ریپلی بازیهای جذاب و قشنگ از خودتون - دوتا 2

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 65

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #1
    FCB
    FCB آنلاین نیست.

عنوان کاربر
    مدیر ارشد
    شماره عضویت
    6
    یوزرنیم استیم
    FCB

ریپلی بازیهای جذاب و قشنگ از خودتون - دوتا 2

سلامـ

قصد از ایجاد این تاپیک این هست چند وقتی است که دارم Solo match میرم بازیهای قشنگی انجام میشه حالا چه میبریم چه میبازیم جفت طرف به همدیگه wp میگن و واقعا بازی رو میستایند. با خودم فکر کردم گفتم خب این اتفاقات فقط به من منحصر نمیشه و برای خیلیهای دیگه هم انجام میشود.

لذا از دوستان و علاقه مندان خواهش میکنم اگر بازی قشنگی رو انجام دادند بیان و درباره اون تو این تاپیک توضیح بدند و آیدی آن را قرار بدهند تا همه آن را دانلود کنیم و از دیدنش لذت ببریم.

توجه "حتما سعی کنید بازی که ریپلی اون رو قرار میدهید فقط بازی یک نفر مخصوصا خودتون در اون خوب نباشه و مهمتر از همه اینکه بازی پایاپای باشه و اینکه در یک بازی زیاد کیل گرفته باشید و غیره مبنی بر قشنگ بودن بازی و حرفه ای بودن شما نمیشود." توجه

قوانین تاپیک :

• آیدی بازی

• تصویر از صفحه Scoreboard بازی

• نام هیروی شما + توضیحات مختصر درباره بازی

قطعا و حتما وقتی کسی ریپلی قرار داد کسی تا زمانیکه بازی رو دانلود نکرده و از تماشای اون لذت نبرده اید نیاید و پست اون رو لایک (تشکر) نکنید تا بفهمیم کدوم بازی قشنگ هست این عمل برای این هست تا از اسپم در تاپیک جلوگیری بشه و تاپیک فقط شامل ریپلی بازیها باشد.

سپاسـ
    ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست می‌یابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.

- جبران خلیل جبران

2. 6 کاربر مقابل از FCB عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

Ajax (06-02-2013),DarK F!RE (06-07-2013),Darktoheaven (06-07-2013),Mars (06-02-2013),MasteR (06-02-2013),MasterJoint (06-02-2013)