درسته ولی کسایی که میان چنتا عکس fun میزارن رو هم در نظر باید بگیریThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
درسته ولی کسایی که میان چنتا عکس fun میزارن رو هم در نظر باید بگیریThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چی شد؟
بعنی چی؟
در سه حالت از یه پست تشکر میشه دیگه
طرف پست مفید میده
طرف پستی میده که یکی دیگه خوشش میاد ازش تشکر میکنه
طرف قبلا انقدر از همه تشکر کرده که یه پست الکی هم بده همه ازش تشکر میکنن Twisted [F]ate
این وسط یادشون میاد که که از کسی تشکر نکنن رو متوجه نمیشم؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
مقدار تشکر انقدر اهمیتش بالا بره که بعضی ها از روی حسادت یا خساست کمتر از دکمه ی تشکر استفاده کنن ، همین الان هم این مشکل هست ،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا اون رتبه بندی همش بیاد جلو چشم اون افراد کلا تشکر نمیکنن
انگار به کسی که اول بشه جایزه میدن
به هر جال ، اگه بقیه هم نظرشون اینه که تشکر پیش فرض بشه همینجا اعلام کنن
اگه تعداد بالا بود یه نظرسنجی میزاریم تو همین تاپیک
دقیقا با میلاد 100%موافقم 6 سال پیش توی سایت پردیس گیم برای اولین بار تشکر اضافه شد!اینقد اکانت مولتی یوزر ساختن برای تشکر از خودشون که حد نداشت...
من که مخالفم با آتر عزیز.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثلا من برای این که خودم اول بشم نه از محمد تشکر کنم نه از خودت؟
چه مسخره
من که بی خیال شدم ، همون بهترین ارسال کننده باشه بهتره.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
به نظرم یه گروه تلگرام هم بزنین بد نیست هم محیط دوستانه تر میشه هم برقراری ارتباط آسون تر و ...
تازه واردایی مثل من هم بیشتر آشنا میشن با دوستان .
شایدم هست و من خبر ندارم
ویرایش توسط PokerFace : 07-27-2016 در ساعت 12:48 PM
گروه تلگرام نه ، گروه باعث میشه همین تعداد کاربر هم اینجا انلاین نشن و هر سوال و حرف و خبری داشتن همونجا بگن و کلا فروم تعطیل بشه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داخل تلگرام نه تاپیکی هست و نه بخش بندی داره ، و هیچ ارشیوی از پست ها کاربران نمیمونه و نمیتونه جای فروم یا سایت رو بگیره
هر لحظه امکان تعطیلیش در ایران هم هست
♀♠♥ßKß♥♠♀ (07-29-2016)
پیشنهاد میکنم یک اپلیکیشن برای سایت ساخته بشه و در بازار و... گذاشته بشه و مطالبش هم ، همون اموزش ها باشه و فروم رو در برنامه لینک کنید .
نیاز به همکاری افراد متخصص در این زمینه داریم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه سری برنامه کتاب ساز هم هست که میشه باهاش برنامه های آموزشی ساخت ، اگه کسی علاقه و حوصله داره تا حدودی میتونم همون پروژه DBH رو بهش یاد بدم تا نسخه های جدیدش رو بسازه
نیاز به برنامه نویسی نداره ، فقط وقت ، حوصله و سلیقه میخواد . همچنین آموزش هیرو ها تا حدودی باید طبق اپدیت های جدید ویرایش بشه ،
دوتاباز همراه - نسخه 3 (DBH v3)
♀♠♥ßKß♥♠♀ (07-29-2016)
به نظرم زیاد ارزش نداره وقت بزاری روش .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من فعلا دارم جاوا یاد می گیرم شاید بدا یه حرکتی زدم ; در مجموع واسه کسیه که حوصله و علاقه داره .
اقا این قابلیت حذف پستو به کاربرا هم بدید اومدیمو اشتباهی یه پستی زدیم خواستم پاک کنم ؟!
واسه هر پست باید منتظر مدیر باشی
نوشته های کاربری هم فعال نیست توی پروفایل . اینی که می تونی مطلب بزاری . این یه کاربرد اساسی داره مخصوصا واسه اونایی که می خوان اموزش طولانی بزارن اول اونجا بنویسن بعد بیارن تو انجمن .
بعضی انجمنام دیدم دل نوشته می نویسن
ویرایش توسط ♀♠♥ßKß♥♠♀ : 07-29-2016 در ساعت 01:51 PM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©