قیمت نوش تو بازار الان 220-230 کلید هست
قیمت Key هم الان رو 9-10 هزار تومن هست
قیمت برای فروش 2 میلیون تومن که بسته به قیمت بازار بالا و پایین میاد
کسی خواست اددم کنه
سعید
Steam Community :: ID :: sl [A] sh
قیمت نوش تو بازار الان 220-230 کلید هست
قیمت Key هم الان رو 9-10 هزار تومن هست
قیمت برای فروش 2 میلیون تومن که بسته به قیمت بازار بالا و پایین میاد
کسی خواست اددم کنه
سعید
Steam Community :: ID :: sl [A] sh
تا جایی که من دیدم الان با 100 key هم ترید میشه در dota lounge و همچنین شما میتونید Key رو تا قیمت 1.6$ هم گیر بیارید و این قیمیتی که شما میگید اصلا واقعی نیست .
100key ؟ کجا همچین قیمتی میدن بگو من همین الان میرم میگیرم!!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در ضمن اون 1.6$ که شما میگین خیلی ریسکش بالاس که بخوای اول پول رو به یه خارجی بدی که شاید اون key هارو بهت بده
mostafa jan inja chandta link midam bebin gheiimatesho dadashThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Dota 2 Lounge - Trade 9859880
Dota 2 Lounge - Trade 10010900
Dota 2 Lounge - Trade 9484969
پست های نامربوط حذف شد.
بحث رو منحرف نکنین
دوستان قیمت این آقا اینه
هرکس دوست داره میتونه بگیره و بالعکس
داستان پیچیده ای نیست
قیممت واقعی خودشه ولی خب حجم پول بالاست ..کسی نمیخره :smile66:
باز هم پست های نامربوط پاک شد.
دوستان خواهشن پست های بی ربط ندین.
اگه ادامه پیدا کنه مجبور به بستن تاپیک میشم.
یکی میاد تاپیک رو می بینه قصد خرید هم داشته باشه میاد اسپم ها رو میبینه میگه طرف فلان فلانه بیخیال میشه.
به خاطر خودتون میگم
حالا این ایتم چی هست به چه درد می خوره می دونی من با 2 میلویون چیکار می کنم اصلا موقع نوشتن دسته ادم به لرزه می یوفته من با 2 میلیون 10000 هزار تا یخمک بخرم که حدودا محلمون کلشونو یخمک می دم تا یه عمرم همه دعامون می کنن یا کارتونی سیگار بهمن بگیریم در میاد 600 تومان که حدودا می شه 3333 بسته سیگار که تو هر کدومشون 20 نخ سیگار داره که مساوی می شه با 66660 نخ سیگار که بچند تا از منطقه های تهران بسه بعد اسمم می ره تو روزنامه عکسمو می زنن میان با هام مصاحبه می کنن می برنم توی تلویزیون اونجا همه منو می بینن بعد که معروف شدم از خارج میان دنبالم می برنم اون ور کار بهم می دن و ...... حالا شما باشید جای من کدومو انجام می دید؟؟اهان این ایتم چیکار می کرد
davidkami (06-02-2013)
فکر نکنم با این قیمت دلار کسی پیدا بشه 2 ملیون پول بده واسه یه آیتم . اگه دلار همون 1000 تومن بود شاید منطقی بود . ولی با این قیمتا غیر عادیه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©