اپدیت جدید Dota 2 (جمعه) 22 دی ماه

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 61

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #33

عنوان کاربر
    کاربر تحت کنترل
    شماره عضویت
    73
    یوزرنیم استیم
    Ali2Call
    نقل قول نوشته اصلی توسط Darksoldier نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    خیلی حوصله بحث ندارم
    مخصوصا در مورد کسایی که فکر میکنن خیلی بازی بلدن و از چیزی سر در میارن
    داش hunter همه بحثا سر اینه که کدوم هیرو فول آیتم شاخ تره؟
    شما یا فقط هیروی فول دیدی یا همیشه یه نفر برات فول کرده باش بازی کردی
    حالا میگیم اگه فول هم باشه هر هیرو یه ضدی داره نمیشه گفت اصلا کسی جلوش نمیتونه واسته
    در مورد اسکیل دوتا بازی کردن هم خیلی بزرگی نکن فقط اگه من یه نفر بخوام در مورد سابقه بازی کردنم بگم به اندازی سنت دوتا بازی کردم
    انقدر هم راحت به بقیه توهین نکن عزیز شما هر وقت تونستی چیزی رو ثابت کنی بیا با قطعیت صحبت کن
    ثابت كردم . گفتم كه مدوسا به خاطرSkill هايي كه داره از بقيه هارد Carry ها در فارم يه قدم حلو تره Match كليپ هم تا دلت بخواد بت ميدم . در ضمن شما كه ميگي به اندازه سنم بازي كردي Dota فقط 8-9 سال اومده .
    يعني اينكه بگيم مثلا Void 350 تا Last Hit داشته باشه Late game هيرو Medusa ^^ 600 تا لست هيت خواهد داشت . خب در صورتي ميتوني خلافش رو بهتر بري ؟  در صورت ساپورت بهتر . Scape بهتر . Gank نشدن و ... مدوسا به خاطر Skill3 كه داره نصف Damage حريف رو ميده بيرون و در Early Game محاله از Void بميره. همين ميندازش جلو يعني اگه دور Kill گرفتنش شروع بشه كسي نميتونه جلوش بايسته خب اين هم خلافي داره اگه بازيتون تيمي باشه Void و Medusa هم باشن ميشه زدشون ولي كار سخت ميشه . در كل من ميگم كه اگه بازي 5vs5 شروع بشه بايد 4 نفري Medusa رو Gank كنند تا بتونن Void رو جلو بندازن و يا بر عكس .
    من اومدم حرفم رو خلاصه گفتم كه Medusa >Void .
    يا مثلا يكي مياد ميگه Naga Siren خيلي ضعيف هست . در صورت اينكه اين هيرو به ضاهر در Early Game ضعيف ـه و در Super Late Game خيلي قوي خواهد بود
    مشكل اينجاست كه اين از درك بعضي ها خارج هست .

--
    Saveh
    دوست عزيز شما ميخواي بازي با من رو تجربه كني اره؟  باشه خيلي خب بيا هر موقع از Match Pubstomp شده اومدي بيرون بازي من رو ببنين

IP Ban هم كني اصلا اهميت نميدم چون برام مهم نيست كه بخوام اهميت بدم

مشكل شما ميدوني چيه؟ از اول ميخواستي بگي كه حرفت اشتباهـه خب شما از همون پست اول گفتم بيا ثابت كن . به جا اينكار اين بازي هارو در اوردي كه اين مشكل من نيست خب نه بيا ببين من چي گفتم بعدش بيا بگو تو اينطوري هستي تو نوب هستي تو اينطوري هستي تو بيا 1vs1 بازي كن و ..
    اقا بيا منطقي بحث كن هميشه فكر نكن با حرف زدن يه چي ثابت ميشه .

---

من دارم به 2 تا پلير كه در يه سطح هستن مقايسه ميكنم Void & Medusa رو
    ویرایش توسط Hunter : 01-15-2013 در ساعت 06:47 PM