منظورم تو خوده player بود نه اون بالا![]()
برای مشاهده کامل و استفاده از تمام امکانات انجمن ثبت نام کنید
منظورم تو خوده player بود نه اون بالا![]()
ATER (05-19-2015)
گو**** اضافه میخورن ، انگار همه مشکل ها ما حل شده فقط مونده اعتیاد به بازی های رایانه ای !!
ایران در جهان بیشترین تعداد افراد معتاد به مواد مخدر رو داره (با 3% از همه مردم)
کمترین میزان ازدواج در دوسال گذشته (که همچنان رو به کم شدن هست)
بالا ترین میاز مالیات بر ارزش افزوده.
گران ترین خانه های دنبا (از اول 12)
گران ترین قیمت خودرو (قیمت نیسبت به کارایی)
کم ترین میزان قدرت خرید مردم (از اول سی و خوده ای)
بیشترین فسادی مالی در دنیا (ایران و چین در فساد مالی با هم رقابت میکنن)
و خیلی چیز های دیگه
تیم خبرنگار ها کور تشریف دارن این مشکلات رو نمیبینن بجاش چیزی رو میبینن که شاید برای بعضی ها تنها تفریح هست .
انصافا پست رو حذف نکنید چون همه این آمار ها توی نت هست سایت هاش هم فی**لتر نیست.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
just big like!
گ ........ ههههههههههه بس اضافی میخورن ،نکبتا فقط بلدن تقلید کنن ،ماهواره کفش perfect steps میزاره تق یارو میره کفش تن تاک میزاره ،ماهواره perison break میزاره تق میره هوش سیاه میسازه . جمع کنین بره بابا .
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
'ScoOPiNG yO (05-20-2015),ATER (05-19-2015)
من افتخار میکنم گیمر هستم اعتیادم دارم درود بر معتادی که با بازی خودشو سرگرم میکنه درود بر معتادی که نمیره دنبال زن و دختر مردم ، بجاش با بازی خودش رو ارضا میکنه درود بر گیمری که بجای خوابیدن با زن مردم و دزدی و کثافت کاری پای سیستم خودش نشسته و در دنیای گیم خودش رو سرگرم میکنه ، من افتخار میکنم به خودم ، که هم سن من نشستن و نقشه میریزن که مخ ناموس مردم رو چطوری بزنن اما من نشستم تا با meepo بازیم رو بهتر کنم![]()
حرف شما درسته ولی هرکی که گیمر نیست دلیل نمیشه اینکارارو کنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توی خارج برای رفاه مردم تمام قوانین رو هدفمند میکنن توی ایران مردم رو هدفمند می*****.
انتظار میره این پست حذف بشه.:d
[DR.[mmL (05-20-2015)
راست که میگفت .. ولی خب نمیشه کاریش کرد
همین الان یکی تو watch game top! واسه pa رفرشر رفت for wut?!!!
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
آیتم مهمی داشته که CD زیاد داشته مثل bkb, abysal یا هر چیز دیگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگرم اینارو نداشته luxury بسته
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Apdentist (05-20-2015)
bkb هیچ جوره رفرش نمیشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
[DR.[mmL (05-20-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©