرفته تا هیروهای ساپورت مثل lina یا crystal و .....
اگه فول ایتم به فول آیتم بگیریم Void نمیزاره مدوسا از 6 در بیاد یا Antimage فقط 5 تا اتک نیاز داره تا مدوسارو بیاره پایین
قبلا هم گفتم همه هیروها قوی هستن
جون هر کی دوست دارید مثل بچه ها حرف نزنید
ظاهرا قدرت بی نهایت SoulKeeper رو یادتون رفته یا Naix که 4 تا میکنه
میدونی قدرت مرگبار Crystal کجاست ؟ وقتی یک هیروی فول ایتم که 6 تا Inventorish پره رو با یک فریز میگیره و بقیه چپش میکنند
همین کافیه تا آدم تو درگیری به ک.... ن... Crystal
اگه بد میگم بگید
دوست عزيز بحث با شما بي فايده هست.
شما هنوز در ان حد نرسيدي كه حرف ها ما را درك كني.
برو به همون بهترين بازيكن كه ازچيز ميپرسي بگو lol.
اخه من چي بگم ماشاالله لحن صحبت کردن شما گويا همه چيز هست.
اخه دوست باهوش من يك سايت معتير خارجي به من نشون بده كه بگه فلان هيرو در فلان ضمينه بهترينه.
البته معلومه سايت ها معتبر هم اطلاعات ندارند و فقط شما و بهترين بازيكن ايران خبر داره.
خب مثل اينكه فقط يه قسمتي از حرفات رو قبول دارم - اخه من با حرف كه نميگم مدوسا مدوسا - Match ID ميدم خواستي برو ببين چي ميشه ..
هيج وقت يه Carry مطمئن باش تنها نميره فايت و منتظر تيمش ميمونه ولي اگه بازي رو به بازي اقايون بند كني Bounty hunter هيرو Clinkz رو هم ميزنه (مزاح)
بابا يه سر بريد GEST League رو ببنيد؟ G-League? خب ببنيد بعدش حرف بزنيد
-
گفتم ديگه نه اسكيل بحث رو داري نه حدشو و اين اخرين جوابم به تو هست ...
دونا شما اقاي Erfan در اون حدي نيستي كه حتي من رو بشناسي و بدوني من با كي بازي ميكنم
شما هنوز در ان حد نرسيدي كه حرف ها ما را درك كني. از اين به بعد فارسي را درست بنويسيم
هنوز Black HOle جفت تاور اونم برا يه نفرت رو يادم نرفته يا Blood Seeker بن يا پيك ميكردي :)
اگه Dota 1 compete حاليته زماني كه GoDz يا Tobi گزارش گري ميكرد ميگه كه medusa is the hardest carry in the late game .... و خيلي چيز هاي ديگه
خب من بزار يكم بحث رو پايان بدم
Medusa /Void >phantom lancer >Lone druid/Spectre > Morphling /Anti mage >Naga Siren
بابا یکی بیاد اینو جمع کنه خداییش
پسر تو این همه پتانسیل داری تلف میشی ها به خدا حیف جوون با این همه کمالات با این همه شایستگی ها که تونست به همه ثابت کنه Medusa بهترین هست.
تونست به مدیریت شک کنه و بگه شما هم در حد من نیستید برید بگید iG.Ferrari بیاد اونم بیاد میگه برو بگو بابات بیاد =))
از اونور میره تورنمنت میبینه میاد میگه G-League و... تنها بازیکنی که در ایران تورنمنت میبیند ایشون هستند.
واقعا با این همه پتانسیل و دانشی که داری از زبان خارجه گرفته تا خود جنگل های دوتا چرا نبردنت برا iG بازیکنی؟ نکنه الآن میگی اونم به من نمیخوره چند سال پیش GoDz گفت Invictus Gaming Has the most lose in this tournament I think they will get out soon
این ایرانیها چی میگن خداییش اه اه نوبای بد من با شما موافقم شما بیا به من 1v1 با دوتا یاد بده تا برم اول دنیا بشم :D
اين حرف ها دقيقا لايق سن شماست دوست عزيز .. . لول شما وقتي نميدونستي Ferrari كجا بود من داشتم Compete دوتا بازي ميكردم بهتره زيادي خودتو ضايع نكني كوچولو حالا هم برو فردا امتحان داري
حماقت تا چه حد؟ متاسفام برا شما كه جنبه 2 كلام بحث رو نداري و اين هم شما رو از كل دنيا عقب ميندازه
وسلام .....
اين ديگه اخرين پست كه بحث تمام شه و ديكه از اين جيزا نبينيم
هيرو هاي Void - Medusa - Phantom Lancer هر 3 HardCarry ترين هيرو هاي دوتا ن و نظر من اينه كه در درجه اول Medusa قرار داره خب اين نظر شخصي من . نيازي هم نميبينم با كسي كه جنبه بحث نداره بحث كنم
شما داری ......می گی داداش من حالا می گم لول ته بازیم نداره چه برسه بهترین کری باشه اول که وید الت کنه از الت زنده نمی ای بیرون بعد اومدی یه ایتم هست اسمش رفرشره! اصلا اونو ول کن. ویدی که تو تا اسکیل به اسم بش و بک استپ داره اخر بازی می زنه یا مدوسا؟ من کلا یه بار بات یه بازی نصف و نیمه کردم ولی هر وقت خواستی بیا وید که هیچی من با drow ,wr,lone,slardar,.... اوه تا دلت بخواد هیرو مدوسا برات می زنم! دعوت به pvp نکردم فقط فول ایتم ولی اونم خواستی مشکلی نیس! این که می گی بهترین هیرو لست گیمه و کلا بازی فرم بستگی به شرایط داره کی جلوت باشه یارت کی باشه! می گی لول داره راحت می تونه فارم کنه اول بازی با اورسا shadow blade دار می ایم به بینم در می تونه بره یه استانر با درو بیان گنک کنن ببین کاری می تونه کنه! من می گم اسکیل فارم نداره اسکیل فارم یعنی 1 فانتوم اساسین که رنج خیلی دور وقتی 2تا هیرو بد جولوت تو لاین اپ افتاده بتونی فارم کنی یعنی درو که دمیج بده یعنی بونتی که لست هیت بده و ....نه مدوسا که کلی مانا بخاد دوتا اسکیلت هیرو جلوت راحت به..بده . خو بگیم اونا اسکیل فارم خوبن تا دلت بخواد هیرو هس بهتر می نونه فارم کنه! و تو بازی عادی بگیر مین 100 بازم بستگی به گیم داره که چه طور پیش رفته ممکنه cm درو رو بزنه!
ار همین 2 خط حرفت سطح بازیت معلوم شد.
اگه فقط 2تا تورنمنت میدیدی(البته میدونم تورنومنتم قابل نمیدونی و در سطح تو نیست ) مبینی اول بازی برای کشتن یک هیرو شده هم tide یولتی بزنه هم enigma پس سعی من بیشتر از این خودت را بروز ندی.
همبنطوری اگه پست ها پیش بره همه اگیل ها اضافه میشند ولی برای اینکه ضایع نشی فقط مدوسا باید اول باشه.؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
اخع میدونی چی بهم زور میگه اینکه خودم و محمد CM باحات بازی کردیم جلو هرکی خالی میبندی دیگه جلو ما که بازی را ازت با فضاحت بردیم خالی نبند.
ببین بچه جون رفتی پیش همون بهتزین بازیکن ایران بگو ما دوتا حروم میشید بریم با Bot بازی کینیم بقیه در سطح ما نیستند. اخه من خودم 100 دفعه باهات بازی کردم دیگه جلو من ؟؟؟؟؟؟!!!!!! اخه یعنی انقدر اعتماد به نفس؟؟؟!!! خدا شانس بده
ببین من رفتم 20 تا بازی اخرت را دیدیم توی dotabuff خوشم میاد کلا رخصت نمیدی با کسی بازی کنی یک نفر تکراری ندیدم من.
فکر کنم اون جمله ای که میگی اصلا میدونی من با چه کس هایی بازی میکنم را فهمیدم. با روسسسسسسسسا لول.
بعد اومدی میگی منا نشتاختی؟
اگه من بیشتر 5تا اسکرین شات اوردم که با هم بازی کردیم چی؟
دوست عزیز من که نمی گم شما نوبی ولی شما در حدی نیستی که بیایی چیز به ما یاد بدی.
اینم حرف اخر من هیچ وقت نمیشه گفت فلان هیرو در فلان نقش بهتره و اولی هست چنین چیزی امکان نداره.
جایه دیگه هم این حرف را نزن چون بهت میخندن.
خیلی حوصله بحث ندارم
مخصوصا در مورد کسایی که فکر میکنن خیلی بازی بلدن و از چیزی سر در میارن
داش hunter همه بحثا سر اینه که کدوم هیرو فول آیتم شاخ تره؟
شما یا فقط هیروی فول دیدی یا همیشه یه نفر برات فول کرده باش بازی کردی
حالا میگیم اگه فول هم باشه هر هیرو یه ضدی داره نمیشه گفت اصلا کسی جلوش نمیتونه واسته
در مورد اسکیل دوتا بازی کردن هم خیلی بزرگی نکن فقط اگه من یه نفر بخوام در مورد سابقه بازی کردنم بگم به اندازی سنت دوتا بازی کردم
انقدر هم راحت به بقیه توهین نکن عزیز شما هر وقت تونستی چیزی رو ثابت کنی بیا با قطعیت صحبت کن
ثابت كردم . گفتم كه مدوسا به خاطرSkill هايي كه داره از بقيه هارد Carry ها در فارم يه قدم حلو تره Match كليپ هم تا دلت بخواد بت ميدم . در ضمن شما كه ميگي به اندازه سنم بازي كردي Dota فقط 8-9 سال اومده .
يعني اينكه بگيم مثلا Void 350 تا Last Hit داشته باشه Late game هيرو Medusa ^^ 600 تا لست هيت خواهد داشت . خب در صورتي ميتوني خلافش رو بهتر بري ؟ در صورت ساپورت بهتر . Scape بهتر . Gank نشدن و ... مدوسا به خاطر Skill3 كه داره نصف Damage حريف رو ميده بيرون و در Early Game محاله از Void بميره. همين ميندازش جلو يعني اگه دور Kill گرفتنش شروع بشه كسي نميتونه جلوش بايسته خب اين هم خلافي داره اگه بازيتون تيمي باشه Void و Medusa هم باشن ميشه زدشون ولي كار سخت ميشه . در كل من ميگم كه اگه بازي 5vs5 شروع بشه بايد 4 نفري Medusa رو Gank كنند تا بتونن Void رو جلو بندازن و يا بر عكس .
من اومدم حرفم رو خلاصه گفتم كه Medusa >Void .
يا مثلا يكي مياد ميگه Naga Siren خيلي ضعيف هست . در صورت اينكه اين هيرو به ضاهر در Early Game ضعيف ـه و در Super Late Game خيلي قوي خواهد بود
مشكل اينجاست كه اين از درك بعضي ها خارج هست .
--
Saveh
دوست عزيز شما ميخواي بازي با من رو تجربه كني اره؟ باشه خيلي خب بيا هر موقع از Match Pubstomp شده اومدي بيرون بازي من رو ببنين
IP Ban هم كني اصلا اهميت نميدم چون برام مهم نيست كه بخوام اهميت بدم
مشكل شما ميدوني چيه؟ از اول ميخواستي بگي كه حرفت اشتباهـه خب شما از همون پست اول گفتم بيا ثابت كن . به جا اينكار اين بازي هارو در اوردي كه اين مشكل من نيست خب نه بيا ببين من چي گفتم بعدش بيا بگو تو اينطوري هستي تو نوب هستي تو اينطوري هستي تو بيا 1vs1 بازي كن و ..
اقا بيا منطقي بحث كن هميشه فكر نكن با حرف زدن يه چي ثابت ميشه .
---
من دارم به 2 تا پلير كه در يه سطح هستن مقايسه ميكنم Void & Medusa رو
دوست عزیر اینی که من گفتم بهت یعنی این که سعی کن با بچه ها بد صحبت نکنی به خاطر این که بیشتر بازی کردی
منم بهت گفتم شما تو یه یازی اگه تونستی زودتر آیتم بزنی بازیو جمع کنی یعنی هیروت شاخ تره یعنی این
نه این که تو بیای تو بازی فول باشی اونم فول باشه بزنیش بازم این نشون نمیده شاخ تره
ملاک های خیلی زیادی وجود داره و ملاک شما اشتباهه
هر چیزی باید تو بازی ثابت بشه و به زودی
1.تمام پست هایی که تا بحال تو این تاپیک دادید رو بخونید ببینید کجا ثابت کرده اید که Medusa قوی ترین Carry در دوتا هست؟
2. شما در ابتدا ادعا کردید که 3 هیرو هارد کری بازی به ترتیب Medusa, Void و Specter هستند اما بعدا بعد از اینکه من نام Phantom Lancer رو میبرم حرفتون عوض میشه شماره پست های شما به ترتیب 4422,4440 و 4423 هست یعنی به ترتیب زیر:
3. شما توسط برخی کاربران دعوت به انجام بازی تک به تک شدید تا ادعای خود را ثابت کنید اما در جواب گفتید:
4. من به دلیل تند خویی شما با مدیریت سایت و همکار سایت و اینکه میدونستم اونها هر چی نباشند از شما کمتر نیستند جواب شما رو با صراحت دادم در پست 4435 اما جواب شما به من ببینید چی بود:
جواب شما به من در پست 4436:
نتیجه: شما به هیچ وجه ثابت نکرده اید که این هیرو بهترین و قوی ترین Hard Carry در دوتا هست.
در ضمن دوست عزیز دوتا 8 الی 9 سال هم نیست اومده شما فکر نکن War3 رو باز میکنید پایینش زده 2003 یعنی دوتا هم همون موقع بهمراه بازی بوده بلکه باید بگم خیر بعدا از روی Single Player بازی مپ دوتا اضافه شد بنده هم از مپ Version 5 آرشیوش رو دارم...
در آخر هم برای اثبات حرف خودم مبنی بر اینکه این هیرو فول هم باشه نمیتونه کسی رو بزنه و فقط میتونه تانک باشه ریپلی 99911457 رو معرفی میکنم مشاهده کنید.
پست قبلی خودم رو هم که شایسته نمیبینم سر یک موضوع الکی اون همه حرف زده باشم رو هم فعلا حذف موقت میکنم...
من Phantom Lancer رو يادم رفته بود . بله جالا Phantom Lancer هم باشه .. جه فرقي به حال Medusa و Void ميكنه؟ Phantom Lancer بعد از اخرين Buff ـش يادم رفته بود
دارم ميگم بازي 5vs 5 شما ميگين 1vs1 دوتا كه بازي 1vs1 كه نيست من در پست فبل خودم همه چيز رو شفاف توضيح دادم
چه ربطي داره؟ دوتا 8 سال اومده چه ربطي به WC3 داره؟ اولين نسخه دوتا كه بتا بود 2004 اومد بعدش اولين نسخه رسمي 2005.
براي اثبات حاظر بودم رپلي بدم كه ديدم هيچكدوم تمايلي به ديدن اون نداريد . ايا اين مشكل من هست؟
--
اين ريپلي كه دادي اخه كدوم ادم عاقلي 5000 تا پول رو به جا Manta ايتم BloodStone ميگيره؟
Bloodstone اگه به خاطر مانا باشه بعد از Manta ميگيرن
:smile77:
پنهان کننده: Hunter