به نظر من بهتر هست برخورد جدی تری با افراد اسپمر صورت بگیره
به نظر من بهتر هست برخورد جدی تری با افراد اسپمر صورت بگیره
ما هدفمون ایجاد محیطی صمیمی تر بین اعضا هستش و این سایت دست شما مدیران عزیز هستش و کار که از نظر شما درسته و نیازه انجام بدینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بخش دوتا چه از نظر دمو چه اموزش , دمو و ... به طور کامل بعد از آروین غیر فعال شده و تمامی مسابقات مربوطه فقط در بخش دوتا 2 برنامه ریزی می شن . در صورتی که هنوز مپ برای دوتا ساخته می شه و بازیکن هاش از دوتا 2 بیشترن .
MasterJoint (05-31-2013),Mohammad_ai69 (05-27-2013)
مدیر دوتا 1 فعلا نداریم چون به نظرم بعضی فکر میکنند مدیر دوتا بودن یا فایده نداره یا حوصله آموزش گذاشتن و اینا رو ندارند.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امروزه خیلی نمیشه رو دوتا مانور داد تمام تورنمنت ها و تمام دمو ها همچنین عکس ها و فیلم های کمیک حتی بهترین تیم ها و بازیکن ها در دوتا 2 هستند و این مبنی بر این نمیشه ما یک همچین چیزی رو بیخیال بشیم و به دوتا بچسبیم که مطالبش حداقل تو 4 5 تا انجمن دیگه مرتبط با دوتا به صورت کامل هست.
باز با اینحال ما بدنبال مدیر برای بخش دوتا هستیم...
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
♀♠♥ßKß♥♠♀ (05-30-2013)
دوتا دیگه قدیمی شده درست , ولی من مطمئنم که اکثر کاربرا به خاطر یک محیط دوستانه و یک مسابقه درست حسابی وارد سایت می شن تا آموزشاش . اصراری نیست منم دیگه از دوتا خسته شدم .
Sharingan (05-30-2013)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©