اپدیت جدید Dota 2 (جمعه) 22 دی ماه

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 61

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #1

عنوان کاربر
    کاربر تحت کنترل
    شماره عضویت
    73
    یوزرنیم استیم
    Ali2Call
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Legendary نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    خیلی حرفت بچه گانه بود :دی
    هیچ وقت با قاطعیت نگو آلتیمیت مدوسا همیشه درگیری رو برمی گردونه
    کی گفته مدوسا قویترینه ؟ همه قوی هستن همه از Antimage گرفته تا هیروهای ساپورت مثل lina یا crystal و .....

اگه فول ایتم به فول آیتم بگیریم Void نمیزاره مدوسا از 6 در بیاد یا Antimage فقط 5 تا اتک نیاز داره تا مدوسارو بیاره پایین
    قبلا هم گفتم همه هیروها قوی هستن
    جون هر کی دوست دارید مثل بچه ها حرف نزنید
    ظاهرا قدرت بی نهایت SoulKeeper رو یادتون رفته یا Naix که 4 تا میکنه

میدونی قدرت مرگبار Crystal کجاست ؟ وقتی یک هیروی فول ایتم که 6 تا Inventorish پره رو با یک فریز میگیره و بقیه چپش میکنند
    همین کافیه تا آدم تو درگیری به ک.... ن... Crystal

اگه بد میگم بگید
    خب مثل اينكه فقط يه قسمتي از حرفات رو قبول دارم - اخه من با حرف كه نميگم مدوسا مدوسا - Match ID ميدم خواستي برو ببين چي ميشه ..
    هيج وقت يه Carry مطمئن باش تنها نميره فايت و منتظر تيمش ميمونه ولي اگه بازي رو به بازي اقايون بند كني Bounty hunter هيرو Clinkz رو هم ميزنه (مزاح)

بابا يه سر بريد GEST League رو ببنيد؟ G-League? خب ببنيد بعدش حرف بزنيد
    -
    گفتم ديگه نه اسكيل بحث رو داري نه حدشو و اين اخرين جوابم به تو هست ...
    دونا شما اقاي Erfan در اون حدي نيستي كه حتي من رو بشناسي و بدوني من با كي بازي ميكنم

شما هنوز در ان حد نرسيدي كه حرف ها ما را درك كني. از اين به بعد فارسي را درست بنويسيم

هنوز Black HOle جفت تاور اونم برا يه نفرت رو يادم نرفته يا Blood Seeker بن يا پيك ميكردي
    اگه Dota 1 compete حاليته زماني كه GoDz يا Tobi گزارش گري ميكرد ميگه كه medusa is the hardest carry in the late game .... و خيلي چيز هاي ديگه

خب من بزار يكم بحث رو پايان بدم
    Medusa /Void >phantom lancer >Lone druid/Spectre > Morphling /Anti mage >Naga Siren
    ویرایش توسط Hunter : 01-15-2013 در ساعت 01:09 AM

2. Top | #2

عنوان کاربر
    Banned
    شماره عضویت
    7
    یوزرنیم استیم
    IR.Erfan Esf
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hunter نمایش پست ها
    هنوز Black HOle جفت تاور اونم برا يه نفرت رو يادم نرفته يا Blood Seeker بن يا پيك ميكردي
    خب من بزار يكم بحث رو پايان بدم
    Medusa /Void >phantom lancer >Lone druid/Spectre > Morphling /Anti mage >Naga Siren
    ار همین 2 خط حرفت سطح بازیت معلوم شد.

اگه فقط 2تا تورنمنت میدیدی(البته میدونم تورنومنتم قابل نمیدونی و در سطح تو نیست ) مبینی اول بازی برای کشتن یک هیرو شده هم tide یولتی بزنه هم enigma پس سعی من بیشتر از این خودت را بروز ندی.

همبنطوری اگه پست ها پیش بره همه اگیل ها اضافه میشند ولی برای اینکه ضایع نشی فقط مدوسا باید اول باشه.؟؟؟!!!!!!!!!!!!!

اخع میدونی چی بهم زور میگه اینکه خودم و محمد CM باحات بازی کردیم جلو هرکی خالی میبندی دیگه جلو ما که بازی را ازت با فضاحت بردیم خالی نبند.

ببین بچه جون رفتی پیش همون بهتزین بازیکن ایران بگو ما دوتا حروم میشید بریم با Bot بازی کینیم بقیه در سطح ما نیستند. اخه من خودم 100 دفعه باهات بازی کردم دیگه جلو من ؟؟؟؟؟؟!!!!!! اخه یعنی انقدر اعتماد به نفس؟؟؟!!! خدا شانس بده

3. Top | #3

عنوان کاربر
    کاربر تحت کنترل
    شماره عضویت
    73
    یوزرنیم استیم
    Ali2Call
    نقل قول نوشته اصلی توسط IR.Erfan Esf نمایش پست ها
    ار همین 2 خط حرفت سطح بازیت معلوم شد.

اگه فقط 2تا تورنمنت میدیدی(البته میدونم تورنومنتم قابل نمیدونی و در سطح تو نیست ) مبینی اول بازی برای کشتن یک هیرو شده هم tide یولتی بزنه هم enigma پس سعی من بیشتر از این خودت را بروز ندی.

همبنطوری اگه پست ها پیش بره همه اگیل ها اضافه میشند ولی برای اینکه ضایع نشی فقط مدوسا باید اول باشه.؟؟؟!!!!!!!!!!!!!

اخع میدونی چی بهم زور میگه اینکه خودم و محمد CM باحات بازی کردیم جلو هرکی خالی میبندی دیگه جلو ما که بازی را ازت با فضاحت بردیم خالی نبند.

ببین بچه جون رفتی پیش همون بهتزین بازیکن ایران بگو ما دوتا حروم میشید بریم با Bot بازی کینیم بقیه در سطح ما نیستند. اخه من خودم 100 دفعه باهات بازی کردم دیگه جلو من ؟؟؟؟؟؟!!!!!! اخه یعنی انقدر اعتماد به نفس؟؟؟!!! خدا شانس بده
    يولتي نه و التي
    در ضمن به جز 2 تا متچ با بجه ها ديگه با شما بازي نكردم حتي شما رو هم تو ادد ليستم ندارم
    كي گفت بهترين بازيكن ايران؟ حرف تو دهن مردم ميزاري ...

هنوز اونقدر نيستي كه منو بشناسي ..
    ديگه هم اين موضوع ادامه پيدا نميكنه وسلام

4. Top | #4

عنوان کاربر
    Banned
    شماره عضویت
    7
    یوزرنیم استیم
    IR.Erfan Esf
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hunter نمایش پست ها
    يولتي نه و التي
    در ضمن به جز 2 تا متچ با بجه ها ديگه با شما بازي نكردم حتي شما رو هم تو ادد ليستم ندارم
    كي گفت بهترين بازيكن ايران؟ حرف تو دهن مردم ميزاري ...

هنوز اونقدر نيستي كه منو بشناسي ..
    ديگه هم اين موضوع ادامه پيدا نميكنه وسلام
    ببین من رفتم 20 تا بازی اخرت را دیدیم توی dotabuff خوشم میاد کلا رخصت نمیدی با کسی بازی کنی یک نفر تکراری ندیدم من.

فکر کنم اون جمله ای که میگی اصلا میدونی من با چه کس هایی بازی میکنم را فهمیدم. با روسسسسسسسسا لول.

بعد اومدی میگی منا نشتاختی؟

اگه من بیشتر 5تا اسکرین شات اوردم که با هم بازی کردیم چی؟

دوست عزیز من که نمی گم شما نوبی ولی شما در حدی نیستی که بیایی چیز به ما یاد بدی.

اینم حرف اخر من هیچ وقت نمیشه گفت فلان هیرو در فلان نقش بهتره و اولی هست چنین چیزی امکان نداره.

جایه دیگه هم این حرف را نزن چون بهت میخندن.