امروزه همه شدن متخصص دوتا !
هر تاپیکی که میری طرف میاد میگه آقا این هیرو Nerfesh فلان هست آفا این هیرو Durable هست آقا عزیز من تو cm جلو اون هیرو یک Nuker برمیداشتی بازی مال ما بود آقا اصلا Carry جلو تیمی که Ganker زیاد داشته باشه LH نمیتونه بکنه...
باشه بابا شما هم بلدید شما رفتید icefrog درس خوندید دوتا یاد گرفتید ما مکتب سر کوچه یا همون گیم نت
اما دوستان اون کسی که میاد سایت در رابطه با دوتا میزنه اگر خودش هیچی از دوتا سرش نشه بائس در اون سایت رو گِل گرفت !
این برا این بود که به دوست عزیزمون Hunter بگم مطمئن باش هر کس بیشتر شما نباشه کمتر از شما هم نیست و اینکه مگر شما با کسی دعوا داری؟ درست رفتار کن تا بعدا کلاهمون تو کلاه هم نره چرا که نه من به شما محتاجم نه شما به من اما هر برخورد و رفتاری باید شایسته باشه
اما در رابطه با این هیرو اولا زیاد تند نرو که Medusa فلان ببنده Medusa فلان کنه چرا که اگر واقعا لالایی بلدی و میگی Medusa این ها رو داشته باشه میزنه پس بیا بریم cm تیم بیار ببینیم میتونی اونا رو ببندی یا نه
دوما اینکه قوی ترین در دوتا وجود ندارد چرا؟ یک روز بحثش بود یکی از بچه ها گفت آره Phantom Lancer قوی ترین هیرو مپ هست شاخ بشه کی میخواد بزنتش؟ همه گفتن آره یک Purge میبنده یک لشکر میشه چه بسا فول بخواد بشه...
من بعد از 2 روز فهمیدم ضد این هیرو میتونه Tiny باشه ! هرکس باشه میگه چجوری میتونه بزنتش اما من با اجزاه خود طرف Manta گرفتم با آقانیم با کریت خیلی راحت زدمش طوریکه با همین آیتم ها 2k کریت میدادم اما اینم خوب هست بدونی اگر میخوای با کسی 1v1 بزنی اونم شرایط داره
شما که میگی Satanic میبندن خب اصلا این آیتم تو 1v1 مجاز نیست حتی اون Manta هم که من بستم اونجا از خود طرف اجازه گرفتم وگرنه Manta هم مجاز نیست.
در کل برمیگردیم به سطر اول اون هم اینکه هرکس ادعاش شد بیاد cm با هم بازی کنیم فعلا که Medusa در cm فعال نیست اما جمعه این هفته میشه بعد اون روز بازی میکنیم...
این رو خیلی وقت پیش هم گفتم که بیاید CM
------------------------------------------------
بعد از اتمام بحث تمامی پست ها بی ربط پاک خواهند شد.

LinkBack URL
About LinkBacks