محض اطلاع اون داستانی که شما گذاشتی برای دوتا 1 هست و اصلا ربطی به دوتا 2 ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سپاسـ
محض اطلاع اون داستانی که شما گذاشتی برای دوتا 1 هست و اصلا ربطی به دوتا 2 ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
میدنم مدیر جان اما ترجمه دوتا 2 نبود به 1 ش کفایت کردم مدیر جان:dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ممنون از آموزشتون خیلی مفید بود.
کلا هر هیرویی که DoT بزنه تقریبا کارو برای TA سخت میکنه.
Darktoheaven (05-28-2013)
یکی از بهترین بازیکنان با این هیرو ferrari_430 هست از تیم ig به طوری که تو فینال ti2 تو 3تا بازی این هیرو پیک شد و 2تاش برد شد برای تیم ig و سومین بازیشون هم که بردن از Navi - فراری qop بود
ایتم های ferrari برای این هیرو اینجوریه که اول بازی 3تا iironwood میگیره و یک تانگو و بقیه اش را سیو باتل میزاره بعد باتل و بعد فیس بوت آیتم بعدیش قطعا توی همه بازی ها بلینک هست بعد هم با توجه به شرایط ww یا desol میگیره
من تو بار توی بازی های عادی که داشت بازی میکرد دیدم که بعد فیس کریتیکال رفت
طبقه گفته دوست عزیزمون none باید بگم Ferrari بخاطر اون بازیهای قشنگی که انجام داد در mid در سال 2012 بهترین بازیکن mider جهان شد.
کلا 3 بار یا 4 بار ferrari هیروی TA رو پیک کرد که در بازی با mTw دو بار Rampage گرفت ! در اون بازی برای بار دوم که Rampage میگیره یک Courier بنام Smeevil دراپ میشه که الآن قیمت اون 10 هزار کلید هست و دست یک خارجی هست
ریپلی بازی : 36274157 | قابل دانلود هست
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
سلام
آقا این هیرو سخته کار باهاش تمرین زیاد که میخواد ساپورتم باید بشه
ولی خوش استیله ((:
التیمیتش زیادم فضا روشن نمیکنه، وارد نیست
ولی میتونی از خجالت جنگل در بیای (((:
من که راضیم ازش ((((:
ویرایش توسط samdeloges : 04-19-2016 در ساعت 06:58 PM دلیل: من نوبم
وااای اصلا ازش خوشم نمیاد خیلی باگه ولی باید بلد باشی و رفلکس بالایی میخواد sf هم میتونه بزنش
نه اگه تمپلار فقط یه سنتری یا چشم بگیره راحت میزنش اسکیل 6 سند کینگ زیاد بهش دمج نمیده چون اسکیل 1 تمپلار 6 بار ترپ سند کینگ رو نمیخورهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اقا کلن هیروهایی که Attack per second دارند تمپلارو.....
چون تو 2 ثانیه اول شیلدش میپره
تو 2 sand چی؟؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©