ضمن عرض تبریک به دوتا بازان
تیم ملی فوتبال ایران با پیروزی مقابل کره جنوبی به عنوان سرگروه به جام جهانی 2014 برزیل صعود کرد، این پیروزی رو به همه مردم ایران و دوتابازان تبریک عرض میکنم
ضمن عرض تبریک به دوتا بازان
تیم ملی فوتبال ایران با پیروزی مقابل کره جنوبی به عنوان سرگروه به جام جهانی 2014 برزیل صعود کرد، این پیروزی رو به همه مردم ایران و دوتابازان تبریک عرض میکنم
چه خردادی شده امسال >:d<
آقا من الان اومدم از بیرون تبریک میگم به همه >:d<
ولی بیرون چه خبره !!!
و عجب باتومی خوردم
World Should Feel PAIN
Sharingan (06-18-2013)
منم تبریک میگم ، فکر کنم غم ها و فشار ها رو پشت سر گذاشتیم و داریم به خوشی ها و شادی ها نزدیک میشم
چالوس افتضاح شده کسی نمیتونه رد شه نارنجک میزنند بهم
واسه ما اینجا همه چیز اتفاق افتاد :دی
از تصادف و بیمارستان که 1 ساعت معطل شدیم گرفته تا جشن و ارکست و رقص و پلیس و نهایتا صدا گرفتگی :d
منم تبریک میگم راهیابی ایران رو و اینکه واقعا بچه های تیم ملی از جون چیزی فراتر گذاشتند تا پیروز بشند و امیدوارم این خرداد با پیروی تیم ملی والیبال توأم بشه و دیگه تو تاریخ ثبت بشه
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
A_W_Z_2 (06-18-2013)
مشهد که جای خونه ما گودبای پارتی جعفر بود دختر پسر همه داشتند میرقصیدند .
چندجا رو بستند ملت، خوب بود، ولی هنوز دارم فکر میکنم اون یارویی که خودشو انداخت جلو شیشه ماشینی که وایستاده شیشه ماشین بنده خدا رو شکست فازش چی بود بنده خدا راننده میگفت اگه الان میمردی میرفتی تو شیشه چی جواب میدادم یارو هم وایستاد فحش دادن
ملت داشتند با Gangnam style میرقصیدند در کل جالب بود پلیسو مسخره کردیم فرار کردیم
منم تو بلوار وکیل آباد مشهد بودم تا همین الانThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یک دونه پلیس و یگان ویژه هم نبود همه دختر پسرا شاد بودند :دی
A_W_Z_2 (06-18-2013)
خدا این شادی رو از ما نگیر
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©